کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به این سبک اشنایی ها اعتماد
می کنم
نمی کنم
بستگی دارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینترنت،اشنایی،ازدواج
۲۰:۳۸, ۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۴۰ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوعی که می خوام درباره اش بحث کنیم ...شاید به نحوی دیگه توی تالار بحث شده باشه اما من هدفم مطلب دیگری است
چندی است جامعه و بلکه شهرما با موضوع ازدواج به سبک اینترنتی اشنا شده ...ازدواجی که من مد نظر دارم فارغ از مباحث سایت های همسریابی است
ازدواج هایی که اشنایی دو طرف در پایین ترین حالت از طریق چت روم ها ودر بهترین حالت در وبلاگها وسایتهای وتالار های گفتگو محور ایجاد شده اند
ازدواجی که عموما فارغ از ظاهر وشرایط مادی و بیرونی افراد شکل گرفته و اکثر بر مبنای طرز فکر وطرز نگاه و برخورد دو طرف در فضای مجازی شکل گرفته ...
من در این باره چند سوال دارم که موضوع بحث ما رو تشکیل می ده
1-چند درصد به این گونه اشنایی ها اعتماد می کنید ؟
2-چقدر این اشنایی ها رو منجر به ازدواج موفق می دانید؟
3-به نظرتون چه طور از حسن نیت طرف مقابل باید مطمئن شد؟
4-اگر کلا مخالفین دلایلتون رو کامل بگید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، azade ، Eve ، مجید املشی ، MAHDI59 ، nasimesaba ، vahrakan ، السا ، faateme-313 ، zahra11 ، am22 ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۳, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
با شناخت های غیر واقعی کاملا موافقم خانم رکن الهدی و نمیدونم چرا تو ازدواج هایی که داره صورت میگیره چه اینترنتی چه کاری و چه حتی خواستگاریهای سنتی به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه همین مسئله است ، شنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآخــــــــــــــــــــــــــــــــــت و تصمیم درست

نمیدونم چرا تو اکثر ازدواجهایی که دور و برم میبینم فقط ازدواج میکنن ، فقط خواستن و هیچ و فقط بله گفتن و هیچ
ازدواجهایی که با یه دید بی طرف از همون اول معلومه که نهایتا شش ماه تا یه سال دیگه باید دنبال وکیل و دادگاه باشن

نمیدونم چه باید کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، Eve
۱۳:۳۱, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
دقیقا منم منظورم همینه ...ما الان فقط موندیم تویه درست وغلط بودن شیوه اشنایی ولی مهم طرز اون شناخت واقعی ودرسته...
چند روز پیش یکی از دوستانم با همین خواستگاری سنتی تا خود ازمایش قبل از ازدواج هم پیشرفتن اقا که فک کردن همه چیز تمومه تازه خوده واقعیش رو نشون داده بود یه ادم تحصیلکرده فرهنگی هم بوده اما تمام چند ماه اشنایی رو تقریبا فیلم بازی کرده بود
البته سهل انگاری از طرف دوستم وخانواده اش هم بوده دیگه براشون تجربه بزرگی شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، Eve
۱۶:۰۸, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۷/اسفند/۹۳ ۱۳:۲۳)nasimesaba نوشته است:  با شناخت های غیر واقعی کاملا موافقم خانم رکن الهدی و نمیدونم چرا تو ازدواج هایی که داره صورت میگیره چه اینترنتی چه کاری و چه حتی خواستگاریهای سنتی به تنها چیزی که اهمیت داده نمیشه همین مسئله است ، شنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآخــــــــــــــــــــــــــــــــــت و تصمیم درست

نمیدونم چرا تو اکثر ازدواجهایی که دور و برم میبینم فقط ازدواج میکنن ، فقط خواستن و هیچ و فقط بله گفتن و هیچ
ازدواجهایی که با یه دید بی طرف از همون اول معلومه که نهایتا شش ماه تا یه سال دیگه باید دنبال وکیل و دادگاه باشن

نمیدونم چه باید کرد

این بخاطر جویه که اطرافیان به طرف میدن.
ما یکی از آشناهامون ازدواج کرده دیگه هیچکسو نمیشناسه! همه ازدواج میکنن اینکه چیز خاصی نیست!

نقل قول:
چند روز پیش یکی از دوستانم با همین خواستگاری سنتی تا خود ازمایش قبل از ازدواج هم پیشرفتن اقا که فک کردن همه چیز تمومه تازه خوده واقعیش رو نشون داده بود یه ادم تحصیلکرده فرهنگی هم بوده اما تمام چند ماه اشنایی رو تقریبا فیلم بازی کرده بود
از قدیم گفتن ازدواج مثل هندونس!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، رکن الهدی
۱۶:۳۳, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۷/اسفند/۹۳ ۱۶:۰۸)سدرة المنتهی نوشته است:  این بخاطر جویه که اطرافیان به طرف میدن.
ما یکی از آشناهامون ازدواج کرده دیگه هیچکسو نمیشناسه! همه ازدواج میکنن اینکه چیز خاصی نیست!

نه منظورم این بود که خیلیا رو میبینی بدون اینکه حتی خودشون و هدفشون از ازدواج رو بدونن قدم برمیدارن حالا دیگه شناخت طرف مقابل پیشکش
چیزی که زیاد الان دارم میبینم اینه که فقط به صرف ازدواج کردن ، اقدام به ازدواج میکنن و آزمون و خطا رو انتخاب میکنن و اگه خوب بود که خب خدا رو شکر و اگه نبود هم که .......

نقل قول:از قدیم گفتن ازدواج مثل هندونس!

والا هنونه هم که میخوان بخرن سبک سنگین میکنن ببینن رسیده اس یا نه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، رکن الهدی ، Eve
۱۷:۴۲, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
باید با چشم باز و به دور از دلسوزی و ترحم و حالا بعدن درست میشه و .. انتخاب کرد.
به نظرم ازدواج مهمترین اتفاق زندگی آدمه .
مهم هم شناخته .. شناخت به اینکه آیا این آقا یا خانوم روحیاتش ،اعتقاداتش و اخلاقش مناسب روحیات و اعتقادات و اخلاقیات شما هست یا خیر . اگه هست که هیچ اگه نیست "حالا بعدا درست میشه" ای وجود نداره . چون الان تو سن ماها 21 به بالا دیگه شخصیتا شکل گرفتن خیلی سخت میشه تغییر داد
خلاصه که باید معیارهای اخلاقی رو ملاک قرار داد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، nasimesaba ، Eve ، فاطمه خانم ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا