کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بسم الرب الشهداء
۳:۱۲, ۲۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1

بسم الرب الشهداء
با سلام.

بسیارخرسندم از اینکه در کنار دوستان همسنگر شدم تا از مقدسات خودم دفاع کنم...

اولین پیام خود را با نام شهدای عزیز شروع میکنم.

به نام شهدای گمنامی که در اروند ور مجنون و طلائیه و فاو و.... دل به دریا سپردند و این شبها از نسیم حضرت زهرای اطهر عج بهره مند هستند همانهایی که عند ربهم یرزقونند و همان هایی که مارا به حنوب میکشند مارا دلداده خود کرده اند همان هایی که بهشت خاکی دارند همانهایی که در میعادگاه عاشقان و عارفان و دلسوختگان قدم به دل ها گذاشتند و همان هایی که مارا نشناختند و ما هنوز انها را نشناخته ایم ....به نام شهدای گمنام دیروز و امروز.

شهدای گمنام در عین گمامی اشناترین و عاشق ترین عزیزان هستند...همانهایی که نفس در سینه ی عشق گذاشتند تا در کشاکش حق وباطل در راه خدا عاشقانه بروند و عارفانه های خود را برای نسل بعد برجا گذارند...

همانهایی که دراین فضای مجازی یا خودشان هستند ویا دلدادگانشان به جهاد پرداخته اند.... و در سنگر جنگ نرم خون دل میخورند اما تسلیم نمیشوند....

همانهایی که نظیر سخن شهیداوینی هستند و خون دل خوردن را زیباتر از خون دادن کرده اند...همان لبیک گویان ولایت

التماس دعا.

یاعلی/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، آفتاب ، سیمرغ ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، السا
۱۳:۰۱, ۲۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
(وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ) بقره/ 154
و كساني را كه در راه خدا كشته مي شوند مرده نخوانيد بلكه زنده‌اند ولي شما در نمي يابيد.

عجب از ما واماندگان زمينگير كه به جستجوي شهدا به قبر آنها مي آييم و اين خود دليلي است بر آنكه از حقيقت عالم هيچ نمي دانيم. مرده آن است كه نصيبي از حيات طيبه شهدا ندارد و اگر چنين است از ما مرده تر كيست؟ «شهيد آويني»

دفتر راز را جز شهید نمی تواند بخواند زیرا رزق خداوند در جنت رمز و راز است و شهید است مصداق این آیه (وعند ربهم یرزقون )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، N.Mahdavian ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، السا
۱۹:۱۸, ۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
.
.
[تصویر: 65013589872586653721.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، السا ، N.Mahdavian ، saba ، آفتاب
۱۱:۰۴, ۱۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار