|
توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟
|
|
۱۴:۴۹, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۵۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
.............................................................!
|
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() ![]() مسائل شخصیتون و اینجا بیان نکنید... |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۵۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
....................................................................................1
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۱۵:۳۳ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۴ ۱۵:۱۹)mahpare نوشته است: از شما خانم پرنیان که پای ثابت تاپیک های بنده هستین و نقش مهمی رو در بروز موندن تاپیک ها ایفا میکنین کمال تشکر رو دارم. معیارهای بچه شیعه ها تو احادیث کامل گفته شده..... این چیزایی که شما می خواید!!!!!!!!!!! کاملا شخصیه. |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۵۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
.....................................................................................
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به چشم آمار گیری نگاهش کنید !
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
والا من فک نمی کنم حداقل بچه ها این تالار بچه شیعه نباشن
نیستن!!خب اگه هستن پس چرا این همه مجرد داره..یعنی این همه مجرد تو کشور موجوده شیعه نیستن!؟چرا هستن معیارهاشون سیره وسنت اهل بیت نیست..پس خوبه اینجا بگن معیاراشون چیه وچرا!؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۱۸:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۴ ۱۷:۳۰)رکن الهدی نوشته است: والا من فک نمی کنم حداقل بچه ها این تالار بچه شیعه نباشن شاید کسی فعلاً ازدواج در برنامهاش نیست؛ شاید کسی موقعیت مناسب براش پیش نیومده یا موقعیت مناسب پیدا نکرده؛ شاید کسی مخالفت پدر و مادرش رو به عنوان مانع سر راهش میبینه و ... . به عنوان آخرین احتمال هم میشه گفت شاید معیارهاشون،سطح بالا و سختگیرانه است. ![]() ولی تمام این دلایل و نتیجهاش،دلیلی بر شیعه نبودنشون نیست.
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من که نگفتم بچه های اینجا شیعه نیستن!!!
شما پست های خانوم پرنیان رو خوندین!؟ من جواب ایشون رو دادم که درسته ملاک بچه شیعه باید احادیث اهل بیت باشه ولی شواهد نشون می ده نیست چون تعداد مجردین تو جامعه بالاس از اونورم نمی شه بهشون شیعه نگیم با این دلیل... پس بهتر معیار ها ودلایلشون رو بگن |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۲۰:۱۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خبر رسیده عدده ای از کاربران تالار (اسم نمیبرم ناراحت نشن ولی خب تابلوه کیا خوندن) به جای دعای سال تحویل ، دعای زیر رو خوندن :
دعای دختر مجرد: اللهم عجل فی ازدواجنا و تكمیل دیننا وارزقنا زوجا الذی رفیعا مدركا و رشیدا قدا و مالا كثیرا و بیتا مستقلا و سیاره البرشیا . . . . دعای پسر مجرد: اللهم ارزقنا حوریا تك دانه و كم توقعا و جهیزیتها كامله و كدبانوا فی اامور المنزل و تسلیما لخشمنا و خدمتنا ![]() الهی امین ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,522 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ | Ali#59 | 329 | 156,652 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

نیستن!!