|
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان
|
|
۱۶:۲۶, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بچه ها. تو این 6 تا چله ای ک داشتیمو ازدواج نکردیم به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.تو اینترنت پره ازمطالبی که راجع به ازدواجه و فقط باید اونهاروخوند.امامن میخوام تو این تاپیک مطالبی رو بنویسیم که بشه خوندوعمل کرد.متاهل ها هم خیلییییییی میتونن کمک کنن. من قبلنم یه تاپیکه این شکلی داشتم که به بیراهه رفت... قدم اول: ارائه پیشنهاد قدم دوم:تقسیم بندی پیشنهادها درمدت معین قدم سوم:عمل به پیشنهاد قدم آخر: حسابرسی از خود این کلمه های قلمبه سلمبه واسه خوشگلیه تاپیک بود. زیاد کارسختی نیست تنبلا نگران نشن ![]() یه سری مثال میزنم روشن شید ![]() 1) قناعت کردن مثلا به مدت یک هفته 2)پوشیدن لباس تکراری درمجالس(مخصوص خانمها )3)فرمانبرداری محض از اطرافیان درجه یک به مدت مثلا سه روز 4) ولخرجی و بدخرجی ممنوع 5)خوردن شیر(مادران سربازان امام زمان باید استخون بندی محکمی داشته باشن تابا دوسال شیر دادن دندوناشون نریزه و استخوناشون خورد نشه ![]() ![]() )6)خوندن نماز قضا مثلا تو یه هفته، هرچقدر که تونستیم. 7)مهربان بودن به مدنت یک هفته ![]() 8)آراسته بودن (خیلی آراسته بودن) 9) طنازی و دلبری (مخصوص خانمها) به پیشنهاد یکی از دوستان 10)مسولیت پذیری به پیشنهاد آقای ثارالله 11)به نامحرم نگاه نکردن به پیشنهاد خانم مهسا110 12)حرف گوش کنی به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 13)انتخاب دوست مناسب به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 14)تمرین صبوری و ارتقا توانایی خوب گوش دادن به پیشنهاد جناب میم . حسین. الف 15)آشپزی به پیشنهاد جناب ثارالله فعلا مورد 10 و 12 انتخاب شدن. یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۶, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بارنگ قرمز بنویس رکن الهدی جان
![]() اینم خوبه ولی من میخوام استرس غذا درست کردنو بچشیم و یه نکته ی دیگه مهمون ناخونده رو چیکار کنیم؟ اینم خیلی مهمه.پیش مهمون ناخونده اخم نکنیم
|
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
خب وقتی مامانم نمیزاره من چه جوری استرس رو بچشم
![]() البته نه اینکه هیچی بلد نباشما..بلدم یخورده در حد ماکارانی ومرغ و برنج و گوشت چرخ کرد و فقط خورشت بلد نیستم ![]() باید قبلا تمرین کرده باشیم یسری غدا که زمان کمتری می گیره یاد بگیریم که وقتی مهمون ناخونده اومد دست وپامون رو گم نکنیم واسترس نگیریم البته در این زمان باید با همسر گرامی هم کامل هماهنگ باشیم که ایشون دوبرابر همیشه به ما در پذیرایی کمک کنه
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
اتفاقا بر مبنای دینه
![]() ما داریم مسءولیت پذیری و ولایت پذیری رو تمرین می کنیم ![]() منم ظرفا رو شستم...عاقا من همیشه اطاعت می کنم
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
ناظر حرفای منو تایید کن من تکلیفمو با اینا مشخص کنم .
کجاش بر مبنای دینه ؟ اطاعت محض از افراد ذکور خانواده طی یک هفته ، دقیقا چه اثری بر شخص میزاره ؟ کجاش اعتدال رعایت شده ؟ اطاعت محض!!!! در دین اسلام مگه به مشورت و صحبت دعوت نشدیم . اطاعت محض = دیکتاتوری . چه ربطی به ولایت پذیری داره . واقعا برای کار ها از چه توجیهاتی استفاده میشه / خیلی مواظب باشید که تو زندگی شخصی این مسائلی که اینجا برای نمیدونم چی مطرح میکنید امتحان میشید . بحث طنازی دیگه چه صیغه ای هست ؟ خیلی برام جای سواله که همچین مسائلی چجوری از طرف چند خانوم مطرح میشه در فضای تالار . خیلی بیشتر راغب هستم بدونم در فضای عمومی تالار ، چجوری این روش رو میخواهید یاد بدید و تشریح کنید . خوب پس خانواده گفتن باید با این پسر ازدواج کنید ! چون بحث اطاعت محضه باید بگید چشم . خوش باشید دور همی . |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۳۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
دوستان نمی دونم تو این تالار همه عادت به پیش داوری دارن!!!
ما سر این موضوع 5صفحه بحث کردیم ولایت پذیری که ما مدنظرمونه با اونی که شما فکر می کنید فرق داره... بحث ولایت پذیری به اطاعت از شوهر مربوطه همونی که در دین هم بش تاکید شده اینکه ما دخترا وقتی رفتیم خونه همسر برامون سخت نباشه یه جاهایی بدون چک وچونه زدن بگیم چشم..بدونه اینکه گیر بدیم دلیلش چیه!!! پس کارمون فقط تمرینه همین ...انقدر شلوغش نکنید اون قضیه طنازی هم که من نفهمیدم از کجا اومد...اگرم باشه کسی قرار نیست تشریح کنه اونی که ما باید بدونیم خودمون متوجه شدیم...کودکستان که نیست فقط نفمیدم کجا گفته خانواده با هرکی گفت ازدواج کنیم ما بگیم چشم!!! بفرمایید کارگاه آموزش پیش از ازدواج رو مطالعه کنید خودتون متوجه همه مطالب می شین |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
1) اطاعت محض از ذکور خانواده ==== دیکتاتوری . در اولین پست نوشته شده اطاعت محض از ذکور خانواده .
سوال آیا پدر، شوهر است ؟ آیا شوهر مانند پدر فکر میکند ؟ آیا چشم گفتن صرفا به این علت که شخصی جنسیت مرد دارد ، تمرینی میشود برای چشم گفتن به جنس مذکر دیگر ( محارم ). عجب این که وقتی بنده میگویم پدر گفت باید ازدواج کنی دقیقا به علت اطاعت محضی که در این گارگاه آمده یعنی باید ازدواج کنی ، دوستان تعجب میکنن. 2) بنده گفتم اسلام دین تعادله . اگر کار درستی نیست اطاعت محض و اینکه برخی دوست دارند و امثال ما باید خفه بشن ، هم برام جالبه. این تالار اشاعه دهنده ی اسلامه یا نظرات شخصی شماها . که چون بعضی ها دوست دارن اطاعت کنن، ما باید خفه شیم . این تالار برای شماها نیست که گارگاه با تمایلات شخصی راه میندازید . 3) بحث طنازی هم برام داره جالب تر میشه . قراره با یه شیوه هایی طنازی بکنیم . برای دیوار و آینه و تو خواب لاید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا هم قرار نیست مطرح بشه .کودکستان هم نیست . من به عنوان یک کاربر میخوام طنازی یاد بگیرم .چجوری ؟ مگه کارگاه نیست یاد بدید دیگه ؟ بحث مسئولیت هایی که برای مردان هم آمده جالبه !!! اصلا مگه هست ؟؟؟ |
|||
|
۲۲:۰۳, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بچه ها من نماز قضاهارو میخواستم بذارم واسه یه هفته مونده به عید ولی فک کنم اون موقع کارامون زیاد باشه. هفته بعد بخشی از نمازقضاهامونو بخونیم که به سال جدید نبریمشون. نظر؟
![]() آقای بیداری اندیشه یه جدول دارن واسه نماز قضاها اونو دربیاریم پرش کنیم عکسشو بذاریم تو این تاپیک تا حالت تشویقی داشته باشه؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
خانوم عزیز شما همیشه انقدر متعصبانه نظر می دین!!!!
بابا فقط یه هفته تمرینه قرار نیست برای همیشه باشه...ولایت پذیری پدر در یه زمینه هایی کاملا بیشتر از همسره..شما اگه تو خونه یادنگیری با پدرت چطوری برخورد کنی از کره ماه یادمیگیری چطور با همسرت برخورد داشته باشی!!!! یه بار دیگه هم گفتم تو یسری مسایل پذیرش بی چون وچرا مطرحه...مثلا پدر می گه امروز شما فلان جا نرو ...شما برای یه بار هم که شده نپرس چرا... انقدز سخته؟! من هنوز نفهمیدم این بحث طنازی رو شما از کجا آوردین من ندیدم؟!!! اینجا کارگاه آموزش مفاهیم نیست...بعدم هروقت اینجا طنازی رو آموزش دادن شما انقدر آسمان وریسمان را به یکدیگر گره بزن... بعدم آیا ما همه اعضای تالار رو مجبور کردیم آیا ادعای کامل بودن یا درست بودن داشتیم؟! |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۳۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
تاپیک منفجرشده
![]() بچه ها من کاملا منتظر انتقادادتون بودم و هستم. فقط یه ذره ملایم تر بگید من بفهمم چی شده آخه! ![]() انتقاداتونو باقرمز بنویسید ![]() پیشنهادها هم با آغوش باز و با منطق پذیرفته میشه. اگه همه موافق بودن عملی میشه. خواهش میکنم خانم حدیث. تذکرتون به جا بود. ممنون میشم شمام شرکت کنید و تجربه هاتونو دراختیارمون بذارید. سردر تاپیک نوشتم این تاپیک مخصوصه عمله لطفا حاشیه نریم..ولی رعایت نشده... یعنی هیچ کس قادل به قانون نیست! بگذریم... 1)خانم اسکای: معلم اول دبستانتون به شما گفت از اعداد یک تاصد رو دوبار از روش بنویس... شما تا آخرعمرت داری اینکارو میکنی؟(درخانه اگر کس است یک حرف بس است) این جواب اولین چیزی که مطرح کردید. 2)جملات بالا جواب سوال دومتون هم هست... 3)درمورد سوال سه. یکی از کاربرا بهش اشاره کرد منم نوشتم. بله طنازی و دلبری یک هنره که هرخانومی باید بلد باشه... شما کتابی که بهتراز قرآن باشه سراغ که نداری؟! توش همه چی هست ولی در لفافه ... حتی روابط جنسی هم... لزومی نداره باز بشه... کسایی که دنبالش باشن و براشون لازم باشه میرن یاد میگیرن... ماهم اینجا به تاسی از قرآن فقط بهش اشاره کردیم... همونطور که میدونید اسلام دین کاملیه... دین نمازو روزه و عبادت و بوسه ، محبت، سیاست، اقتصاد و.... ![]() اگه قانع نشدید باز بگم. الان باید برم وقت ندارم . خلاصه گفتم ولی کامل بود ![]() (۳۰/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۷)پرنیان نوشته است: خوبه واسطون کلا مسخره کردن خیلی بده. درسته مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست به قول اقای فدایی و معتقدم اینها هم حساب و کتاب داره. من که شمارونمیبخشم خانم پرنیان. هرچند نبخشیدن رو دو.ست ندارم.ولی خوب دیگه...
|
|||
|
|
۹:۴۵, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۰:۱۹ توسط آوا.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام تا حدودی با حرف های خانم اسکای موافقم... اگه قراره تمرینی باشه باید براش دلایل دینی آورده شه...دلایل دینی و واضح...جوری که هر مسلمونی اومد سوال داشت شما بتونی بهش طبق اسلام جواب بدی...نه در لفافه همینجوری که نمیشه...کارگاه یعنی چی!؟ اینکه شما یچیزی بنظرت خوب باشه و بعد بیای بگی و تمرین بدید که نمیشه...باید بتونید از گفته هاتون دفاع کنید... در مورد دبستان و کارگاه شما از صفر تا صد رو مینویسی چون پایه و درست هست برا ادامه یادگیری اما اطاعت محض از ذکور منزل جایی گفته نشده و نمیتونه مقدمه درستی برای ادامه راه باشه... حرف شما در مورد این یه هفته تمرین مثل این میمونه به بچه بگی از صفر تا صد بنویس و بعدش تموم....خب که چی؟ یعنی فقط یه هفته اطاعت محض بعدش مثلا یادگرفتیم و تموم!؟!؟ آیا یه تمرین یک هفته ای و نادرست که قراره بعدش ادامه نداشته باشه تا تشریف ببرن خونه شوهر راه گشاست!؟ حالا بماند صفر و صد رو یه معلم به دانش اموز میگه و طبق یه روال درست پیش میره اما اینجا داره اطاعتی تمرین میشه که در اسلام هم نیست! یعنی کار از ریشه اشتباهه... . . . اما اون چیزی که اسلام گفته: اطاعت از پدر تا وقتی که مجرد هستید اطاعت از شوهر وقتی که متاهل میشید تازه همین هم به این معنی نیست که صم بکم باشیم....خیر....راه صحبت و مذاکره بازه...میشه در کمال آرامش درمورد مساءل حرف زد و به توافق رسید....میشه طرف مقابل رو قانع کرد...اما در نهایت اگر به تفاهم و توافق نرسیدین با توجه به خصوصیات زن و مرد و باتوجه به اینکه زن احساسی تر هست و مرد عقلانی تر میتونه تصمیم بگیره در نهایت حرف پدر یا همسر رو باید گوش کرد....و حتی اگه درمواردی حرف عقلانی هم نباشه برای به هم نخوردن قاعده کلی اطاعت واجب هست اما خدا برای این اطاعت اجر و پاداش زیادی رو قرار داده... یعنی این خودش امتحان الهی هست و پاداش زیادی هم داره... . . . پس اون چیزی که اسلام گفته اطاعت از پدر و بعد از ازدواج اطاعت از شوهر هست که گفتم کلی راه مختلف برای رسیدن به توافق و تفاهم هست....( ضمن اینکه اطاعت محض نیست بلکه تا جایی که مخالف دستورات دین نباشه) پس در این بحثی نیست....حالا اگه قراره تمرینی انجام بشه تمرین خوب حرف زدن هست و نه غر زدن...تمرین صبوری هست بخاطر خدا و نه اطاعت محض از ذکور منزل! تمرین بزرگواری هست و گذشت.... بهتر نیست طبق چیزی که اسلام گفته پیش برید و نه چیزی که شما فکر میکنید خوبه؟ ملاک باید اسلام باشه نه افراد.... میدونید روش این کارگاه مثل چی میمونه!؟ آدمو به مرگ میگیرین که به درد راضی بشه....! اطاعت محض از دکور منزل رو نسخه میکنید که بعدا اطاعت از یه نفر(شوهر) براشون آسون باشه! خب پس کرامت و شرافت و انسانیت زن چی میشه؟! . . . در مورد طنازی هم شما که حرفشو زدید و بچه ها سوال پرسیدن...به فرض عمومی نمیشه توضیح داد، خصوصی که میتونید بهشون توضیح بدید....پس خصوصی صحبت کنید... با تشکر. پ.ن: اون شستن ظرفها هم وظیفه زن نیست و در اسلام زن وظیفه ای در قبال کارهای خونه نداره....( گفتن نظر اسلام در این موارد بسیار مهمه که خانومها فکر نکنن برده هستن برای کار کردن و اطاعت محض! اتفاقا اگه عادت به داشتن خدمتکار هم دارن وظیفه شوهر هست در صورت توان براشون خدمتکار استخدام کنه...بازم هست ولی نگم بهتره دیگه خیلی خوش به حالتون میشه..:) ) اما اگه خانوم ها بخوان بزرگواری کنن میتونن کارهای خونه رو انجام بدن چون همسرشون کار بیرون رو انجام میده....( برای داشتن یه زندگی پویا و آروم باید از خودگذشتگی کرد...) ولی بطور کلی اگه قراره تمرین داده بشه باید به اقایون تمرین کمک در کارهای منزل داده بشه چون وظیفه همسرشون نیست(طبق اسلام) همونطور که امام علی(علیه السلام) در کار منزل به خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) کمک میکردن... . . . دستورات اسلام درست هست... الگوی کامل هم که داریم... فقط باید سعی کنیم ازشون همسرداری و برخورد درست با اطرافیان بخصوص خانواده (پدر،مادر،همسر و......)رو یاد بگیریم... هرکی به فراخور شرایطش جزیی از این کل رو فرا میگیره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,264 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|

به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.

تمرین کنید.........![[تصویر: gigglesmile.gif]](http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif)