|
اگر کوروش در زمان بعثت بود
|
|
۱:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اول کار بگم من کاری با توند رو هایی که از سر تعصب به این مقوله نگاه میکنن ندارم دلایل دو طرف برای خودشون محترم من فکر میکنم کوروش بزرگ همان ذوالقرنین تاریخ باشه دلایلشرو هم قبلا تو تاپیک های موازی گفتم اما اگر کوروش در زمان بعثت بود چه کار میکرد اگر کوروش در روز عاشورا بود چکار میکرد اگر کوروش در زمان حال بود چکار میکرد آره هم مسلمان میشد هم خونشرو برای مبارزه با ظلم و ستم میداد هم یه منتظر واقعی میشد مسئله این هست که کوروش آن کاریرو که باید میکرد در زمان خودش انجام داد مسئله این هست که الان کاری که انجام میدیم چیه واضحتر بگم کاری که برای کوروش امروز صورت میگیره اسطوره سازی هست برای مقابله با حقیقت امروز کوروش دستاویزی برای مقابله با تازیان گردیده امروز کوروش شخصیتی یافته برای اینکه ذهن من و تو ایرانی رو منحرف کنه از چی؟ از اون چیزی که اگر کوروش بود اون شخصیتی که من خیلی دوستش دارم . اون مرد نیک عمل میکرد به اون چیزی که باید عمل کنه کوروش امروز مسلمان بود برای امام مظلومش گریه میکرد و برای امام حاضرش تلاش اگر هم که آدم منحرفی بوده باشه خوب مشخصه کدوم طرفه بله اگر کوروش همونیه که من میگم الان همون کاری رو میکنه که باید بکنه اما کوروش امروز نیست من و شما هستیم وظیفه ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوروش رو به دنیا بشناسونیم خواهش میکنم بی غرض و تعصب جواب بدینیا اسلام رو صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۸, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تو زندگی باید یه چیزایی رو الویت بندی کرد.
مثلا یکیش همین مسئله کوروش. شکی نیست که امروز اسلام عزیز مهمتر از ایران باستان است. پس به جای وقت تلف کردن روی همسر کوروش و قاجار رو و.... بهتره یه فکری به حال امروزمون کنیم. امروزکاری بکنیم که فردا بهش افتخار کنیم. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اینهمه بزرگ داریم توی تاریخمون که هیچ شک و شبهه ای توی بزرگی و عظمتشون نیست اونوقت بیایم مرتبا دم از کورش و انسانیت بزنیم،،،چرا؟
واسه بعضیا چون اسمی از اسلام توش نیست اما واسه شما رو نمیدونم خانم کوروش بزرگ چرا وقتی نمیتونید صددرصد و بدون شاید و اما و اگر گفته ها در مورد کورش رو ثابت کنید اینهمه نسبت به این نام حساس هستید قبل از بحث در مورد کورش،اون رو پادشاهی بزرگ میدونستم اما بعد از این صحبتها و آوردن نام مردوک و... یکم ذهنیتم در موردش عوض شد.نه اینکه اینها صددرصد درست باشه بلکه وقتی راهی برای اثبات تاریخ تو این مورد نیست چه بهتر که دنبال اسطوره هایی باشیم که لااقل یا دیدیمشون خودمون و پدر و مادرانمون و یا اونقدر بزرگ هستن که شکی در عظمت شخصیت اونها با وجود گذشت این همه سال وجود نداره |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۲۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول: نرود میخ آهنین در سنگ!شاید هم این ضرب المثل در اینجا مصداق شما باشه.... ![]() شما هنوز نگفتید مطالبی که عنوان کردید چقدر صحت داره؟؟ نمیشه که همینطوری یه شبهه ای ایجاد کنید بعد هم بگید""بیخیال.. کسی که مطالب رو بخونه متوجه میشه"" !!!!!!! متوجه چی میشه؟؟ متوجه حرفایی که که هنوز ثابت نشده؟؟ نقل قول:امروزکاری بکنیم که فردا بهش افتخار کنیم.خب در گذشته هم کاری کردن که ما امروز بهش افتخار کنیم.براش ارزش قائل باشیم.. این جمله شما هم برای کل طول تاریخ استفاده میشه نه فقط امروز و فردا. نقل قول:اینهمه بزرگ داریم توی تاریخمون که هیچ شک و شبهه ای توی بزرگی و عظمتشون نیست اونوقت بیایم مرتبا دم از کورش و انسانیت بزنیم،،،چرا؟شما بیا از بزرگان دیگه بگو کی مشکل داره؟؟؟؟من خوشحالم میشم. خب من چون نام کاربریم کوروش بزرگ هست طبیعتا باید نسبت به این اسم حساس هم باشم ولی هیچ مشکلی ندارم که راجع به دیگر بزرگان تاریخی هم صحبت بشه واسه من هیچ فرقی نمیکنه. شما الان توی همین تالار بخوای در مورد مثلا آریو برزن یا همون داریوش بزرگ که آقای علی گفتن یه تاپیک درست کنی یا حرف بزنی بهت میگن مرده پرستی میکنی... این حرفا به چه دردمون میخوره .....و از این چیزا..... خلاصه من هیچ مشکلی ندارم. ضمنا کی باید از این بزرگان بگه؟؟؟مگر وظیفه صدا و سیمای یک کشور نیست؟؟کجا صدا و سیما از کوروش دم زده که حالا بخواد راجع به دیگر شخصیت های تاریخی هم صحبت کنه؟؟؟اصلا به هیچ کدومشون اهمیت نمیدن.پس تقصیر از اوناست... نقل قول:چرا وقتی نمیتونید صددرصد و بدون شاید و اما و اگر گفته ها در مورد کورش رو ثابت کنید اینهمه نسبت به این نام حساس هستیدآدمی که منطقی و عقلانی بخواد صحبت کنه از اما و شاید و اگر استفاده میکنه یعنی یه ذره جای اشتباه واسه خودش میذاره نه اینکه اون شخص مثلا کوروش مشکلی داشته باشه این منم که میخوام یه درصدی از خطا یا اشتباه واسه خودم قائل باشم این یعنی انصاف تو بحث یعنی عقلانی صحبت کردن. وگرنه هیچ کدوم از ما از غیب خبر نداریم که بخوایم راجع به چیزی صد در صد با اطمینان صحبت کنیم. حالا شما بفرمایید آیا آقای علی میتونن صد در صد و بدون شاید و اما و اگر .... حرف بزنن یا حرفاشون رو ثابت کنن؟؟؟ آیا هیچ درصد خطایی توی صحبت های ایشون نیست؟؟؟ این خودخواهیه که آدم بخواد با اطمینان صد در صدی از هر چیزی صحبت کنه. نقل قول:قبل از بحث در مورد کورش،اون رو پادشاهی بزرگ میدونستم اما بعد از این صحبتها و آوردن نام مردوک و... یکم ذهنیتم در موردش عوض شدخب شما گیر دادید به همین موضوع؟؟؟ کوروش فعالیتهای دیگری نداشته که بخاطر اونا ایشون رو شخصیت بزرگی بدونید؟؟؟کارای مفید نداشته برای مردمش و کشورش؟؟؟کدوم مهمتره؟؟؟ راجع به این موضوع هم باید تحقیق کرد نه اینکه به صرف آوردن یک اسم شما نظرت رو راجع به یک شخص تغییر بدی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)