کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجموعه خاطرات ازدواج درسیره شهدا
۱۱:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
Heartدونیمه سیبHeart
Heart"مجموعه خاطرات ازدواج درسیره شهدا"
معجزه ی خطبه ی عقد:
اولین دیدارمان درپاوه رایادم نمی رود که بخاطربحث بایکی ازروحانیون اهل سنت چقدربامن برخورد کرد!
همین طوربرخوردهای بعدیش درحال عادی بودن برایم همراه باترس بود تاجایی که وقتی صدایش رامیشندیم تنم میلرزید
ماجراهاداشتیم تاازدواجمان سرگرفت ولی چندماه بعد ازازدواجمان احساس کردم این حاجی باآن برادر همت که میشناختم خیلی فرق کرده .خیلی بامحبت ومهربان
این راازمعجزه های خطبه عقد می پنداشتم چراکه شنیده بودم که قرآن کریم می گوید:
وجعل بینکم موده ورحمه
وازنشانه های اواینکه همسرانی ازجنس خودتان برای شما آفرید تادرکنارآنان آرامش یابید ودرمیانتان مودت ورحمت قرارداد دراین نشانه هایی است برای گروهی که تفکرکنند(سوره روم-آیه21)
شهیدمحمدابراهیم همت
صلواتHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، aaaaa ، عشقم کربلا ، شهیدطیبه واعظی ، مرهم ، عبدالرحمن ، soshiant ، فدک زهرا ، Farzaneh ، رهگذر. ، بچه های گمنام ، fiftynine ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، sarallah ، آیات ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، لبخند خدا ، بیداری اندیشه ، | جستجوگر | ، 21200 ، آفتاب ، mortozpasha ، azade ، "شهید" ، help me

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۸, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
کلام شهدا
عزيزانم، به شما سفارش مي كنم كه تقوا، صبر، توكّل و ياد خدا را زينت قلب و روح خود كنيد.
شهيد علي اصغر يزداني
خاطرات شهدا
اولين ديدارمان را در پاوه يادم نمي رود كه بخاطر بحث با يكي از روحانيون اهل سنت چقدر بد با من صحبت كرد! همين طور برخوردهاي بعد هم برايم با ترس همراه بود تا جايي كه صدايش را ميشنيدم تنم ميلرزيد! ماجراها داشتيم تا ازدواجمان سر گرفت،ولي چند ماه بعد از ازدواجمان،احساس كردم اين حاجي با آن برادر همت كه ميشناختم خيلي فرق دارد!خيلي با محبت است و خيلي مهربان اين را از معجره هاي خطبه عقد ميدانستم چرا كه شنيده بودم در قرآن آمده:وجعل بينكم موده و رحمه....سوره روم آيه21 شهيد محمدابراهیم همت
منبع:دو نيمه سيب - مجموعه خاطرات ازدواج در سيره شهدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، مجنون العباس ، عشقم کربلا ، سیمرغ ، بچه های گمنام
۲۲:۴۵, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
[تصویر: 1_rdi43eQA.jpg]

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، N.Mahdavian ، عشقم کربلا ، بچه های گمنام ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا