کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر شما راجع به برگزاری مجدد رفراندوم تعیین نظام سیاسی چیست؟
۱۸:۴۷, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!
امروز داشتم با یکی از دوستان(!)ضدانقلاب صحبت میکردم،تا این که بحث رسید به اینجا که آیا نظام جمهوری اسلامی امروزه از پشتیبانی مردمی برخوردار هست یا نه؟
من گفتم که بله و این هر ساله توی تظاهرات ها و انتخابات ها نشون داده میشه،سال 57 هم یک رفراندم سراسری برگزار شده.

این دوست گرامی،سوالی پرسید که حقیقتا در جوابش موندم.
گفت که :
خب با این حساب،چرا دوباره یک رفراندم برگزار نمیشه تا هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه؟
با حضور ناظران بین المللی،تا هم به ما و هم به دنیا ثابت بشه که مردم ایران جمهوری اسلامی رو میخوان.

من صحبت های امام رو در مورد رفراندم مجدد خوندم،اما باید قبول کرد تا حدودی هم این صحبت ها مربوط به اوایل انقلابه که امکان اغتشاش یا هر مسئله دیگری هم بود... .
ضمن این که یه جمله معروفی امام خمینی در بهشت زهرا (اول انقلاب) دارند که گفتند :

«حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه می‌خواهیم»

نظر شما چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Muhammad-Ali ، A L I ، sagheb ، مجتبی110 ، رضوانه ، پارمیس ، ehsanagiyan

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۲, ۲۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
فعلا که خیلی ها برای اینکه جلیلی در نیاد اومدن رای دادن دوره قبلی هم برای اینکه احمدی نژاد در نیاد!
فقط تو جامعه زندگی کنی میتونید اینو به سادگی درک کنید.
نقل قول:این نظر شخصی شماست. اتفاقا نه تنها آمریکا همچنان رو به پیشرفت نیست، بلکه پسرفت هم داره و به دوران افولش رسیده. اینکه همجنس بازی و مواد مخدر و ... داره به مرور قانونی میشه و سیاستهای جنگ طلبانه به یک رویه تبدیل میشه، حداقل از دید اعتقادات من افوله!
یعنی با دست خودشون دارن نابود میکنن خودشون رو... البته این نابودی یک شبه اتفاق نمیفته!

برای پوشش و ظاهرسازی هم کارهای فریبنده ای میکنن که گندکاری ها رو پوشش بدن. مانند رئیس جمهور شدن یک سیاه پوست!
سیاه پوستی که از وعده هاش جمع کردن گوانتانامو بود ولی در این 6 سال اصلا بهش دست نزد .... جایگاه آمریکا بین ملتها هم رو به افوله .. دیگه 40 سال پیش نیست که فقط ملت ایران مرگ بر آمریکا بگن... ملت ها بیدار شدن!

اتفاقا اونها قانونی شدن همجسبازی رو نهایت آزادی و دمکراسی میدوننBig Grin به هر حال اعتقادات شما با اونها فرق داره

برعکس شما اونها حجاب اجباری رو افول در جامعه میدوننWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۰:۵۹, ۲۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
شرکت در تظاهرات یعنی حمایت از حکومت؟
من خودم به شخصه تو تظاهرات شرکت میکنم، چون اگه نکنم امریکا میاد برای ما آقا بالا سر میشه! هیچ ربطی به حمایت من از حکومت نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، مجتبی110
۲۱:۱۹, ۲۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام.

یه چند مورد رو اول در موردش توضیح بدم که به نظر میاد اشتباه آماری باشه:

1-وقتی شما دوستان میاید میگید ما اکثریتیم و بقیه اقلیت خب خود همین حرف نیاز به اثبات داره ... اثباتش هم میشه مثلا مثل همون نظر سنجی که آقای مجتبی گفتن ...نه اینکه بگید ما توی راهپیمایی شرکت میکنیم پس در اکثریتیم!!!!این حرف شماست نه بقیه...از اون طرف اونام میگن ما در اکثریتیم؟؟؟خب حالا باید چه کرد؟؟؟باید به همشون اجازه ی ابراز وجود داده بشه چه منتقدین چه موافق ها اونم با شرایط برابر تا مشخص بشه کی اکثریته!!!خب راهپیمایی برای شما آزاد است ولی برای منتقدین نه!!خب الان شرایط برابر نیست و وقتی هم شرایط برابر نباشه نمیشه نتیجه گیری کرد و گفت کی اقلیت هست و کی اکثریت!
حتی اگر هم شما در اکثریت باشید اون عده ای که اقلیت هستن باید تعدادشون مشخص باشه مثلا یه جا میبینید دو حزب وجود دارن یکیشون با رای 10 میلیون برنده میشه و یکیشون با رای 9 میلیون میبازه....اینجا از نظر آماری میگیم اون 9 میلیون در اقلیت هستن ولی کم نیستن و باید تعدادشونن مشخص باشه...توجه فرمودید؟؟WinkWink

2- مورد دوم از کی تا حالا توی دنیا با راهپیمایی میزان مقبولیت سنجیده میشه؟؟؟
مثلا ما اگه بخوایم ببینیم باید رییس جمهور بعدیمون کی باشه میایم میگیم طرفدارای این کاندید با طرفدارای کاندید مقابلش دو تا بیان توی خیابون تا ببینیم کدوم بیشترن بعد هر کدوم بیشتر بودن اون کاندید برنده میشه؟؟Big Grin
میایم این کارو میکنیم یا اینکه به همشون میگیم بیاید پای صندوق رای تا مشخص بشه کدوم کاندید مقبولیت داره؟؟؟(همون نظر سنجی)

3- مورد سوم .....
اینکه بعضی دوستان میگن هر کی در انتخابات شرکت کنه پس حتما جز منتقدین نیست و با ماست و از این حرفا.... اینم اشتباهه !!چون سال 88 هم بسیاری از افراد که طرفدار موسوی بودن در انتخابات شرکت کردن و بعدش هم رفتن راهپیمایی کردن!پس میبینید شرکت در انتخابات هم نمیتونه دلیل بر رضایت مطلق باشه.
ضمنا خیلی از مردم برای اینکه قیمت نون 1000 تومنی شون بشه 500 تومن و وضع اقتصادی خوب بشه و از این حرفا میان توی انتخابات شرکت میکنن نه برای چیز دیگه ای.... و متاسفانه کاندید ها هم از این نقطه ضعف مردم استفاده میکنن و شعارهای قشنگی که هیچ وقت محقق نمیشه میدن....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، Ali#59
۲۱:۲۴, ۲۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۳۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۵۹)Dido Armstrong نوشته است:  شرکت در تظاهرات یعنی حمایت از حکومت؟
من خودم به شخصه تو تظاهرات شرکت میکنم، چون اگه نکنم امریکا میاد برای ما آقا بالا سر میشه! هیچ ربطی به حمایت من از حکومت نداره.

شما اگر حکومت رو قبول ندارید ، پس یقینا حکومت دیگری رو قبول دارید! ( یا نکند شما ایده آل گرا هستید و بدنبال اتوپیا و مدینه ی فاضله!)

اگر حکومت ایران رو قبول ندارید چه حکومتی از نظر شما قابل قبول است؟ اگر نمی خواهید آمریکا آقا بالاسر شما باشه چه حکومتی رو می خواهید؟ Smile

نقل قول:وقتی شما دوستان میاید میگید ما اکثریتیم و بقیه اقلیت خب خود همین حرف نیاز به اثبات داره ... اثباتش هم میشه مثلا مثل همون نظر سنجی که آقای مجتبی گفتن ...نه اینکه بگید ما توی راهپیمایی شرکت میکنیم پس در اکثریتیم!!!!این حرف شماست نه بقیه...

نمی دونم امثال شما چه کینه ای به نظام دارند ، نمی دونم...

نقل قول:از اون طرف اونام میگن ما در اکثریتیم؟؟؟خب حالا باید چه کرد؟؟؟باید به همشون اجازه ی ابراز وجود داده بشه چه منتقدین چه موافق ها اونم با شرایط برابر تا مشخص بشه کی اکثریته!!!خب راهپیمایی برای شما آزاد است ولی برای منتقدین نه!!

برای منتقدین آزاد است ، نه فتنه گران.
براساس اصل 27ام قانون اساسی "تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح , به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است"

چند نمونه از حمل سلاح برای شما در فتنه ی 88 مثال بیاورم خواهرم؟ یا اهانت به حضرت اباعبدالله در روز عاشورا.

نقل قول:2- مورد دوم از کی تا حالا توی دنیا با راهپیمایی میزان مقبولیت سنجیده میشه؟؟؟

من هم یک سوال پرسیدم که بی جواب ماند! از کی تا حالا توی دنیا با رفراندوم میزان مقبولیت یک حکومت بعد از سی و چندی سال سنجیده میشه؟ Huh

نقل قول:میایم این کارو میکنیم یا اینکه به همشون میگیم بیاید پای صندوق رای تا مشخص بشه کدوم کاندید مقبولیت داره؟؟؟(همون نظر سنجی)

شما هنوز فرق انتخابات ریاست جمهوری رو با رفراندوم نمی دونید. Smile

نقل قول:اینکه بعضی دوستان میگن هر کی در انتخابات شرکت کنه پس حتما جز منتقدین نیست و با ماست و از این حرفا.... اینم اشتباهه !!
بحث رو چپ و راستی نکنید ، اون منتقد هایی که شما منظورتون هست با اصل نظام مشکل دارند ، و سوال من این هست که وقتی شما با چیزی مشکلی دارید چطور به این حکومت غاصب ( از منظر شما ) اعتماد کرده و باز پای صندوق های رای میایید؟ اگر واقعا قبول ندارید نیاید پای صندوق. کسی هم شما رو مجبور نکرده! Blush

نقل قول:چون سال 88 هم بسیاری از افراد که طرفدار موسوی بودن در انتخابات شرکت کردن و بعدش هم رفتن راهپیمایی کردن! پس میبینید شرکت در انتخابات هم نمیتونه دلیل بر رضایت مطلق باشه.

عده ای خوددرگیری دارند. هنوز هم با تئوری داماد لرستان و فرزند آذربایجان تقلب دروغین رو توجیه می کنید؟ Big GrinBig GrinBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، مصباح ، سیمرغ
۲۲:۰۵, ۲۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۵ توسط A L I.)
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول: من هم یک سوال پرسیدم که بی جواب ماند! از کی تا حالا توی دنیا با رفراندوم میزان مقبولیت یک حکومت بعد از سی و چندی سال سنجیده میشه؟ [تصویر: huh.png]
از کی تا حالا سنجیده نمیشه؟!Big Grin

عزیزم شما هنوز معنی رفراندم نمیدونی!

همه پرسی(رفراندم) میان یه سوال مطرح میکنن و از مردم میپرسن که اهای ملت شما با این موافقید یا مخالف؟!

ملت هم میگن آره یا نه...

اینجوری میشه مقبولیت رو فهمید!

یک چیز خیلی خیلی ساده و ابتدایی!

از واجدین شرایط پرسیده میشه که شما موافق حکومت جمهوری اسلامی هستید...به فرض بین 40 میلیون نفر..........25 میلیون میگن موافقیم! یا موافق نیستیم...تمام! این یعنی مردم موافق جمهوری نیستن! یا برعکس 25 میلیون میگن آره...

به قرض اکثریت آرا بگن نه موافق نیستیم! بعدش باید نوع حکومت مورد نظر مردم تشکیل بشه
اگرم گفتن نه که هیچ! همین باقی میمونه

مقبولیت رو که نمیشه از تیراژ روزنامه کیهان فهمیدBig Grin نمیشه از مصاحبه های صدا و سیما فهمیدBig Grin

مقبولیت رو با رفراندم و همه پرسی آزاد و حفظ حریم خصوصی میشه فهمید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۲:۲۶, ۲۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #46

Blush

قافیه که به تنگ آید

شاعر به جفنگ آید

جوابی به چند سول ساده ی ما نداشتند ! دیگه فکر کنم کافیه! قافیه به تنگ اومده....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، A L I
۲۲:۴۷, ۲۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴)Mitsonary نوشته است:  نمی دونم امثال شما چه کینه ای به نظام دارند ، نمی دونم...
بنده خدا حرف من بسیار واضح و روشن بود ...من نه طرف اینور رو گرفتم نه اونور.....فقط شرایط عادلانه رو برای بیان اینکه ما اکثریتیم یا ما اقلیتیم و....بیان کردم.
من کینه ای هم ندارم....حتی یه چند بار خودم راهپیمایی روز قدس هم رفتم.

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴)Mitsonary نوشته است:  برای منتقدین آزاد است ، نه فتنه گران.
براساس اصل 27ام قانون اساسی "تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح , به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است"

خب همون منتقدین اگر پاشون به خیابون برسه میشه فتنه گرBig Grin
ضمنا ما قانون زیاد داریم که بهش عمل نمیشه یا از عنوانش سو استفاده میشه هاااااا...

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴)Mitsonary نوشته است:  چند نمونه از حمل سلاح برای شما در فتنه ی 88 مثال بیاورم خواهرم؟ یا اهانت به حضرت اباعبدالله در روز عاشورا.

برادرمBig Grinاصولا چه کسانی سلاح حمل میکنند؟؟؟
معمولا افراد نظامی یا افرادی که آموزش خاص دیده باشن.
اگر هم افرادی بودن که سلاح داشتن از گروههای خاص بودن که این وسط میخواستن یه ماهی از آب گل آلود بگیرن نه مردم!
مثلا مردم رفتن سلاح از کجا آوردن؟؟از بقالی؟؟؟مگه شوخیه؟؟Big Grin
تو زمان انقلاب هم وقتی نظامیان با مردم همراهی کردن سلاح دست مردم افتاد وگرنه به این راحتی که اسلحه دست مردم نمیاد.
اگر همون باتوم یا سلاح دست تندروهای موتور سوار باشه به نظر شما از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟؟؟

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴)Mitsonary نوشته است:  شما هنوز فرق انتخابات ریاست جمهوری رو با رفراندوم نمی دونید. Smile

یا ابالفضل (علیه السلام)Big Grin
برادر گرامی من اون مثال انتخابات رو تلویحی گفتم که شما پیش خودت تعمیمش بدی به موضوع بحث.... نه اینکه من بخوام واسه انتخابات حرف بزنم!!!شما همون حالتی رو که من برای انتخابات گفتم تعمیم بدین به رفراندومی که خودتون میگید....خوب شد؟؟
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۴)Mitsonary نوشته است:  عده ای خوددرگیری دارند. هنوز هم با تئوری داماد لرستان و فرزند آذربایجان تقلب دروغین رو توجیه می کنید؟ Big GrinBig GrinBlush

باور کنید من اصلا منظورم تقلب و اینا نبود...نمیدونم چرا شما حرفای منو اینطوری متوجه میشید!!
خب اصلا یه جور دیگه میگم که شک و شبهه ای باقی نمونه.
ببینید خیلیا رفتن به موسوی هم رای دادن پس یعنی با همه چیز موافقن؟؟؟یعنی مثل شماست تفکرشون؟؟
پس نمیتونید بگید وقتی توی انتخابات شرکت میکنن پس حتما با ما هستن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۵۸, ۲۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۲۶)مجتبی110 نوشته است:  Blush

قافیه که به تنگ آید

شاعر به جفنگ آید

جوابی به چند سول ساده ی ما نداشتند ! دیگه فکر کنم کافیه! قافیه به تنگ اومده....

جواب سوالم رو نمی بینم.
برای افراد دارای کوری ارادی بار دیگر می پرسم!
از کی تا حالا توی دنیا با رفراندوم میزان مقبولیت یک حکومت بعد از سی و چندی سال سنجیده میشه؟ قافیه برای خیلی ها ، خیلی وقته به تنگ اومده! Wink

نقل قول:از کی تا حالا سنجیده نمیشه؟![تصویر: biggrin.png]

نمونه بیار برام Smile
نقل قول: عزیزم شما هنوز معنی رفراندم نمیدونی!

حق با شماست.

نقل قول:همه پرسی(رفراندم) میان یه سوال مطرح میکنن و از مردم میپرسن که اهای ملت شما با این موافقید یا مخالف؟!

ملت هم میگن آره یا نه...

آفرین به هوش و ذکاوت شما! Blush میشه به من تاریخ رفراندوم آینده ی آمریکا رو اعلام کنید؟ Huh

نقل قول: اینجوری میشه مقبولیت رو فهمید!

یک چیز خیلی خیلی ساده و ابتدایی!

انقلابی ، کودتایی و ...
نقل قول: از واجدین شرایط پرسیده میشه که شما موافق حکومت جمهوری اسلامی هستید...به فرض بین 40 میلیون نفر..........25 میلیون میگن موافقیم! یا موافق نیستیم...تمام! این یعنی مردم موافق جمهوری نیستن! یا برعکس 25 میلیون میگن آره...

به فرض اکثریت آرا بگن نه موافق نیستیم! بعدش باید نوع حکومت مورد نظر مردم تشکیل بشه
اگرم گفتن نه که هیچ! همین باقی میمونه

سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند دوست عزیز. این همه پیامبر و امام آمدند یک بار همچنین فرصتی گیر نیامد ، حکومت اسلامی پدید بیاد که منطبق بر موازین اسلامی باشه ، حال بیایم بگیم مردم میشه اسلام رو منزوی کرد ها ، اسلام باشه ولی در خونه هاتون. میشه بی حجاب هم بیاید بیرون. مردم رو سوق بدیم به سمت لمپنیسم که چی بشه؟

نقل قول:مقبولیت رو که نمیشه از تیراژ روزنامه کیهان فهمید[تصویر: biggrin.png] نمیشه از مصاحبه های صدا و سیما فهمید[تصویر: biggrin.png]

متاسفانه برای عده ای کفه ی مقبولیت بر کفه ی مشروعیت سنگینی می کند. یا شما لاییک هستید و دین رو قبول ندارید. یا همونطور که گفتم ماتیک مالیده شو میخواید. خلاصه ی کلام ، من واقعا موندم بحثتون سر چیه. امام زمان هم بیاد خیلی ها قبولش ندارند ، پس امام زمان اشتباه است؟
نقل قول: مقبولیت رو با رفراندم و همه پرسی آزاد و حفظ حریم خصوصی میشه فهمید

منظورتون رو از حفظ حریم خصوصی متوجه نشدم.

نقل قول:بنده خدا حرف من بسیار واضح و روشن بود ...من نه طرف اینور رو گرفتم نه اونور.....فقط شرایط عادلانه رو برای بیان اینکه ما اکثریتیم یا ما اقلیتیم و....بیان کردم.
من کینه ای هم ندارم....حتی یه چند بار خودم راهپیمایی روز قدس هم رفتم.

از اونجا که رفراندوم با هستی یک حکومت یعنی ثبات مغایر هست در حقوق اساسی همه ی کشور ها وجود خارجی نداشته و نخواهد داشت ، نمی شود حکومتی رشد کنه و بعد... ثبات قطعاً در راستاي نفع و صلاح جامعه امري واجبه.

نقل قول:برادرم[تصویر: biggrin.png]اصولا چه کسانی سلاح حمل میکنند؟؟؟
معمولا افراد نظامی یا افرادی که آموزش خاص دیده باشن.
اگر هم افرادی بودن که سلاح داشتن از گروههای خاص بودن که این وسط میخواستن یه ماهی از آب گل آلود بگیرن نه مردم!
مثلا مردم رفتن سلاح از کجا آوردن؟؟از بقالی؟؟؟مگه شوخیه؟؟[تصویر: biggrin.png]

دانشجوی دانشگاه تهران جزو مردم حساب نمیشه؟

نقل قول: یا ابلفضل (علیه السلام)[تصویر: biggrin.png]
برادر گرامی من اون مثال انتخابات رو تلویحی گفتم که شما پیش خودت تعمیمش بدی به موضوع بحث.... نه اینکه من بخوام واسه انتخابات حرف بزنم!!!شما همون حالتی رو که من برای انتخابات گفتم تعمیم بدین به رفراندومی که خودتون میگید....خوب شد؟؟

شما بطلان تئوريک نظام فعلی رو ثابت کن ، مردمی که بدنبال تغییر و اصلاح هستند باید بتونند از خود دفاعیه ای داشته باشند در برابر حرف هایی که می زنند. گنده های رفرمیست ها تو این موندند.

گروه‌هاي ضد انقلاب از همان ابتداي پيروزي انقلاب از هيچ تلاشي براي به صحنه آوردن مردم عليه نظام اسلامي دريغ نکرده‌ و نخواهند کرد ، اما کمترين توفيقي در جلب اعتماد عمومي براي ارائه يک آلترناتيو براي نظام اسلامي نداشتند. ده‌ها تلويزيون ضد انقلابي از مردم خواستند که در راهپيمايي‌ها شرکت نکنند، پاي صندوق‌هاي راي حاضر نشوند راي ندهند، در شورش‌هاي خياباني عليه نظام شرکت کنند. ولی چی شد نتیجه ی این ها؟

تنها راه تغییر در حکومت یک جامعه ، انقلاب هست. خانوم کوروش کبیر ، حکومت یک مدرسه ی ابتدایی هم نیست که بپرسند کیا مدیر مدرسه رو دوس دارند ، دست ببرند بالا! بحث سر ارکان حکومتی یک کشور هست. ثبات رو بهم ریختن هیچ سود و منفعتی به حال هیچ کشور نداشته و نخواهد داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، مصباح ، سیمرغ
۲۳:۲۵, ۲۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۵۸)Mitsonary نوشته است:  جواب سوالم رو نمی بینم.
برای افراد دارای کوری ارادی بار دیگر می پرسم!
از کی تا حالا توی دنیا با رفراندوم میزان مقبولیت یک حکومت بعد از سی و چندی سال سنجیده میشه؟ قافیه برای خیلی ها ، خیلی وقته به تنگ اومده! Wink

نمونه بیار برام Smile

حق با شماست.

آفرین به هوش و ذکاوت شما! Blush میشه به من تاریخ رفراندوم آینده ی آمریکا رو اعلام کنید؟ Huh

انقلابی ، کودتایی و ...

سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند دوست عزیز. این همه پیامبر و امام آمدند یک بار همچنین فرصتی گیر نیامد ، حکومت اسلامی پدید بیاد که منطبق بر موازین اسلامی باشه ، حال بیایم بگیم مردم میشه اسلام رو منزوی کرد ها ، اسلام باشه ولی در خونه هاتون. میشه بی حجاب هم بیاید بیرون. مردم رو سوق بدیم به سمت لمپنیسم که چی بشه؟

متاسفانه برای عده ای کفه ی مقبولیت بر کفه ی مشروعیت سنگینی می کند. یا شما لاییک هستید و دین رو قبول ندارید. یا همونطور که گفتم ماتیک مالیده شو میخواید. خلاصه ی کلام ، من واقعا موندم بحثتون سر چیه. امام زمان هم بیاد خیلی ها قبولش ندارند ، پس امام زمان اشتباه است؟

منظورتون رو از حفظ حریم خصوصی متوجه نشدم.
گور پدر امریکا! اوکی؟!
اصن من چرا دارم اعصابم با تو خورد میکنمBig Grin

شما بیا ثابت کن قند شیرینه!Big Grin الان دقیقا حرف شما این بود!

والا ما هرچی داریم میگیم شما حرف خودت میزنی!

اصن من چیکار آمریکا دارم چرا ما هرچی میگیم اینا ربطش میدن به آمریکا
ماشین خرابه....یک نمونه ماشین خوب از آمریکا مثال بیارید
آب بی کیفیت.......مگه فقرای آمریکا آب خوب دارن که بنوشن!
توفان و گردوخاک میشه........تو آمریکا هم توفان میشه!

کلا هرچی میشه مغلطه میکنید!

اصن فک کن کشوری به اسم آمریکا وجود نداره!!!!!!!!!!!!

شما برو اول اصول همه پرسی رو یاد بگیر...

هروقت بخوان از مردم بپرسن که با چیزی موافق هستن یا نه همه پرسی(رفراندم) برگزار میشه

نقل قول: نمونه بیار برام [تصویر: happy.png]

نمونه اش : همه پرسی جدایی کاتالانیا از اسپانیا،همه پرسی استقلال اسکاتلند،همه پرسی در سوئیس در مورد مهاجرین
و کلی نمونه دیگه اگر تو نت بگردید خودتون پیدا میکنید! من این چندتا چون تازه بود یادم مونده!

تعریف همه پرسی به نقل از ویکیپیدا
نقل قول:هَمه‌پُرسی یا رفراندوم رای گیری مستقیم از همهٔ اعضای تشکیل دهندهٔ یک سازمان یا جامعه است برای رد یا تصویب سیاستی که
رهبران
یا نمایندگان پیشنهاد کرده‌اند.هدف همه پرسی پرهیز از قانون گذاری به زیان اکثریت جامعه‌است. در نظام‌های نمایندگی و پارلمانی جدید از همه پرسی تنها برای تصویب قانون اساسی یا تغییر اساسی درحکومت بهره می‌گیرند؛ ولی در برخی جامعه‌های کوچک برای همهٔ امور رأی همگان پرسیده می‌شود.

نقل قول:هدف همه پرسی پرهیز از قانون گذاری به زیان اکثریت جامعه‌است
یعنی وقتی اکثریت جامعه یه چیز نمیخوان،یا اون چیز زیان اور میدونن حکومت باید همه پرسی برگزار کنه!

نقل قول: آفرین به هوش و ذکاوت شما! [تصویر: blush.png] میشه به من تاریخ رفراندوم آینده ی آمریکا رو اعلام کنید؟ [تصویر: huh.png]
آمریکا سیستم کشورداریش با ما از زمین تا آسمون فرق داره! اصلا قابل مقایسه نیست
اونها دمکراسی و هر 4 سال یکبار قدرت در اختیار یک حزب پرنفوذ! تو کشور ما که قدرت.....Wink(بهتر بیشتر وارد این بحث نشیم)

اگر دمکراتها خوب باشن،دوباره رای میارن اگر بد باشن مردم به جمهوری خواه رای میدن!

اونجا قدرت مرکزی معنی نداره! نظام معنی نداره....قدرت در اختیار رئیس جمهور که اونم هر چهارسال یکبار عوض میشه!
و یک قانون اساسی دارن که اگر هر چند وقت یکبار موردی پیدا بشه یک متمم برای اون میزارن یا همه پرسی
مثلا همین چند وقت پیش بود فک کنم برای ممنوعیت استفاده از تفنگ میخواستن همه پرسی بزارن!
در خود ایالتها آمریکا هم در برخی موارد همه پرسی برگزار میکنن!

البته الان بحث ما اصلا آمریکا نیست و لطفا بحث اصلی برگردید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، پارمیس
۲۳:۴۱, ۲۲/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #50
آواتار
این هم پرسی ها که نام بردین همه فرمایشی بودن گفتم یوقت باورتون نشه اونجا خبریه Big Grin
کلا دوست ندارین مملکت اروم باشه می خوایم هرجور شده یه اتیشی راه بیفته ..وکلا اهل درس گرفتن از این همه فتنه در این سی واندی سال نیستین این همه ادعای استقلال طلبی از وجب به وجب این خاک چند تکه کردن مردم با نمایش احزاب دور کردن مردم از شعائر اسلام...دیگه چی باید بشه‌که بدونید دشمن دست از سر این مملکت برنمی داره
منتظره یه فرصت که مدام زهرش رو بریزه ...
واقعا به رگ غیرتتون بر نمی خوره به این راحتی از تغییر نظامی حرف می زنین که ۸سال بیش از۳۵۰هزار شهید به پاش خون دادن جون دادن جوونی دادن زن وزندگی دادن
اما حالا با یسری عاروق روشنفکری پشت نت بشینیم بگیم نسل عوض شده سلایقم عوض شده گورپدر هرکی به این نظام رای داد می خواست ندهدمی خواست نجنگه می خواست شکنجه نشه می خواست با شاه بسازه به من چه به ماچه
زندگی بهمون فشار اورده باید بزنیم زیر کاسه کوزه همه چیز دین و اعتقاد خدا وپیغمبر وامام زمانم نون اب نمی شه اما کاسه لیسی وحمالی براامریکا نون خورش وگوشت می شه ما چی از اون عربای مفت خور کم داریم چطور اونا بخورن وداشته باشنداونوقت ما تحریم فقر وتورم !!که چی ؛؟!
ای روزگار
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]