کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید)
۱۳:۲۶, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام به همه دوستان تالار بیداری اندیشه

موضوعی که اینجا قصد مطرح کردن آن را دارم کمی متفاوت است از عنوانی که برای آن انتخاب نموده ام. راستش بنده در کافی نت مشغول به کار هستم و به طبع دسترسی به منابع اینترنتی را با سرعت بالا دارم. مشکلی که می خواهم اینجا مطرح کرده و از شما دوستان عزیز کمک بگیرم این است که در محل کار من نوجوانان با سنین حداکثر 20 ساله مراجعه کرده و فیلم و سریال های روز دنیا را دانلود می کنند.

همانطور که می دانید تماشای بیشتر فیلم ها و سریال ها (که اکثرا هالیوودی) هستند، مشکلاتی را نیز برای نوجوانان در پی خواهد داشت. مشکلاتی از قبیل وجود صحنه های تحریک آمیز جنسی (هر چند خیلی کوتاه)، اشاعه فرهنگ و سبک زندگی آمریکایی (روابط آزاد)، وجود تصاویر خشن، اعتیاد به تماشای اینگونه فیلم و سریال ها، اتلاف وقت، کمرنگ شدن مسائل دینی و ... که همه اینها در راستای "کنترل ذهن" انجام می شود.

وقتی با برخی از این نوجوانان صحبت کرده و این دلایل را برایشان توضیح می دهم، آنها پاسخ هایی می دهند با این عنواین که "ما فقط برای سرگرمی این فیلم ها را نگاه می کنیم" یا اینکه "اینها روی ما تاثیری ندارد" یا "تاثیرات بد آن برای بچه های 14 - 15 ساله است، نه برای ما" یا "ما کارهای مذهبی (نماز، روزه و ...) خودمان را انجام می دهیم و این فیلم ها نیز در کنار آن است" و ...

البته مشکل اصلی بنده این است که این بچه ها بابت دانلود این فیلم ها باید هزینه پرداخت کنند (هزینه دانلود) و از آنجایی که بنده بنا به دلیل مسائل فکری و اعتقادی خود با این کار مخالف هستم، در نتیجه نسبت به پولی که می گیرم نیز راضی نخواهم بود.

نقل قول:البته قبلا در مورد مسئله شبیه به این با دفاتر مراجع مکاتبه کردم و ایشان فرمودند که اگر بنده ندادم که کاربران چه کاری انجام می دهند (و در واقع با حُسن ظن) به آنها نگاه کنم مشکلی ندارد. مثلا اگر من ندانم که فلان کاربر هنگام استفاده از اینترنت در حال پرسه زدن در سایت های غیراخلاقی است یا در حال مشاهده مطالب علمی و مذهبی، مشکلی متوجه بنده نیست. (البته با اینکه تاثیر خود را بر محیط کار من خواهد گذاشت) ولی اگر من بدانم که فلان کاربر فرد منحرفی است باید جلوی او را بگیرم و پولی که از او می گیرم نیز مشکل دارد.
البته باید در نظر داشت که این مورد بالا با اصل این موضوع بسیار متفاوت است ولی دانستن آن می تواند کمکی کند در حال سوالات بنده.

حالا سوالاتی که مطرح می شود این است:

• آیا واقعا بنده وظیفه ای برای ارشاد آنها دارم یا خیر؟
  • بهترین روش برای قانع کردن آنها چیست؟
  • با توجه به اعتقاداتی که خودم دارم (مبنی بر اشتباه بودن کار آنها) آیا هزینه ای که از آنها برای دانلود می گیرم درست است یا خیر؟

باید توجه داشته باشیم که اگر من اجازه اینکار را به آنها ندهم، می روند و از جای دیگر البته با صرف وقت و هزینه بیشتری این فیلم ها را تهیه می کنند. جاهایی که اصلا برایشان مهم نیست که چه فیلمی را به چه کسانی می دهند. حداقل در محیط کار بنده ممکن است چند کلام حرف درست و حسابی بین ما رد و بدل شود یا اینکه بالاخره بتوانم تاثیر بد تماشای این فیلم ها را به آنها بقبولانم.

منتظر راهنمایی های شما دوستان عزیز هستم.
با سپاس
یا علی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Lancelot ، حسن عزتي ، mahdy30na ، Islam ، سدرة المنتهی ، رکن الهدی ، عبدالرحمن ، شیدا ، رهگذر. ، میم.حسین.الف ، مجید املشی ، نرگس مهدوی ، یاســین ، سیمرغ ، Ali#59 ، Farzaneh ، السا ، MAHDI59 ، faateme-313 ، آفتاب ، Agha sayyed

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۳, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله

(۳/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۹)M03TAFA نوشته است:  اتفاقا به نظر من شما بیا فیلما رو خودت دانلود کن سریالای بروز رو بهشون بفروش با یه قیمت خیلی پایین تز از دانلود (چون یه بار دانلود کردی و رو هاردته میشه ) همراه اون فیلمایی که میدی نقد های عباسی و رایفی پور راجع به همون سریال و فیلم هم بریز تو سی دیشون حتی با پوسر چسبوندن به در و دیوار کافی نتت میتونی این کارتو تبلیغ کنی هم در آمدش حلاله هم بچه ها رو به خودت جذب میکنی هم داری آگاهشون میکنی بعد چند وقتم یه مسابقه بذار با یه جایزه تپل که نقد فیلما از زبون خود مشتریات .Big Grin
من میگم واسه حرفه ای تر شدن کارت یه سیستم پیامکی هم بخر با مشتریات بصورت پیامکی در ارتباط باش . همون CRM هم داشته باشی مشتریاتو قدرشونو بدونی خودش خیلیه .

کار فرهنگی مرحله اولش جذبه بعد شستشوی مغزی . امیدوارم موفق باشی و پول زیادی به جیب بزنی اونم پول حلال

سلام
بنده به همه این موارد فکر کردم، و البته در فضای کافی نت هم کلی پیام های اخلاقی بصورت شعر، جملات ادبی، حدیث و ... برای سلایق مختلف هم روی دیوارها چسبوندم. ولی متاسفانه نرود میخ آهن در سنگ و صد البته این کارهای بنده نیز میخ آهنین نیست. در کل بنده وقت زیادی نیز برای انجام اینکارها ندارم. فقط می تونم تلنگری برایشان باشم. بقیه دیگر بر عهده خودشان است.

با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، MAHDI59 ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]