کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه ....

تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره.

تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه....
چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه...

بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ...

اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن
هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست....

اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟

حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!)

عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي.......

كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!!

گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه)

.
.
.

به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه!

چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم...

.....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!!

اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم

پيش به سوي ازدواج آسان...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، أین المنتظر ، Wachowski ، mohammadhadi ، amirak ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهدی2012 ، zahra11 ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، شیدا ، Eve ، M03TAFA ، غریب ، soshiant ، بیداری12 ، Agha sayyed ، MEEAAD ، Hadiss313 ، fafa* ، Farzaneh ، علی املشی ، قاتل مرگ ، علائم ظهور ، Hidaren ، hessam ، ماحی

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۱, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۱/مهر/۹۴ ۱۱:۲۹)رکن الهدی نوشته است:  
منتها از نگاه اقایون مذهبی جامعه به ازدواج به قول یکی از بازیگرا کمی کدر می شمConfused

مگه آقایون مذهبی چطور به ازدواج نگاه میکنند؟؟

در ضمن همه مثل هم نیستن که.مذهبی نما هم هست
..جمع نبندید

آقای سدره المنتهی یه جایی حرف خوبی زد.
گفت که:ازدواج میکنم به خاطر این که باعث آرامش خانومم بشم حتی با گذاشتن دستم تو دستاش(اینه تفکر بچه مذهبی)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مهدی2012 ، السا
۱۲:۲۷, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #72

سلام
هفته گذشته جشن عقد پسر داییم بود
خطبه عقد چند روز قبلش در حرم حضرت معصومه خوانده شده بود .همگی جمع شدیم خانه دایی و مادربزرگ.ارایش و سفره عقد وهدیه های انچنانی و کت وشلوار و ماشین گل زده و .... کلا خبری نبود.فقط یک حلقه نقره برای داماد و یک حلقه طلا برای عروس .سن پدر عروس 41 ساله و پدر داماد 45 ساله و عروس 20 و داماد 24 ساله مقداری میوه و شیرینی در حد متعارف.کل افراد از زن و مرد و بچه 70 نفر می شدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، Mohammad Trust ، علی املشی ، مهدی2012 ، soshiant ، رکن الهدی ، علائم ظهور ، السا
۱۴:۰۴, ۲۵/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۴ ۱۴:۱۲ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #73
آواتار
موضوعی مطرح شد درباره عقد با 14 سکه توسط رهبر معظم
بله من هم شنیده ام خب این کار ایشون تشویق هست به مهر کم ولی اجبار یا تصریحی نیست

البته با توجه به این که مهر 14 سکه باشه و بیش از یک چهارم ازدواجها به طلاق می انجامه و بعد از طلاق دختر به طور کلی دست دوم تلقی میشه و شانس ازدواجش بارها پایین میاد

من ترجیح میدم دخترتیپیکالم رو به سلاح علم و شغل و درامد مطمئن و سرمایه مکفی مجهز کنم تا اگر به احتمال 25% طلاق گرفت که همچین احتمال کمی هم نیست و کاملا قابل تامله به خاطر حداقل نیازهای مادیش(از گفتن بقیه موارد معذورم) تن به هر خلافی نده

این عامل قطعا سبب خواهد شد دختر تیپیکال پس از رسیدن به حدی از امکانات و البته سن بالاتر ازدواج کنه

البته ازدواج به این آسانی این خوبی رو داره که زن هم شاغله و درامد داره و زندگی رو با هم میچرخونن و به طور کلی فشار کمتری به پسران وارد میشه !ولی خب سن ازدواج خواهی نخواهی بالا و بالاتر می ره !

هر زمان هم مرد به خاطر آزادهای شرعی یا قانونی یا بی عفتی سراغ زن دیگه ای بره و یا مشکلات دیگری پیدا کنه زن میتونه 14 سکه رو بگیره و با درامد خودش زندگیش رو بچرخونه!! دیگه هم لازم نیست نگران فقیر شدن زن پس از طلاق یا مرگ همسر باشیم

اونوقت نظر دوستان چنین هست درباره ازدواج آسان؟؟؟ ازدواج آسان با این همه تاخیر؟؟

دوستان عنایت داشته باشن ازدواج آسان موضوعی هست که برای هر جوان ایرانی مطرح میشه (به عنوان یک حق)نه فقط جوان مومن و با تربیت عالی و خیلی خاص که تعدادشون هم خیلی محدود هست

اون دوستی هم که فرمودند در ازدواج باید توکل کرد بله در هر کاری باید توکل کرد ولی شناخت و دور اندیشی و بکار گیری عقل هم در هر کاری سفارش خدا و ائمه هست!!!
داماد هم اگر آدم بد و پلیدی باشه ولی بلد باشه خودش و خانوادش خوب دروغ بگن شما اصلا نمی تونید در طی مدت کم خواستگاری حتی با تحقیق بفهمید
۱۵:۱۴, ۲۵/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۴ ۱۵:۵۰ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #74
آواتار
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۴:۰۴)zahra11 نوشته است:  موضوعی مطرح شد درباره عقد با 14 سکه توسط رهبر معظم
بله من هم شنیده ام خب این کار ایشون تشویق هست به مهر کم ولی اجبار یا تصریحی نیست
خوب واضحا مدعي بايد كاري را انجام دهد كه رهبرش به ان تشويق ميكند . و حتي ميتواند عياري براي ادعايش باشد.
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۴:۰۴)zahra11 نوشته است:  من ترجیح میدم دخترتیپیکالم رو به سلاح علم و شغل و درامد مطمئن و سرمایه مکفی مجهز کنم تا اگر به احتمال 25% طلاق گرفت که همچین احتمال کمی هم نیست و کاملا قابل تامله به خاطر حداقل نیازهای مادیش(از گفتن بقیه موارد معذورم) تن به هر خلافی نده
اين 25 درصد احتمال اگر درست هم باشد نسبت به كل است ، مثلا اگر 4 سبك ازدواج موجود باشد ميانگين كل است، به نظرم امار نسبي طلاق در مدلي كه شما ميگوييد بالاست و شما بايد به احتمال بالاي 40 درصد فكر كنيد !

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۴:۰۴)zahra11 نوشته است:  عنایت داشته باشن ازدواج آسان موضوعی هست که برای هر جوان ایرانی مطرح میشه (به عنوان یک حق)نه فقط جوان مومن و با تربیت عالی و خیلی خاص که تعدادشون هم خیلی محدود هست
اولا به نظرم تعداد جوان مومن و با تربيت محدود نيست ثانيا براي كسي كه معتقد نيست يا معتقد هست ولي عمل نميكند چاره ي خاصي وجود ندارد (يا حداقل من بلد نيستم)

يه مثال هم بزنم ، در ماشين براي رفع خطر كمربند ايمني تعبيه شده ، اگر يك نفر كمربند نبنده احتمال اسيب ديدن را بالا برده . اگر يك نفر هم كمربند رو كافي ندونه و خودشو با طناب به ماشين ببنده احتمال خطر رو بيشتر بالا برده چون اولا ديگه رو رانندگي تسلط نداره ثانيا اگر تصادف شد باز كردن به موقع طناب خودش يه خطر بزرگتر ميشه! در ازدواج اشتباه از اين هم بالاتر است چون اولا مهريه تبديل به تضمين ميشود (كه نيست)(مثلا يك نفر براي ايمني بيشتر ماشينش سيستم صوتي گرانتري بخرد!!!!)و اشتباه بزرگتر سفت تر كردن ان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۶:۱۳, ۲۵/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۴ ۱۶:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #75
آواتار
هر کاری میکنم پاسخ هام کوتاه باشن ولی نمیشهBig Grin

(۲۲/مهر/۹۴ ۱۱:۴۷)رکن الهدی نوشته است:  من می خوام بدونم تو ازدواج به سبک اسلامی خانوم مهر خیلی کم بگیره اگه تونست اصلا نگیره از خیر عروسی و جشن حتی الامکان بگذره از اسایش وارامش و.رفاه خونه پدر بگذره تمام جوانی وحیا وعفتش رنثار همسرش و کنه بعد بعد یه مدت که اقا تصمیم گرفتن ادامه زندگی ناممکنه جمع کنه ساکش رو بره خونه باباش
Smile....من همچین حرفی زدم؟!!!... اولا که شما خوشبختانهSmile نسبت به آقایون خیلی بد بین هستین.
دوما اعتقاد من بر اینه که خدا واسه هرکسی فردی رو در نظر گرفته و یا با هم آفریده که هم کفو هستن یعنی واسه هم ساخته شدن... چرا؟ چون که انتخاب خدایی هست که از پدر و مادر هم بیشتر مارو دوست داره... پس من به (قسمت) در ازدواج خیلی معتقدم(و از این بابت خیالم نسبت به همسر آیندم خیلی راحته و اصلا هم هیچوقت به طلاق و اینجور چیزها اصلا فکر نمیکنم) ولی آیا میشه با غیر از این فرد یا افرادی که خدا برامون درنظر گرفته و قسمتمون میکنه ازدواج نکرد؟ بله، خیلی هم شده... وقتی که طوری که خدا میخواد ازدواج نکنیم و به دستوراتش عمل نکنیم(یعنی همون ازدواج به سبک اسلامی که گفتم رعایت نشه یعنی مهر زیاد، دوستی قبل ازدواج، گناه قبل ازدواج و ...) اون موقع دیگه نباید توقع داشته باشیم که خدا هم خیلی خیلی هوامون رو داشته باشه.
نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه...
خواهرم کل حرف من اینه ما اگه به خدا اعتماد کنیم خدا هم قطعا هوامون رو داره... صد البته اگه مهریه زیاد موجب اعتماد میبود اهل بیت نمیگفتند که اشکال داره...
ادامه رو هم بخونید...

نقل قول:zahra11 نوشته است:
این مسئله در مورد آقایون بیشتر صدق میکنه چون منع شرعی و قانونی برای ترک زندگی ندارند!!! واقعا هم مهریه باید در حدی باشه که در جهت تشویق به طلاق نباشه نه 14 سکه که مرد رو به محض برخورد با هر مسئله ای تشویق به طلاق کنه نه 500 سکه که برای زن وسوسه انگیز باشه
بابا چرا اینقد در مورد آقایون بدبین هستید شما... شما فکر میکنید طلاق دادن واسه آقایون خیلی راحته؟!...
به نظر من طلاق هیچ ربطی به مهریه نداره... مگر اینکه اون مرده، مرد نباشه یا مرده باشه... اولا که آدم اگه قرار باشه از همسرش طلاق بگیره و اون رو دیگه قبول نداشته باشه حاضره بره کل عمرش رو تو زندون بخوابه ولی با اون فرد زندگی نکنه
دوما مگه فکر کردین 114 تا سکه خیلی زیاده؟ قسط بندی میکنن آدم از زیر سنگ هم شده جورش میکنه....
سوما مگه فکر کردین مرد نمیتونه یه جور از زنش طلاق بگیره که زن کل مهریش رو ببخشه!! (حالا شاید بدآموزی باشه) ولی اصلا کاری نداره اینقد راه ها هست.. خانم ها خیلی احساسی هستن، مرد میتونه یه کاری کنه که زنه حالش ازش بهم بخوره خودش بیاد طلاقش رو بگیره و کل مهرش رو هم ببخشه....(برگرفته از نظرات دیگرانBig Grin)

به نظرم این خیلی اشتباهه که آدم بیاد به طلاق و راه های جلوگیری از اون(اونم از طریق مادیات) فکر کنه...

یه سوال ازتون داشتم... اگه یه آقایی که تقریبا از همه لحاظ (قیافه، دین، رفتار و شغل و ...) در سطح معمولی و خوب باشه و خاستگاری یک دختری بره ولی به خاطر اینکه آدم مذهبی هست بگه بیشتر از 20 تا سه مهریه نمیکنه. به نظر شما این دختر باید مهریه زیاد رو قبول کنه و یا ازدواج با پسره رو راBig Grin؟ (این اتفاق واقعا افتاده و والدین دختره هم قبول نکردن)
پاسختون چیه؟

نقل قول:همین الان شما به عنوان یه اقا بین یه خانوم مطلقه با 10تا سکه مهر ویک دخترخانوم با همون مقدار مهر کدوم رو انتخاب می کنید؟
یعنی چیییییییییییییییییییییی؟ چه ربطی داره ؟ مگه ملاک ازدواج مهره؟

نقل قول:خود شما همین الان میرید خواستگاری همین خانوم که از خانه شوهر اومده بیرون
اینم صادقانه جواب بدین[تصویر: happy.png]
همین الان که خیر ولی اگر بعد ها ببینم اون خانم همونی هست که من و خدا میخوایم آره میرم.

نقل قول: ازدواج خیلی آسان= طلاق آسانتر
ازدواج آسان= رضایت خداوند
ازدواج آسان= ساختن زنگی با تلاش و سختی= زوج ها قدر زندگیشون رو میدونن= طلاق خیلی سخت
ازدواج سخت= زندگی آماده و راحت= زوج ها قدر زنگیشون رو نمیدونن= طلاق خیلی راحت

متاسفانه بعضی ها به بن بست رسیده اند.... میگن نمیشه تضمین کرد ازدواج منجر به طلاق و بدبختی و ... نشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۱:۲۲, ۲۶/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۴ ۱۱:۴۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #76
آواتار
نقل قول:یه سوال ازتون داشتم... اگه یه آقایی که تقریبا از همه لحاظ (قیافه، دین، رفتار و شغل و ...) در سطح معمولی و خوب باشه و خاستگاری یک دختری بره ولی به خاطر اینکه آدم مذهبی هست بگه بیشتر از 20 تا سه مهریه نمیکنه. به نظر شما این دختر باید مهریه زیاد رو قبول کنه و یا ازدواج با پسره رو را[تصویر: biggrin.png]؟ (این اتفاق واقعا افتاده و والدین دختره هم قبول نکردن)
پاسختون چیه؟

دخترم رو نخواهم داد زیرا
1_موارد بسیار بسیار اندک بودند که با مهر کم زن در زندگی احساس خوشبختی کنه مگر اینکه مرد بعد از تمکن همسرش رو برخوردار کرده از مال خودش!(هدف ازدواج خوشبختی و آرامش طرفینه)
2_امام خمینی رحمت الله مهریه هر سه دخترشون ملک بوده

3_حضرت علی علیه السلام با همه دار و ندارش وارد زندگی با بانوی دو عالم شده

حرف شمازمانی درست هست که دختر خودش بر اساس اعتقاداتش همین مهر رو پیشنهاد کنه نه اینکه شما یا پدر و مادر محترم بهشون تحمیل کنید

مسائل مالی خیلی خیلی مهم و جدی هست و در قران بارها و بارها به رعایت و تخطی نکردن از آن تاکید شده

خداوند زن رو فقر و محتاج نمی خواد آقا شما چه کاره ای اصلا؟؟؟

فقط در شرایطی قبول میکنم که مطمئن مطئمن بشم پسر بیش از اون سی تا سکه در حد توان خودش یا پدرش نیست و لی همه اون موارد مد نظر مارو داره و حافظ آبروی ما و خانوادمون هست

نقل قول:متاسفانه بعضی ها به بن بست رسیده اند.... میگن نمیشه تضمین کرد ازدواج منجر به طلاق و بدبختی و ... نشود.

آره والا وقتی هفته و روز نیست که تلوزیون روزنامه ها و رسانه های جمعی این آمار 25% طلاق و حتی بالاتر رو اعلام نکنن

شما کلا یا با اخبار و آمار بیگانه ای ها !!اگر ازدواج فقط به قسمت و توکل ربط داشت که این آمار و وضع اسفبار جامعه نبود آقا از هر 4 زوج یکی طلاق میگیره این قسمته؟؟؟؟

ببخشد از آقایون تالار عذر خواهی میکنم میدونم که چه بچه های گلی اینجا هستن ولی متاسفانه افرادی که سراغ دختر میگیرن

یا دوست معمولی(جنس مخالف) که باهاش مرتبا در ارتباطن ولی فقط رابطه....ندارن دارن
یا از دور همی هاشون با یه عده دختر وپسر دیگه تو کافی شاپهای نیمه تاریک پرده برداری می شه
یا عشق قلیون و سیگارن
یا تنبل و بیکارن
یا موفق و زرنگن ولی بی اعتقاد یا کم اعتقادن
یا خانواده های عجیب یا مشکل داری دارن
یا زشتن دختر نمی پسنده
یا از نظر اقتصادی خیلی پایینتر یا بالا ترن

یا.....

من نه خود شما به دخترت(خواهرت) نمی گی شوهر خوب پیدا نمیشه برو درستو بخون و برو دنبال یه شغل حسابی

توکل مهم و خیلی خوبه در ازدواج ولی الان دوره ای هست که آدمها باید از هر راهی شده جلوی طلاق رو سد کنند نه که ازین ور ازدواج ازون ور طلاق...

نقل قول:سوما مگه فکر کردین مرد نمیتونه یه جور از زنش طلاق بگیره که زن کل مهریش رو ببخشه!! (حالا شاید بدآموزی باشه) ولی اصلا کاری نداره اینقد راه ها هست.. خانم ها خیلی احساسی هستن، مرد میتونه یه کاری کنه که زنه حالش ازش بهم بخوره خودش بیاد طلاقش رو بگیره و کل مهرش رو هم ببخشه....(برگرفته از نظرات دیگران[تصویر: biggrin.png])

الان شما من رو به فکر فرو بردید که به روشهای سختگیرانه ترو دم حجله ای تری برای ازدواج فرزندم فکر کنم و ببینم چه کار کنم تا اگه داماد خواست از احساسات فرزندم سوء استفاده کنه برای اهداف پلیدشBig Grinتا همه چیز رو ببخشه و بره نزارم که یک اب خوش تا آخر عمر از گلوش پایین بره Dodgy

خوبه همینو میخواستید بگید Big Grinکه ازدواج سختتر بشه یا آسونتر بالاخره نفهمیدمBig GrinBig Grin
۱۲:۱۰, ۲۶/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۴ ۱۲:۳۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #77
آواتار
سلامSmile
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است:  به عنوان نمونه
احاديثي پيرامون ازدواج

هشت سنت غلط ازدواج از نظر رهبر
خیلی هم خوب
حالا مشکل کجاست
کجای این دو لینک نوشته مهریه بالای14سکه بسیارسنگینه جزو تجملاته ؟؟
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است:  دقيقا از كجا چنين نتيجه اي گرفتيد ؟
در ضمن يك سوال اگر قرار است به پسر در ازدواج فشار نا متعارف بيايد ، خوب عكس العمل طبيعيش اين است كه پسر هم توقعات نامتعارف از خانواده دختر داشته باشد ! اصلا فرض محال مهريه عامل گرو كشي از پسر شد ، به قول عادل عامل گرو كشي پسر چه باشد ؟
خودتونم خوب می دونید اقایان عوامل بسیاری برای گرو کشی دارن
اصلن هیچ عاملی هم نباشه فک کنم حق طلاق دادن اونم هررررررروقت که میلشون بکشه کافی وافیهWink
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است:  ببينيد قرار نيست كه همه يك مدلي باشند منتها صحبت من با كساني است كه امام خامنه اي رو قبول دارند

اقاي حداد عادل در مورد عروسي پسر امام نقل كردند :

در باب مهريه(امام) گفتند: «اگر مي‌خواهيد من عقد کنم، بيشتر از 14سکه عقد نمي‌کنم چون مي‌خواهم ميزان مهريه در جامعه بالا نرود. اگر نمي‌خواهيد من عقد کنم،‌هرچه شما و داماد توافق کرديد، يک کسي بيايد و عقد کند.» گفتم: «آقا! اين چه حرفي است که شما مي‌زنيد؟ من اولاً معتقد به اين هستم که بايد تلاش کنيم مهريه در جامعه بالا نرود. بعد هم همه آرزو مي‌کنند عقدشان را شما بخوانيد، آن وقت عقد پسر و عروستان را کسي ديگر بخواند؟»
صحبت شما با هرکی که هست بدونید این حرفتون کاملاااااا ناعادلانه اس
ودرواقع شماهم حرفهای رهبری رو مصادره به مطلوب می فرمایید
از خودشون اجازه دارین احیاناDodgy

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۴۵)علائم ظهور نوشته است:  اصلا قصد ورود به این نوع بحثها رو نداشتم. ولی این مطلب شما خیلی بی انصافیه
من نه می خوام و نه می تونم که از کل مردای دنیا حمایت کنم. نه کل مردای ایران

ولی این نوع صحبت شما حداقل در مورد مردای متدین و مذهبی ایرانی، خیلی بی انصافیه. اغلب مردا اینطوری در مورد ماشینشون هم فکر نمیکنن که شما اشاره کردید
دقت کنید که گفتم مرد مذهبی. مذهبی رو کسی نگیرید که هر ... میکنه بعد به دلیل یکسری مناسبتهای خاص و برای ظاهرسازی یکسری اعمالی انجام میده. یا صرفا 20 سانت ریش میزاره
حداقل فرد مذهبی رو باید از اخلاق و رفتارش در طولانی مدت و نحوه صحبتش و غیرتش به خانوادش شناخت

تا جاییکه من در دوستان و فامیل خودمون دیدم، تنها یک مورد طلاق رو آقا خواسته و آن هم با اینکه مهریه بالا بوده، ولی به راحتی پرداخته. پس تا الان من شخصا حتی یک مورد ندیدم که مهریه ضامن زندگی باشه( البته چون من ندیدم دلیل بر این نیست که اصلا نبوده)
برعکس بسیاری از زوج ها اتفاقا در همین 7-8 سال اخیر با 14 سکه کنار اومدن و برخی دیگه زیر 100 سکه... اتفاقا مشکلات و بالا و پایین هم زیاد دارن
ولی اون مرد مذهبی با وجود همه مشکلات، بحثی از طلاق ازش نشنیدیم. برای یه مرد متدین برخی چیزها سنگین تر از پرداخت مهریه است

البته مسائلی مثل همسر دوم و ازدواج موقت و ... جزو دین ماست و هرکسی مشکلی با اصل اینها داره، پس باید در اعتقاداتش تجدید نظر کنه
ولی یک مرد عاقل و بالغ متدین ایرانی خیلی بعیده که به خاطر یکسری مشکلات ساده و پایین بودن مهر!!!!! بره همسرش رو طلاق بده که مجدد ازدواج کنه
یه چیزی بگم
واقعا وانصافا چقدر برای یه دختر خانوم مومن حق وحقوق اسلامی قائلین؟چه قدر برای یک اقای مومن ومذهبی؟
می شه بفرمایید برای کدوم اقای واقعا متدین ومذهبی سند امضا شده وجود داره که ایشون تا اخرکار با تقوا می مونن وخدای نکرده شیطان ونفس اماره سمت وسوی ایشون نمی رن !!!!!!
یکی از اشنا های خود ما دخترخانوم واقعا مومن وخانواده دار اقایی اومدن خواستگاری که در اون لحظه از لحاظ ایمانی اون اقا واقعا بالاتراز دختر خانوم بودن اعمال ورفتارشونم طبق ظاهر کاملا درست بود (فک نمی کنم در هیچ تحقیق وبررسی بشه ایمان قلبی رو ثابت کرد)بعد از 7-8سال زندگی
که بو.اقع این خانوم همه جوره برای این اقا زحمت کشید با داشتن 3تا فرزند زمانی که فرزند اخرشون تو سن خیلی پایین فوت می کنه واین خانوم در اوج نیاز به محبت همسرش بوده اقا خیلی راحت به ایشون خیانت می کنه
واگه برای اطرافیان باسندومدرک اثبات نشده بود امککککککان نداشت ذره ای به ایشون وایمان وتقوی شون شک کنیم
خب اگه این خانوم مهریه ی کمی داشتن اصن نیاز خیانت نبود !!!یا اگرم خیانت کردن با ناراحتی خانوم ساکش رو می داد دستش میفرستاد منزل پدرش
حالا شما بفرمایید این مرد عاقل وبالغ ومتدین ایرانی باید چیکار کنن اون خانوم چه کنن؟؟
یه خورده احتمالاتی که می فرمایید باعرض معذرت رویایی می باشد
بازم می گم منظور من مهریه بالای300-400تانیس

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۰۱)علی املشی نوشته است:  
مگه آقایون مذهبی چطور به ازدواج نگاه میکنند؟؟

در ضمن همه مثل هم نیستن که.مذهبی نما هم هست
..جمع نبندید

آقای سدره المنتهی یه جایی حرف خوبی زد.
گفت که:ازدواج میکنم به خاطر این که باعث آرامش خانومم بشم حتی با گذاشتن دستم تو دستاش(اینه تفکر بچه مذهبی)

اقایون مذهبی به حق وحقوق اسلامیه خودشون که میرسن
باید تماممممممم وکمال از اون حقوق بهرمندبشن وخداییی نکرده ذره ای نباید بهشون خرده گرقت وگرنه از مسلمانی خارج شدی
مخصوصا بحث بسیار جذاب ازدواج موقت
اما خانوما یه مهر دارن یه نفقه
نفقه که هیچی اما مهر که از شیرمادربراشون حلال تره
باید به اندازه ای باشه که اقایون راضی بشن نه اون خانوم که حقشه در غیراین صورت بهتر برن در ایمانشون تجدید نظر کنن درسته؟
در نگاه اقایون خانوم باید تمام وکمال اعتماد کنه همه وظایفشم کامل وجامع انجام بده بعد اگر اقا درادامه زندگی ازایشون راضی باشن شاید ذره مرحمت به ایشون بفرمایندWink

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۶:۱۳)مهدی2012 نوشته است:  هر کاری میکنم پاسخ هام کوتاه باشن ولی نمیشهBig Grin

Smile....من همچین حرفی زدم؟!!!... اولا که شما خوشبختانهSmile نسبت به آقایون خیلی بد بین هستین.
دوما اعتقاد من بر اینه که خدا واسه هرکسی فردی رو در نظر گرفته و یا با هم آفریده که هم کفو هستن یعنی واسه هم ساخته شدن... چرا؟ چون که انتخاب خدایی هست که از پدر و مادر هم بیشتر مارو دوست داره... پس من به (قسمت) در ازدواج خیلی معتقدم(و از این بابت خیالم نسبت به همسر آیندم خیلی راحته و اصلا هم هیچوقت به طلاق و اینجور چیزها اصلا فکر نمیکنم) ولی آیا میشه با غیر از این فرد یا افرادی که خدا برامون درنظر گرفته و قسمتمون میکنه ازدواج نکرد؟ بله، خیلی هم شده... وقتی که طوری که خدا میخواد ازدواج نکنیم و به دستوراتش عمل نکنیم(یعنی همون ازدواج به سبک اسلامی که گفتم رعایت نشه یعنی مهر زیاد، دوستی قبل ازدواج، گناه قبل ازدواج و ...) اون موقع دیگه نباید توقع داشته باشیم که خدا هم خیلی خیلی هوامون رو داشته باشه.
نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه...
خواهرم کل حرف من اینه ما اگه به خدا اعتماد کنیم خدا هم قطعا هوامون رو داره... صد البته اگه مهریه زیاد موجب اعتماد میبود اهل بیت نمیگفتند که اشکال داره...
ادامه رو هم بخونید...
واژ ه بدبینی درست نیست بفرمایید واقع بینی
در تهران زندگی می کنم دیگه حالا متاسفانهDodgy
بعله اون که خدا برای هرکس قسمتی معین کرده ولی لزوما قرار نیست اون قسمت شما مایه ارامش باشه می تونه صرفا مایه کمال باشهWink
من تو حرفام حرف از بی اعتمادی به خدا زدمDodgyمن یخورده به اقایون عزیز جامعه کمی تا قسمتی بی اعتمادم
اونم شما بذار پای خیلی مسائل که حالا بماند
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۶:۱۳)مهدی2012 نوشته است:  یه سوال ازتون داشتم... اگه یه آقایی که تقریبا از همه لحاظ (قیافه، دین، رفتار و شغل و ...) در سطح معمولی و خوب باشه و خاستگاری یک دختری بره ولی به خاطر اینکه آدم مذهبی هست بگه بیشتر از 20 تا سه مهریه نمیکنه. به نظر شما این دختر باید مهریه زیاد رو قبول کنه و یا ازدواج با پسره رو راBig Grin؟ (این اتفاق واقعا افتاده و والدین دختره هم قبول نکردن)
پاسختون چیه؟

یعنی چیییییییییییییییییییییی؟ چه ربطی داره ؟ مگه ملاک ازدواج مهره؟

همین الان که خیر ولی اگر بعد ها ببینم اون خانم همونی هست که من و خدا میخوایم آره میرم.

صادقانه بگم نمی دونم باید تو موقعیتش باشمSmileوالبته حرف خانواده هم برام مهمه
والا شما اقایون ملاک ازدواج ومسلمانی وایمان وتقوی ما خانوما رو گذاشتین روی مهرزیاد وکم
نمی دونم دیگه والاConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Eve
۱۴:۰۲, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #78
آواتار
نمیدونم چی بگم، من نمیتونم شما رو قانع کنم.
من خودم همین که یه بار صمیمانه بشینم و از امام زمانم بخوام که کسی رو قسمتم کنه که به صلاحمه دیگه خیالم کاملا راحت میشه البته در صورتی خیالم راحته که همونجوری که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواسته عمل کنم نه اینکه ...
ولی خلایق هر چه لایق... اگه ما خوب باشیم خدا هم هوامون رو داره... البته منظورم این نیست که چشم بسته ازدواج کنیم ولی برای یک ازدواج خوب اسلام همه ی نکته های گفتنی رو گفته... فقط کافیه بهش عمل کنیم و اون هایی هم که میگین چرا اینقد طلاق میدن قطعا اونجور که خدا خواسته اونا نخواستن و یا یک صدم درصد امتحان الهی بوده که از امتحان خدا نمیشه فرار کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور
۱۴:۲۷, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #79

سلام

دوستان با این طرز تفکری که به ازدواج فکر می کنید، خب مشخصه که تقریبا آخر و عاقبت اون ازدواج چی می شه
وقتی من با این طرز تفکر به مقدس ترین بنیان هستی پا بذارم که اگه فردا طرف خیانت کرد، اگه مرد، اگه چی کرد و چی شد و ....
خب مطمئنا من از همون روز اولش نه آرامشی ندارم
و نه اون آرامش و رزق معنوی همسرم رو می تونم تامین کنم

از طرفی یه خورده پای توحیدم هم می لنگه
اگه از اول خودم خوب باشم و با توکل بر خدا و با شناخت درست انتخاب کنم و باقی رو : افوض امری الی الله
دیگه این حرفهای 8 صفحه ای پیش نمیاد
اینکه من همش بگم بالاخره اون مذهبی مذهبیاشم ممکنه یه روزی خیانتی چیزی کنن، من که تا جایی که بر عهدم بوده و وسعم رسیده کار خودم رو انجام دادم، مابقیش هم با توکل بر خدا پیش رفتم
اینکه بیام با استثنائات مبنا رو شروع کنم و پیش برم، اصلا موفق نخواهم شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، علائم ظهور ، دیدگاه نوین ، مهدی2012
۱۵:۱۰, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #80

(۲۶/مهر/۹۴ ۱۱:۲۲)zahra11 نوشته است:  آره والا وقتی هفته و روز نیست که تلوزیون روزنامه ها و رسانه های جمعی این آمار 25% طلاق و حتی بالاتر رو اعلام نکنن

شما کلا یا با اخبار و آمار بیگانه ای ها !!اگر ازدواج فقط به قسمت و توکل ربط داشت که این آمار و وضع اسفبار جامعه نبود آقا از هر 4 زوج یکی طلاق میگیره این قسمته؟؟؟؟
دقیقا همونطوری که فکر میکردم شما دارید همرو با یک چوب میرونید و مذهبی و متدین رو جدا نمی کنید

اتفاقا 25% عدد زیادی نیست. با این وضع جامعه!!!
من که میخوام برم سر کار صبح زود میرم و دیروقت بر میگردم. اما در همین مدت کوتاه متاسفانه افرادی رو می بینیم با سر وضع .... این افراد ازدواج نمیکنن؟ معلومه سرانجام این ازدواج چیه!
اعتیاد هم که از پولدارترینها تا فقیرترینها رو به دام خودش کشیده
نشست و برخواستهای آزادانه فامیلی و دوستانه هم که ... نتیجش هم میشه روابط پنهانی و ...

بله در اقشار کم اعتقاد تا دلتون بخواد طلاق هست. مشکلشون هم با مهریه و اینها حل نمیشه. بسیار در قشر غیرمذهبی جامعه طلاق وجود داره
شما که آمار رو می خونید، دلایل رو هم بخونید: http://www.shia-news.com/fa/news/100089/...فزایش-طلاق

به هر حال هر کسی مسئول زندگی خودش و تصمیمات خودشه. مردها حتی مردهای مذهبی هم همه مثل هم نیستن. ممکنه واقعا دسته ای از مردها باشن که مهریه باعث بشه زندگیشون استوار بشه!!! البته ممکنه. من که ندیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا