|
چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟!
|
|
۱۶:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۳ ۱۹:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() برادران و خواهران ارجمند و دوستان گرامی ان شاء الله مسئله ای رو قصد دارم برای شما موشکافی کنم که می دانم دغدغه خیلی از دلسوزان و ذهن های پرسشگر است که می خواهند واقعا از حقایق سر در بیاورند و برای عقیده ای که در ذهن خودشان نسبت به نظام اسلامی دارند پشتوانه مناسب بجویند . روی سخن من با کسانی نیست که هر چقدر هم بخواهیم بگوییم و بشنویم باز هم با سفسطه و انواع و اقسام سوالات بیهوده سعی در تشویش اذهان دارند . و تنها برای روشنگری ذهن های حقیقت جو و جوان و پویا می نویسیم ... این موضوع در راستای موضوع رفراندوم که توسط برادرمان اخیرا در تالار ایجاد شده بود و متاسفانه نتیجه لازم گرفته نشد ایجاد شده و اما در جهت جمع بندی ، جداگانه احداث شده است . ![]() بارها برای برادران و خواهران ِعزیز تر از جان عرض کردیم که قطعه قطعه کردن سخنان علما و سخنرانان بسیار می تواند تفرقه برانگیز باشد و از این موضوع بپرهیزید و هر روزه در این باره یک مبحث نو داریم که ببینید فلانی چه گفته !! اما الحمدالله خداوند همیشه ما و همفکرانمون رو یاری فرموده تا بتوانیم بدون زور و اجبار و با عقیده راسخ و با دلایل مبرهن و منطقی از عقایدمان دفاع کنیم ![]() مثلا امام خمینی رهبر راحل فرموده اند : میزان رای ملت است ! آیا این به این معناست که مثلا مردم بخواهند جامعه لائیک باشد باید همان جامعه لائیک ایجاد شود ؟!! چرا از این جمله امام یاد نمی شود که راجع به معنای جمهوریت از ایشان سوال شد و ایشان بیان داشتند که :
"جمهوری به همان شکل که در همه جای دنیا اجرا می شود، فقط بر مبنای قوانین اسلام "
البته مباحث متفرق است مثلا چرا اسلامیت ؟ چرا رفراندم ؟ چرا رای ؟چرا اکثریت ؟ کلا راه چه هست ؟ اما بنده به این نتیجه رسیدم که اگر بخوااهم به این سوال پاسخ بدهم بسیاری از مطالب برای دوستان جوانم روشن خواهد شد و آن این است که : ارتباط رای و اکثریت و اسلامیت رو چطور می توان برقرار کرد ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۴, ۴/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۴ ۲۱:۱۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
تاریخ عوض نمیشه عبدالرحمن. بله همه میدونن پدر و مادر های ما به جمهوری اسلامی رای دادن نه به جمهوری خالی.
بحث من روی مدل حرف زدن با جوونا بود تا واسشون رفع شبهه بشه. باطن خیلی از جوونا واقعا پاکه و فقط درگیر حواشی شدن. یکم دقیق تر به حرفای قبلیم توجه کنید دوستان مقصود بنده اینه که قدیم حتی بی حجاب ها حیای بیشتری داشتن. با حیا بودن نه مثل بچه مسلمون های الان که اینقدر توی تفهیم مسائل دینی ضعیف بودیم که از بی حجاب ها هم بد حجاب ترن. |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
همانطور که گفتم بحث داره منحرف میشه اینجا درباره مبانی جمهوری اسلامی بحث شده نه چیزهایی که دوستان گفتن این چیزا ربطی به تاپیک نداره |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان همگی مشخص کنن که دقیقا رو چی میخوان بحث کنن برای مشخص تر شدن موضوع من دو گزینه مشخص میکنم: 1- آیا حکومت اسلامی باشد یا نباشد 2- حکومت اسلامی با چه روشی اداره شود فکر میکنم اکثر دوستان در گزینه ی یک بحثی نداشته باشن اگر عزیزی روی این گزینه ان قلت داره مطرح کنه. الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حرم باید مجلل باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | مهدی2012 | 1 | 1,048 |
۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۸ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)