|
هشتمین کارگاه معنویت (چله سوره الرحمن)
|
|
۲۳:۰۱, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم....
سال 94 را متبرک میکنیم به خواندن 40 روز سوره الرحمن. برای اینکه تاپیک به روز باشه و همراهیتونو اعلام کنید با صلوات تاپیک رو به روز نگه دارید. دعا برای هم چله ای های قبل رو یادمون نره. اگه وسطا یه روز یادتون رفت اشکال نداره قضاش کنید. یعنی ادامه بدید. نیتتون هرچی که هست ان شاء الله برآورده بخیر بهش. لطفا برا عذب های تالار هم دعا بفرمایید که یک ازدواج به موقع و موفق داشته باشن. شروع : ان شاءالله 6 فروردین 94 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۹, ۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
آقای فدایی من دعا کردم!
![]() چلچله ها دوشنبه تکلیفم معلوم میشه. دعا یادتون نره. |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلامی به تندی (و البته گرمی)تپش قلبم(از ذوق اومدنم به تالار
![]() ) به همه ی دوستان گرامی چله نشین خودم![]() اصلا نمیدونم چه جوری سر از اینجا درآوردم... به دنبال یکی از ایمیل هام رفتم توی یه سایتی که وسط اون همه نوشته نمیدونم چه جور شد چشمم افتاد به اسم بیداری اندیشه! دیگه واقعا تاب نیاوردم نیام تالار و مخصوصا به دوستان معنوی خودم سر نزنم! دلم برای اینجا یه ذره شده بود. و البته ته دلم میترسیدم که فراموشم کرده باشین البته ساعتی نیست که به یادتون نباشم ولی اومدم التماس دعا بگیرم و برم ![]() از الان التماس دعا میخوام برای 21 خرداد. به یاد همه ی شما هستم. راستی آقای sarallah تبریک میگم ![]() در پناه خدا دوستان |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها چه وضعشه آخه ؟!
هی من میام هرروز میبینم اینجا پرنده پر نمیزنه ![]() 3 روز دیگه این چله تمومه! انگار نه انگار ![]() به نشانه اعتراض به اینکه کسی نیست ، چله بعدی رو از همین تریبون ، دعای معراج اعلام میکنم ![]() اندر فضایل دعای معراج بخونید و کف کنید... ![]() کامل بخونید تنبلا ![]() از رسول اکرم صلى الله علیه و آله منقول است آن شبى که مرا به معراج بردند از تمامى آسمانها گذشتم تا به آسمان هفتم رسیدم و آنچه دیدم بودم و با خداى تعالى بى واسطه سخن گفتم و مراجعت نمودم چون به مقام جبرئیل رسیدم گفتم یا جبرئیل این چه دعائى است که جمله فرشتگان مى خوانند؟ گفت یا محمد صلى الله علیه و آله این همان دعایى است که از جانب حق به شما آوردم و خداى تعالى مى فرماید که هر که از آدم تا خاتم این دعا را بخواند یا با خود دارد عزیز و مکرم گردد و حاجتش برآورده شود حق تعالى هیچ حجاب در میان او و خودش نگذارد و او را از جمیع بلایا محفوظ فرماید و اگر از آدم تا خاتم جمع شوند و جمیع دریاها مرکب گردد و آسمان و زمین کاغذ شود چندان نویسنده که همه فرشتگان مانده شوند و دریا خشک شود و آسمان و زمین تمام شود نمى تواند ثواب این دعا را بنویسند و از هزار یکى نوشته نشود و خواننده و دارنده این دعا را تنگى دست ندهد و تا روز اجل بستگى در کار وى نشود و در روز قیامت حساب را از وى بردارند و بى حساب داخل بهشت شود.
یا محمد دارنده و خواننده این دعا رستگارى یابد. هر کس در عمر خود این دعا را یک بار بخواند و اگر نتواند گوش بدهد یا با خود دارد چنان باشد که چهل هزار ختم قرآن کرده باشد و چهل هزار حج کرده باشد و چهل هزار گوسفند قربانى کرده و چهل هزار بنده آزاد کرده و چهل هزار مسکین را طعام داده و چهل هزار برهنه را پوشیده باشد و تورات موسى و انجیل عیسى و زبور داوود و فرقان محمد المصطفى صلى الله علیه و آله را خوانده باشد و اگر بیمار باشد چنانچه طبیبان از معالجه آن عاجز باشند چون این دعا را به آن بیمار دهند و بر بالین وى گذارند شفا یابد و اگر کسى قرض دار باشد و این دعا را بخواند حق تعالى دین او را ادا فرماید و اگر کسى کاهل نماز باشد این دعا را با خود دارد حق تعالى دل او را روشن گرداند حریض نماز شود و اگر زن دشوار زاید این دعا را بر آب خواند بخورد به آسانى بار نهد و اگر کسى را بسته باشند این دعا را بر موم گیرند و بر کمر وى بندند فى الحال گشاده گردد و اگر بخت دختر بسته باشد این دعا را بخواند یا با خود دارد بخت او گشاده شود و اگر کسى را به پاى دار برند این دعا را بر وى بخوانند و بدمند یا در نزد آن کس باشد هیچ ضررى به او نرسد و اگر جهت فرزند بخواند خداوند عالم پسرى به وى عطا فرماید و دارنده این دعا از گزند مار و عقرب و زبان بدگویان ایمن گردد.
خواننده و دارنده این دعا از درد گوش و دردسر و درد چشم و درد دل و جگر و فلج و لغوه و جمیع دردها ایمن گردد و هر کس این دعا را با خود به گرد برد حق سبحانه او را ببخشد و سکرات موت را بر وى آسان گرداند و از عذاب قبر و سوال نکیر و منکر ایمن گردد و روز جزا چهل هزار فرشته به استقبال وى برآیند تا داخل بهشت مى کنند و شرح این دعا بسیار بود اما مختصر کردیم تا ملال نگیرد بسیار مجرب است ان شاء اللّه و اللّه اعلم بالصواب .
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
اقای فدای دعای معراج نمی شه چله قرانی...باید یه سوره هم انتخاب کنید
که من پیشنهادم همچنان واقعه اس ![]() در ضمن عیدهم به همه دوستان تبریک میگم |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
آقای فدایی
خوبی این چله های قرانی اینه که اگه خودمون در روز فرصت خوندن قران رو پیدا نمی کنیم بواسطه این چله هر جور شده دو صفحه قران در روز می خونیم همش بخاطر گرفتن حاجت نیست که خود این مداومت بر تلاوت قران روح انسان رو پاک وصاف می کنه کلی صفات خوب در انسان تقویت می کنه بعدم من خودم کنار این چله ها بعضا چله زیارت عاشورا یا مثلا ادعیه دیگه رو هم داشتم منافاتی ندارن باهم دیگه |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
بحث اینجاس که تنبلایی مثل من فقط همین مقدار چله رو میخونن و ولا غیر
الان مثلا من خیلی وقته زیارت عاشورا نخوندم اصن یه وضی...برای همینه که میگم ایندفعه رو دعای معراج بخونیم چون گفتن اگه حتی در طول عمر یه بار هم خونده بشه ، فلان میشه و بهمان میشه و... ![]() فضایلش هم که الی ماشالله... ![]() خب چی میشه یه بار دعای معراج بخونیم...تازه کوتاه هم هست مثل انبیا ، یه نصفه جزء نیست ![]() ![]() صد در صد مطمئن باشید که به داش ثارلله تیکه انداختم ولا غیر ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۳۰ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۳۲)فدايي ولايت نوشته است: مثل انبیا ، یه نصفه جزء نیست یادم باشه سوره بقره رو بزارم تو لیست انتظار ![]() ![]() دوستان چله بعدی رو هم قطعی کنید تا پوسترشو بزنم |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
اقای فدایی سوره های قران اگه به اون اندازه ثواب نداشته باشن بیشتر ثواب دارن شک نکنید
توی توصیه های علما هم هیچ وقت نگفتن ائمه توصیه کردن دعای فلان هرروز بخونید غیر زیارت عاشورا اما قران موکدا تاکید شده روزانه خونده بشه الانم حرفه منو شما با هم تناقض نداره ها می شه هر دوباشه |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
بابا جون هرکی دوست دارید یه دعای معراج هم بذارید...ما هم دل داریم خب
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,841 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,059 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,122 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,496 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,593 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,005 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,470 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: 2mo5pow.gif]](http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif)

) به همه ی دوستان گرامی چله نشین خودم

اصن یه وضی...