|
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟
|
|
۱۰:۰۳, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
سوال من اینه که آیا روح پس از مرگ میتواند اراده بر بدی داشته باشد؟؟؟ آیا میتونه مثل انسانهای زنده افکار بد یا خطرناک داشته باشه؟؟ و آیا میتونه تاثیر بذاره در دنیای مادی؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۲, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۲, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۲:۱۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:اصلا مربوط به بحث نیست ولی جالب بود کی شرایط و لوازمشو محیا کنه ؟ اگه اشتباه نکنم دنبال یکی می گردی وسایل رو فراهم کنه یک مسئله ساده برای تفکر در تئوری تورم کیهانی در اولین یک تیریلیون تیریلیونم ثانیه (درباره زمان و همین مبدا آن سوالات فراوانی است که از آن رد می شویم فعلا اما خود شما یکم به مبدا زمان فکر کن ) نیروی ضد گرانش مرموزی باعث گسترش و انبساط کیهان شد جهان با سرعتی بسیار بالاتر از سرعت نور شروع کرد به منبسط شدن قبل از این انبساط تمام عالم قابل رویت ما حتی کوچکتر از یک اتم بود در این مقیاس ، مکانیک کوانتومی عهده دار تمام فعل و انفعالات عالم بوده اگر به چرایی و چگونگی این ساختار و آن نیروی گرانش مرموز که تاپیش از آن خبری از آن نبود ...... اوه راستی یادم نبود پیش از آن یعنی کی ؟ بیخیال دکتر گویا این راحتر است که بگوییم همه چیز قضا قورتکی بوده و دکتر و میم.حسین.الف در سیکل تکامل از آمیب پدیدار شدن و الان هم با هم گل می گویند و گل می شنوند (شما بیش از همه ، علم را مسخره می کنید) به بت سازی گفتن این بت سنگی را که ساخته گفت دستان من گفتند دستان تو را که ساخته ؟! دکتر علم از تفکر نمیاد آیا ؟ تفکر عضو لاینفک دانش است چطور شما کباده علم میکشید اما از تفکر غافلید شاید هم محروم شدید ![]() "یضل به کثیرا و یهدی به کثیرا و مایضل به الا الفاسقین"
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
همه پست ها رو نخوندم. ولی در مورد قبر و قیامت آیت الله فاطمی نیا صحبت کرده. تو نت پنج جلسه از صحبتهاش پیدا میشه. با این کلید واژه جستجو کنید: "دانلود قبر و قیامت آیت الله فاطمی نیا" پیدا نکردید اطلاع بدید براتون آپلود کنم. |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱:۵۲)میم.حسین.الف نوشته است: اصلا مربوط به بحث نیست ولی جالب بود جهان از کجا امده؟ من می پرسم خدا از کجا آمده. هر جوابی به این سوال بدید می شه جواب من به سوال شما. به قول دکتر سروش "الهیات عوامانه داره و فیلسوفانه." می تونیم کسانی که درگیر الهیات عوامانه هستن رو دیندار و کسانی که درگیر الهیات فیلسوفانه هستن رو آتئیست بنامیم؛ به نظرم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
|
|||
|
۱۱:۵۸, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
۱۱:۵۹, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:به قول دکتر سروش خیلی خوبه ک آدم میدونه توی بحثش قراره با چ طرز فکری برخورد داشته باشن ![]() نقل قول:جهان از کجا امده؟ باشه قبول ![]() مبدا خدا و جهان یکیه اصلا همون ازلی ک خدا از اون شروع شده، جهان هم از اون شروع شده ![]() اما خب چیزی ک هست اینه ک خدای ما یک سری صفات داره حلیم علیم حسیب رحمن رحیم و ... و ... و ... آیا دنیا، این صفات رو داره؟ آیا دنیا تونسته کتابی رو ب وجود بیاره ک بتونه اینقدر صریح بگه ک : «قل لئن اجتمعت الانس و الجن علی ان یأتوا بمثل هذا القرآن لا یأتون بمثله و لو کان بعضهم لبعض ظهیراً» راستی ی سوال : تاحالا با افرادی ک طبق تفکرات خداناباوری بزرگ شدن، صحبت کردین؟ از روحیاتشون خبر دارید؟ حال روحی این افراد هم خودش گویای این هست ک ماحصل این نوع تفکرات چ خواهد بود |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
۱۲:۰۹, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
آها!
اون وقت علامه حسن زاده که هنوز هم هستند ، الهی محسوب نمیشن یا فیلسوف؟! |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۹)السا نوشته است:خلط بین ازلی بودن و ضرورت ازلی فلسفی. (نگفتم؟!) (۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۹)السا نوشته است: راستی ی سوال :بله، من خودم یکی از اونها هستم. از مسیری هم شما مد نظرتونه قبلا "عبور" کردم. من تضمین نمی کنم که آتئیست شدن با سختی همراه نباشه. اما در نهایت به انسان ارزش هدیه می کنه. چیزی که دین از اهداش عاجز هست. (۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۹)Ali#59 نوشته است: آها!ایشون شارح هستن. |
|||
|
۱۲:۱۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|