کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کبد چرب ؟؟؟؟
۲۳:۵۴, ۲۸/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1

سلام
موضوعی که می خواهم این بار مطرح کنم ((کبد چرب)) است

کبد چرب یک نوع بیماری هست که ما بر اثر نداشتن اطلاعات کافی به ان گرفتار میشویم

من اگر بگویم که کبد چرب نداریم شاید شما بخندید اما نداریم بیماری به نام کبد چرب اگر

روغن خوب بخوریم [تصویر: cool.png]

این روغن مایع و جامد در بدن سفت میشه و هر وقت روعن خوب میخوریم این بیماری رفع میشود

یا زهرا(سلام الله علیها)
ان شا الله که استفاده کنید [تصویر: happy.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مجنون العباس ، yektasepas ، احیاء ، ehsan8taherian

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۰, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۲۱)dehmojtaba نوشته است:  اقای کورش کبیر

ان شا الله بیشتر از انگلیس براتون میگم
انگلیس داره کار هایی میکند که ما نمی دونیم ی

نمیدونم اینجا چرا همه به من میگن آقا!!!!!
من خانومم.....
خانوووووووومSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صوت الحق
۱۸:۳۱, ۲۹/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۱۸:۳۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۳۸)مجنون العباس نوشته است:  بنده آقا نیستم وخانم هستمBlush
اگه اساتید بنده در دانشکده پاسخ گوی سوالاتم نبودن حتما ازشما سوال خواهم کردWink

موردی نداره بنده خدا ، منم بعد سه سال متوجه اون گزینه خانم شدم در اون گوشه :دی

در کل کبد چرب بیشترین دلیلش از بی تحرکی میاد ، مثلا روغن حیوانی که قدیمیا میخوردن ، الان اگه شما یه هفته بخوری ، اخر هفته سکته رو میزنی و به دیار باقی میشتافی. ولی این قدیمیا ، هر روز میخوردن ، اصلا نون و روغن میخوردن و هزار ماشا... سالم سالمن. پدر بزرگ بنده نجار بودن و هر روز روغن حیوانی میخوردن ، فعالیت زیادی داشت و واقعا من یادم نمیاد یه روز مریض دیدمش . حتی توی سن 84 سالگی موهاش سیاه بود و بنده خدا توی سن 84 سالگی تصادف کرد که فوت کرد. فرض کنید هر روز حداقل یه لیوان روغن میخورد.

یه پزشکی میشناسیم از اون طبیب قدیمیا ، از اولین پزشک های شهرمون بوده ، میگه ادم فعالیت داشته باشه ، روزی دو سه ساعت فعالیت سنگین داشته باشه که عرق کنه ، هر چیزی بخوره بلایی سرش نمیاد. البته بگم که خودش کلا سرخ کردنی نمیخوره ولی کسایی که فعالیت هم دارن ، منع نمیکنه

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۸:۲۰)کوروش بزرگ نوشته است:  نمیدونم اینجا چرا همه به من میگن آقا!!!!!
من خانومم.....
خانوووووووومSmile

چهره شما در حال نوشتن این پست :

[تصویر: 177467_910.jpg]
Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، dehmojtaba ، mahdy30na ، مجنون العباس ، احیاء
۲۰:۰۴, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
به نقل از وبسایت دکتر حسن اکبری، متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی و محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی

درمان کبد چرب در طب اسلامی- ایرانی بسیار آسان است.

و عمدتاً شامل رعایت کامل و صد در صدی مثلث سلامت و ترک مصرف آب سرد شامل: آب شیر، آب یخ و آب معدنی و ترک مصرف گوشت مرغ و گوشت گاو و انواع روغن های نباتی جامد، مایع و مخصوص سرخ کردنی می باشد و همچنین یک سری دستورات تقویتی و داروهای گیاهی است که با رعایت آنها کبد چرب در عرض 40 روز تا شش ماه کلاً برطرف می شود.

یک دستور بسیار مهم مصرف روغن های حیوانی مثل: روغن کوهان شتر، روغن زرد حیوانی و روغن دنبه به جای روغن های نباتی جامد، مایع و سرخ کردنی است که با رعایت این دستورات اختلال سوخت و ساز و متابولیسم سلولهای کبدی که تماماً وابسته به انرژی است بر طرف می شود و روند ذخیره سازی انتقال و مصرف چربی ها در سلولهای کبدی اصلاح می شود و کبد چرب به تدریج درمان می شود و دیگر بیماریهای همراه آن مثل: مرض قند، اضافه وزن، بزرگی شکم و علایم مفصلی مثل صدا دادن مفصل زانو و آرنج هم ظاهر نمی گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dehmojtaba ، aboutorab ، احیاء ، مجنون العباس
۱۲:۵۵, ۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #24

نخیر آقای مجتبی.
تنها روغن مصرفیمون روغن کنجد و زیتون بود.
۱۳:۳۲, ۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #25

(۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۵۵)ام ابیها نوشته است:  نخیر آقای مجتبی.
تنها روغن مصرفیمون روغن کنجد و زیتون بود.

نمیدونم اگر امکان داره به مطب های روزاده مراجعه کنید
۱۸:۲۷, ۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
دوستان توجه کنند که فقط تغییر روغن مصرفی باعث بهبود کبد چرب نمی شود، باید الگوی تغذیه فرد تغییر کند.
کبد چرب علل مختلفی دارد، مثل

- کمبود مصرف غذاهای حاوی فیبر(میوه و سبزی).
- افزایش مصرف غذاهای چرب و به ویژه غذاهای آماده
- افزایش سهم استفاده از«سرخ کردن» به عنوان یک روش طبخ به جای سایر روشهای پخت و پز.
- افزایش مصرف خوراکی هایی مانند برنج، ماکارونی، تخم مرغ، آجیل های بوداده، انواع نوشابه ها، سس های چرب و …. که اثر منفی بر کارکرد صحیح کبد دارند.
- استفاده از روغن های ناسالم (جامد و مایع) به جای روغن های سالم(دنبه، حیوانی، زیتون و …).
- علل روحی و روانی (استرس).
- کم بودن فعالیت بدنی.
- ضعف تدریجی کبد به عنوان تنظیم کننده اصلی چربی خون در طول زندگی بر اثر عادات غلط تغذیه ای و روشهای ناصحیح زندگی.
- یبوست.

- ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mahdy30na ، aboutorab ، مجنون العباس ، احیاء
۱۳:۵۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است:  سلام
سلام برادرSmile
بنده هنوز منتظر جواب شما هستم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid336397
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس
۱۷:۵۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است:  سلام

کبد چرب یک نوع بیماری هست که ما بر اثر نداشتن اطلاعات کافی به ان گرفتار میشویم

من اگر بگویم که کبد چرب نداریم شاید شما بخندید اما نداریم بیماری به نام کبد چرب اگر

روغن خوب بخوریم [تصویر: cool.png]

این روغن مایع و جامد در بدن سفت میشه و هر وقت روعن خوب میخوریم این بیماری رفع میشود

یا زهرا (سلام الله علیها)
ان شا ءالله که استفاده کنید [تصویر: happy.png]

علیک السلام
ابتدا خیر مقدم میگم ورودتان را به تالار بیداری اندیشه

در ثانی مطالب ارزشمندتان از نظر حقیر قابل تائید هست
امید وارم بتوانید با کمی صبر و حوصله بیشتر مطالب ارزشمندتان را که نشأت گرفته از طب سنتی میباشد به اطلاع دیگر دوستانتان برسانید ان شاءالله

برای شما و دیگر دوستانتان که در این وادی قدم گذارده و برای دیگران مفید هستند آرزوی موفقیت و سلامت می نمایم
در پناه حضرت مهدی ارواحنا له الفداه باشید

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۰۰)mahdy30na نوشته است:  بسم الله الرحمن الرجیم

الان این رو میشد یکم بهتر و قشنگتر توضیح میدادین بهتر نبود؟
علتش ؟
توضیح بهتر درباره ایجادش>؟
راه درمانش؟
...؟
واقعا از مطالبتون استفاده میبریم استاد

سلام و عرض ادب خدمت داداش مهدی عزیزم
خود بنده یکی از بیماران مبتلا به کبد چربم
البته هنوز نتوانستم خودم را به صورت کامل درمان کنم
سستی و تنبلی از طرف خودم بوده
کبد چرب یکی از بیماری هایی هست که از روغن های غیر طبیعی و شیمیایی و غیر استاندارد صنعتی چه مایع و چه جامد به ما هدیه داده شده است

راههای درمانی نیز تاکنون برای این بیماری توسط پزشکان طب سنتی پیدا شده
اولین راه حذف این روغن ها از برنامه غذایی و جایگزین کردن روغن های کنجد و زیتون و کره حاصله از ماست محلی و مواردی دیگر مثل روغن حیوانی و...
شربت های سنتی
و به تازگی زالو درمانی نیز به کمک پزشکان امده تا این بیماری را درمان کنند

اما یه خواهش از بزرگان و دوستان
لطفا با دید منتقدانه به موضوع ننگرید
بلکه برای نجات بیماران مبتلا به این درد فکر کنید شاید بتوانید راه بهتری برای درمان این بیماری بدست آورید

سلامت باشید
یا علی علیه السلام

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۲)dehmojtaba نوشته است:  سلام
بله بیماری داریم به عنوان کبد چرب
اما با خوردن روغن خوب (نه مایع نه جامد) می توانی ان بیماری رو ریشه کن کنیم(ان شاءالله)

علیک السلام آقا مجتبی عزیزلطفا اینقدر با جدیت تمام و صد درصدی به درمان اشاره نفرمایید .من هم قبول دارم که میتوان کبد چرب را درمان نمود اما حذف کامل روغن های سمی آنهم تو این دوره زمونه که اکثر غذاهای ما مصنوعی شده و پر شده از سم و آلودگی های دیگه نمی توان به یقین صد درصد فقط با حذف روغن به درمان قطعی و کامل رسید بلکه نیاز به زمینه سازی و مقدماتی دارد
اخیراً پای صحبت پزشکی طبی سنتی بودم که فرمول جدیدی ارائه داده بود که برای پاکسازی بدن از سموم باید به سه مورد توجه داشته باشیم آب + روغن + نمک

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۶)mahdy30na نوشته است:  Blush
الان این ر,غن فقط عامل کبد چرب هست؟ اگه روغن رو بزاریم کنار کبد چرب نمیگیریم؟
یعنی من اگه به بچه خودم از زمانی که از شیر مادر گرفته میشه و میخواد غذا بخوره از سر سلسله تهیه غذاش روغن رو حذف کنم و تا اخر عمرشم لب به روغن و محصولاتی که روغن در تولیدش استفاده میشه استفاده نکنه کبد چرب نمیگیره؟

نه رد میکنم نه قبولAngel

اگه من بگم روغن کنجد هم مضراتی داره چه میفرمایی؟

حالا بیماری به اسم کبد چرب داریم یا نداریم؟یک بار میگین نداریم بیار میگین داریم.

داداش مهدی عزیز
میتوان بیشتر دلیل کبد چرب را مصرف همین روغن ها دانست - چرا که با حذف این روغن بدن تا حدودی به آرامش میرسد
من الان 2 سالی هست که از روغن های جامد و مایع استفاده نمی کنم نه به صورت کامل بلکه تو خونه خودم به هیچ عنوان مصرف نمی کنم - حالا مهمانی باشه و دیگه مصرف کردم

نه رد کن نه قبول اما تحقیق بکن حتما داداش
چون نیازه که بدونیم با عدم مصرف این روغن ها چه کسانی متضرر و مصرف این روغن ها چه کسانی بهرمند میشوند .

خوبه بدونیم که مضرات روغن های دیگه از جمله کنجد و زیتون و کره های بدست آمده از ماست محلی نه کره های صنعتی که شایع شده از فاضلاب شهر گرفته شده

داداش اون قسمت آخری
درست نیست
ایشون فرمودند بیماری کبد چرب نداریم ؟ یا منظورشان این بود که نخواهیم داشت اگر
یعنی با رعایت درست آداب خوردن میتوان صحیح و سالم زندگی کرد بدون هیچ گونه بیماری ان شاءالله

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۵۷)mahdy30na نوشته است:  داداش من این مطلب که از روغن کنجد زدم رو هم از همین استاد روازاده زدم.Blush
شما برای هر حرف که علم پاشو کرده توش این مطلب رو خواهید دید که این نیست بلکه اون هست که من میگم.
داداش من اصل رو اونطور که میگن باید پیدا کرد.
عسل و ... رو هم اساتید علم طب سنتی میگن فلان باشه ، نمک باید فلان باشه ، نمیدونم دیگه هر چیزی رو میگن اینطوری باشه
خو یهو چرا یه تولیدی نمیزن که محصولات صحیح تولید شده رو به بازار عرضه کنن؟؟
بنده به همه اساتید این شاخه احترام میزارم اما خواهش میکنم تو مباحث لطف کنین مستند بگین.
نمونه ای پاسخ هایی که درباره روغن سرخ کردنی داده اند در سایت رسمی دکتر حسین روزاده [تصویر: do.php?img=2794]

داداش تو این ارسال من متوجه نشدم اشکال کار کجا بوده ؟
خوب شاید من سوادم نمی کشه

اما داداش همین استاد مطالب بسیار بیشتری درباره طب سنتی و رههای درمان بسیاری از بیماری ها را با هزینه های بسیار ناچیز به بیماران توصیه نموده و درمان نیز نموده
آیا منکر زحمات ایشون میشوید
فرض مثال ایشون نتونند کبد چرب مرا درمان کنند آیا سزاوار هست من کل سیستم درمانی ایشان را زیر سوال ببرم
در صورتی به جد میدانم ایشون و شاگردانش در اکثر مناطق ایران مشغول به خدمت رسانی به بیماران نیازمند و مستحق هستند و شعارشان خدمت به سربازان ارباب
نه مثل معذرت میخواهم از کل پزشکان دنیا که مریض را به عنوان کالا و مالاتجاره و پله ای برای سعود به کشورهای اروپایی برای گذراندن تعطیلات می بینند
باور کنید دور اطراف خود بسیاری از بیماران را شاهدم که از درد ناراحتی قلب هزینه هایی کرده اند که میشد با رعایت برخی از دستورات تن به این نوع عمل ها نداد و زنده ماند و بهتر از آن
موردی را خودم شخصا اطلاع دارم که با زالو درمانی از چنگ چزشکان مادی نگر در رفته و سلامتی قلب خود را مدیون انگلی خونخوار به نام زالو میداند
والله العالم

(۲۹/فروردین/۹۴ ۷:۰۱)ام ابیها نوشته است:  من و همسرم به مدت 3 سال روغن کنجد اصل خوردیم.
ایشون کبدشون مطلقاً بهتر نشد.
این رو به آقای روازاده منتقل کنید.
اتفاقاً این روغن هم وقتی داغ میشد به کاشی می چسبید.
نفرمایید اصل نبوده که جلوی چشم خودمون کنجد میریخت تو دستگاه و روغنش رو میداد دست مردم.
روغن زیتون اصل اصل هم از یکی از روستایی های رودبار خریدیم که سبز سبزه.
بوی بسیار تندی هم میده.
اما دور شیشه اش همیشه نوچه.
این حرف ها واقعاً درست نیست.
یه بنده خدایی تو همین سایت گفت روغن حیوانی اصل خوبه.
ما پیدا کردیم و همسرم کبدشون یه درجه بهتر شد.
اما چون دیگه نایاب شده، ایشون دوباره به کبد چرب نوع 2 مبتلا شدند.
میشه از ایشون بپرسین چاره چیه؟؟!!!!!!

صلی الله علیکِ یا ام ابیها فاطمه الزهرا
سلام بر شما دوست گرامی
خوب من نمی خوام از کسی و نظری الکی دفاع کنم
اما از شما میخواهم لطفا با ایشون مشاوره بیشتری نمایید
ان شاءالله که نتیجه خواهی گرفت
البته خودم هنوز با ایشان برخوردی و یا دیداری نداشته ام
من توسط شاگردهای رده چندم ایشون ویزیت شده ام
این شماره دفتر جناب دکتر دوست داشتی برای مشاوره تماس بگیر 66424711 تهران

لطفا پیگیر سلامتی خود باشید و در صورت کسب نتیجه به دیگران نیز توصیه بفرمایید
موفق باشید
یا علی علیه السلام

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۱:۱۰)A L I نوشته است:  به شما پیشنهاد میکنم در اولین اقدام دست استاد بگیرید همراه خودتون تشریف ببرید یک روانپزشک شما رو ویزیت کنه

شما و استادتون علائم شدید پارانوئید و سندروم کار،کار انگلیسه رو داریدWink

تخریب کردن دیگران کار بسیار ساده و پیش پا افتاده ای هست جناب علی آقا

اگر می توانید به فکر آباد کردن هم باشید که خدای ناکرده خراب کردن هایتان روزی دامن گیرتان خواهد شد

سلامت باشید
یا علی علیه السلام

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۴۰)dehmojtaba نوشته است:  ممنون اقا مهدی از توجه شما به مطالب ما

عزیزان ببخشید من خیلی نمیرسم ان شا الله اخر هفته در خدمتم با یک پست جدید HeartHeartHeartHeartHeartHeart

دوستان نیز بابت این مطلب مفید تان از شما تشکر می کنند و برایتان آرزوی موفقیت و سلامت دارند
لطفا بعد از این سعی بفرمایید با صبر و حوصله بیشتر مطالب خود را ارسال فرمایید
از حرفهای منتقدان نرنجید
به راه خود ادامه دهید

موفق و پیروز سربلند باشید
در راه خدمت به والدالشفیق
یا علی علیه السلام

سلام و عرض پوزش
بس که درگیر مشغله های روزمره بودم هیچ توجهی به تاریخ تایپک نکردم
فکر کردم مطلب و موضوع روز بوده - نگو مطلب قدیمی بوده
چون برای من جالب بوده و به نحوی درگیرش هستم اومدم و با ارسالهام وقت شما عزیزان را گرفتم
از همه دوستان عذر میخوام
موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، عقیق ، مجنون العباس ، آفتاب ، rezamohammadi ، احیاء
۱۰:۰۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۴)در جستجوی سختی نوشته است:  سلام برادرSmile
بنده هنوز منتظر جواب شما هستم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid336397

سلام بر شما برادر بزرگوار جناب در جستجوی سختی

ابتدا سمت جدیدتان را در تالار بیداری اندیشه تبریک عرض می کنم و از خداوند بزرگ و منان برایتان توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی مسئلت دارم ان شاءالله

هنوز به صورت کامل مطالب ارسالی اون عزیز را که درباره نمک ارسال نمودند نخوندم
فقط تیتر وار یه نگاهی کردم
البته ابتدا اینم عرض کنم بنده هیج تخصصی در این باره نداشته و ندارم فقط در حد تحقیق و دانش اندوزی همین

خدمت باسعادت شما گله مندم اخوی
بسیار مواردی پیش می آید هرکس من و شما و دیگر دوستان چیزهایی را به زبان خواهیم آورد که برای اثبات کردنش به مشکل خواهیم خورد و این دلیل بر کذب و عدم صحتش نیست و نباید برای اثبات آن این قدر مته به خشخاش گذاشت .
باور کنید هنوز دقیق نمی دانم اون برادر عزیزمون چه ادعایی نموده باور کنید

اما چرا اومدم دارم این حرفها را میزنم
میبینم حرفهایی را داره میزنه که از زبان پزشکان طبی سنتی درمیاد و درسته
کم و کاستی داره مطالبش یه کم داره ادعاهایی می کنه ولی در اصل قضیه چندان اشکالی وارد نیست

باید به او کمک کرد تا مطالب را درست و کامل و بی کم و بیش نقل کنه و مستند
نه اینکه موردی را ازش بگیریم و روش پافشاری کنیم تا به چالش بکشانیم

در هر صورت موفق باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، rezamohammadi
۱۰:۴۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
با سلام
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است:  سلام بر شما برادر بزرگوار جناب در جستجوی سختی

ابتدا سمت جدیدتان را در تالار بیداری اندیشه تبریک عرض می کنم و از خداوند بزرگ و منان برایتان توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی مسئلت دارم ان شاءالله
خواهش می کنم
ان شاءالله

(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است:  هنوز به صورت کامل مطالب ارسالی اون عزیز را که درباره نمک ارسال نمودند نخوندم
فقط تیتر وار یه نگاهی کردم
البته ابتدا اینم عرض کنم بنده هیج تخصصی در این باره نداشته و ندارم فقط در حد تحقیق و دانش اندوزی همین
پس از شما خواهش دارم قبل از اینکه نظرتون رو در این مورد اعلام کنید مطلب رو کامل مطالعه کنید بعد بنده در خدمت شما هستم
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است:  خدمت باسعادت شما گله مندم اخوی
بسیار مواردی پیش می آید هرکس من و شما و دیگر دوستان چیزهایی را به زبان خواهیم آورد که برای اثبات کردنش به مشکل خواهیم خورد و این دلیل بر کذب و عدم صحتش نیست و نباید برای اثبات آن این قدر مته به خشخاش گذاشت .
باور کنید هنوز دقیق نمی دانم اون برادر عزیزمون چه ادعایی نموده باور کنید
برادر شما یک حدیث معمولی رو بدون سند قبول نمی کنید اونوقت انتظار دارید که ما اینطور نباشیم ؟
چرا با اینکه در اسلام روی مسئله تغذیه و بهداشت اینقدر توصیه و تاکید شده نباید دنبال منابع مستند باشیم ؟
آیا اینکه هر شخصی به دلیل منافع شخصی و سودجویی یه حرفی رو مطرح می کنه ما نباید جلوی این فرد رو بگیریم و دیگران رو از غفلت در بیاریم ؟
چرا ما وقتی در مورد چیزی مطمئن نیستیم در موردش صحبت می کنیم ؟
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است:  اما چرا اومدم دارم این حرفها را میزنم
میبینم حرفهایی را داره میزنه که از زبان پزشکان طبی سنتی درمیاد و درسته
کم و کاستی داره مطالبش یه کم داره ادعاهایی می کنه ولی در اصل قضیه چندان اشکالی وارد نیست
باید به او کمک کرد تا مطالب را درست و کامل و بی کم و بیش نقل کنه و مستند
نه اینکه موردی را ازش بگیریم و روش پافشاری کنیم تا به چالش بکشانیم
اول اینکه هر چیزی ستنی باشه دلیل در درست بودنش نیست
فقط ادعاهایی که بر اساس احادیث و روایات معتبر باشند رو میشه صد در صد بهش اعتماد کرد
این دوست ما ادعایی می کنه و برای اثبات ادعای خودش باید دلیل بیاره
مسئله سلامتی مردم شوخی و بچه بازی نیست که هر کسی بتونه در مورد اون اظهار نظر بکنه
شما فکر کنید که ادعای این شخص غلط از آب دربیاد و مردم هم نمک ید دار استفاده نکنند و متعاقباً دچار بیماری گواتر بشوند
چه کسی پاسخگوی ضررهای مالی و جانی مردم هست؟
آیا این آقا و استادشون می توانند پاسخی جز شرمندگی داشته باشند ؟
اصولاً جناب آقای روازاده تخصصی در این زمینه ندارند و پزشک عمومی محسوب می شوند.
صرف یک ادعا نباید ما رو به اشتباه بندزه برادر
وَلاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولًا ﴿اسراء-36)
از آنچه نمي‏داني پيروي مكن، چرا كه گوش و چشم و دلها همه مسئولند!

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا