کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همکاری برای ساخت سایت چند رسانه ای شیعه(انگلیسی)
۱۱:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از جناب عبدالرحمن عزیز به خاطر اینکه زحمت شروع و مدیریت چنین کار ارزشمندی رو کشیدن تشکر میکنم..

متنم یکم طولانیه اما حتما بخونید

راستش اصلا فکر نمیکردم بچه های تالار در چنین مواردی همکاری کنن و انقدر کار گروهی خوبی رو داشته باشیم...

اما حالا که میبینم چنین کاری ممکنه یه پیشنهادی دارم

حتما تا حالا کلمه shia یا shia muslims رو در گوگل سرچ کردید (اگر تا حالا سرچ نکردید لازم نیست الان هم بکنید!) تصاویری که نمایش داده میشه واقعا فاجعه هست.

قبلا فقط تصویر خون و خونریزی یه عده جاهل بود ولی الان چیزهای بدتری هم نشون داده میشه که هیچ ربطی به مذهب شیعه نداره

شاید از هر 10 تصویر 9 تاش برای ضربه زدن به شیعه هست و اون کسی که برای اولین بار میخواد در مورد شیعه تحقیق کنه با دیدنش پا به فرار میزاره

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTmcs8ay7n-ZZUClYdDcPW...BCZ1RQ0KJQ]
SadSadSad
حتی برداشتن بعضی تصاویر هندو ها رو که روی آتیش راه میرن و کار های عجیب میکنن رو به شیعه نسبت دادن!Sad

نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟

کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia)

این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد و همچنین اگر خوب تلاش کنیم میتونیم نتایج جستجوی تصویری گوگل و ... رو هم عوض کنیم.

راه اندازی و تامین هاست و دامین و ... با من هستش و البته اگه کسی از دوستان در این زمینه هم تجربه داره میتونه کمک کنه.

البته در صورت موافقت طرح های دیگه ای هم برای تشویق تولید محتوا دارم.

اگر موافقید تا بیشتر توضیح بدم...

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Wakeup ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، شیدا ، azade ، فدايي ولايت ، السا ، مجید املشی ، faateme-313 ، مجتبی110 ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، Agha sayyed ، Eve ، سیمرغ ، aakbarib ، sabrina ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، آفتاب پنهانی ، Muhammad-Ali ، al-shia ، vahrakan ، أین المنتظر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۷, ۱۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #31

خدا قوت
به فکر داشتن یه مترجم هم باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]