|
● ازدواج تو سن پایین بچه بازیه؟! ●
|
|
۰:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مطلبی چند وقتی هست توی ذهنمه ، که فکر نمیکنم تا حالا کسی بهش پرداخته باشه! معمولا وقتی بحث ازدواج در سنین پایینتر به میون میاد، مثلا نوجوانی ، خیلی ها هستن که میگن یععنی چی؟! ازدواج مگه بچه بازیه؟ دختر مگه صرفا ابزاری برای رفع نیازه؟! و از این دست مزخرفات خیلی ببخشیدا ! قصدم از بکار بردن این کلمات ، توهین نیست.من حرفی که بخوام بزنمو رک و راست میزنم ، چون پشت اون حرف هیچ منطقی نیست! فقط کمی تظاهر به روشن فکری وجود داره! اما سوال من اینه که ، واقعا احساسات در سنین پایینتر شدید تره یا سنین بالاتر؟! الان سن ازدواج تو مملکت ما نزدیک 30 ساله! یه مرد 30 ساله دیگه کسیه که زندگیشو تقریبا ساخته ، همه کار گرده ، سر پیری تازه به فکر زن گرفتن افتاده! واقعا این مسائل مزخرف و بی معنی مثل استفاده ابزاری که پطرح پیشه ، در سنین پایین تر بیشتره یا بالانر؟!! 30 و 40 ساله بیشتر احساس و عشق داره یا یه نوجوون؟ جالبه که یه نوجوون تو اوج دوران نیاز های مختلفش باید یا بسوزه و بسازه ، یا... اونوقت تو سن پیری که همه آبا از آسیاب افتاده تازه یواش یواش میتونه به فکر زن گرفتن باشه! چرا اینقدر طلاق تو جامعه ما زیاده؟ چون یه آدمی که تو سنهای بالاتر ازدواج میکنه ، دیگه همه چی براش حل شدست!خیلی اوقات احساسات خاص و عشقای خفن واسش معنایی نداره! معلومه آخر این زندگی چی میشه! چون نیاز این فرد در زمانی که باید براورده میشد ، نشد. حالا دیگه چه فایده! بحث این نیست که یهویی بگیم همه برن تو15 ثالگی ازدواج کنن. بحث اینم نیست که بگیپ 15 ساله های الان بزرگن یا کوچیک بحث تغییر فکره! اتفاق توی هپین تالار هم خیلی زیادن که وقتی همچین بحثایی پیش میاد ، خیلی سریع و بدون خیچ تفکری همون جملات اول پست رو مینویسن و به خیال خودشون یه پند اخلاقی دادان! امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم البته ، به 30 ساله های مجرد برنخوره یه وقت ، مقصود چیز دیگه ای بود ![]() کلا از 30 و 15 به عنوان نماد سن بالا و پایین استفاده کردم ... |
|||
|
|
۰:۲۵, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هدف از ازدواج، احساسات خاص و عشق خفنه ؟
بلوغ فکری توی هر سنی ک اتفاق بیفته، همون زمان میشه زمانی ک مناسبه واسه ازدواج تا وقتی آدمها سنشون کمتره، معیارها و ملاکها و کلا تعریفشون از زندگی و ازدواج متفاوته کم کم ک بزرگتر میشن و سنشون بالا میره، اون بعد هیجانی بودن و خفن بودنشون فروکش میکنه، عقلانی تر تصمیم میگیرن عقلانی تصمیم میگیرن، عاشقانه عمل می کنن ... <<- چیه مگه؟ حتما مگه باید برای جبهه و جنگ استفاده بشه این جمله؟ ![]() ![]() عشقشون هم خاص و خفن میتونه باشه 15 و 30 ک شما گفتین ی جورایی، میشه مصداق نه ب این شوری شور، نه ب اون بی نمکی ...
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در دياري كه در او نيست كسي يار كسي كاش يارب كه نيفتد به كسي،كار كسي هر كس آزار من زار پسنديد ولي نپسنديد دل زار من آزار كسي آخرش محنت جانكاه به چاه اندازد هر كه چون ماه برافروخت شب تار كسي سودش اين بس كه به هيچش بفروشند چو من هر كه با قيمت جان بود خريدار كسي سود بازار محبت همه آه سرد است تا نكوشيد پس گرمي بازار كسي غير آزار نديدم چو گرفتارم ديد كس مبادا چو من زار گرفتار كسي تا شدم خار تو رشكم به غزيزان آيد بار الها!كه عزيزي نشود خار كسي آنكه خاطرهوس عشق ووفا دارد از او به هوس هر دو سه روزي است هوادار كسي لطف حق يار كسي باد كه در دوره ما نشود يار كسي تا نشود بار كسي گر كسي را نفكنديم بسر سايه چو گل شكر ايزد كه نبوديم به پا خار كسي شهريارا سر من زير پس كاخ ستم به كه بر سر فتدم سايه ديوار كسي "شهریار" پ.ن : بحث من سر بیت اوله. الان که همه مسلمون نما شدن و حتی خونواده های خودمون ، بیشتر به فکر حرف مردم هستن و به فکر خدا نیستن : کاش یا رب که نیفتد به کسی ، کار کسی ... |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۳۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه عااالمه نوشتم همش پاک شد. داغون شدم.
خلاصش: نه بابا چرا بچه بازی ؟ ولی کسی برای شما زن نمیگیره تو این سن چون میترسه دوروز دیگه عروستون دلتو بزنه( تازه در بهترین شرایط) چون شما الان طبق شرایطت کسیو انتخاب میکنید که باهاتون جور باشه . بعدن ممکنه نپسندینش. عروستون هم همینطور. کلی چیزای خوب نوشته بودم پاک شد... ![]() من یادمه از سن تکلیف شایدم قبل تر به ازدواج فک میکردم ![]() دوستامم همین بودنا. یادمه یکی از دوستام میگفت(سوم دبستان بودیما اونم دهه شصتی ) پسرهمسایشون بهش حلقه داده دوسال قبلش ینی اول دبستان که بزرگ شدن باهم مزدوج شن![]() ینی میخوام بگم کلا همه همیشه دوست دارن زود ازدواج کنن ولی خوب دیگه ![]() هیییییییییییی |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
البته من برخلاف قبل ! این تاپیکو برای ازدواج خودم نزدم
![]() در جواب خانم السا هم باید بگم تا حدودی قبول دارم اما چون قبلا در مورد ازدواج ، تیلی جاها بحث شده ، من دیگه نخواستم واردش بشم ، و فقط اشاره ی کلی کردم و خواستم فقط به این بحث فعلی بپردازم چرا زمانیکه آدم در دوران اوج نیاز ها (همه نیاز هوی مختلف) و در زمانیکه دوست داره عشق بورزه و مورد عشق ورزیدن قرار بگیره ، نباید ازدواج کنه؟ خیییلی ها تو همین مرحله واسشون هر اتفاقی که نباید بیفته می افته! |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۴۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من همیشه یک پسر ریشوی مثبت رو در نظر داشتم برای ازدواج و فک میکردم این جور آدمی میتونه منو خوشبخت کنه. الان کلییییییی فکرم عوض شده. ینی این فکر مال دوران راهنماییم بود تازه من عاقلشون بودم. دوستام که....
بیخیال نمیگم. الان اما دیدم به همه چی متفاوت شده. اما اینم قبول ندارم که چون دیدم عوض میشه پس تو سن پایین ازدواج نکنم. پس اینجوری باید کلا ادم ازدواج نکنه دیگه چون تا آخر عمر کلی دیدش عوض میشه...الغرض باید به یه تعادلی رسید. من و یکی از خانمای تالار داشتیم باهم صحبت میکردیم ینی دردا در حد بنز مشترک. ینی یکی دوتا نیس که . این وایبرو لاین و خاک توسرشون پدر ملتو درآورده. آقای فدایی میدونید بدیش چیه؟ این همه سااال رعایت کنی ینی حساب کنید از 9 سالگی تاااااااااااااا....(برای خانمها) بعد مدام دوستات عکسای دونفره ی موبازو.... بذارن تو اینستا و وایبرو چه و چه .... و ما همچنان رعایت میکنیم. خدا کرمتو شکر... آقای فدایی اینم تاپیک بود آخه داغ دل ادمو تازه میکنید... الان پیام خ میدن دختر باید نگه این حرفارو... بابا دیگه اینجام نگیم کجا بگیم هااا؟ |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چون این اوج نیازها، ی هیجان زودگذره و وقتی فروکش کنه و اولویت بندیهاتون عوض بشه دیگه نمیشه تصمیمتون رو عوض کنید
البته قبول دارم ک سن ازدواج توی جامعه ما طوریه ک اصلا اون احساسات فروکش می کنه و خاموش میشه و طرف دلمرده میشه، اما هنوز زمان ازدواجش از نظر اطرافیان و خانواده نرسیده! |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببینید ، منم گفتم ، بحث ایناقبلا شده
ولی به نظر من ، یه نوجوون برای ازدواج باید واقعا عقل خودشو قاضی کنه ببینه چقدر فکرش بزرگه و به بلوغ رسیده... بی تعارف میگم ، منم قبول دارم تعداد بچه های جامعه ما خییییلی بیشتراز تعداد افرایه که در سنین کودکی هستن! |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۶)فدايي ولايت نوشته است: سلام http://hosseinalemi.blogfa.com/ |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پاسخ پست 7 : ایناییکه شما میفرمایید توی همین 15 16 سالگی حل میشن ، فکر نمیکنم یه فرد20 ساله مشکل ثبات شحصیتی ب ای ازدواج داشته باشه . ما با بیست سالگی هم راضی ایم...
|
|||
|
|
|
|
|

ینی دردا در حد بنز مشترک.