کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمک ید دار ((نمک)) نیست
۱۷:۲۰, ۳۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۳۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1

سلام
باز هم من اومدم
نمک [تصویر: confused.png]
چیزی که ما می خوریم (نمک ید دار) نمک نیست

[تصویر: wink.png]و یک راه برای این که براتون ثابت بشه که این نمک .نمک نیست می تونید اون رو بریزید لای پوست گوسفند
بعد از چند مدت برید لای پوست رو باز کنید متوجه بوی بدآن می شوید.
اما شما نمک خوب بریز این طور نمیشه Wink

سوالی بود
پنج شنبه شب هستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، aboutorab ، احیاء

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۰, ۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #31

فکر نمیکنم لحن من طوری بوده که برداشت کردید من دعوا دارمWinkبه هر حال من اصلا حواسم نبود که ممکنه اشتباه تایپی باشه.فکر کردم منظورشون واقعا زانو بوده.Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۴۳, ۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #32
آواتار
قبلا اين مباحث بحث شده
فكر نكنم هنوزم كسي خريدار حرف هاي بي منطق جناب دكتر باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، در جستجوی سختی ، mohammadhadi ، Mahtab1
۰:۴۰, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #33

(۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۴۳)اولولالباب نوشته است:  قبلا اين مباحث بحث شده
فكر نكنم هنوزم كسي خريدار حرف هاي بي منطق جناب دكتر باشه

من که می گویم
ما فقط حقیقت رو میگیم
می خواهید گوش کنید نمی خواهی گوش نکیند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۱۱:۱۳, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۰)در جستجوی سختی نوشته است:  این که شما گفتید حرفه
سندتون کجاست ؟!
من هنوز منتظر سند معتبر شما هستم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مجنون العباس ، Mahtab1 ، اولولالباب
۱۷:۰۶, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #35

(۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۱۳)در جستجوی سختی نوشته است:  من هنوز منتظر سند معتبر شما هستم Smile

کلیپش در انترنت هست
۲۳:۳۹, ۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۴۴ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام. حالا که صحبت از نمک یددار شده شنیدن فایل صوتی چند دقیقه ای زیر خالی از لطف نیست. نمک ید دار آنقدر هم طبق آنچه که در بوق و کرنا کرده اند نیست.
گزارش شنیدنی رادیو ایران در مورد نمک دریا
http://ravazadeh.com/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%...%8C%D8%A7/

البته با درج عبارت "گزارش شنیدنی رادیو ایران در مورد نمک دریا " در موتورهای جستجو هم میتوان به فایل مورد نظر رسید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۸:۱۵, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #37
آواتار
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۰۶)dehmojtaba نوشته است:  کلیپش در انترنت هست
شما ادعا کردید شما هم باید سند بیارید برادر
من نباید دنبال سند برم
لطفاً کلیپ آقای روازاده رو برای من لینک نکنید
یه سند معتبر بیارید
من آقای روازاده رو به عنوان یه کارشناس تغذیه قبول ندارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مجنون العباس
۱۱:۲۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۱۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۴ ۱۷:۲۰)dehmojtaba نوشته است:  سلام

چیزی که ما می خوریم (نمک ید دار) نمک نیست

و یک راه برای این که براتون ثابت بشه که این نمک .نمک نیست می تونید اون رو بریزید لای پوست گوسفند
بعد از چند مدت برید لای پوست رو باز کنید از بوی گندش خفه میشوید
اما شما با نمک خوب بریز این طور نمیشه
علیک السلام

ابتدا برای شما عزیز بزرگوار آرزوی موفقیت دارم

لطف بفرمایید برای مواردی را که میخواهید مطرح کنید دلیل و مدرک مستند ارائه بفرمایید
شاید برخی از آزمایشات تجری مستند و محکم باشند اما امکان درصدی را بدهید که در شرایطی خاص جواد درست ندهد و عکس نتیجه را بدهد
مثلاً همین فرمایش تان - شاید اون نمکی را که با نام یددار استفاده نمودید یددار نبوده یا برعکس و هزار مورد دیگه
پس با مثال زدن موردی که امکان منحرف کردن بیننده و خوانندگان را دارد مطلب خود را اثبات نفرمایید .

موردی داشتیم شاید شما هم شنیده و یا بکار برده باشید که اگر به گوسفند این نمک های بهداشتی موجود در بازار را بخورانید حیوان کور میشود . خوب این مطلب را چطور باید به من بی تجربه و کم اطلاع بگویید تا باورم شه

اما اگر بتوانیم با سند و مدرک و دلیل و حساب شده و با زمینه سازی های کلی بگویید قبول می کنم
الان نمی توانم کل مطلب درباره نمک را اینجا بنویسم یا حضور ذهن کامل ندارم که اساتید چه چیزهایی در این مورد فرمودند
اما اشاراتی میکنم اگر برایتان مقدور بود یه تحقیقاتی بفرمایید .

ببینید نمکی را که دربازار با هر نامی یددار و بی ید تصفیه شده و تصفیه نشده بهداشتی و غیر بهداشتی بالاخره در مقابل و نمک های طبیعی قرار دادن و سفارش می کنند که از نمک ما بخورید و چنین و چنان

جناب دکتر و شاگردانش میفرمایند از نمک طبیعی و دست نخورده و ناب بخورید

خوب سوال اینجاست
میشه از مسئولین این امر سوال بفرمایید این نمک ها کجا تصفیه میشه ؟
ضایعات حاصله از تصفیه نمک به کجا ریخته یا صادر میشه
ضایعات این نمک ها چقدر می ارزه ؟
چه کسانی مدعی سلامت بیماران مسلمان و شیعه هستند و برای ما نمک های سالم تجویز می کنند ؟

بسیاری می توان سوال ایجاد نمود برای تحقیق

چرا سطح بینایی افراد نسبت به سالهای قبل کمتر شده و زودتر به عینک محتاج میشویم اینو نسبت به سالهای قبل بررسی نمایید
البته همه اینها سوالاتی هست که شاید به زعم برخی ها حاصل از توهم ایجاد شده باشد .

یا مثلاً تحقیقاتی درباره ید انجام بشه که اصلاً این چه چیزی هست که اینقدر روش بحث شده
و خداوند ارحم الراحمین نمی دانسته که نمکی را که طبیعی در اختیار خلق قرار داده باید کمتر یا بیشتر میزدش
اما برخی از دانشمندان به تازی به این نتیجه رسیده اند
و دارن به خلق الله خدمت می کنند

اللهم عجل لولیک الفرج

(۱/اردیبهشت/۹۴ ۰:۴۰)dehmojtaba نوشته است:  شما برید یه کم از استاد روزاده در انترنت مطلب جمع کنید

جناب آقا مجتبی عزیز
ناراحت نشید تو رو خدا
این طور برخورد ها همیشه در طول تاریخ بوده و هست و ادامه دارد .
فقط صبر کنید و با توکل به خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام ادامه دهید نگران هیچ ملامت گر و و....نباشید

چندی پیش یکی از شاگردان دکتر روازاده آمده بود شهرمون
بعد از بچه های حوزه هماهنگ کرده بودند تا داخل مسجدمون برای ایشون برنامه ای ترتیب داده بودند
قرار شد دو شب بعد از نماز مغرب و عشاء ایشون یه سری اطلاعاتی درباره طب سنتی و کلاً سبک درست زندگی تیتروار صحبت کنند و اطلاعاتی در اختیار مردم محروم دور از رفاه قرار بدهند . پایان کارشون هم به سوالات برخی ها جواب دادند و راهنما نمودند

میدونی چی شد ؟

سه صف از نمازگذاران که ماشاءالله اکثرشون اهل علم و با سواد بودند لحظه ای درنگ ننمودند و با تمسخر و متلک و حرف مفت مسجد را ترک کردند و به خانه هاشان رفتند باز خدارو شکر تعدادی از دوستان که مثل این جماعت علیه السلام نبودند آمدند و دکتر را تونستیم به مدت سه شب نگهداریم تا برایمان از طب سنتی بگوید و راهنماییمان کند

من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص طب سنتی هستم و هر ساله چندین و چند بار حجامت انجام میدم
و لی تا کنون نتوانستم یک بچه مذهبی را با خود برای حجامت به نزد پزشک حجامتم ببرم اما تا حالا اکثر رفیقهایی که زیاد پابند مذهب نیستند ( نه که لامزهب باشند ها ) مثل من اهل ریا نیستند فوراً قبول کردند و انجام دادند

اما دلیلش را میخواستم بگم

طرف مقابل پزشکان سنتی افراد قوی و قدرتمندی هستند که در طول مدت طولانی علیه این پزشکان سم پاشی می نمایند و این اطباء را اصلی ترین دشمنان کسب و کار خود می دانند

پیدا کنید پرتقال فروش را

سلامت باشید
یا علی علیه السلام

(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴)dehmojtaba نوشته است:  من نمی گویم که (ید) بد هست می گویم که نمک یدداری که ما میخوریم خوب نیست
اما نمک دریا ید داره اما ید خودش طبیعی هست

سوالی هست هستم

خوب بیشتر توضیح بده

اینکه بفرمایید من می گویم و من نمی گویم نشد سند و مدرک

تحقیق کن ! سند و مدرکی بیاب و در اختیار دوستان قرار بده

از خود استاد کمک بگیر

میدونم سخته یه چیزی را به همه توضیح داد و همه قبول کنند

شما سعی خودتان را بفرمایید

موفق باشید
یا علی علیه السلام

(۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۵۵)dehmojtaba نوشته است:  من به شما تذکر می دهم که مواظب سخنتان باشید

جهت شناسایی استاد روازاده
به سایت ایشان مراجعه کنید

در بالا توضیح دادم
که این ید از انگلیس می اید
و اگر ان رو لای پوست گوسفند بریزید بوی ان شما رو اذیت می کنه اما نمک خوب این طور نیست

باز که ناراحت شدید
صبر داشته باشید و خداوند صابران را نیز دوست دارد .

خوب چه دلیلی دارید که می گویید این ید از انگلیس می آید ؟
آیا مدرک و سندی دارید که بیانگر این موضوع باشد
نمی دانم اهل کجایی ؟
اگر دوستانی در پایتخت دارید با کمی تحقیق و پرس جو حتماً به نتیجه هایی خواهید رسید - سعی نمایید

در ضمن این آزمایش شما برای هر کسی اولاً مقدور نیست و در ثانی اینقدر از دیگران نخواهید این آزمایش را انجام دهند
بابا خودما به زحمت سالی نیم کیلو گوشت میخوریم گوسفندمون کجا بود تا بعد از قربانی رو پوستش چنین آزمایشی انجام بدیم
پس آزمایشی را پیشنهاد کنید که سهل الوصول و راحت صورت بگیره

سلامت باشید
یا علی علیه السلام

(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۰۵)مجنون العباس نوشته است:  حرف های استادتون رو هم همین طوری به ذهن میسپارین؟؟؟؟؟

تا زمانی که حرف های شما سندیت علمی ندارن بنده سوالی ندارم وبه یافته های خود در دانشگاه اکتفا میکنم

شما هم حرفتون رو برمبنای علم اثبات بفرمایید
باتشکر
یاحق
سلام و عرض ادب دارم خدمت شما خواهر بزرگوار و گرامی

ابتدا خدمت شما سمت جدید تان را تبریک عرض می نمایم و آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دیگر همکارانتان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم .

از شناختی که از شما خواهر عزیزم دارم و میدانم که اهل علمید و دسترسی به برخی از امکانات برای آزمایشات دارید و امکان برخی دیگر از موارد

فرضاً اگر برایتان سوال شود که اکثر تجار و مغازه داران راسته میدان ولیعصر تا چهارراه ولی عصر را بیشتر صادرکنندگان و وارد کنندگان و عذر میخوام عرض می کنم مرفعین بی درد اجتماع در اختیار دارند

برایتان یه سوالی دارم که از ایشان بپرسید و نتیجه را بعد از تحقیق در اختیار دوستان قرار دهید

بیشتر وارد کنندگان و کسبه های این راسته را یهودی و مذهبی غیر از مسلمان و شیعه در دست دارند

و در کنار هر کدام شان یه فلاسک چای قرار دارد
ببینید آیا ایشان با اینکه این همه چای از خارج وارد می کنند آیا خودشان نیز از چای مصرف می کنند
یا روغن مصرفی منزلشان همین روغنهای موجود در بازار است که به خورد ما میدهند ؟

حالا چطور باید به این نتیجه برسی پای خودت
سخت هست ولی میشه
سعی کنید لطفا

وقت نمودید درباره شیر و سر شیر و کره نیز تحقیق بفرمایید

شما راحت تر از من نوعی می توانید تحقیق و آزمایش کنید
لطفا برای رضای خدا هم که شده تحقیق کنید

موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام

(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۳۷)کوروش بزرگ نوشته است:  سلام.

بر فرض محال هم که کار کار انگلیس باشه مگه در داخل خوابن که اجازه ورود یا مصرف همچین موادی رو میدن؟؟
گفتم بر فرض ها.....
چون من صحبت های شما رو باور نکردم!

سلام بر شما

فرض مثال بله !
هم میشه خوابید و هم میشه خود را به خواب زد

و متاسفانه ناظران و مسئولین امر در نهایت کم کاری و تقصیر روزگار خوشی میگذرانند

دیگه این مورد نیاز به توضیح ندارد الکی زیره به کرمان بردن اگه بخواهیم درباره ناظران امر چیزی بگوییم
انواع و اقسام خوابها چه طبیعی و مصنوعی را ناظران بلدند

البته جسارت نشه خدمت برخی از ناظران مقید و مسئول

سلامت باشید
یا حق

(۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۱)dehmojtaba نوشته است:  سلام اولا که نمک های خوب(مثل نمک دریا) ید داره اما یدش طبیعی هست
این یدی که تو نمک های تو بازار هست مصنوعی هست داداش
التبه ازمایش همه خیلی دشوار نیست
تیروئید هم فکر کنم با انداختند زانو در جاهای خاص رفع شود(جهت اطلاعات بیشتر سایت استاد ما روجع کنید)
الیته شک دارم
[تصویر: wink.png]

سلام بر شما

طوری صحبت نفرمایید که انگار همه متوجه حرفهاتون میشوند

انداختن زالو = یعنی با زالو درمانی

درسته که در ادامه راهنمایی نمودید
برای دیگران که به اشخاص و افراد حساس شدند از راه دیگر وارد شوید و با معرفی علم و روش (زالو درمانی - طب ستنی - سوزنی) بگویید و دیگران را با این روش ها آشنا سازید .
سخت و دشوار هست اما ان شاءالله نتیجه خواهد داد .

پزشکی در یکی از استانهای شمالی توانست فردی را که با قرص مهلکی اقدام به خودکشی نموده بود با حجامت به دنیا باز گرداند و ثابت نمود که حجامت آن طوری هم که پزشکان فعلی با آن مشکل دارند نیست

پزشک مازندرانی «
به گزارش خبرنگار
، شب گذشته در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان علوم پزشکی فسا، خانم ۳۴ ساله‌ای با مصرف قرص برنج خودکشی کرد؛ حال بیمار بسیار وخیم بود که تیم پزشکی با تماس تلفنی با دکتر کریم فلاح پزشک آملی جان این بیمار را از مرگ حتمی نجات دادند.

تیم پزشکی، داروهای خوراکی، طب سنتی و معجون‌های ترکیبی اختراعی را از این پزشک دریافت کردند و با اعمال اقدامات پزشکی شامل بادکش، حجامت و ماساژ بیمار را به بهبودی رساندند.

کریم فلاح مبتکر درمان مسمومیت قرص برنج، پزشک عمومی بوده که هم‌اکنون دانشجوی تخصصی طب سنتی در دانشگاه بین‌المللی ارمنستان است که تاکنون جان ۱۶ بیمار را نجات داده است.»

یا اخیراً شنیدم در هر مرکز درمانی قراره بخشی را برای طب سنتی یا سوزنی و ... دایر کنند البته شایعه شده ان شاءالله که به حقیقت بپیونده تا با رقابت با طب حاضر خود را به همه ثابت نماید

موفق باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، تمنا ، mahdy30na ، مجنون العباس ، احیاء
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا