کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مضامین زیبا از دعاهای نقل شده از سوی معصومین
۱۷:۴۳, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان. توی تالار بطور اختصاصی روی قرآن و نهج البلاغه و احادیث و روایات معصومین بحث میشه و مطالب مهمش ذکر میشه. اما جای مضامین زیبا و پربار رازو نیاز های معصومین که تو دعاهایی که ازشون نقل میشه وجود داره، خالیه.برای همین این صفحه رو گذاشتم تا بتونیم با خوندن این جملات، به خدا نزدیکتر بشیم.امیدوارم این موضوع سبب بشه که ما بیشتر دنبال اون دعاهایی بریم که تاحالا نرفتیم. از دوستام تقاضا دارم که زیاد مطلب رو کشدار نکند تا بی حوصله نشه. ممنون

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، zarati313 ، yektasepas ، saloomeh ، meshkat ، Abasaleh ، SARV ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، azade ، fiftynine
۰:۰۷, ۲۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۰ ۰:۰۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
فرازی از دعای کمیل:

چه بسيار ثناى نيكو كه من لايق آن نبودم و تو از من بر زبانها منتشر ساختى

از اونجا که خودم خیلی به این ثناگویی دیگران در عین بی لیاقتی خودم مواجه شدم، این فراز دعای کمیل خیلی به من همیشه مزه میده و خودم رو غرق در محبت و رحمت خدا حس میکنم و شدیداً احساس شرم میکنم در برابر خدایی که من هی نمکدون میشکنم و خدا هی نمکدون بهتر بهم میده

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، montazer_rm ، محمداحسان ، zarati313 ، أین المنتظر ، saloomeh ، meshkat ، KABOOTAREHARAM ، Abasaleh ، mohammad790 ، fazel ، حسن.س. ، fatemehsadat ، بیداری اندیشه ، azade
۰:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۰:۴۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
آواتار
یا رحمان و یا رحیم
بسم رب المهدی
اَن یرزقنی طلب ثارکم مع امام هدی (مهدی) ظاهرٍ ناطقٍ بالحق منکم
وقتی اینو میخونم امید وار میشم که یکی از سربازای حضرت صاحب زمان میتونم باشم به امید خدا
خدا به همگیمون توفیق بده که در کنار هم در رکاب عزیز زهرا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید بشیم.
اَلَّا تزِرُ وَازِرَةٌ وزرِاُخرَی
هیچ کس مسئول کار دیگری نیست.
واقعا وقتی میخوام گناهی انجام بدم واگه خدا این آیه رو به ذهنم بیاره از اون گناه دست میکشم
چون میفهمم که هیچ توجیهی وجود نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، zarati313 ، أین المنتظر ، meshkat ، Abasaleh ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، azade
۹:۵۷, ۲۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۰۶ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اللّهم انی اسئلک ان تجعل وفاتی قتلا فی سبیلک تحت رایة نبیک صلی الله علیه و آله و اسئلک ان تقتل بی اعدائک و اعدائ رسولک
پروردگارا از تو در خواست می کنم که مرگ مرا کشته شدن در راهت و در زیز پرچم پیامبرت -که درود خدابراو و بر آلش باد-قرار دهی و از تو در خواست می کنم که بکشی به دست من دشمنانت را و دشمنان رسولت را.
قسمتی از دعای حج اعمال مشترکه ی ماه رمضان
دعاهای اینجارا هم بخوانید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MESSENGER ، meshkat ، Abasaleh ، أین المنتظر ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، azade
۱۵:۵۳, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
یَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ یَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ یَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ یَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ یَا غِیَاثَ مَنْ لا غِیَاثَ لَهُ یَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ یَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ یَا مُعِینَ مَنْ لا مُعِینَ لَهُ یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ یَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَهُ
اى پشتیبان کسى که پشتیبان ندارد اى پشتوانه آن کس که پشتوانه ندارد اى ذخیره آن کس که ذخیره ندارد اى پناه آن کس که پناهى ندارد اى فریادرس آنکس که فریادرس ندارد اى افتخار آن کس که مایه افتخارى ندارد اى عزت آنکس که عزتى ندارد اى کمک آنکس که کمکى ندارد اى همدم آنکس که همدمى ندارد اى امان بخش آنکس که امانى ندارد.

جوشن کبیر 28
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MESSENGER ، montazer_rm ، meshkat ، KABOOTAREHARAM ، Abasaleh ، علی 110 ، fatemehsadat ، بیداری اندیشه ، azade ، Hadith
۱۴:۲۳, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
فرازی از دعای عهد که خیلی دوستش دارم:
اللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً، فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى، شاهِراً سَیْفى، مُجَرِّداً قَناتى، مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى فِى الْحاضِرِ وَالْبادى

پروردگارا اگر میان من واو موت که بر تمام بندگانت قضای حتمی قرار داده ای جدایی افکند پس مرا از قبر بر انگیز در حالی که کفنم را ازار خود کرده و شمشیرم زا از نیام بر کشیده و لبیک گویان دعوتش را که بر تمام مردم شهر و دیار عالم لازم الاجابه است اجابت کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Abasaleh ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، azade
۱۴:۵۷, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
فرازی از دعای دلنشین ندبه
غمنامه فراق ماست الحق

بِنَفْسى أَنْتَ مِنْ نَصيفِ شَرَفٍ لا يُساوى إِلى مَتى أَحارُ فيكَ يا مَوْلاىَ وَ إِلى مَتى، وَ أَىَّ خِطابٍ أَصِفُ فيكَ وَ أَىَّ نَجْوى عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ أُجابَ دُونَكَ وَ أُناغى عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ أَبْكِيَكَ وَ يَخْذُلَكَ الْوَرى عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ يَجْرِىَ عَلَيْكَ دُونَهُمْ ما جَرى

به جانم قسم كه تو از آن خاندان عدالت و شرفى كه احدى برابرى با شما نتواند كرد.
اى مولاى من؛ تا كى در (انتظار) شما حيران و سرگردان باشيم؟ تا به كى و به چگونه خطابى درباره تو توصيف كنم و چگونه راز دل گويم؟ اى مولاى من بر من بسى سخت است كه پاسخ، از غير تو يابم. سخت است بر من از تو بگويم و خلق تو را واگذارند. سخت و مشكل است بر من كه بر تو ماجراي ديگرى پيش آمد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، meshkat ، Abasaleh ، علی 110 ، fatemehsadat ، بیداری اندیشه ، azade
۱۶:۰۲, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
یادش به خیر این فراز دعای زیبای عهد را کنار خانه خدا[/i] میخواندم و طواف میکردم و میگریستم
[b]اللهم ارنی الطلعه الرشیده و الغره الحمیده والکحل ناظری بنظره منی

ولی همچنان این چشمان آلوده به روی نازنین دلدار عالم منور نگشته است....
باشد روزی که در محضرش همه با هم برای جد غریبش بگریم

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، أین المنتظر ، Abasaleh ، saloomeh ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، azade
۱۰:۴۷, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۰:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بخشی از تعقیب نماز عصر:

خدايا به تو پناه می آورم از نفسى كه سير نمیشود و از دلى كه بيم برنمیدارد و از دانشى كه سود نمیبخشد، و از نمازى كه اوج نمی گيرد و از دعايى كه مستجاب نمیشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، SARV ، علی 110 ، fatemehsadat ، بیداری اندیشه ، azade
۱۱:۰۱, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
خدايا بر محمد و آلش رحمت فرست، و مرإ توفيق ده تا با آن كس كه با من غش و دغلى كند به نصيحت و اخلاص مقابله كنم، و آن را كه از من دورى گزيند به نيكوئى پاداش دهم.و به آنكه مرا محروم سازد به بخشش عوض دهم، و آن را كه از من ببرد با پيوستن مكافات كنم، و با كسى كه از من غيبت كند، بوسيله ذكر خيرش مخالفت نمايم. و در برابر نيكى سپاسگزارى نمايم. و از بدى چشم بپوشم

دعای شریف مکارم الاخلاق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، SARV ، علی 110 ، fatemehsadat ، بیداری اندیشه ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا