|
دخترها با پدرو مادرشان چه کنند با این معیارهای شاخدار؟؟؟
|
|
۲۲:۰۱, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بانام خدا
پدرومادر رو چشم ما جا دارن. اما حدش رو نمیدونم. چند تا از دوستای تالار و چندتااز دوستای خارج از محیط تالار و معلوم نیست چندتا دختر بیچاره ی دیگه این مشکل رو دارن... آیا وقتی پدرومادری سد اصالت خانوادگی ، شغل، تحصیلات و... رو سر راه خواستگار دخترشون قرارمیدن باید از اونها اطاعت کرد؟ آیا وقتی نمیشه باپدری حرف زد ؛ و قانعش کرد که از پس بی پولی برمیایم روز رسان خداست ؛ باید اطاعت کرد؟ آیا وقتی پدرومادر از ما میخوان آرزوهاشون روبرآورده کنیم ، باید اطاعت کنیم؟ آیا وقتی تشخیص میدیم یک نفر میتونه همسرخوبی برامون باشه به تشخیصمون اعتنا نکنیم چون پدرومادرمون میگن تو کلت باد داره و نمیفهمی؟ دوستان اهل فن... این مشکل بسیاریست. از بچه های حلقه های صالحین بگیرید تا همین تالار... اگر راه حلی دارید بسم الله... |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
والا این مشکله خیلی هاس
قبلا ها هم در مورد رفتار بزرگتر ها حالا چه والدین چه بزرگان فامیل چه بچه های فامیل زیاد صحبت کردیم اما به نتیجه خاصی نرسیدیم چون به هر حال اکثر دوستان تا قبل از ازدواج در کنار خانواده زندگی میکنن و زیر منگنه هستنالبته تاپیک ها مال پارسال بود اگه الآن کسی فکری به ذهنش رسیده بگه البته این مورد فقط برای خانم ها نیست آقایونم این مشکلو دارن خدا نکنه ظاهر دختر مورد نظر یا شرایط مالیش از دختران خانواده و اطرافیان پسر کمتر باشه اون موقعه است که خانواده پسر بسیج =لشکر مخلص خدا رو تشکیل میدن تا این ازدواج سر نگیر
|
|||
|
|
۹:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۹:۲۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قرار بود این تاپیک همچین چیزهایی رو بررسی کنه ک خوردم ب امتحان ها و تاپیک از دست رفت
![]() اما در کل بخوام بگم نه پدر و مادر بر فرزند ولایت فکری دارن، نه فرزند بر پدر و مادرش احترام و فرمانبرداری واجبه ... بعله، سر جای خودش ب نظر من وقتی اختلاف نظرها، حکم اختلاف توی سلیقه ها رو داره، بهتره ک نظر والدین لحاظ بشه اما وقتی مسئله تصمیم های مهم زندگیه، خود شخص باید با توجه با معیارهاش و ارزشها و ضدارزش هایی ک شناخته تصمیم بگیره اما در عین حال ی سری چیزها هست ک تا وقتی هم سن مادر و پدر نشیم، متوجهشون نمیشیم دختر وقتی برسه ب جایی ک دیگه از اون آرمانی فکر کردن و اصطلاحا کله ش باد داشتن بگذره، فکر می کنم دیگه خودش میتونه تصمیم بگیره << حالا این رو از کجا تشخیص میده؟ از مقایسه کردن تصمیم ها و طرزفکرش با بقیه، اینکه در نظر دیگران دختر معقول و پخته ای هست یا نه؟ << البته دیگران داریم تا دیگران ها ![]() اینو در نظر بگیرید ک یک جوون، روحیه آزاده داره ولی وقتی آدمها سنشون بالاتر میره، وابستگیشون و دست ب عصا راه رفتنشون بیشتر میشه و همین خصلت ها در کنار هم باعث میشه ی حد تعادلی ب وجود بیاد و ی تصمیم معقول گرفته بشه |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بماند که تا بخواییم به این پختگی برسیم که پدر ومادر بهمون اعتماد کنن موقع مدرسه رفتن بچه هامونه
![]() واقعا چرا ؟ پدر ومادر فک می کنن خیلی ادم شناسن و ما اصلا درکی نداریم... همین که توصیفات یه نفر ومی شنون شروع به قضاوت می کنن قبل از اینکه اصن اون بنده خدا رو ببینن و حرف هاش رو بشنون.. گاهی اوقات فک می کنم یسری از پدرومادر را هنوز از دوران 100سال پیش که پدر دختر بود که باید بعله رو می گفت خارج نشدن متاسفانه و هنوزم فک می کنن اونا هستن که باید بعله بگن دختر بنده خدا هم تشریف ببره زندگی کنه.. بماند که دخالت اطرافیان وفامیل درجه یک نزدیک بعضی اوقات ادمو دیوونه می کنه ..مثلا از سر دلسوزی مشاوره هایی می دن که با کل زندگی ادم بازی می کنه.. بماند که چشم وهم چشمی فقط داره ما جوونا رو داغون می کنه دیدی دختر فلانی با کی ازدواج کرد دیدی پسر حاج فلانی چه دختری رو گرفت دی دی ..دیدی ...دیدی... یکی نیست بگه تروخدا از ظاهر زنذدگی ادما بیاین بیرون چرا داماد وعروس باید مایه فخر فروشی باشن چرا داماد وعروس باید برای نشون دادن واحیانا کور کردن چشمه بعضیا باشن....واقعا با خودم فک می کنم تجربه پدر ومادرای ما بعد این همه سال زندگی باید این طوری ثمر بده ![]() وقتی به خودشون می گی پدر من شما رفتی ازدواج کردی چی داشتی ؟ مادر من شما وقتی بابا اومد خواستگاری پرسیدی خونه ات کجاست کارت چیه ؟ جوابشون اینه....ما با شما جوونای امروزی فرق داشتیم از پس زندگی برمی اومدیم شما نمی تونید.... واین قصه ادامه دارد |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۱)mahpare نوشته است: بانام خدابرای دختر خانوم در ازدواج اولشون اذن پدر شرط شرع هست. به نظر من شرط 100 درصد عقل هم هست. بدون نظر پدر کاری نکنید خیلی خطرناکه. این شرط نشون میده دختر خانم های محترم (آقا پسرها هم همینطور ولی نه به این شدت) برای اولین بار به هیچ عنوان (تقریباً نزدیک به یقین) نمی تونن درست انتخاب کنن. پس اینکه شما تشخیص میدید این شخص خوبه رو بندازید دور. در مورد اصالت خانوادگی هم شرط مهمیه جدی بگیرید. در موارد دیگه هم در صورتی که نظر خانواده با گزینه ای نباشه یه نقطه منفی خیلی بزرگ برای اون گزینه خواهد بود در حدی که من توصیه می کنم ولش کنید. (بالاخره یک عمر باید با خانواده شما زندگی کنه حتی اگر نظر خانواده شما درست نباشه) برای نظر خانواده وزن زیادی رو قایل باشید. شما یک عمر قراره با هم زندگی کنید بر خلاف کشورهای اروپایی اینجا ایرانه و ما رابطه تنگاتنگی با خانواده داریم پس نظرشون مهمه. |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۱۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
يكي از بزرگان مي فرمود حتي اگر پدر و مادرت خداي نكرده با نمازخواندن هم مشكل دارند،حق نداري جلوي آنها نماز بخواني،يكي از رفقاي ما بسياري از نمازهايش را مجبور است در حمام بخواند. اين را قبلا عرض كرده بودم.
اين يه مسئله. ولي در مورد بحث مذكور بايد عرض كنم كه به اين موارد بايد توجه داشته باشيم: 1- هيچ پدر و مادري ضرر فرزندش را نميخواهد و به صورت ذاتي خير و صلاح او را آرزو ميكند. 2- ولي از مورد بالا لزوما اين نكته فهميده نمي شود كه اين دو هيچگاه اشتباه نميكنند... اين بحث مهمي است. 3- يه مسئله كلي اينه كه بايد بتوانيم اعتماد اونها را جلب كنيم. يعني اينقدر قبولت كنند كه اگر در مسئله اي نظرتون مخالف ايشان واقع شد،بتوانند اين را بگن كه خب شايد بچه ام درست بگه... اينكه هنوز نتونستيم به اين نقطه برسيم متاسفانه مقصرش خودمونيم،كه هنوز نتونستيم خودمون را بهشون بقبولانيم. پس قدم اول قبل از ورد به مباحث جزئي و ... اثبات خودتون به صورت كلي است. اين اتفاق اگر بيفته مطمئن باشيد كه كمتر مخالفت را مي بينيد. اين امتحان شده است كه عرض ميكنما.
|
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نظرتون خانواده یا بهتر بگم پدر قرار زندگی کنه یا منه دختر؟
من باید این ادم رو بپذیرم یا پدرم ؟ فک نمی کنید این توصیه اتون زیادی کلی هست!! اگه پدر ومادرا انقدر کاروتشخیصشون درست بود این همه دختر وپسر دمه بخت تو خونه می موند یا این همه طلاق تو دوران عقد ...چندتا دختر براتون مثال بزنم که با اصرار پدر قبول کرده وتو دوران عقد یا سال اول زندگی سرخورده و افسرده برگشته... چرا فک می کنید منه دختر واقعا نمی تونم تشخیص بدم با یه ادم می تونم زندگی کنم یا نع ..چرا پدرا فک می کنن چون دختراشون تو شرایط رفاهی بزرگشدن طاقت سختی ندارن...چون هرگز بچه هاشون رو امتحان نکردن واسه همین اعتماد ندارن... یعنی یه ازدواج ناموفق که اذن ولی رو ساقط می کنه انقدر تجربه دختر رو زیاد می کنه که تو ازدواج بعدیش خودش تصمیم بگیره؟ ببینید اذن ولی زمانی که مطرح شد برای این بود که دختر ها تو سن کم ازدواج می کردن مثلا زیر15 سال خب واقعا تجربه یه مرد و حمایتش مثله پدر نیاز بود اما الان که دختر ها عموما بالای 20سال هستن دانشگاه رفتن و وارد اجتماع شدن ومطالعه و شناخت از ادمای اطرافشون دارن دیگه اون دلیل صادق نیست کما اینکه نبود اذن ولی در ازدواج بین فقها اختلافه وبیشتر منوط به رشیده بودن یا غیر رشیده بودن می شه ...مخصو صا جایی که شما می تونی بری دادگاه واز اون اجازه بگیری پس این نشون می ده تشخیص خانواده همیشه هم 100 درصد به نفع دختر نیست (۲۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۵)MohammadSadra نوشته است: برای دختر خانوم در ازدواج اولشون اذن پدر شرط شرع هست. به نظر من شرط 100 درصد عقل هم هست. |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۱۵:۵۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جناب صدرا:
اذن پدرلازمه نه موافقت و رضایت کامل توجه کنید. خیلی مهمه جمله ام. تکرار میکنم. اجازه لازمه نه موافقت.(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۵)MohammadSadra نوشته است: برای دختر خانوم در ازدواج اولشون اذن پدر شرط شرع هست. به نظر من شرط 100 درصد عقل هم هست. متاسفانه باید بگم جز اون جمله ای که روش تاکید کردم. بقیه ی حرفاتون کاملا درسته. بعد میگن چرا سن ازدواج بالارفته. تمامه خواستگارای بنده یه جاشون میلنگه. و اینایی ک شما گفتیدو ندارن. چیکارکنم؟ ![]() واقعا پسرا یه جاشون میلنگه. اینو همه میدونن. یه پسر تا 35 سالگی هیچیش سرجاش نیست. |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: یه پسر تا 35 سالگی هیچیش سرجاش نیست. چیا باید داشته باشه ک سرجاش نیست؟
|
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اصولا چون هیچ چیز از جامعه اسلامیمون درست سر و هم بندی نشده، یه پسر هم ممکنه تا 35 سالگی همه چیزش کامل باشه.
با این همه تحریمی که هست و کم کاری برخی مسئولین، فعلا هم درست بشو نیست. البته من نمیدونم وقتی یه پسر همه چیزش الوکی شد چرا باید بره زن بگیره، یعنی نصف عمرتو بدی که نصف دیگه ش رو راحت زندگی کنی؟ اصلا با عقل جور نمیاد. من دوست داشتم یه زمانی ازدواج کنم تا همون جور که سید ابراهیم گفتن خونواده اگه مخالف بود باید ساکت بشی، حتی اگه حکم خدا باشه. کلا بعضی خونواده های تحصیل کرده، درک و فهم درستی ندارن از اوضاع. یعنی نمیدونم باور میکنید یا نه، پدر بنده با اینکه مذهبیه اگه منو پای منقل ببینه چیزی نمیگه ولی اگه بگم میخوام ازدواج کنم مخالفه ![]() خلاصه بهترین کار اینه که ادم بیخیال بشه. 4تا فحش هم بده به دنیا، مثل کبک سرشو بکنه زیر برف، راحت. تف به این اوضاع |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رابطه معیارهای ازدواج با آخرت/ ازدواج های عجیب | monazzah.51 | 2 | 1,795 |
۲۶/بهمن/۹۲ ۱:۵۲ آخرین ارسال: help me |
|

زیاد صحبت کردیم اما به نتیجه خاصی نرسیدیم چون به هر حال اکثر دوستان تا قبل از ازدواج در کنار خانواده زندگی میکنن و زیر منگنه هستن
رو تشکیل میدن تا این ازدواج سر نگیر