کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<<<-- چرا باید بگوییم "امام" خامنه ای!؟ -->>>
۰:۰۷, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

<<< چرا باید بگوییم امام خامنه ای!؟ >>>

غربی ها با سه کلید واژه "آزادی" "دموکراسی" و "حقوق بشر" افکار عمومی را اداره میکردند.
شرقی ها با دو کلید واژه "مبارزه ی پرولتاریا با امپریالیسم" و "برابری".

--->> امام ۵کلید واژه قرآنی را در برابر آن ۵کلید واژه قرار داد.

* اصل"امامت محوری" مهم ترین کلید واژه بود.سیستم امامت - امت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصه ی سیاست احیا شد.

* ده سال هرکاری کردیم یک رسانه غربی پیدا شود که بگوید "امام خمینی"! نشد... همه میگفتند "آیت الله خمینی".

* سال ۵۹به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم " استاد چرا رسانه های شما نمیگویند امام خمینی؟ خنده ای کرد و گفت "آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم" کیفش را باز کرد و یک کتاب در آورد. ترجمه ی آلمانی کتاب "ولایت فقیه" امام بود.گفت:"آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم"امام" ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود.چون کلمه "امام" قابل ترجمه نیست.ولی وقتی بگوییم"رهبر"این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم.کلمه "رهبر"به نفع ما و کلمه "امام" به نفع آقای خمینی است.از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد ما به ایشان میگوییم"آیت الله"! اما"امام" بار معنوی دارد.از طرفی آنطور ایشان میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند. با این صراحت این را به من گفت.

* یک رسانه غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد"امام خمینی".آن موقع ما امتحان کردیم رسانه های غربی آیا میپذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام "امام خمینی".میخواستیم ۶۰۰۰۰مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند...قبول نکردند!

* شهریور۵۸ که در مجلس خبرگان قانون اساسی شهید بهشتی کلمه ی امامت را در قانون اساسی گذاشت ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود.امام خمینی گفت شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی برو کنار آقای بهشتی اداره کند.وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دسته جمعی دولت را کرد .امیر انتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل گردد...سر یک کلمه کشور ریخت به هم!

* "امامت محوری"-" امت گرایی"-" عدالت گستری" و دوقطبی "مستکبرین -مستضعفین" اساس تئوری امام خمینی بود.

* امام خمینی از دنیا رفتند.آقای هاشمی رفسنجانی آمدند 5روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبه ی اولین نماز جمعه ی بعد از رحلت امام راجع به ولایت فقیه دو جمله گفتند. یک: (ما نمیخواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشین ایشان بگوییم"امام").

این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب امام حاضر شد شهید بهشتی را قربانی کند برای این کلمه قانون اساسی ۵بار روی امامت ولی فقیه تاکید کرده..امام این را از سال۴۸ مطرح کرده..شما میگویی نمیخواهیم؟؟؟ به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشینش نمیگوییم امام؟! انگار یکی به شما بگوید من چون شما را خیلی دوست دارم افکار شما را میخواهم با شما دفن کنم!
جمله دومشان این بود: (خبرگان مرجع تعیین نکرده است.) یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.

* وقتی ایشان به جای "امام" گذاشت "رهبر"..."امت" شد"ملت". یعنی عملا سیستم ملت-رهبر انگلیسی ها را پذیرفتیم و سیستم امت-امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم.وقتی "امت"شد"ملت" عناصر امت یعنی"خواهران و برادران قرآنی" – که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند- تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی"شهروند" و "هموطن".

* اما کلمه سوم یعنی "عدالت"...مقدس ترین کلمه ای که آقای هاشمی در دوران ریاست جمهوری شان به کلمه"توسعه" ابداع کردند و به نظام اسلامی تحمیل کردند...فرق عدالت و توسعه این بود که "عدالت" را خدا و پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علی مرتضی(علیه السلام) تعریف میکنند اما"توسعه" را صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و صهیونیست های عالم.

* در عرصه ی بین الملل هم دو کلید واژه قرآنی"مستکبرین" و"مستضعفین" را ایشان اصلاح کردند و گفتند "مستکبرین" فحش و توهین آمیز است! به جایش بگوییم"قدرت های جهانی"! خب وقتی گفتی "مستکبرین" باید با آنها "مبارزه" کنی..اما وقتی گفتی"قدرت های جهانی" باید با آنها "تعامل" کنی."مستضعفین" را هم کردند"قشر آسیب پذیر"...یعنی آدمهای بی عرضه ای که خودشان پذیرای آسیب اند.

* ۵کلید واژه قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود توسط ایشان تغییر پیدا کرد به همان کلید وا‍ژه هایی که دشمنان میخواستند.

* تا موقعی که کلیدواژه های قرآنی امام خمینی –که راس انها امام بودن ولی فقیه است- احیا نشود هرکاری که بکنیم...وصله پینه کردن است.

*شما هر لعنی که به......بکنید این قدر جگر دشمنان نمیسوزد که بگویید"امام خامنه ای".

* مشکلی که هست هم این است که همه میگویند دیگران بگویند ما هم میگوییم..اصولگراها میگویند صدا و سیما شروع کند ما هم میگوییم! صدا و سیما میگوید ما که از روحانیون نمیتوانیم جلوتر بیفتیم! روحانیون میگویند تا مدیران ارشد نظام خودشان نگویند که ما نمیتوانیم جلوی مردم بگوییم! مدیران ارشد میگویند وقتی جوانان انقلابی هم نمیگویند ما بگوییم و هزینه بدهیم؟؟؟!!!!!!!!!

* بعضی هم میگویند نگوییم چون قبلا کسی(حشمت الله طبرزدی) این کار را کرده و سابقه ی خوبی ندارد این کار در ذهن مردم! خب خوب ها باید پرچمدار این کار شوند که این کار به اسم آنها ثبت شود و آن سابقه پاک شود.

* آیت الله سید محمد باقر حکیم پا میشود میرود نجف. از آنجا نامه مینویسد به حضرت"آیت الله العظمی امام خامنه ای". یک هفته بعد شهیدش میکنند.آن مرد بزرگ میفهمد که باید از آنجا پیغام دهد"امام خامنه ای".سید حسن نصرالله میفهمد در سخت ترین شرایطی که دارد باید بگوید "امام خامنه ای"! ما اینجا نشسته ایم و نمی گوییم.

اگر نعمت خدا را قدر ندانیم میفرماید"ان عذابی لشدید".روز قیامت هم آنجا ندا داده میشود که "وقفوهم انهم مسئولون ما لکم لا تناصرون".هی حرف را انداختند از این طرف به آن طرف.

دکتر رامین؛ مسئول نظارت مطبوعات طرح ولایت سال ۸۹

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، soora ، رکن الهدی ، قلب ، شیدا ، فدايي ولايت ، Islam ، محمدهادی ، نرگس مهدوی ، سرباز ولایت ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۳, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #21

[quote='قلب' pid='345991' dateline='1437557075']
سلام
خب شما يه فکری هم به حال عناويني مثل امام جمعه و امام جماعت هم بکنید چون ممکنه با امام معصوم اشتباه بشه

............................
علیک سلام
پیشنهاد میکنم شما وارد بحث نشوید خیلی بهتر باشد..
مشخص است که خیلی توی فاز مطالعه و این حرفها نیستید و فقط سرگرم بحث میشوید..
بنده دنبال نتیجه هستم و طرح موضوع را برای رفع شبهه انجام میدهم ، ولی در جواب شما که بعداً نگوئی جوابی نداشت عرض کنم که هیچ کجای دنیا برای اما جماعت و امام جمعه اختیارات ائمه و حضرت رسول را قائل نیستند تا لازم باشد حرمت امامت آن اختصاصی شود..
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۰۶, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۵۶)دعادست نوشته است:  آغای فاطمه علیک سلام
شیعه به کسی میگویند که طبق حدیث ثقلین که پیامبر ص میفرمایند من در میان شما دو چیز باقی می‌گذارم که اگر آنها را دستاویز قرا دهید، هرگز گمراه نخواهید شد: کتاب خدا و عترتم که اهل بیتم هستند.ای مردم بشنوید من به شما رساندم که شما در کنار حوض بر من وارد می‌شوید؛ پس من از شما درباره رفتارتان با این دو یادگار ارزشمند سؤال خواهم کرد، یعنی کتاب خدا و اهل بیتم.
و اگر چنانچه مطلبی یا موضوعی منطبق بر فرمایشات کتاب خدا و احادیث و روایات ائمه باشد حجت است و اعتبار مضاعفی که شما برای مقام معظم قائلید از معرفت قلبیتان نیست بلکه از بی اطلاعی شما از فرمایشات ائمه در مورد امامان خود خوانده و پیروانشان است...
اگر اهل تحقیق هستید به باب امامت اطول کافی مراجعه بفرمائید تا متوجه شوید عترت حضرت رسول در مورد شما چه میگوید..
البته اگر مایلید عنوان شیعه 12 امامی را داشته باشید..
و اگر متمایل به فرقه های جدید 13 یا 14 امامی هستید که 12 تای قبلی را برای دکور میخواهید و امام حاضرتان حجت است که بسم الله..
ولی فردای قیامت دور نیست..
فرقه سازی چیزی نیست که من برای خودم باشم و شما برای خودتان، فرقه سازی اصل دین را به خطر میاندازد و هر مسلمانی موظف است به عنوان نهی از منکر اقدام کند...
هرچند که تجربه نشان داده است که با تمامی دلایل مکتوب و غیر مکتوب شما هم همانند هم کیشان خود خواهید گفت ( همینی که هست، دلمون اینجوری میخواد)..
همان چیزی که در فرمایشات شما پیشا پیش مشهود است..
دشمن شیعه بودن به شمشیر کشیدن نیست، دشمنان اصلی شیعه کسانی هستند که توجیه خود را در تحریف شیعه میدانند.
تبعات شیعه گری به سبک امامان تازه تأسیس نتیجه ای است که در ایران امروز کاملاً مشخص است..
عزت عالی متعالی
این لعن و تکفیر کار به شما رابه جایی نمیرساند.
اگر دلیل دارید بیاورید.
سوال بنده رو جواب بدهید و حاشیه نروید.
شما میخوهید ولی فقیه رو انکار کنید، نمیدونید از کدوم طرف وارد بشید. Smile
حجت چه کسی هست؟ شیرازی ها خوب هستن؟! Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، soshiant ، شیدا ، محمدهادی ، سید ابراهیم ، Fatemeee
۱۴:۰۹, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۵۷)قلب نوشته است:  سلام
شما اگر جواب کاملتری و استدلال بیشتری از این تاپیک پیدا کردید بنده از شما عذرخواهی میکنم

اما اگر پیدا نکردید شما عذرخواهی کنید

خوبه
پس من منتظر جواب کامل شما در این مسئله هستم

سلام .

من واقعا متوجه نمیشم شما رو !!!!

مطالب من گویای این بود که اگر جواب کاملتری پیدا کردم شما باید از من عذر خواهی کنید ؟!!!
و یا من مدعی این شدم که میتونم جواب کاملتری اینجا مطرح کنم ؟!!!

فکر کنم لازمه یک بار دیگه ارسالهای حقیر رو بخونید .

درخواست برای دلایل کاملتر هیچ عیبی نداره دوست عزیز .
اگر ببینم پست کاملتر و جامع تر نشد خودم پیگیرش میشم ، همین .

قرار نیست من و شما تو هر زمینه یک جور برداشت کنیم و فکر کنیم .

اما همچنان دوست هستیم .Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی
۱۴:۱۰, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۰۳)دعادست نوشته است:  [quote='قلب' pid='345991' dateline='1437557075']
سلام
خب شما يه فکری هم به حال عناويني مثل امام جمعه و امام جماعت هم بکنید چون ممکنه با امام معصوم اشتباه بشه

............................
علیک سلام
بنده دنبال نتیجه هستم و طرح موضوع را برای رفع شبهه انجام میدهم ، ولی در جواب شما که بعداً نگوئی جوابی نداشت عرض کنم که هیچ کجای دنیا برای اما جماعت و امام جمعه اختیارات ائمه و حضرت رسول را قائل نیستند تا لازم باشد حرمت امامت آن اختصاصی شود..
یا علی
سلام

اشکال اشکال است چه جاهل بگوید چه عاقل

با جواب شما معلوم میشود اشکال شما مربوط به اختیارات ولی فقیه است
و مفهوم ولی فقیه

مسئله شما مفهوم است نه لفظ
اما درباره اشکال شما به لفظ امام حرف شما چيزه دیگری بود که حرفتون عوض شد

به هرصورت ما مثل شما مجتهد نیستیم که با شما بحث کنیم
شما هم بهتر است اول یک مجتهد پیدا کنید و با آن بحث کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی
۱۴:۱۵, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۱۷ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۰۳)دعادست نوشته است:  علیک سلام
بنده دنبال نتیجه هستم.
یا علی

جناب دعا دست اگر قصد دارید تو یه فضای منطقی با رد و بدل کردن اطلاعات به نتیجه مناسب برسیم ،
بهتره ادبیات خودتون رو تغییر بدید .

احترام به طرز فکر بقیه اولین رکن برای گفتگوی منطقی هستش .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، فاطمه خانم ، محمدهادی
۱۴:۲۰, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۲۵ توسط دعادست.)
شماره ارسال: #26

(۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۰۶)فاطمه خانم نوشته است:  این لعن و تکفیر کار به شما رابه جایی نمیرساند.
اگر دلیل دارید بیاورید.
سوال بنده رو جواب بدهید و حاشیه نروید.
شما میخوهید ولی فقیه رو انکار کنید، نمیدونید از کدوم طرف وارد بشید. Smile
حجت چه کسی هست؟ شیرازی ها خوب هستن؟! Smile
..
.
.
.معلومه شما به دنبال دلیل نیستید که ارجاع شما به اصول کافی را ملاحظه نفرمودید..
بعید میدانم با این اطمینان قلبی که دارید رغبتی به مطالعه هم داشته باشید..
و گمان نکنم حتی چشم شما حدیثی که از پیامبر ص آوردم را هم دیده باشد..
اگر اهل مطالعه نیستید لطف بفرمائید باعث سر درد نشوید..
تعصب بی پایه و اساس خود را تا قیامت دنبال کنید و به دین پدرانتان محشور شوید..
هرچند در سابقه شما دیده شده است که با تغییر سیاست تغییر حجت داده اید..
یا علی.

(۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۱۰)قلب نوشته است:  سلام

به هرصورت ما مثل شما مجتهد نیستیم که با شما بحث کنیم
شما هم بهتر است اول یک مجتهد پیدا کنید و با آن بحث کنید
.
.
.
علیک سلام
مگه بنده برای شما دعتنامه فرستادم ؟
از همان اول هم انتظار داشتم که یک مجتهد پاسخگو باشد..
مجتهدی که کلامش روایت حدیث باشد، نه نظر خود یا آقایان دیگر..
ممنون
۱۴:۲۹, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
بعید می دونم بین بچه های اینجا مجتهد باشه

۱۴:۴۵, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۴:۲۰)دعادست نوشته است:  ..
.
.
.معلومه شما به دنبال دلیل نیستید که ارجاع شما به اصول کافی را ملاحظه نفرمودید..
بعید میدانم با این اطمینان قلبی که دارید رغبتی به مطالعه هم داشته باشید..
و گمان نکنم حتی چشم شما حدیثی که از پیامبر ص آوردم را هم دیده باشد..
اگر اهل مطالعه نیستید لطف بفرمائید باعث سر درد نشوید..
تعصب بی پایه و اساس خود را تا قیامت دنبال کنید و به دین پدرانتان محشور شوید..
هرچند در سابقه شما دیده شده است که با تغییر سیاست تغییر حجت داده اید..
یا علی.
شما در ذهن بنده حضور دارید که متوجه میشوید من چطوری فکر میکنم! الحمدالله! اما بنده دوست دارم عقاید شما را بدانم چون ذهن خوانی بلد نیستم Smileاز نظر بنده امام خامنه ای پیشوای جامعه است و به معنای اهل بیت و یا ولی معصوم نیست که سیزده امامی و چهارده امامی باشم و شما ما رو بر طبق همین ملحد و کافر و اینها اعلام کردید. میبینید که واهمه هم ندارم از بیانش! شما هم واهمه نداشته باشید! سوال ساده ما رو جواب بدید.
حجت برای شما چه کسی هست!؟ سوال من مبرهن هست! حاشیه نروید لطفا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، محمدهادی ، قلب ، سید ابراهیم ، Fatemeee
۱۵:۲۸, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: %D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D9%88-%D8%AC%D...%DB%8C.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، قلب ، سید ابراهیم
۱۵:۳۱, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۷:۲۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #30
آواتار
همه این بدبختی ها زیر سر جناب آقای روحانیهBlushBlushBlushBlush

اون بود که استدلال کرد به امام روحی فداه، بگه امام.

برید یقه ایشون رو بچسبید.

آقای روحانی قرار بوده است در مجلس ختم مرحوم سید مصطفی خمینی سخنرانی داشته باشد که چنین فکری به ذهنش می رسد:

من در مسیر راه که به مسجد می‌آمدم، اصل اینکه در سخنرانی از کجا وارد بحث شوم، در ذهنم بود. شب قبل فکر کرده بودم و در ذهنم این بود که امام را به ابراهیم خلیل و حاج مصطفی را به اسماعیل تطبیق دهم و حتی آیه هم در ذهنم بود که شب قبل فکر کرده بودم... وقتی به مسجد می‌آمدم در ذهنم بود که لقب امام را برای رهبر انقلاب پیشنهاد کنم [با خود فکر می‌کردم] آیا این را بگویم مورد پذیرش قرار می‌گیرد یا خیر. دوم آنکه کلام امام در جامعه خیلی واژه‌ی مقدسی بود و معمولاً مردم این واژه را برای ائمه‌ی معصومین و امامان اطلاق می‌کردند؛ اگر ما این را بگوییم، برای مردم عجیب و غریب نیست! نمی‌گویند می‌خواهند یک امام سیزدهم درست کنند، من همین طور مردد بودم تا اینکه در کنار مسجد تصمیم گرفتم که بگویم.

و بعد این فکر ذهنی ایشان در سخنرانی می گوید:
ی ابراهیم عزیز! همه امتحانات سخت و بزرگ برای تو پیش آمد. امّا آخرین امتحان را هم باید بگذرانی که: «إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْبَلَاءُ الْمُبِینُ» آن زمان آزمایش بزرگ و آشکار مربوط به اسماعیل عزیزت می‌باشد. آنگاه که همه‌ی امتحانات و آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشتی، «وَإِذِ ابْتَلَى إِبْرَاهِیمَ رَبُّهُ بِکَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّی جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَامًا» آنگاه تو به مقام والای امامت می‌رسی. امامت مقامی است که آخرین امتحان آن، امتحان فرزند است. ابراهیم! اکنون که این امتحان را هم با موفقیت گذراندی پس « إِنِّی جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَامًا». و لذا من یک لقب برای مرجع بزرگ و رهبر عظیم‌الشأن، آن ابراهیم زمان، می‌پسندم و آن لقب امام است. بنابراین «امام خمینی». (تمام شد بیان شیخ حسن روحانی)

یاد ایامی که ....

البته استدلال ایشون مخدوشه، ایشون داره میگه چون مصطفی شهید شد، پس میشه بگیم امام(نقد استدلال در پستهای بعدی)
ولی به نظر میاد بحث مبنایی در اینکه ما به امام روحی فداه میگیم امام، چیه؟
باید این مطلب رو بحث کنیم که مبنای اطلاق لفظ چیه؟

الفاظ برای معانی وضع شدند، برای یک معنا یا چند معنا؟ یا برای روح معنا؟

مثلا عرش که برای تخت چوب وضع شده، وقتی در مورد خداوند به کار میره و میگیم خدا عرش داره، یعنی تخت داره؟؟؟؟
یا یدالله یعنی دست با انگشت و ...؟؟

خضوضا اینکه وضع الفاظ را اعتباری بدونیم و ...
که اگر شد در پست های بعدی راجع بهش بحث می کنیم که معنای یک لفظ را چطور باید تشخیص بدیم.

---------------------------------------------------------------
اما اگر منصفانه نگاه کنیم، دیگه لفظ امام انحصاری در معصوم نداره، خود علامه طهرانی (روحی فداه) -که جدی ترین مخالفان اطلاق لفظ امام بر امام راحل بود- با تمام ارادت قلبی که بهش دارم ، بارها از فخر رازی و غزالی با عنوان امام یاد می کنه.

البته علامه طهرانی به امام به شدت ارادت داشته و این ارادت رو تو این جمله می توان یافت:

آية الله فقيد سعيد خمينى قدس سره آنقدر نكات درخشان و جالب و تابناك در زندگى خود دارد كه اگر روى آنها كاملًا بحث شود، براى اين نسل و نسلهاى آتيه كافى خواهد بود و نياز به اين امور اعتباريّه و جعليّه و غير حقيقيّه نيست.
==================================
بازهم میگم مقام شامخ معنوی و علمی علامه طهرانی انقدر رفیعه که ...عنقا شکار کس نشود دام باز گیر...
نقد حقیر هم اگر وارد باشه، خدشه ای بر ایشون نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، میکا ، حسن.س. ، سید ابراهیم ، دعادست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]