|
سفر بدون بازگشت به مریخ (پروژه Mars One)
|
|
۱۹:۵۴, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ابتدا از همه دوستان عذر می خواهم اگر این موضوع ارتباط زیادی به مباحث تالار بیداری اندیشه ندارد. شاید شما نیز درباره سفر بدون بازگشت به مریخ (پروژه Mars One) چیزهایی شنیده باشید. بطور خلاصه خدمت شما عرض می کنم که در این پروژه حدود 30 نفر انتخاب شده و در سال 2025 به مریخ اعزام می شوند. نکته قابل توجه این است که سفر به مریخ بدون بازگشت می باشد. نقل قول: به نقل از ویکیپدیا: نقل قول:مارس وان پروژه پرواز فضایی خصوصی به رهبری کارآفرین هلندی باس لانسدورپ برای ایجاد یک کلونی دائمی انسان جهت اسکان انسان در مریخ است. این شرکت که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده اعلام کرد بر اساس فناوری های موجود یک نقشه راه واقع بینانه و یک برنامه مالی برای این پروژه ارائه کرده است و این ماموریت را کاملاً عملی می داند. نخستین گروه از انسانها قرار است در سال ۲۰۲۳ بر روی مریخ فرود آیند تا ساخت این کلونی را آغاز کنند و یک گروه چهار نفره از فضانوردان نیز هر دو سال به آنها افزوده می شود. وبلاگ فارسی پروژه مارس وان دانلود فایل صوتی مصاحبه با سعید قندهاری یکی از سه ایرانی منتخب در بین صد نفر پایانی این پروژه متن مصاحبه در سایت خبری انتخاب خبر انتخاب سه ایرانی در این پروژه در خبرگزاری مهر با توجه به توضیحات بالا چند سوال به ذهنم رسید که می خواهم با شما مطرح کنم:
توجه داشته باشید که در این سفر به شدت با تنهایی، فضاهای کوچک، نبود جاذبه، محدود بودن غذاها و آب و ... مواجه خواهید شد. با سپاس یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۷, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست دارم برم ولی جرئت و شجاعتشو ندارم
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
خدا داناست. به دلایلی زمین رو برای سکونت انسان انتخاب کرده. خدا بهترین هارو برای انسان میخواد. پس زمین بهترین جای ممکن برای زندگی است. حالا هر چقدر هم تو مریخ امکانات داشته باشند... با مثال ساده میگم. یکی تو جنگل های بسیار زیبا زندگی میکنه. بدون امکانات. یکی هم تو صحرا آفریقا با تمامی امکانات زندگی میکنه. ( البته همه مخلوقات خدا زیبا هستند) |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظر من انسان به جایی میرسه که میتونه توی تمام دنیای هستی سفر کنه و مطمئنا خدا فقط یه کره زمین رو برای انسان خلق نکرده ، بقیه کرات و کهکشان ها رو هم روزی میرسه که انسان فتح میکنه.
من به جای این کار دوست دارم freez بشم و مثلا 10000 سال دیگه از freez برونم بیارن ، ببینم دنیا چطوری شده. |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۰۶)masoudmoosavy نوشته است: خیر کی بشر دست به کاری زده که خودکشی به نظر میومده میشه چندتاشون رو بگید مثل همون انتقال خون که آقای فروید گفتن....یا سفر به اعماق دریا .... یا پیوند اعضا....یا عمل جراحی..... و خیلی چیزای دیگه. اینایی که نوشتم الان عادیه ولی توی روزگار خودشون دیوونگی محسوب میشده! |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۹:۲۵)کوروش بزرگ نوشته است: سلام.ممنون ولی برای این کار نیازی به مامورین باسرنشین نیست. بدون سرنشین هم میشه همه این کارها رو انجام داد. نیازی نیست جان چندین انسان هزینه بشه. (این هزینه در مقابل چیزی که به دست میاد ارزش نداره. فرض کنید این ماموریت موفق شد اونوقت چی آیا تا صد سال بعد میشه از دستاوردش استفاده کرد؟ اصلاً تا صد سال بعد به دستاوردش نیازی هست. چرا ماموریتی با این ریسک بالا ببخشید دیوانه وار اجرا میشه که فعلاً اصلاً نیازی به نتایجش نیست. حتی اگر نتایجش موفقیت آمیز بدست بیاد) یه وقته برای سفر با بازگشت برنامه ریزی می کنند اما می دونند ریسکش بالاست و سفر رو انجام میدن اگر در این حالت بمیرن باز کمی جای توجیه داره ولی یه سفر بدون بازگشت واقعاً توجیهی نداره. باید بگم برای اینکه بشه سفر سرنشن داری به ماه داشت (ماه نه مریخ) حداقل در اوردر آو مگنیتود هزار ماموریت بدون سرنشین رو ماه انجام بشه چطور با میزان قلیلی ماموریت بدون سرنشین هول هولکی آدم میفرستن مریخ؟ چه خبره مگه؟ اینهمه عجله برای چی؟ دوستان با اینهمه عجله به نظر من یک نفر از اینها هم سالم روی سطح مریخ نمیرسن چه برسه به ساکن شدن روی مریخ. |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۵۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۱)MohammadSadra نوشته است: ممنون ولی برای این کار نیازی به مامورین باسرنشین نیست. بدون سرنشین هم میشه همه این کارها رو انجام داد. نیازی نیست جان چندین انسان هزینه بشه. (این هزینه در مقابل چیزی که به دست میاد ارزش نداره. فرض کنید این ماموریت موفق شد اونوقت چی آیا تا صد سال بعد میشه از دستاوردش استفاده کرد؟ اصلاً تا صد سال بعد به دستاوردش نیازی هست. چرا ماموریتی با این ریسک بالا ببخشید دیوانه وار اجرا میشه که فعلاً اصلاً نیازی به نتایجش نیست. حتی اگر نتایجش موفقیت آمیز بدست بیاد)بهرقول قدیمیا تو بهتر می دانی یا پیغمبر خدا. خوب اگر قرار ود شم بدونید که میرفتید تو ناسا این جا چه کار می کنید... |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۱)namekarbary نوشته است: بهرقول قدیمیا من از طرف تمام جاماندگان از بحر علم و فن (ناسا) که جملگی از تمام علوم و فنون، حتی در پایین ترین سطحش، بی بهره هستند، از شما عذر خواهی می کنم. پ.ن. نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم. در این حدش از ما پذیرا باشید. |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
سلام راستش دقیق نمیدونم! فدا شدن در راه علم فکر نمیکنم چیز بدی باشه. اما اینکه اینکار چه سودی میتونه داشته باشه رو نمیدونم. |
|||
|
|
۲:۰۵, ۷/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۳ ۲:۰۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۱)MohammadSadra نوشته است: ممنون ولی برای این کار نیازی به مامورین باسرنشین نیست. بدون سرنشین هم میشه همه این کارها رو انجام داد. نیازی نیست جان چندین انسان هزینه بشه. خب برای اینکه هدف این پروژه اینه که امکان سکونت و ادامه زندگی انسان رو در مریخ بررسی کنه بنابراین مجبورا که سرنشین هم داشته باشن. نقل قول: من به جای این کار دوست دارم freez بشم و مثلا 10000 سال دیگه از freez برونم بیارن ، ببینم دنیا چطوری شده. توسط آمریکا انجام شده. چندین نفر رو سالهاست فیریز کردن البته با رضایت خودشون و الان تنها مشکلی که برای آینده دارن اینه که چطور از حالت فیریز بیرونشون بیارن که دچار نابود شدن سلولهای بدن و متعاقبا مرگ نشن!!!! توی قراردادی که با افراد داوطلب برای اینکار بستن بهشون گفتن که هر وقت علم به اون نقطه ای رسید که ما تونستیم بعد از چندین سال شما رو زنده از حالت فیریز خارج کنیم این کار انجام خواهد شد حالا ممکنه اون سالی که این دانش به دست بیاد 10 ساله دیگه باشه یا 100 سال دیگه یا 1000 یا........ |
|||
|
|
۹:۰۷, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
بحث جالبیه واسه خود من سوال بوده که آیا واقعآ میشه اونجا زندگی کرد یا نه دیدگاه شرعی رو اطلاع ندارم ولی به لحاظ علمی خب بشر ممکنه اونقدر علمشو داشته باشه که بخواد همچین کاری رو بکنه اونایی که قراره این سفر رو طرح ریزی بکنن دانشمند هستن نه آدم عادی.من به خودم اجازه نمیدم با عقل ناقصم بگم این کار محاله چون تا حالا این اتفاق نیفتاده یا به نظر من معقول نیست! اگه به عقل من بود و تو گذشته زندگی میکردم مسلمآ کسی میگفت انسان یه روز میتونه از طریق آسمون به مقصدش برسه اونو مسخره میکردم ولی یه چیزم بگم.با این روالی که بشر پیش گرفته ممکنه زمین دیگه جوابگوی نیازهای انسانها نباشه بعلت تموم شدن ذخایرش یا نابود شدن لایه اوزون یا... چه بسا به این خاطر هست که دنبال محلی برای زندگی هستن هرچند که قطعآ زمین بهترین مکان برای سکونت انسانه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: roadmap.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8173139434/roadmap.jpg)