کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند پول،عامل بدهی (Money As Debt) با زیرنویس فارسی
۱۸:۱۹, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۰۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: Besmellah7.png]

Money As Debt
پول، عامل بدهی

[تصویر: Money_as_Debt_Poster1.jpg]
مستند انیمیشنی "Money As Debt" توسط هنرمند کانادایی "پل گرایگنان" ساخته شده است
که در 47 دقیقه به سوالاتی که شاید در هیچ آموزشگاه یا رسانه ای به آن جوابی داده نشده پاسخ می گوید.

سرمنشا پول از کجاست؟!

در این فیلم مستند، "گرایگنان" فرآیند خلق پول توسط بانک ها و منشا تاریخی آنرا به سادگی و زیبایی هرچه تمامتر به تصویر می کشد
و در مورد ناپایداری و خطر فروپاشی این سیستم هشدار می دهد.

اگر می خواهید به یک دید با چارچوب ذهنی مشخص و ساده در مورد سیاست های نظام پولی و سیستم چرخه ی پول و اعتبار برسید و با دلایل روشن ببینید چه چگونه بانک ها و افراد دارای نفوذ در این حوزه، همه چیز را تحت کنترل خود دارند؛ توصیه می کنم حتما این مستند رو مشاهده بفرمایید.

[تصویر: Money_as_Debt_Poster2.jpg]

محصول سال 2006 - کانادا

لینک IMDB مستند Money As Debt

[تصویر: Paul_Grignon.jpg]
Writer-Creator: Paul Grignon
[تصویر: download.png]
دانلود مستند Money As Debt با کیفت عالی و حجم 330 مگابایت

لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه
دانلود پارت 1
دانلود پارت 2
دانلود پارت 3

سرور Trainbit
دانلود

سرور UploadBaz
دانلود پارت 1
دانلود پارت 2

دانلود پارت 3

[تصویر: redarrowline.gif]

(۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۰)مجید املشی نوشته است:  

برای دانلود سری دوم مستند "پول، عامل بدهی" به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:

مستند پول،عامل بدهیII(وعده های افسارگسیخته) با زیرنویس فارسی

[تصویر: ok_.gif]ترجمه و زیرنویس این مستند کار دیگری از گروه بیداری اندیشه است که در راستای اهداف تالار که همانا بیداری اندیشه هاست، صورت گرفته است.
از دوستان تیم ترجمه ی تالار black ، skyeygirgs ،MaTey ، پرنیان و دکتر طرفداری
که در ترجمه ی این مستند و ارائه ی کار به نحوه مطلوب یاری نمودند تشکر می کنم.
و همچنین از mohamad عزیز گرافیست تالار که زحمت پوسترها رو کشیدن سپاسگزارم.

[تصویر: Roshan_Khamush.gif]

[تصویر: zirnevis.jpg]

[تصویر: Tavajjoh.gif]

گروه ترجمه و زیرنویس در تالار شروع به ترجمه ی مستندهای پیشنهادی دوستان کرده است. اما خب کار هرچه گروهی تر بهتر.
از دوستانی که زبانشون در حد مناسبی هست دعوت می کنم در صورت تمایل به همکاری، از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن تا در صورت نیاز در کارهای بعدی قسمتی از کار رو زحمتش رو به ایشان بدیم.
البته برای اینکه یک کار مستند انسجام داشته باشه در ترجمه ی زیرنویس ها، و به این دلیل که ممکنه وقتی چند نفر کار بکنن چند ادبیات متفاوت داشته باشه، لذا حتما ویرایش نهایی روی این ترجمه ها صورت خواهد گرفت.
در آینده ی نزدیک شاهد کارهای بیشتری در این حوزه توسط گروه ترجمه و زیرنویس تالار خواهیم بود ان شاءالله.

از همه ی کاربران و دوستانی که اهل تحقیق هستن می خواهیم که مستند هایی که در راستای اهداف تالار بوده و برای نیل به چنین رسالتی مفید و موثر می دانند را در تاپیک زیر به گروه معرفی نمایند تا پس از بررسی، اقدام به ترجمه و زیرنویس کردن آن نماییم.

"استفاده و تکثیر از این مستند بلا مانع است"

► گروه ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه ◄

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، paradise ، sarallah ، Amir ، vahrakan ، SAViOR ، mahdy30na ، أین المنتظر ، Patriot ، سجاد313 ، رضوانه ، Reza2035 ، حسن.س. ، Mahdy2021 ، Admirer ، heaven ، ANTI satan ، آیلار ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، Justice Bringer ، fazel ، پرنیان ، عبدالرحیم ، اسکای ، Night_World ، Bahar ، ali0077 ، black ، vavp ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، بیداری اندیشه ، یاســین ، fiftynine ، AFG Shia ، ضحی ، حفیظ ، nasimesaba ، fatemeh ، mohamad ، حسن عزتي ، شیدا ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، من انقلابی ام ، gomnam ، faateme-313 ، راسخون ، MohammadMeraj ، mofa ، Reza71 ، شهرام ، K-1 ، آیات ، neyestan23 ، حضرت عشق ، السا ، MESSENGER ، soshiant ، saman151 ، انصارالمهدی ، amirhq21 ، mohammadhadi ، soheyl68 ، نرگس مهدوی ، m.hossein ، "شهید" ، ABCDE ، alipc9000 ، DOROOD ، majidzayani

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۱۲, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11

سلام ...خدا قوت ....آقا من فایلها رو دانلود کردم نمی دونم چه طور باز کنم با زیر نویس ؟ لطفا کمک کنید.Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲۰:۱۳, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۶/آذر/۹۳ ۹:۱۲)iliabaniya نوشته است:  سلام ...خدا قوت ....آقا من فایلها رو دانلود کردم نمی دونم چه طور باز کنم با زیر نویس ؟ لطفا کمک کنید.Confused
فقط کافی هست فایل مستند رو در پلیری مثل KMplayer باز کنید و زیرنویس رو در پلیر بکشید یا دراگ کنید.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ABCDE
۹:۰۰, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #13

سلام
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدید
تابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..

جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۱۵:۵۲, ۲۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/آبان/۹۴ ۹:۰۰)15004300 نوشته است:  سلام
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدید
تابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..

جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
سلام. وقت بخیر.

تبریک می گم ورودتون رو به تالار.

ممنونم از پیشنهاد خوبتون.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]