|
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول)
|
|
۲۱:۱۲, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۰:۴۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سر تا پای خودم را که خلاصه کنم، می شوم ته یک کف دست خاک که ممکن بود یک تکه آجر باشد توی دیوار یک خانه، یا قلوه سنگ روی شانه یک کوه، یا مشتی سنگ ریزه که ته اقیانوس؛ یا حتی خاک یک گلدان باشد، خاک همین گلدان پشت پنجره! یک کف دست خاک ممکن است هیچ وقت، هیچ اسمی نداشته باشد و تا همیشه خاک باقی بماند؛ فقط خاک... اما حالا یک کف دست خاک وجود دارد که خدا به او اجازه داده نفس بکشد، ببیند ، بشنود ، بفهمد ،جان داشته باشد ، انتخاب کند ، عوض بشود ، تغییر کند... وای خدای بزرگ! من چقدر خوشبختم! من همان خاک انتخاب شده هستم، همان خاکی که با بقیه خاک ها فرق می کند. من آن خاکی هستم که توی دست های خدا ورزیده شده ام و خدا از نفسش در آن دمیده من آن خاک قیمتی ام. حالا می فهمم چرا فرشته ها حسودی شان می شد؟ اما اگر این خاک، این خاک برگزیده ، خاکی که اسم دارد ، قشنگترین اسم دنیا را ، خاکی که نور چشمی و عزیز دردانه خداست... اگر نتواند تغییر کند ، اگر نتواند عوض شود ، اگر نتواند عوض شود ، اگر نتواند انتخاب کند ، اگر همین طور خاک باقی بماند ، اگر آن آخر که قرارست برگردد و خود جدیدش را تحویل بدهد ، سرش را بیندازد پایین و بگوید: ( یا لیتنی کنت ترابا ) ای کاش خاک بودم... این وحشتناک ترین جمله است که یک آدم می تواند بگوید: یعنی این که حتی نتوانسته خاک باشد، چه برسد به آدم! یعنی اینکه... خدایا دستمان را بگیر و نیاور آن روزی را که هیچ آدمی چنین بگوید. با نام خدا سلام ![]() این تاپیک مخصوصه عمله. کلا حاشیه نریم. رعایت کنیم ممنون. ![]() یک هفته تمرین مسولیت پذیری وحرف گوش کنی و ابراز علاقه. هم خانم ها هم آقایون. ![]() آقایون:یک هفته تهیه ی نان منزل به عهدشونه. خانوم ها : یک هفته شستن ظرف ها. آقایون: یک هفته تمرین محبت کلامی به مادر و خواهر.گاهی هم پدر ![]() خانم ها: یک هفته اطاعت محض از اطرافیان به خصوص ذوکور منزل ![]() از فردا شروع میشه. هرکی هست بسم الله. 1)مهپاره 2)؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۰, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آهان
![]() انشاالله که همتون به جمع متاهلین بپیوندید. با این وجود بنده نمیتونم همراهیتون کنم کار من از تمرین گذشته و الان باید اجرا کنم![]() موفق باشید |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شما می تونید تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدین
![]() به ما هم کمک کنید تا موارد مفید تمرین کنیم
|
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اگه کاری ازم بر بیاد خوشحال میشم ، در خدمت هستم .
فک کنم داریم پست اسپم میزنیم و نظم تاپیک رو به هم میزنیم. از همگی عذر میخوام |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
البته کارما همچینم تمرین نیست و عمله
![]() خداروشکر تا اینجا هم خیلی خوب بوده. بچه ها دانلود کردین جدول نماز قضاهارو یا من براتون بذارمش اینجا؟ بچه ها کارای ابتکاریم میتونین بکنین.مثلا برا آشپزی عکسای جالب یا برای مهمونداری ... چه بدونم یجوری تاپیک و زنده نگه داریم
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
تجربیات یه دوست که برام فرستاد، باشد که رستگار شوید...
ﻧﻔﺲ ﺑﺎﺩ ﺻﺒﺎ ﺁﻓﺖ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ! ﻋﻴﺪ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ ﻭ ﺍﺟﻨﺎﺱ، ﮔﺮﺍﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ! ﻫﻤﺴﺮﺕ ﭼﻨﺪ ﻭﺭﻕ ﻟﻴﺴﺖ، ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ ! ﮐﻞ ﺍﻋﻀﺎﻱ ﻭﺟﻮﺩﺕ، ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪﺷﺪ ! ﻣﻴﺰﻧﻲ ﺳﺎﺯ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻯ، ﺍﻣﺎ ! ﻋﺎﻗﺒﺖ ﻫﺮﭼﻪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ، ﻫﻤﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ! ﭘﻮﻝ ﺭﺍ، ﺑﺎ ﻋﻠﻒ ﺧﺮﺱ، ﻳﮑﻰ ﻣﻴﺪﺍﻧﻨﺪ ! ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻳﺪ ﮐﻪ ﻣﻨﻄﻖ، ﺳﺮﺷﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ؟ ! ﮐﻞ ﻋﻴﺪﻯ ﻭﺣﻘﻮﻗﺖ، ﺑﻪ ﺷﺒﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﻓﺖ ! ﺑﺮ ﺳﺮ ﺟﻴﺐ ﺑﻐﻞ، ﻓﺎﺗﺤﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺷﺪ
|
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۳ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: تجربیات یه دوست که برام فرستاد، باشد که رستگار شوید... آقای محمد نرید یه وقت سیگاربکشیدا... درست میشه. خداروزی رسونه. بچه ها اینم لینک دانلود جدول برای نمازقضا گزارششو اینجابذارید
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
الان دمه عیدی کی مهمون داری می کنه آخه
...بعدم شاهکارای آشپزیمون که دیدن نداره![]() آقای محمد بلاخره قضیه خربزه لرز و ایناس دیگه...شما خودت رو ناراحت نکن از دوران حال لذت ببرین
|
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۳ ۲۱:۰۲)رکن الهدی نوشته است: الان دمه عیدی کی مهمون داری می کنه آخه همون کسایی که شما خونشون مهمون بودی ![]() من یه آش خوشمزه درست کردم. برادرای گرامی اجازه ندادن عکس بگیرم... قابلمه اش مونده ![]() ولی جدول نمازو میشه گذاشت اینجا... راستی بچه ها حواستون هست ما عادت کردیم هرروز قرآن بخونیم؟ ینی من که اگه نخونم اینجوری میشم ![]() این عادت رو سال 93 ایجاد کردیم. ان شاالله سال 94 ببینیم چی میشه....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج | mohamad | 80 | 28,786 |
۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان | mahpare | 86 | 22,162 |
۲/اسفند/۹۳ ۱:۲۲ آخرین ارسال: mahpare |
|
| قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل | Admirer | 92 | 31,551 |
۳/آبان/۹۳ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| ویژه متاهلین و مجردین :-) | یاســین | 9 | 13,200 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: mahpare |
|

کار من از تمرین گذشته و الان باید اجرا کنم

...بعدم شاهکارای آشپزیمون که دیدن نداره