|
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان
|
|
۱۶:۲۶, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بچه ها. تو این 6 تا چله ای ک داشتیمو ازدواج نکردیم به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.تو اینترنت پره ازمطالبی که راجع به ازدواجه و فقط باید اونهاروخوند.امامن میخوام تو این تاپیک مطالبی رو بنویسیم که بشه خوندوعمل کرد.متاهل ها هم خیلییییییی میتونن کمک کنن. من قبلنم یه تاپیکه این شکلی داشتم که به بیراهه رفت... قدم اول: ارائه پیشنهاد قدم دوم:تقسیم بندی پیشنهادها درمدت معین قدم سوم:عمل به پیشنهاد قدم آخر: حسابرسی از خود این کلمه های قلمبه سلمبه واسه خوشگلیه تاپیک بود. زیاد کارسختی نیست تنبلا نگران نشن ![]() یه سری مثال میزنم روشن شید ![]() 1) قناعت کردن مثلا به مدت یک هفته 2)پوشیدن لباس تکراری درمجالس(مخصوص خانمها )3)فرمانبرداری محض از اطرافیان درجه یک به مدت مثلا سه روز 4) ولخرجی و بدخرجی ممنوع 5)خوردن شیر(مادران سربازان امام زمان باید استخون بندی محکمی داشته باشن تابا دوسال شیر دادن دندوناشون نریزه و استخوناشون خورد نشه ![]() ![]() )6)خوندن نماز قضا مثلا تو یه هفته، هرچقدر که تونستیم. 7)مهربان بودن به مدنت یک هفته ![]() 8)آراسته بودن (خیلی آراسته بودن) 9) طنازی و دلبری (مخصوص خانمها) به پیشنهاد یکی از دوستان 10)مسولیت پذیری به پیشنهاد آقای ثارالله 11)به نامحرم نگاه نکردن به پیشنهاد خانم مهسا110 12)حرف گوش کنی به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 13)انتخاب دوست مناسب به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 14)تمرین صبوری و ارتقا توانایی خوب گوش دادن به پیشنهاد جناب میم . حسین. الف 15)آشپزی به پیشنهاد جناب ثارالله فعلا مورد 10 و 12 انتخاب شدن. یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۵, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۰:۵۶ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
خانوم آوا!!!!
تو صفحه قبل یعنی شما اون همه توضیح رو نخوندین بچه ها لینک ندادن مشروح صحبت های ما رو بخونید..همه این دعوا ها شده همه این حرفها زده شده منابع قزانی ودینی هم اومده از افراد متاهل هم با مشورت گرفتیم...این تمرین دقیقا یه کار کارشناسی بوده.. بعله یه هفته کافیه چون همون طور که گفتیم ادم های بالغی هستیم صرف اینکه این مورد رو تجربه کنیم کافیه...کسی نگفت خونه شوهر برده داری وحرفی از مشورت و صحبت نیست بحث ما یه چیز دیگه اس رسیدن به یه هدف مهم تره ...معلومه که مشورت ومذاکره تو همه زندگه ها هست اما اگه بعدش شما قانع نشدی همسرت گفت همین که من گفتم شما پا می شی قهر می کنی می ری خونه بابات؟! اگه حداقل یه بار تمرین کرده باشی یه موضوعی رو برخلاف منطقت بپذیری تو زندگی راحتتر می تونی کوتاه بیای تا همیشه در جنگ وجدال باشی...شما برو اون تاپیک مطالعه بفرمایید ما به آقایون هم گفتتیم زورگویی ممنوع ...حرفاتون از روی اصول ومنطق باشه نه دل بخواه ودیکتاتوری... پس خیلی کارمون ضد اسلامی نیست...که انقدر دوستان به هیجان اومدن که وا اسلاماه و حسرتا بلند شده...خوبه نگفتیم یه هفته سرپیچی کامل وگرنه ملحد وکافر می شدیم ![]() تو همون اسلام که فک کنم الان همه درش اختلاف دارن تو قرانش گفته اف به پدرومادرتون نگید ..حالا ما می گیم یه هفته هرچی پدر گفت با روی باز بپذیریم واین بار دلیلش رو هم نپرسیم اسلام رو به انحراف کشوندیم... می شه دست از سر بحث طنازی بردارین!!!!هروقت ما شروع کردیم تمرین کردن دوباره دوستان بگن اسلام در خطره چه می کنید!!!! |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط Eve.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
این ایده ی کمک اقایون در کار منزل خیلی خوبه هااا! یسری هستند کار خونه براشون عار ه!یه تمرین بذارید که پسرا یسری کارهای خاص تو خونه رو (نه خرید) انجام بدن! همون ظرف شستن. یا جارو یا هرچیز دیگری. حتی پخت شام (؛ آماده کردن صبحانه!
خوبه که بدونن با اینکارها علاقه بیشتر میشه .شانشون زیاد میشه حضرت علی رو الگو قرار بدن!
|
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
نقل قول:تو صفحه قبل یعنی شما اون همه توضیح رو نخوندین بچه ها لینک ندادن مشروح صحبت های ما رو بخونید..همه این دعوا ها شده همه این حرفها زده شده منابع قزانی ودینی هم اومده از افراد متاهل هم با مشورت گرفتیم...این تمرین دقیقا یه کار کارشناسی بوده.. من نمیدونم دارم چینی حرف میزنم که اینقدر شلوغ بازی درمیارید . نوشته شده اطاعت محض از ذکور خانواده ما میگیم این چیه ؟ میگید ما توضیح دادیم 5 صفحه در این مورد !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اطاعت محض از ذکور مینویسید و 5 صفحه ضمیمه واسش میارید. اطاعت محض ، یعنی اطاعت محض دیگه. ![]() شمایی که با دو تا نوشته ی ما جو ش میاری!!! چجوری فردا از پس غرولند شوهر و خانوادش میخوای بربیایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه بخض طنازی این همه شلوغ بازی در نیار .جوابی ندارید و تو لیست تمرینات گذاشته شده . واقعا توهین به زن موج میزنه تو کارهاتون . |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۱:۰۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
والا ما هنوز شروع نکرده دوستان انگ ضد اسلامی زدن..الان شما روایات ظرف شستن آقایون رو بیارید تا دوستان نگن کجا اسلام اومده مرد جارو کنه!!!حضرت علی کجا خونه رو جارو کرده
![]() نمی دونم بخدا ...به آقایون که می رسه هرکاربگیم اسلمی خودمو بخوایم یه تمرینی انجام بدیم اسلام رو تفسیر کردیم!!! اما چون فعلا آقایون جرات نکردن در کارگاه ثبت نام کنن فعلا براشون تمرینی نداریم![]() این حرفا هم که کار خونه. وظیعه زن نیست الحمدالله الان اسلامی وغیر اسلامی میدونن ..کسی هم ادعا نداره کارخونه وظیفه زن مثه شیر دادن بچه...حالا چون وظیفه زن نیست شما به بچت شیر نمی دی؟!...حالا چون وظیفه شما نیست شما می شینی تو خونه پات رو میندازی رو اون پات می گی به من چه خودش بیاد بپزه بخوره مگه وظیفه منه؟! خب وقتی این کارو نمی کنیم اشکالی داره الان یخورده تمرین کنیم که اون موقع خیلی سخته مون نباشه... من از همین پست اعلام می کنم اگر دختر خانومی الان تو کارگاه ماهست که کارگر مخصوص داره ودست به سیاه وسفید نمی زنه از کارگاه بره بیرون چون شرایطشون با ما فرق داره...من یکی که کارگر شخصی ندارم اگرم داشته باشم از شوهر آینده ام توقع همچین حرکتی ندارمم...اون کارکردنمم که از روی محبتم به زندگیم الان خونه پدرم تمرین می کنم.. |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۳ ۱۰:۵۳)رکن الهدی نوشته است: والا ما هنوز شروع نکرده دوستان انگ ضد اسلامی زدن..الان شما روایات ظرف شستن آقایون رو بیارید تا دوستان نگن کجا اسلام اومده مرد جارو کنه!!!حضرت علی کجا خونه رو جارو کرده خب در این مورد روایت داریم دیگه ![]() تمرینا باشه بهتره باز ... دورادور دنبال میکنن! من خودم چون با قضیه این چشم گفتن مشکل دارم ثبت نام نکردم ولی باقی تمرینا خب هرکدوم به نظرم خوبن انجام میدم شاید خیلی ها هم همینطورن! خب میشه هرکدوم این مواردی که باهاش مشکل هست ... مثلا همین اطاعته ،جای دیگه ای در موردش بحث کرد، اگه متقاعد نشدیم(:د) یه تمرین جایگزین براش گذاشت . بر فرض هر در خواستی که داریم ، باهاش دلیل واقعا منطقی بیاریم در طول هفته . اینطوری جواب پدر هم منطقی تر میشه و راحتتر میشه قبولش کرد.همین رو میشه برای آقایون هم گذاشت که نتونن حرف غیر منطقی و غالب کنن ![]() یه مورد دیگه ... یه حرف خوبی خانم آوا زدن در مورد از خود گذشتگی. میشه تمرین بذارید ، در هفته روزی یکبار برای اعضای خانواده یا دوستان نزدیک از خود گذشتگی کنید. موردش حتما پیش میاد. جایی که عصبانی میشیم ، و همچین موقعیت هایی .... یه پیشنهاد دیگه هم داشتم ، اونم اینکه این تمرینارو تحت عنوان وظیفه و غیروظیفه طبقه بندی کنید. برای مثال ، ظرف شستن خانم ها وظیفه نیست ، کمک در کارهای منزل هم وظیفه نیست اما اجرش از وظیفه ها بالاتره . خانم یاسین یه جا گفتن وظیفه ی خانم خونه اجر معنوی ه. یه هفته اجر معنوی خونواده مون به عهده ما باشه. حالا با کتاب ، با بحث ، با گوش دادن به سخنرانی و گفتن نکات خوبش ... |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
ببینید دوست عزیز..اطاعت ما از همسر به نظر خود من کاملا از خودگذشتگیه ...این یه چیزه کاملا واضحیه..
اما همونطور که گفتم تو قضیه ولایت پذیری بحث بسیار مفصل بود..ما گفتیم همسر شما 100تا دلیل آورد که بنا به منطق شما پذیرفته شده نبود..چیکار می کنید؟!می گید من این کار رو انجام نمی دم ؟!باهاش لج می کنید ؟!این دستور اسلامه ؟!این کاریه که حضرت زهرا کردن؟! اصن همسر شما می گن شما کاری انجام بدین که برخلاف میلتونه وایشونم نمی تونه الان شما رو راضی کنه ؟!مثلا امشب فلا جا نمیریم ؟!شما اگه خونه بابات همه چیز برات با دلیل و منطق تعریف شده تو زندگی متاهلی نمی تونی دووم بیاری یا همسرت رو خسته می کنی ..چون خیلی اوقات آقایون دلایلی دارن که توضیحش برای ما خانوما سخته .. اما با همه این حرفا ما تو اون تاپیک هم گفتیم درباره آقایون باید شیوه صحیح وعادلانه اجرای ولایت نسبت به همسرشون رو یاد بگیرن وهر زورگویی غلدری پای ولایتشون برهمسر نوشته نمی شه...وظلم محسوب می شه |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۹ توسط Eve.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۲)رکن الهدی نوشته است: ببینید دوست عزیز..اطاعت ما از همسر به نظر خود من کاملا از خودگذشتگیه ...این یه چیزه کاملا واضحیه.. همین! اگر دلیل آوردن ، حتی اگر با منطق من سازگار نبود ، حداقل میدونم حرفشون بیخود نیست ، در نهایت قبول میکنم! اما اگر بگن همین که من میگم ، حالا هرکسی باشه ، نه واقعا ... با رضایت نیست قبول کردن اون حرف! و من اگر تو خونه یاد گرفتم همه چیز و با دلیل و منطق بپذیرم به این دلیله که روال اینجا همینه. پدرم بی دلیل حرفی نمیزنه ، همیشه منطقی ه و این حرف گوش کردن چه در من چه در مادرم بی دلیل نبوده .مثالش و دیدم که گفتم ![]() بحث ولایت پذیری رو خوندم و به نظرم کامل بوده ... میتونیم سر موارد دیگه ی این تاپیک فکر کنیم. |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
یعنی به نظر شما یه دلیل بی منطق از نگاه شما خیلی بهتر از اینه که بگه شما امروز این کارو انجام بده چون به نظرم این بهتره؟!
به نظر من هردوش یکسانه ..من همین الانم تو خونه پدرم اگه کاری منو قانع نکنه ونهایتا به اجبار اون کارو انجام بدم برام قابل پذیرش نیست...چون اجباریه..حالا پدرم100تا دلیل بگن وقتی به نظرم فقط برای توجیح منطق خودشونه برای من فرقی نمی کنه اون 100دلیل باشه یا نع..دیگه در چه مواردی مشکل هست بگید تا مبهم نباشه |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
نه قطعا.بازهم اجباریه اما حداقل میدونم دلیل ش چیه. منطق اون آدم برام روشن میشه. موقع دلیل آوردن نمیتونه بگه چون دلم میخواد!هرچند شاید دلیلش همین بوده باشه.
مشکل نیست! یسری پیشنهاد دادم قبلا ، حالا با سیر تاپیک ببینیم چی میشه
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۱۲:۵۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان ببینید
خیلی وقت ها منطق ما و طرز فکر ماها یکی نیست. مثلا همینجا .میتونیم دلایل همو بشنویم و اگه قانع نشدیم هرکسی روش خودش رو در پیش بگیره زور که در کار نیست .من رفتم ، دلایل اون تاپیک و خوندم و الان میدونم خانم رکن الهدی برای مثال بر چه حسابی این حرف رو میزنن . شاید من هنوز قبول نداشته باشم، شاید من الویت هام متفاوته. شاید من جور دیگه ای نگاه میکنم .من نوعی و میگم ! منم میام دلایلمو میگم و اگه نه من قانع شدم نه ایشون(ایشون هم به عنوان مثال ، به دل نگیرید ) خب نشدیم دیگه! نیاز به زمان و حرف زدن با دیگران و مطالعه هست تا یه نفر یا هردو به مسیر درست بریم . لزوما فقط یه مسیر درست نیست ... زندگی ها متفاوته .الان این بحث حرف گوش کنی کامل انجام شده دیگه ... برید بخونید و اگر قانع نشدید... دنبال جواب راضی کننده اینجا نگردید ... منم همینکار رو میکنم البته همه ی اینها وقتی مشخص میشه که توی خود زندگی محک زده بشیم. شاید منی که الان میگم بی دلیل نمیپذیرم بعدا بدون مشکل بگم چشم. بگم باشه. یا منی که میگم اطاعت میکنم بعدا نتونم حرف همسرم و قبول کنم و جدل کنم.ماها هیچکدوم متخصص نیستیم ، مجتهد نیستیم ، از روی اندک مطالعه ای که داریم و تجربه های شخصیمون میایم و میگیم :نظر من اینه. این تو بطن خودش اینو داره : شاید یه وقتی بفهمم حرفم درست نیست. در نتیجه ....همون بحث اصلی و تاپیک رو در پیش بگیریم بهتره ![]() من انقدر اینو میگم که یه نفر گوش کنه بهم کمی آرومتر ، کمی دوستانه تر ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,254 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|

به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.

فعلا براشون تمرینی نداریم

) خب نشدیم دیگه! نیاز به زمان و حرف زدن با دیگران و مطالعه هست تا یه نفر یا هردو به مسیر درست بریم . لزوما فقط یه مسیر درست نیست ... زندگی ها متفاوته .