|
كسي هست به داد برسه؟ كسي هست؟
|
|
۶:۰۹, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان شرح پريشاني من گوش كنيد
داستان غم پنهاني من گوش كنيد قصه بي سرو ساماني من گوش كنيد گفتگوي من و حيراني من گوش كنيد شرح اين آتش جانسوز نگفتن تا كي سوختم سوختم را راز نهفتن تا كي ... دوستان بنده يكي از كاربران نسبتا قديمي سايت هستم كه با نام ديگري دارم مي نويسم خيلي با خودم كلنجار رفتم كه بنويسم يا نه اما از اونجايي كه تنها اميدم به دعاي شما دوستانه .... راستش بي مقدمه مي رم سر اصل مطلب : بريدم و در شرف هلاك و نابوديم و با سقوط و خسران فاصله اي ندارم و به تار مويي بندم سالهاي ساله كه تمناي نجات و كمك از جانب معبود و نشان دادن گوشه چشمي و اشارتي دارم كه به يقين و ايمان سخت احتياج دارم و به اين كمك بزرگ به گونه اي عظيم تشنه و نيازمندم وووو هيهات هيهات از كوچكترين اشارتي كه من با سر بدوم و اي خوش آن عاشق سرمست كه در پاي حبيب سرودستار نداند كه كدام اندازد؟ به هر حال حاصل پيمودن مسيري قريب به بيست سال نتيجه اش خانه خرابي دنيا و آخرتم بود يك كلام اينكه همه چيزم رفت و نابود شد...حبط اعمال همه دين و دنيام نابود شد خيلي سعي كردم جلوي اين فاجعه رو كه سالها در زندگي ام مثل موريانه پايه هاي همه چيزم رو ميخورد و نابود ميكرد رو بگيرم و خيلي خواهش و تضرع كردم به درگاه خداوند و بزرگان و ائمه و معصومين رو واسطه قرار داردم و متوسل شدم و التماسها كردم اما ... انگار تقدير من مقدري بود كه با هيچ راه و روشي برنمي گرده حس آدمي رو داشتم كه مقدر شده بره به جهنم ولي نمي خواد بره و براي جلو گيري از اين تقدير سالها تلاش كرده اما يهو به خودش مياد ميبينه جلوي قضاي الهي رو بيخود مي خواسته بگيره و هيچي به هيچي... برادر بزرگترم هم به همين گرفتاري دچار شد...اونهم خيلي تلاش كرد و سعي كرد جلوي اين نحوست كه ما رو گرفته رو بگيره... نتيجه تلاشهاش اين بود كه خودكشي كرد! سال 1390 راستش وحشت تمام وجودمو گرفته هرچي مقاومت و تلاش مي كنم بي فايده س همه ي اينهايي كه گفتم فقط و فقط براي اين بود كه ازتون بخوام دعام كنيد دوستان و برادران و خواهران بهتون التماس مي كنم كمكم كنيد اگر كسي رو مي شناسيد كه صاحب نفسه و دعاش مستجابه تمنا مي كنم كه ازش خواهش كنيد برام دعايي كنه كه واقعا با سر دارم مي رم تو قعر فاجعه و بدجور ترسيدم خواهش مي كنم كمكم كنيد |
|||
|
|
۸:۰۳, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۸:۱۴ توسط آوا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام صحبتهاتون مبهم بود و بنده متوجه نشدم یسری چیزا نشدم....اما: " لا اله الا انت، سبحانک انی کنت من الظالمین" خدا هیچوقت به بنده اش ظلم نمیکنه....این ماییم به خودمون ظلم میکنیم.... دعا خیلی خوبه و تاثیرگذار....ولی تلاش و سعی نیازه.... خودتون میگید 20 سال نذاشتید اتفاقی بیوفته....این یعنی تلاش ....و قطعا اجر عظیمی نصیبتون شده در این مبارزه.... کاش به تلاشتون ادامه میدادین.... و همزمان به خودسازی هم توجه میکردین...بدون تلاش و یاد خدا مگه میشه از ورطه گناه دور شد...دنیا محل ازمایش و ابتلاست...همه ما در حال امتحان شدن هستیم....داریم ازمایش میشیم که خلوصمون مشخص شه....و اگه ناخالصی داریم بفهمیم ضعفمون کجاست....این ابتلاءات خودش فرصته.... درضمن خدا تواب هست...بسیار توبه پذیر....صدبار اگر توبه شکستی بازآ.... استاد پناهیان تو سلسله سخنرانی که در مورد مقدرات الهی دارن همون اول حرف جالبی رو میزنن.... "توجه به هست ها، بیشتر از عمل به بایدها مارو رشد میده " هست ها--->> واقعیت هایی که وجود داره و ما رو احاطه کرده غفلت از واقعیت ها خیلی بیشتر انسان رو نابود میکنه تا غفلت از ارزش ها... فعلا این واقعیت های ارزشمند یا غیرارزشمند رو بهش توجه و تفکر کنید... اونهارو متذکرش باشید یاداوری کنید ابعادشو بسنجید کنار هم بذارید واقعیت ها نفس آدم رو "بیچاره" میکنه.... چه واقعیت هایی شمارو احاطه کرده....ووووو.... این یه ذره از سخنرانی استاد بود.... حرف زیاده در مورد صحبت هاتون.....ولی در یه ارسال گفتنی نیست... تاپیک سخنرانی هارو قبلا زدم....یازده جلسه سخنرانی هست با عنوان تعیین کننده ترین عامل در مقدرات بشر... حتما گوش کنید.... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36682.html ان شاءالله همگی عاقبت بخیر شیم.... یا الله |
|||
|
|
۹:۲۲, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
امام صادق (ع ) فرمودند: كسى كه در هر روز صد بار بگويد لا حول و لا قوة الا بالله خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور مى گرداند كه كمترين آنها غم و غصه است
|
|||
|
|
۹:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۳۲ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
من فقط این قانون رو می دونم که هر وقت انسان می خواهد به قله برسد شیطان متوجه می شود و زود نا امیدی را می آورد احتمال زیاد شما نزدیک قله هستید .شما می خواهید مشکلات را فتح کنید و به گشایش برسید چه مقامی از این بالاتر که انسان برای خدا بی سرو سامان شود بی سرو سامانی کم مقامی نیست این بی سرو سامانی عشق خدا به شماست خداست که عشقش را به شما نشان داده و محبتش را و شما متوجه نیستید . دویدن وتشنگی شما برای معبود همان وصال شماست. شما مثل ماهی ای هستید در آب که نمی داند در اب بودن یعنی چه ؟ خوش به سعادتتون به مقامی رسیدید که بالاترین مقام است و این مقام که خودتون رو نمی بینید ،این بالاتر است اندکی صبر سحر نزدیک است ..... ادامه بدید برادرتون هم همین اتفاق برایش افتاده در آستانه فتح وگشایش شیطان حسود اون رو نا امید کرده لطف خدا شامل حالتون شده که تجربه برادرتون را دارید یادتون باشه آسید علی آقا قاضی 30 سال در خانه خدا را زدند و در ظاهر جوابی نشنیدن حتی یک خواب هم نمی دیدند ولی ایشان ادامه دادند ونا امید نشدند تا اینکه بعد از سی سال خداوند برای ایشان رحمتی جاری می کند که نظیر نداشته و ا لبته خودتون حتما بروید وبخوانید کی گفته اعمال شما حبط شده ؟مگر شما از غیب خبر دارید ؟اینگونه حرف ها رو شیطان به انسان می گوید حرفش را باور نکنید. آیت الله جوادی املی می گفتند شیطان استدلالش ضعیف است . اگر جوابش بدهند چون مغرور هم هست می رود و پیدایش نمی شود شما به شیطان جواب بدهید بگویید : نه اعمال من حبط نمی شود من که از غیب خبر ندارم. نکته مهم دیگر این است که بعضی فکر می کنند وقتی در خانه ی خدا را می زنند ودعا می کنند این خودشون هستند نه بیست سال است که خدا شما را به الحاح واصرار به دعا وا می دارد . بنده زمانی را یادم می آید که اشک می ریختم در خانه ی خدا والان که حاجتم بر آورده شده وآن حس را ندارم می فهمم آن موقع چقدر خدا به من نزدیک بوده و من نمی دانستم .گشایش من همان سوز و دعا بوده حاجت من بهانه بوده که خدا برای من به وجود آورده بوده نکته ی دیگر اینکه اولیا ئ خدا از مصیبت ها ومشکلات استقبال می کردند و آنها را هدیه می دانستند از طرف خدا نکته مهم دیگر : خود کشی مال آدم های سودایی است شیطان اول تغذیه را خراب می کند زمینه را برای نا امیدی آماده می کند و بعد نا امیدی به وجود می آورد . سودا باعث می شود انسان فکر کند خدا دوستش ندارد عبادتش بی مزه می شه و هزار بدبختی دیگر درمان اورژانسی شما شبی یک قاشق دانه اسفند با یک لیوان آب بخورید گل گاوزبان دم کنید بخورید . پر سیاوشون دم کنید بخورید و حتما به یک پزشک طب سنتی حاذق مراجعه کنید .امام رضا فرمودند دعا بدون عمل فایده نداره خودتون رو در مان کنید تغذیه تان را درست کنید . برای سیر وسلوک استاد لازم است. استاد پیدا کنید . در آخر انشا الله به حق امام زاده سید میر محمد برادر حضرت احمدبن موسی همین روزها گره از کارتون باز شه . از شما عاجزانه تقا ضا دارم دستانتون را بالا ببرید و برای من دعا کنید که دعای شما مستجاب است و البته حواستون باشد شیطان مغرورتان نکند و از آن طرف شما را نیندازد. |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
من به این قشنگی که دوستان توضیح دادن نمیتونم بگم فقط اینو بگم که منم براتون دعا میکنم که انشاالله مشکلتون حل بشه حالا هر چی که هست. ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این چه مشکلیه که حل کردنش از عهده خدا بر نمیاد.
فقط اگر دیدید که جواب نمیگیرید (به جز احتمال آزمایش الهی) این احتمال هست که ایرادی تو کار شما باشه. برای مثال عرض می کنم برخی گناهان جلوی اجابت دعا رو میگیرند. در مورد شما هم ممکنه مسئله ای باشه که اثر وضعی اون باعث این مشکل تو زندگی شما شده باشه. اون مسئله رو پیدا کنید و حل کنید. بعدش تغییر رو تو زندگیتون مشاهده خواهید کرد. من این تجربه رو دارم. |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من براتون دعا میکنم.
ولی این رو بدونید که خداوند از اون که فکر میکنید بیشتر دوستتون داره و این کوشش رو خودش برای شما قرار داده. یعنی تلاش شما رو خداوند خواسته. پس نمیشه که به شما التفاطی نداشته باشه. دلیلی هم نداره فکر کنید سرنوشت شما با برادرتون یکی هست. ان شاء الله خداوند ایشون رو رحمت کنه. خداوند خیلیییی مهربان تر از این حرفهاست. خیییییلی |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برخی چیزها هست که فکر می کنید مشکله و ...
ولی اینحور نیست، مثل وساوس اعتقادی و شک و .... نمونه اش کاربری sharmande بود که انگار دیگه پیداش نیست و در پستی که داشت، دوستان مطالب مفیدی را بیان کرده بودند. بهرحال اگر مربوط به امور دینیه با یک مشاور مذهبی آدم (نه دکان دار) تماس بگیرید. اگر هم امور مادیه، که یوم لک و یوم علیک. نماز صدیقه طاهره (سلام الله علیها) که جمعا 510 یا مولاتی ... داره و نیز نماز جعفر طیار و دعای یا من تحل (7 صحیفه سجادیه) در گرفتاریهای شدید فریادرسن. |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
البته شما کلی گفتی ولی چیزی که مشخصه در شما ناامیدیه البته شاید بعضی از دوستان بخندن ولی در فیلم پاندای کوگفوکار دیالوگ زیبا و پر معنی هست که تو نسبت به آینده نگرانی ضرب المثل میگه گذاشته ها گذشته آینده هم معلوم نيست پس دمو دریاب اسمش دمه چون زود میگذره خب امید چیزه مهمی هست باید امید داشت به خصوص به الله اگر نگرانه بی عملی هستید بعد از توبه خداوند اعمال بد را به خوب تبديل می کند اگر فقط به اندازه لحظه ای در این دنیا باشید و هیچ عملی نداشته باشید رحمت الله هست البته امید به اعمال صالح هم درست نیست مگه عمل پر نقص ما امید داره امید به رحمت الهی و فضل او مهم و اصل است اگر اهل ذکر هستید توجه کنید که ذکر بیش.از حد توان اثر معکوس در نفس دارد یک ذکر با خلوص و توجه بهتر از هزاران ذکر بدون خلوص و توجه است اگر خلوص نداشته آید و بیست سال عمل شما ارزش ندارد مهم نیست مهم فهمیدم شماست که قبل از فوت فهمیدید وقت جبران هست یا غفار الذنوب ای امید بندگان رحمت خدا را انکار نکنید همین که در این سایت هستید نعمت بزرگی است نعمت ولایت علی علیه السلام با هیچ چیز قابل قیاس نیست شکر کنید و امیدوار برای کمک بیشتر ناچار باید مشکل را واضح مطرح کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |