کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عیدی 94
۱۴:۴۸, ۲۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1

عیدی 94
چند وقتیه دارم فکر می کنم به جای پول عیدی ،سال جدید چه چیزی هدیه بدم!
شاید دیگه اسکناس های درشت نتونه جوابگوی نگاه های پرزرق و برق باشه.
ما هیچ تعریفی در مورد عیدی هامون نکردیم.همش گفتیم اسکناس بهتر از هرچیز دیگه ست.
شاید این تعریف و یه جوری باید عوض کرد به نوعی فرهنگ سازی کرد.دلم تنگ شده از اینکه بازم مادربزرگم امسال بهم روسری عیدی بده،
ما برای هر سنی و جنسی یه هدیه خوب و پرارزش باید در نظر بگیریم.وقتی با اسکناس های ریز و درشت داریم بین سنین مختلف فاصله گذاری می کنیم تو ذوق هم کوچیکش می خوره و هم بزرگش.
حتی بین الویت هامون می مونیم.
هر سال ما رو باید رشد بده تو افکارمون،تو عملمون.
در سال 94 دوست دارید چی هدیه بدید یا چی هدیه بگیرید؟
حتی از چه کسی اولین نفر هدیه بگیرید و به چه کسی اولین نفر هدیه بدید؟چرا؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، mahdy30na ، آفتاب ، Eve ، Ali#59 ، پارمیس ، سیمرغ ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، Mohammad Trust ، sarallah ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، شیدا ، عشقم کربلا ، Tolou ، قاتل مرگ
۱۵:۲۰, ۲۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۴:۴۸)آسمانه سجادی نوشته است:  عیدی 94
چند وقتیه دارم فکر می کنم به جای پول عیدی ،سال جدید چه چیزی هدیه بدم!
شاید دیگه اسکناس های درشت نتونه جوابگوی نگاه های پرزرق و برق باشه.
ما هیچ تعریفی در مورد عیدی هامون نکردیم.همش گفتیم اسکناس بهتر از هرچیز دیگه ست.
شاید این تعریف و یه جوری باید عوض کرد به نوعی فرهنگ سازی کرد.دلم تنگ شده از اینکه بازم مادربزرگم امسال بهم روسری عیدی بده،
ما برای هر سنی و جنسی یه هدیه خوب و پرارزش باید در نظر بگیریم.وقتی با اسکناس های ریز و درشت داریم بین سنین مختلف فاصله گذاری می کنیم تو ذوق هم کوچیکش می خوره و هم بزرگش.
هر سال ما رو باید رشد بده تو افکارمون،تو عملمون.
در سال 94 دوست دارید چی هدیه بدید یا چی هدیه بگیرید؟
حتی از چه کسی اولین نفر هدیه بگیرید و به چه کسی اولین نفر هدیه بدید؟چرا؟

اگه بتونیم کتاب ، کتابچه ، هدیه دادن رو دوباره تو ذهن ها جا بندازیم خوبه/هم ماندگاره هم عیدی .
اتفاقا من نگاهم اینه نباید بین کوچیک و بزرگ و پسر و دختر فرق گذاشت همه رو باید با یه چشم دید و همه رو هم با نه زیادی مبلغ و صفرای اسکناس بلکه با محبت دهنده عیدی تعداد صفر جاش رو به به تعداد محبت. نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم یا نه.
مبلغ مهم نیست بلکه محبت مهمه
حالا در کنارش میشه چیزایی که موندگار باشن رو عیدی بدیم و بگیریم.
ما فقط عیدی میگیریم اگه دوستان تالار خواستن عیدی بدن بگن لیست کتاب بدم خدمتشون.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، Ali#59 ، سیمرغ ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، آسمانه سجادی ، شیدا ، عشقم کربلا ، Tolou ، قاتل مرگ
۱۵:۳۸, ۲۷/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۴ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #3
آواتار
آقای مهدی سینا به بهترین و ارزشمندترین اصل اشاره کردن
اصل محبته ... و این مهربانی هاست که هیچ وقت از دل آدمی نمی ره و ماندگاره .
اگه قرار به هم دیگه هدیه بدیم .... باید به اون هدیه چاشنی محبت اضافه کنیم .
شاید اون عیدی ، اسکناس باشه خرج بشه یا یه کادو باشه که مورد استفاده قرار بگیره و عمرش تمام بشه اما محبت هیچ گاه از دل نمی ره .
*
*
*
ان شاالله در سال جدید بتوانیم به عزیزانمان مهربانی هدیه دهیم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، سیمرغ ، Eve ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، آسمانه سجادی ، شیدا ، Tolou
۱۶:۰۱, ۲۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من همیشه کتاب هدیه میدم به دوستام, یه کتابی که خوندنش زمانبر نباشه, نهایتش 5الی15دقیقه خوندنش تمام شه.
برا خواهرزاده هام یا کتاب داستان یا لوازم تحریر با کادوی خوشگل که ذوق کننHeart, بیشتر رو پیچیدن و کادو کردنش زمان میزارم

بقیه سوالام شخصیهBlush
ولی به نکته خوبی اشاره کردید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mahdy30na ، آسمانه سجادی ، آفتاب ، شیدا ، Tolou ، قاتل مرگ
۲۰:۲۹, ۲۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5

بهاری که به نام حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)شروع بشه عجب سالی می شه.
امسال مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهران کتابی به نام صحیفه ی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) و چاپ کرده که برای عیدی خیلی خوبه.
من داشتم فکر می کردم چرا از قبل به ذهنم نرسید که میشه با این نوع کتاب ها الگوسازی کرد.دقیقا این کتاب در مورد زندگی حضرت،نماز و ادعیه مخصوصشونه.
اگر ما بیاییم کتابی در مورد زندگی معصومین (علیه السلام) و هدیه بدیم ،سبک زندگی اهل بیت برای همه ی مسلمون ها حتی غیر مسلمونش جا میفته.
پیشنهاد می کنم کنار هر عیدی یه حدیث از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنویسیم و هدیه بدیم و بگیم سالت و با این حدیث شروع کن و عملی کن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سیمرغ ، mahdy30na ، شیدا ، Ali#59 ، Tolou
۳:۰۳, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6

سلام منم به نوبه خودم فرا رسیدن نوروز رو به شما دوستان تبریک و تهنیت و تسلیت عرض میکنم.....عیدی به نظر من وجه نقد خوبه ولی کتابم یا یه محصول فرهنگی هم میتونه یه ایده خوب باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Ali#59 ، mahdy30na ، آفتاب ، Tolou ، آسمانه سجادی
۸:۰۹, ۲۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام. پیشنهادتون خیلی خوب بود که عیدی به غیر از پول باشه.ما یه آشنای خانوادگی داشتیم، قدیما که میرفتیم پیششون بهمون جوراب میدادSmile

این جمله منو یاد خاطر دوران کودکیم انداختConfused

(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۴:۴۸)آسمانه سجادی نوشته است:  وقتی با اسکناس های ریز و درشت داریم بین سنین مختلف فاصله گذاری می کنیم تو ذوق هم کوچیکش می خوره و هم بزرگش.

کلاس چهارم بودم فکر کنم، رفته بودیم ولایتمون و با عموم اینا میرفتیم عید دیدنی خونه فامیلای پدری
من و دختر عموم هم سنیم ولی من کمی قدم ازش بلندتر بود اون موقع
داشتیم از یه جا برمیگشتیمو لحظه شیرین عیدی گرفتن شده بود و خانوم صاحبخونه بعد از اینکه به دختر عموم عیدی داد رو به من کرد و گفت: شما دیگه بزرگ شدیDodgy

بعله دیگه و این خاطره بعد از سالها همچنان در ذهن ما ثبت گردیدهBig Grin
الان یه خاطره خنده داره برامون البتهBlush

ولی تجربه بهم نشون داده بچه ها محبت رو خیلیییی خوب درک میکنن خیلی خوب ولی خب محبت خشک و خالی هم نمیخوانSmile
کتاب خیلی خوبه با توجه به این که سرانه مطالعه ما متاسفانه پایینه
من یه دفه حدیث هم عیدی گرفتم

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، mahdy30na ، Eve ، آفتاب ، Tolou ، آسمانه سجادی
۲۳:۵۳, ۱۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #8

یه ؟
حالا عیدی هاتون و چه کار کردید؟
تا حالا به این فکر کردید که خوب این اسکناس های بزرگ وقتی میاد تو دستتون که فقط با یه دیده بوسی به دست میاد باید چه کارش کرد!!
چقدر اهل انفاق هستید؟
چقدر به این مسئله یعنی انفاق فکر می کنید و اجرا می کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، mahdy30na ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]