|
جن زدگی!!!!!
|
|
۱۳:۲۷, ۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
این فیلمایی که توی اینترنت هست و نشون میده افراد جن زده شدن واقعیه یا ساختگی؟؟؟(البته من ندیدم) اصولا آیا انسان میتونه جن زده بشه یا نه؟؟ اصلا جن زدگی به چه معناست....یعنی چه اتفاقی برای شخص میفته در این حالت؟؟ البته یه بار یه روزنامه میخوندم یه آقای روحانی گفته بود که اصلا جن زدگی نداریم و اینا همه ساختگیه...... نظرتون چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جن زده گی بله هست !
در مورد جن زدگی تا حالا ندیدم کسی رو اینجوری بشه ولی شنیدم . ولی به لحاظ علمی یه ذره ای میدوندم که عرض میکنم . میدونین که توی وجود و جسم انسان نیروهای الکترومغناطیسی هست که بهش چاکرا میگن . در حد میلی وات ! اصولا دنیای اجنه به لحاظ کالبد مجزا از دنیای ما هست ولی وقتی افرادی سعی در تسیخر یا نفوذ به این حریم باشند و اساس یا به عبارتی پروتکل ش رو بلد نباشند ، کار دستشون میدن ! چون اجنه اگه احضار بشند و این عمل صحیح نباشه اذیت میشن و در این صورت هست که ممکنه فرد از سوی اجنه مورد آزار و اذیت قرار بگیره . چاکرا رو هم به این خاطر گفتم که از یه فرد آگاهی اینو شنیده بودم که لینک یا کانال ورود جن به روح آدمی همین چاکرا ها هست و در شرایط اصی اجنه میتونن از همین محل چاکرا ها وارد انسان بشن ( محل Send & Recive چاکرا ها : چشم ها . وسط پیشانی . کف دست ها . شانه ها . زانو ها . وسط شکم . روی قلب - کتاب خونده بودم . همهش نیست اینا یادمه ) البته اینایی که عر کردم شنیده ها و خونده هامه که سعی میکنم از منابع موثق کسب کنم . کتابی هم در این مورد هست به نام : موجودی اسرار آمیز به نام جن نویسنده ش یادم نیست . کتاب قدیمی هست که بنده قبلا پی دی اف ش رو کمی خونده بودم که توی اون مثال های واقعی از جن زدگی و تسخیر های نادرست نوشته بود . یا علی |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگر تسخیر کامل شیطان به انسان نباشه که جنگ شرق و غرب برای چی هست ؟ اون کابالاها همه مسخ شده و مامورین شیطانند هم نفع دیدن هم ضرر،اینکه جن و تسخیر بحثش پیش میاد باید از شیاطین اسم بردو ایننکه اجنه های خوب صددرصد نیستند!حاج ملاآقجان زنجانی با زعفر جنی رابطه داشت حتی گرچه بعیده با سند زعفر در کنار جعفر پدرش بود و از روضه خوانی برای امام حسین دعوت میکرد یا شیخ جعفر مجتهدی و ماجرای عدیده اون،اگر انسان تسخیر جن بشه با اراده خودش میشه و اگر هم بخواد دنبال منفعت بشه باز اول تسخیر میشه بعد مسخر میکنه،و اینکه اگر پای جن به زندگی کسی باز شد به همین راحتی ها خارج نمیشه طلسم،جادو،سحر،همه حقیقت دارند ولی اراده انسان دخیل و تکیه به خداوند در جای اصلی خود هستند/
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۴ ۸:۰۷)کوروش بزرگ نوشته است: سلام.سلام بیان این مسایل به این سادگی نیست اگر جواب کوتاه می خواهید که باید گفت یکی از شاخه های علوم غریبه علم لیمیا یا علم تسخیرات است تسخیر موجودی به وسیله موجود دیگر ممکن است ولی به این سادگی نیست از آنجایی که نام دیگر علوم غریبه علوم خفیه یا مخفی است چون در دسترس عموم مردم نیست با خرافات مخلوط شده و هر کس از ظن خود گمانی می کند پس اصل قضیه که تسخیر انسان توسط جن یا تسخیر جن بوسیله انسان ممکن است پاسخ مثبت است اما اگر بپرسند چرا یا چگونه نیاز به صرف وقت و تحقیق فراوان است درباره چرا به طور خلاصه باید گفت موجودات برای ادامه حیات به انرژی نیاز دارند که در کتب دینی با نام نور از آن یاد شده از آنجایی که سیاهی یا شیاطین فاقد نور کافی هستند برای ادامه حیات خود به نور یا انرژی دیگر موجودات وابسته هستند که با دزدی به آن میرسند درباره چگونگی هم باید گفت اگر تسخیر جن به وسیله انسان یا تسخیر انسان بوسیله انسان باشد به علوم غریبه نیاز است که ابتدای آن یادگیری علم ابجد است و اگر تسخیر انسان بوسیله جن باشد روشهای خودشان را دارند البته مقام انسان بیشتر از جن است و اگر کسی در تسخیر اجنه درآید یا از مقام انسانی نزول کرده یا مشکل دیگری در بین است البته اگر انسان موحد باشد و شیعه باشد و اعمال عبادی را انجام دهد اطراف او را فرشتگان گرفته و اجازه نفوذ شیاطین را نمی دهند بیشتر کسانی که در تسخیر جن قرار گرفته هستند به خاطر اعمالی است که خود انجام داده و راه نفوذ شیاطین را باز می کنند که از جمله اعمال جادوگری است یا توهین به مقدسات از جمله قرآن و اهل بیت علیهم السلام نکته مهم این است که این علوم به خودیه خود خوب یا بد نیست بلکه به استفاده از آن بر میگردد و به نیت ها |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۱)masoudmoosavy نوشته است: بیشتر کسانی که در تسخیر جن قرار گرفته هستند به خاطر اعمالی است که خود انجام داده و راه نفوذ شیاطین را باز می کنند که از جمله اعمال جادوگری است یا توهین به مقدسات از جمله قرآن و اهل بیت علیهم السلام سلام. ممنون از توضیحاتتون.... از بعضی قسمت های صحبت هاتون احساس کردم که شیطان و جن رو یکی میدونید یا مثلا در ارتباط با هم میدونید. منظورتون همین بوده؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شیطان از جنس همون جن هست . که از آتش آفریده شده اند و به همین خاطر بود که شیطان به آدم سجده نکرد و مدعا شد چون من از آتش هستم به خاک سجده نمیکنم
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۵)Bamdaad نوشته است: شیطان از جنس همون جن هست . که از آتش آفریده شده اند و به همین خاطر بود که شیطان به آدم سجده نکرد و مدعا شد چون من از آتش هستم به خاک سجده نمیکنم خب جنسشون بله یکی هست.... ولی شیطان در تمام ادیان ماهیت پلیدی داره ولی جن نه! مثلا جن های مودب و مهربون و درستکار هم داریم
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بله دیگه . درسته . دنیای اونا هم مثل ما آدمها هست . خوب و بد دارند
انس و جن خوب و بد داره ولی فرشتگان خوبی مطلق هستند و به اذن خدواند معصوم اند اینم بگم که شیطان قبل از خلقت انسان بیش از سه هزار سال خدا رو عبادت کرده و در طبقه چهارم از طبقات نه گانه آسمانی برای خودش دفتر دستکی داشته ! که تو پیامبر ( ص ) نیز در معراج شون منبر آن جناب را دیده بودند و در این مورد باهم مصاحبه ای داشته اند . |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۳)کوروش بزرگ نوشته است: سلام.سلام شیطان از نوع جن هست ولی هر جنی شیطان نیست جن ها چند دسته هستند که به قسمت جن های مومن پری می گویند پری ها هم چند دسته هستند و بعضی از انها خادم قران و سورها و ایه ها هستند انشاالله خدا قسمت کنه موجودات مومن مثل پری ها و فرشتگان را زیارت کنیم |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۸/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۸ توسط حق باور.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
خداوند عالميان در قرآن پرعظمت در سوره حجر آيه 42 ميفرمايد به راستى تو را بر بندگان من تسلطى نيست مگر آن گمراهانى که از تو پيروى کنند. پس هر گناه و پيروى از شيطان همين تسلط شياطين بر ما هست. موقعى که ميخوان بر ما مسلط بشن و وسوسمون ميکنن به فرمايش خدامون در سوره اعراف آيه 200 و نيز سوره فصلت آيه 36 هروقت وسوسه اى از شيطان به ما رسيد بايد به خدا پناه ببريم که به راستى او شنواى داناست. پناه بردن با کلام و عمل هست, يعنى فقط کلام نيست و در عمل هم بايد از مخالفت با خداوند بى نهايت عظيم و بلندمرتبه بترسيم. به راستى که شياطين هدفى جز اين ندارن و بدبختى حقيقى هم جز مخالفت با خدا نخواهد بود. در آيه ى اول که بالاتر آوردم, عبارت "به راستى" معناش اينه که مسلما همينطور هست و علت مسلم بودنش اينه که اگر خدا غير از اين قرار ميداد بر انسان ظلم ميشه که چيزى خارج از اختيار انسان رو در سرنوشت اخروى انسان دخيل بگردونه(تنها پناه ما خداوند بى نهايت خوبمون هست). و مطمئنا خدا در حق بندگان ظلم نميکنه بلکه بندگان خودشون به خودشون ظلم ميکنن. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۲۷)پارمیس نوشته است: سلام. خیر در دانش های نو چیزی به نام جن زدگی وجود ندارد ، از فروید و یونگ که داناتر نداریم ، این چیزی که شما به عنوان جن زدگی نام می برید اختلالات روانی همچون شیزوفرنی و شخصیت گسسته ( چند شخصیتی شدن ) و .... است . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |