کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ابوبکر یا حق
۱۳:۳۰, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1

سلام
یه سوال از برادران اهل سنت
یک حدیثی داریم که میگه(پیامبر)
من دو خلیفه به جا می گذارم 1- قران 2- اهل بیت

ابوبکر وعمر و عثمان جزو کدوم یک بودند ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۴۰, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
قرآن و اهل بیت خلیفه نیستن بلکه دو میراث گرانبها هستن
خلیفه و جانشین پیامبر حضرت علی بود که بعد از رحلت پیامبر بهش عمل نشد. البته عمر هم خلیفه بدی نبود. چرا؟؟ چون از حضرت علی مشاوره میگرفت. و حضرت علی هم با این موضوع مشکلی نداشت چون سکوت رو مصلحت دید.
ملاک خلیفه شدن:تایید خدا-تایید مردم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۰۴, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
البته امیرالمومنین بنا بر مصحلت جامعه به عمر مشاوره میداد،با این حال جانشین بر حق رسول خدا فقط و فقط حضرت علی (علیه السلام) بود و لاغیر!

در مورد عمر هم حرف بسیاره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، قاتل مرگ ، حضرت عشق ، A L I ، میم.حسین.الف ، dehmojtaba ، سرباز منتظر
۲۰:۰۸, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: یک حدیثی داریم که میگه(پیامبر)

این حدیث در نقل‌های مختلف، با عبارت‌های گوناگون آمده است که محتوای همه آنها یکی است.

در اصول کافی که از کتب اربعه و اصلی شیعه است، آمده است:

«...إِنِّی تَارِک فِیکمْ أَمْرَینِ إِنْ أَخَذْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا- کتَابَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَهْلَ بَیتِی عِتْرَتِی أَیهَا النَّاسُ اسْمَعُوا وَ قَدْ بَلَّغْتُ إِنَّکمْ سَتَرِدُونَ عَلَی الْحَوْضَ فَأَسْأَلُکمْ عَمَّا فَعَلْتُمْ فِی الثَّقَلَینِ وَ الثَّقَلَانِ کتَابُ اللَّهِ جَلَّ ذِکرُهُ وَ أَهْلُ بَیتِی‏...».
[کلینی، کافی، ج۱، ص۲۹۴.]
ترجمه: من در میان شما دو چیز باقی می‌گذارم که اگر آنها را دستاویز قرا دهید، هرگز گمراه نخواهید شد: کتاب خدا و عترتم که اهل بیتم هستند.ای مردم بشنوید من به شما رساندم که شما در کنار حوض بر من وارد می‌شوید؛ پس من از شما درباره رفتارتان با این دو یادگار ارزشمند سؤال خواهم کرد، یعنی کتاب خدا و اهل بیتم.

سنن نسائی از صحاح سته اهل سنت این حدیث را چنین نقل می‌کند:

«... کأنی قد دعیت فاجبت، انی قد ترکت فیکم الثقلین احدهما اکبر من الآخر، کتاب الله و عترتی اهل بیتی، فانظروا کیف تخلفونی فیهما، فانهما لن یفترقا حتی یردا علی الحوض...».
[نسائی، السنن الکبری، ح۸۱۴۸.]
ترجمه: زمان وفات من نزدیک شده است. من در میان شما دو شیء گران‌بها باقی می‌گذارم که یکی بزرگ‌تر از دیگری است، کتاب خدا و عترتم که همان اهل بیت(علیه السلام) است. پس بنگرید که چگونه با آن دو رفتار می‌کنید که آن دو از هم جدا نمی‌شوند تا آنکه در کنار حوض بر من وارد شوند.

نقل قول:البته عمر هم خلیفه بدی نبود. چرا؟؟ چون از حضرت علی مشاوره میگرفت. و حضرت علی هم با این موضوع مشکلی نداشت چون سکوت رو مصلحت دید.

در خطبه معروف شقشقیه حضرت علی(علیه السلام) به این مسئله اشاره شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، قاتل مرگ ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، mahdy30na
۲۰:۱۲, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۴۰)قاتل مرگ نوشته است:  قرآن و اهل بیت خلیفه نیستن بلکه دو میراث گرانبها هستن
خلیفه و جانشین پیامبر حضرت علی بود که بعد از رحلت پیامبر بهش عمل نشد. البته عمر هم خلیفه بدی نبود. چرا؟؟ چون از حضرت علی مشاوره میگرفت. و حضرت علی هم با این موضوع مشکلی نداشت چون سکوت رو مصلحت دید.
باز هم حرفای متناقض شما
ملاک خلیفة الله بودن ، انتخاب از طرف خداست نه مردم
بدتر از غصب خلافت دیگه چی میتونه باشه؟
حضرت علی علیه السلام چون اسلام رو در خطر میدیدند سکوت کردند
نکته ی بعد اینکه جایگاه امام طوری است که مردم باید به سراغ امام بیایند

لطفا اگر اطلاعات درستی ندارید اظهار نظر نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظرمهدی عج ، سیمرغ ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، mahdy30na
۲۰:۱۹, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۱۲)انتصـار نوشته است:  حضرت علی علیه السلام چون اسلام رو در خطر میدیدند سکوت کردند
مگه من غیر از این گفتم
۲۰:۲۳, ۲۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۳۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۴۰)قاتل مرگ نوشته است:  و حضرت علی هم با این موضوع مشکلی نداشت چون سکوت رو مصلحت دید.
این قسمت یعنی چی؟!

شما کل حرفاتون به جز اینها غلطه
(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۹:۴۰)قاتل مرگ نوشته است:  قرآن و اهل بیت خلیفه نیستن بلکه دو میراث گرانبها هستن
خلیفه و جانشین پیامبر حضرت علی بود که بعد از رحلت پیامبر بهش عمل نشد.

لجبازی ...
۲۰:۲۳, ۲۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۳۶ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۱۲)انتصـار نوشته است:  ملاک خلیفة الله بودن ، انتخاب از طرف خداست نه مردم
صد در صد
اما اگه خدا انتخاب کرد ولی مردم نزاشتن بیاد روی کار چی؟؟؟
اون وقت میرسید به حرف من
مثل حضرت علی.

(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۳)انتصـار نوشته است:  این قسمت یعنی چی؟!

شما کل حرفاتون به جز اینها غلطه

لجبازی ...
مشکل چیزیه که باید حل کرد.
اگه اقدام به حل نباشه یعنی مشکلی هم نبوده
امام حسین قیام کرد چرا چون واقعا یه مشکلی در کار بود.
اگه امام علی قیام نکرد یعنی مشکل اگه هم بوده خیلی جدی نبوده.
بهتره یه مطالعه ای در مورد خدمات عمر به اسلام بکنید.
۲۰:۳۷, ۲۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۴۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۳)قاتل مرگ نوشته است:  صد در صد
اما اگه خدا انتخاب کرد ولی مردم نزاشتن بیاد روی کار چی؟؟؟
اون وقت میرسید به حرف من
مثل حضرت علی.

این حرفی که شما اینجا میزنی کاملا با اون چیزی که در ارسال اولتون گفتید فرق داره
شما میگی تایید خدا - تایید مردم ، این معنیش همون مردم نذاشتن بیاد روی کار میشه؟!

جانشینی حق امام علی علیه السلام بود ، این حق توسط افرادی غصب شد ، امام علیه السلام هم به خاطر اسلام مصلحت دیدند که سکوت کنند و این به معنای آن نیست که ایشون با حکومت خلفا مشکلی نداشتند همونطور که بارها حضرت اعتراض کردند و همونطور هم که گفتم جایگاه امام طوری است که مردم باید به سراغ امام بیایند
به طور خلاصه دارم جواب میدم

(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۳)قاتل مرگ نوشته است:  مشکل چیزیه که باید حل کرد.
اگه اقدام به حل نباشه یعنی مشکلی هم نبوده
امام حسین قیام کرد چرا چون واقعا یه مشکلی در کار بود.
اگه امام علی قیام نکرد یعنی مشکل اگه هم بوده خیلی جدی نبوده.
بهتره یه مطالعه ای در مورد خدامات عمر به اسلام بکنید.

بفرمایید : چرا امام علی(علیه السلام) همچون امام حسین(علیه السلام)قیام نکرد و یا امام حسین(علیه السلام) همچون پدرش سکوت نکرد

(۲۱/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۳)قاتل مرگ نوشته است:  بهتره یه مطالعه ای در مورد خدمات عمر به اسلام بکنید.

Confused

السلام علیک یا فاطمة الزهراءHeart
حرفی باقی نمیمونه

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Ali#59 ، سیمرغ ، حضرت عشق
۲۰:۳۸, ۲۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #10

بسم الله الرحمن الرحیم

از دوستان عزیز تقاضا دارم در مواردی که اطلاع ندارند اظهار نظر نفرمایند

این عبارت (دو خلیفه کتاب و عترت) با سند صحیح و مکررا در کتب برادران اهل سنت آمده :
«إِنِّی تَرَکْتُ فِیکُمُ الْخَلِیفَتَیْنِ کَامِلَتَیْنِ: کِتَابَ اللَّهِ، وَعِتْرَتِی، وَإِنَّهُمَا لَنْ یَتَفَرَّقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ».

برای بررسی تخصصی سندیت و دلالت این روایت اینجا را ببینید:
http://smyazdani.com/?p=1408

(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۳:۳۰)dehmojtaba نوشته است:  سلام
یه سوال از برادران اهل سنت
یک حدیثی داریم که میگه(پیامبر)

این از جمله هزاران سوالی هست که دوستانه از برادران اهل سنت داریم...

قبلا مخصوصا به شما گفته بودیم که در حوزه ی دین اظهار نظر شخصی نکنید. دین امری سلیقه ای نیست...

شیعه و سنی اجماع دارند که نبی مکرم اسلام شهید شده اند حالا اینکه شما چه مذهبی دارید که این وسط کلمه رحلت رو قرمز میکنید برای ما خودش جای سوال هستش

گفتید عمر از امیر مومنان مشاوره میگرفت. اولا همین جمله نشان دهنده ی اعلم بودن امیر مومنان هستش ولی اثبات کنید که حضرت در مقام حکومتی مشاور عمر بوده اند. اثباتش با شماست.

امیر مومنان فقط جاهایی که عمر میرفت نظام اسلامی رو بندازه داخل پرتگاه راهنمایی میکردند ، وگرنه اگر با عمر موافق بودند خوشون یا فرزندانشون در جنگ ها شرکت میکردند یا مقام حکومتی میپذیرفتند یا همون اول بیعت میکردند...
در نهج البلاغه به صراحت میفرماین در حالی که حقم را غصب کرده بودند صبر کردم مانند کسی که خار در چشم و استخوان در گلویش است ، صبری بسیار تلخ...

این موضع صریح امیر مومنان است برای اینکه بعدا افرادی چهارتا مشورت رو دلیل بر خوب بودن رابطه قرار ندهند.

درباره ی مقبولیت مردمی خلیفة الله. اگر باز هم توهمات خود را نوشتید حرفی نیست وگرنه دلیل و مدرک از قرآن و سنت بیاورید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، سیمرغ ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا