|
همکاری برای ساخت سایت چند رسانه ای شیعه(انگلیسی)
|
|
۱۱:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از جناب عبدالرحمن عزیز به خاطر اینکه زحمت شروع و مدیریت چنین کار ارزشمندی رو کشیدن تشکر میکنم..
متنم یکم طولانیه اما حتما بخونید راستش اصلا فکر نمیکردم بچه های تالار در چنین مواردی همکاری کنن و انقدر کار گروهی خوبی رو داشته باشیم... اما حالا که میبینم چنین کاری ممکنه یه پیشنهادی دارم حتما تا حالا کلمه shia یا shia muslims رو در گوگل سرچ کردید (اگر تا حالا سرچ نکردید لازم نیست الان هم بکنید!) تصاویری که نمایش داده میشه واقعا فاجعه هست. قبلا فقط تصویر خون و خونریزی یه عده جاهل بود ولی الان چیزهای بدتری هم نشون داده میشه که هیچ ربطی به مذهب شیعه نداره شاید از هر 10 تصویر 9 تاش برای ضربه زدن به شیعه هست و اون کسی که برای اولین بار میخواد در مورد شیعه تحقیق کنه با دیدنش پا به فرار میزاره ![]() ![]() ![]() ![]() نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟ کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia) این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد و همچنین اگر خوب تلاش کنیم میتونیم نتایج جستجوی تصویری گوگل و ... رو هم عوض کنیم. راه اندازی و تامین هاست و دامین و ... با من هستش و البته اگه کسی از دوستان در این زمینه هم تجربه داره میتونه کمک کنه. البته در صورت موافقت طرح های دیگه ای هم برای تشویق تولید محتوا دارم. اگر موافقید تا بیشتر توضیح بدم... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۵, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۰۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منم موافقم!
![]() یه بخش هم برای نمایش بهترین آثار توی صفحه اصلی بزارید. تگ زنی و لینک گیری هم یادتون نره... و...موفق باشید
|
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۴۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۹)یاســین نوشته است: سلام کاری که در تالار قرار انجام بدیم دقیقا همینه با همین کارای ارزشمندی که از طرف بچه های ارائه میشه محتوای سایت تامین میشه (۱۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است: پس باید خودتون رو برای همه جور مشکلات آماده کنید. سدرة المنتهی جان در پست قبل هم گفتم که با شما موافقم اما وبلاگ ها دست و پای آدم رو میبندن به خصوص که قراره به صورت انگلیس(بین المللی) کار بشه. در مورد اینکه ورپرس برای موتور های جستجو بهتره هم با نظرتون موافقم اما این سیستم هم محدودیت زیاد داره به نظر من بهتره در مورد مباحث فنی بعدا در فضای دیگه ای با هم صحبت کنیم (۱۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۰)مجتبی110 نوشته است: اگر بتونید تصویر شیعه رو تو گوگل شفاف و تمیز و واقعی کنید. کاری بسیار بسیار بزرگی انجام دادید. محتوای اصلی میاد روی سایت و بعد در بقیه سایت ها و شبکه ها پخش میشه ممنون از فدایی ولایت عزیز که در مورد کلیات طرح مطالب رو بیان کردند. اما چند تا چیز مهم نیاز داریم: 1. یک یا دو نفر از بچه های تالار که انگلیسیشون خوب باشه و هم در ساخت سایت و هم مدیریتش کمک کنن 2.هاست و دامنه(در صورت ایجاد سایت اختصاصی) که در صورتی که کار خیلی گسترده بشه هزینه بالایی رو می طلبه(فعلا به عهده خودم هست) 3.تولید محتوا که با همکاری اعضای تالار انجام میشه و بعدا بیشتر در این مورد توضیح میدم 4. دو نفر یا بیشتر هم برای مدیریت سایت و مباحث فنی لازم داریم(که فدایی ولایت یکیشون هست )5. اما از همه مهم تر یه مدیر برای به دست گرفتن کل پروژه و خط دهی و مدیریت کل سایت و گروه هست. خود من نمیتونم این کارو به عهده بگیریم و اگر دوستانی مثل مجید املشی یا عبدالرحمن عزیز این مسئولیت رو به عهده بگیرن خیلی بهتره) دوستان در هر کدوم از این موارد که میخواید کار بکنید لطفا با ذکر یک صلوات و نوع همکاری اعلام کنید |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنده هم با نظر همه دوستان موافق هستم و از تک تک کامنت ها چیز یاد گرفتم
فقط یه نکته ای که دوستمون تا یه حد زیاد و نزدیکی بهش اشاره کرد رو میخوام بگم اینکه ما یک بخش بگذاریم برای عکس های ارسالی از طرف مخاطب سایت و مردم و یک بخش جداگونه هم برای گالری سایت باشه (که ینی ما این دو موضوع رو در وهله اول از هم مجزا در نظر بگیریم) و اینکه ،خب ، تعارف که نداریم ، برخی (تقریبا اکثر) عکس هایی که دوستان طراحی و ارسال کردند توی کلاس جهانی و بین المللی نیست بحث ارزش گزاری نیستا ، اون رو فقط خدا و اربابمون با توجه به نیت دوستان و تلاششون بهشون عنایت میکنه اما اگر بخواهیم منصفانه نگاه کنیم ، برخی عکس ها از نظر زیایی بصری و ارزش هنری در حد و اندازه باقی نیستند و این به خاطر اینه که دوستان با تمام وجودشون و با عشق و علاقه ای که دارند حتی شده با نرم افزار ورد و پینت عکس طراحی میکنند خب حالا پیشنهاد من به شما برای برخورد با عکسها چیست.؟ ، آیا اون عکسایی که کم تکنیک تر هستند رو معدوم کنیم یا راه ندیم.؟ نه من میگم یک سری عکس های که از طراحی فوق حرفه ای برخوردارند و نظر اغلب افراد و حتی غیر مسلمون ها رو به خودشون جلب میکنند رو توی گالری اصلی سایت قرار بدیم و اصطلاحا اون رو دم دست بگزاریم و با افتخار نشون بدیم و در بخش دیگر ، طراحی دوستانی که زحمت میکشند رو ، به عنوان عکس های ارسالی مخاطب ها ، درون سایت قرار بدیم اینگونه هم سایت تعاملی تر و پر مخاطب تر به نظر میاد ، و هم میتونیم رقابت جذاب تری برای غیر حرفه ای هایی که صرفا برای علاقه دست به طراحی میزنند ؛ محیا کنیم من تاکید میکنم که در مورد بخش بندی بحث بنده بر روی رشته تحصیلی ، رزومه یا شغل و دیگر مشخصات افراد نیست ، اصلا اینجا افراد مطرح نیستند ، بحث در مورد عکس ها و چشم نوازی اون هاست من فکر میکنم که چند کارشناس برای بررسی کردن و نظر دادن راجع به اینکه آثار توی کدوم دسته قرار بگیرند باید در نظر گرفته بشند که در بین اونها کارشناسی متخصص دین باشد و کارشناسی متخصص و آشنا به غیر مسلمانان و ذائغه جامعه غربی باشد و کارشناسانی در رابطه با حوضه هنر و بعد تکنیکی طرح ها باید باشند و این گروه با تعامل و شور با یکدیگر در مجموع به یک نظر برسند که عکس و طرح مورد نظر در کدام گروه دسته بندی شود.. از طرفی در صورت پی گرفتن این روییه ، ما میتونیم در بخشی از سایت به برترین عکس های ارسالی هفته یا چنین چیزی اشاره کنیم ؛ که مثلا چند تا سه تا عکس رو به عنوان طرح های برتر هفته که توسط مخاطب ارسال شده بگزاریم و قسمتی باشه که مثلا نظر مثبت کارشناس ها به 7 -8 عکس برتر که اون هفته توسط مخاطب ارسال شده اعلام بشه.. (صرفا جهت پیشنهاد ) |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنونم از آقای wakeup ، عالی بود
از ایده ی جدا کردن تصاویر حرفه ای و آماتور خوشم اومد... البته آماتور که نه ، میشه بهش گفت دل ساخته ! دست ساخته که دیدین؟ این مدل دلیشه
|
|||
|
|
۲:۵۸, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۳:۰۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:ما وبلاگ ها دست و پای آدم رو میبندن به خصوص که قراره به صورت انگلیس(بین المللی) کار بشه.چرا باید دست و پای شما رو ببنده ؟ وبلاگ خیلی بیشتر از سایتی که در نظر دارید بهتون کمک می کنه. الانم اکثر نتایج مال وبلاگ نویس هاست. نقل قول:در مورد اینکه ورپرس برای موتور های جستجو بهتره هم با نظرتون موافقم اما این سیستم هم محدودیت زیاد دارهوردپرس محبوب ترین مدیریت محتوای دنیاست ، درسته اساسش وبلاگیه اما متن باز بودنش بهش اختیارات کامل داده. نقل قول:به نظر من بهتره در مورد مباحث فنی بعدا در فضای دیگه ای با هم صحبت کنیمما ارادتمند همیشگی شما هستیم عزیز دل.
|
|||
|
|
۹:۵۹, ۱۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان هر نظر یا ایده ای دارین لطفا سریع تر ارائه بدین.
همچنان به یه فردی که انگلیسیش خوب باشه نیاز داریم... این تعطیلات عید فرصت خوبیه برای اجرایی کردن کار |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
گزارش 1:
به لطف خدا کار ساخت سایت کلید خورده و الان داریم روی انتخاب هسته سایت و قالب کار میکنیم. تعدادی از دوستان از طریق پیغام خصوصی برای به عهده گرفتن بخش های مختلف اعلام آمادگی کردن. با توجه به اینکه دوستان خواسته بودن سایت با وردپرس کار بشه به نظرشون احترام میذاریم و به احتمال زیاد هسته سایت وردپرس خواهد بود. کار ساخت سایت هم با من و فدایی ولایت عزیز هستش. برای نامگذاری سایت هم به زودی تاپیک ایجاد میشه. |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
وردپرس داخل ایران فی*ل*تره. عالیه کار باهاش( باهاش کار کنید دیگه کار با باقی سیستم ها سخت میشه!) به نظرم یک معادل هم با سیستم های فارسی زبان بسازید ...
الان وب نشر دی\قیقا ورد پرس فارسیه. اگه احیانا به هر دلیلی وبلاگ پاک شد میتونید فایل بک آپشو اینطور داشته باشید و دوباره راه اندازی کنید. دو : به نظرم اگر یه بخش پرسش و پاسخ بذارید عالیه. لطفا نیاید از مبانی شروع کنید... بلکه از جاهایی شروع کنید که معضله برای مردم. مثلا همین عاشورا ، قمه زنی. یا حجاب. هنوز خیلی ها فکر میکنند زنای داخل ایران ک حجاب ندارند یا کشته میشن یا زندان میرن :| یعنی از جایی شروع کنید که میدونید اطلاعات غلط راجبش باعث زدگی شده. و در وهله ی یاول فقط معرفی داشته بشید. حمله به کشوری نکنید. چون مثلا اگر یه آمریکایی کنجکاو شه بخونه، اولین چیزی که ضد آمریکا ببینه سایت و ترک میکنه. چند هفته ی اول برای جذب مخاطب بهتره رو اشتراکات تمرکز بشه. مثلا اسلام از دیدگاه مسیحیت و برعکسش عالیه. سوره ی حضرت مریم برای مثال. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۳ ۲۱:۰۲)Eve نوشته است: وردپرس داخل ایران فی*ل*تره. عالیه کار باهاش( باهاش کار کنید دیگه کار با باقی سیستم ها سخت میشه!) به نظرم یک معادل هم با سیستم های فارسی زبان بسازید ... در مورد وردپرس حق با شماست و از این دست مشکلا زیاده بنابر این سایت مجزا با استفاده از وردپرس میزنیم. |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من این تاپیکو تازه دیدم چقدر جالب! قرار بود با چند تن از دوستان همینکارو انجام بدیم من تو بخش محتوا آماده هستم. یه سری مطالب هم جمع آوری کردم از قبل ان شاء الله کار خوب پیش بره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت سایت شیعه انگلیسی زبان -گام دوم- (طراحی و مباحث فنی) | sarallah | 10 | 4,145 |
۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۱۷ آخرین ارسال: sarallah |
|
| ساخت سایت شیعه انگلیسی زبان -گام اول- (نامگذاری) | sarallah | 32 | 11,016 |
۲۰/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۴ آخرین ارسال: sarallah |
|