|
نظر سنجي:چند نفر امادگي ظهور رو دارند؟
|
|
۱۳:۴۳, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله رحمن رحيم
با سلام خدمت تمامي منتظران مولايمان مهدي. دوستان داشتم نت گردی میکردم که به یه تاپیک جالب برخورد کردم که عینا" واستون میگذارم: سوالي دارم از خدمتتون. اگه همين فردا امام زمان ظهور كنه(كه انشاالله نزديكه)چند نفر حاضريد از همه چیزتون بگذريد و ياريش كنيد؟اگه واقعا حاضريد كه امام زمانمون رو ياري كنيد ممنون ميشم كه نظر بديد. انشالله روزي خواهد آمد كه خداوند دينش را بر همه ي دين ها غالب خواهد كرد |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چون پرسیدین میگم
طوری می خوابم که فردا با صیحه بیدارشم. اون چند شبی که مشهد رعد و برق میزد دوبار از خواب پریدم. پا شدم هی میگفتم یا امام زمان ، یه دوری دور خودم زدم تا آروم شدم. --- جدا ازینها آمادگی فقط روحیه و فکر نیست. باید حق الله و حق الناس رو ادا کرد. اصلا کسی که تو لجن دنیا گیر و وابسته باشه نمی تونه از جاش بلند شه. یعنی اجازش نمیدن اصلا. کار برای امام زمان کردن از همه کارها تو دنیا سخت تره ، ذاتا سختش کردن. ما هر وقت هر کاریو برای امام زمان استارت زدیم موجی از مشکلات جدی متوجه مون شد. یعنی سرباز امام زمان باید مقاوم باشه ، جلوی خیلی هام باید یه گوشش در باشه یه گوشش دروازه. خیلی ها ظاهرا آدم های معتقدین ولی وقتی باهاشون حرف میزنی تو دلشون هیچ خبری نیست. حرف از جامعه آرمانی می زنی میخندن، انگار میگی داستان تعریف می کنی براشون. پ ن:همه اینایی که گفتم من نیستم. دیدم که دوستان درگیر این مصائب شدن. |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ی دلنوشته ای چند روز پیش نوشتم، این تاپیک رو دیدم یاد اون افتادم، میذارمش اینجا
![]() ***
اگر قاطعانه نگویم جزء لشگر یزید هستم،اما از این مطمئنم ک در لشگر حسین هم نیستم ... تفاوت علی اصغر با طفل معصومی که گلوله تمام بدنش را منفجر کرده چیست ؟! تفاوت علی اصغری ک تیر به گلویش زدند با کودکی که زیر بمباران ها کشته می شود چیست ؟! تفاوت عباسی ک دست هایش بریده شد و با هزاران مسلمانی که هر روز سرشان را میبرند چیست؟! تفاوت زینبی که حسینش را جلوی چشمانش شهید کردند با مادر و همسر و دختری که مردش را جلوی چشمانش و جلوی چشمان هزاران هزار شاهد و ناظر در میدان شهر سر میبرند و اعدام میکنند و می کشند، چیست ؟! تفاوت حسینی که لبهایش را با چوب خیزران ........، با شیعه ای که با سر بریده شده اش فوتبال بازی می کنند و عکس یادگاری میگیرند چیست ؟ دیروز آب را به روی حسین و آلش بستند، امروز شهر تماما شیعه سید را محاصره می کنند دیروز حسین فریاد میزد : هل من ناصر ینصرنی، امروز مسلمانان سوریه و یمن و لبنان و ... فریاد کمک دارند، نامه به زبان من و تو ایرانی می نویسندو کمک می خواهند . . . شاید معنی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا، همین است شاید اشک من برای فاجعه کربلا دیروز، باید اشکی شود برای فجایع کربلای امروز شاید دلیل و توجیه کسی که دیروز به حمایت از حسین بلند نشد، امروز دلیل من شده باشد برای سکوت شاید ماجرای توابین دیروز، امروز ، با ظهور حضرت، تکرار شود؛ اما .... نماز پس از طلوع خورشید، قضاست .... اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک پ.ن : دیدن ی سری صحنه ها و خوندن ی سری اخبار، ب شدت منو ب هم ریخته اما چ فایده؟! به هم ریختن و نهایت چهارتاتیکه کاغذ پاره و متن نوشته، چ فایده ای داره؟! همین کنار، دارن سر میبرن، زنده ب گور می کنن،نارنجک میندازن بین مردم بیگناه، زن و بچه رو میبندن به رگبار و حمام خون راه میندازن و من دارم اینجا تایپ می کنم .... یکی میشه رزمنده و میره توی سوریه میجنگه، یکی میشه من و .... الانم یمن... اگه قاطعانه نگم ک جزء لشگر یزیدم، اما از این مطمئنم ک در لشگر حسین هم جایی ندارم ***
آماده بودن واقعی با اینکه من مدام شعار بدم آماده ام، فرق دارههمین الان اینه وضعیت من .... هی میگیم زمان حضرت علی، مظهر حق، ب این روشنی بود، چرا مردم انتخابش نکردن ؟ میبینم همین الان هم همینم، ورژنش آپدیت شده... حضرت مهدی هم بیان، بازم مظهر حق هستن، باید ی تضمین بزرگی توی خودم بوجود بیارم که مطمئن بشم اگه ایشون بیان، در بهترین حالت، منم نمیشم همونی که میگه : نگرانی خانواده دارم، نگرانی فلان چیز آینده رو دارم و ... . التماس دعای عاقبت بخیری ... |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گفتن آسان است .....
یک لحظه، یک حس، یک امتحان اما سالها آمادگی می خواهد و حتی یک عمر فردا خیلی نزدیک است، امروز هم دیر است خیلی سخت است که حقیقت را بدانی اما در عمل نتوانی |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان
الان اینقدر قید و بند به دست و پاهامون وصل شده که اصلا نمیتونیم حرکت کنیم. وضعیت ما دقیقا شده شبیه اون زندانی که زنجیر به پاهاشه با اینکه میخواد رها بشه بره دنبال دنیای آزاد خودش ولی نمیتونه اون زنجیره الان دقیقا شده وضعیت اقتصادی و معیشتیمون! وقتی ما داریم از بانکها وام با درصدهای بالا و مضاربه ای میگیریم و واسه هر وامی باید دو یا سه نفر ضامن کارمند یا کاسب معتبر بیاری و کسی غیر از بستگان و دوستان نزدیک وسه ضمانت نمیاد و ما هم واسه اینکه اعتبارمون پیش ضامن از بین نره همه هم و غممون شده پرداخت اون وام (تازه من دارم بانکداری اسلامی رو میگم و با صرافیها کاری ندارم با اینکه بسیاری از وامهای بانکهامون هم طبق فتوای برخی مراجع مصداق بارز ربا هست) دیگه توی ذهن ما جای واسه فکر کردن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میمونه؟ حتی اگه جایی هم واسه فکر کردن باشه آیا مجالی برای حرکت کردن در مسیر امام هست با اون همه زنجیر؟ باید اول قید و بندها رو از خودمون باز کنیم |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۳)مرتضی اقبالی نوشته است: دقیقا. جمله ی معروف امام حسین (علیه السلام) خطاب به لشکر دشمن :چون شما پول حرام خورده اید سخن مرا نمی فهمید. |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ساعت ها در گذرند حتی اگر ما به ان توجه نکنیم چه اماده باشیم و چه نباشیم ظهور نزدیکه و شمارش معکوس شروع شده بهتره هرچه سریعتر خودمان را اصلاح کنیم |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۵, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
چند تا تاپیک باز کردم وارد اینجا شدم بدون اینکه بدونم موضوع تاپیک چیه تند تند نوشته هارو می خوندم بسیار تاثیر گذار بسیار زیبا خیلی دلم آرام شد که نگاه کردم دیدم موضوع تاپیک چی هست نمی دانم از نوشتن تا عمل چقدر فاصله هست آمادگی برای ظهور همان آمادگی برای قیامت یا همان آمادگی برای مرگ فرقی ندارد همه باید درست زندگی کنیم سوالتون رو باید اصلاح کنید: آیا درست زندگی می کنیم یا همچنان در غفلت بسر می بریم؟ کسی که به فکر آخرت ومرگ نیست چگونه می تواند درست زندگی کند؟ وکسی که درست زندگی نکند چگونه برای ظهور خود را آماده می کند؟ باید درست زندگی کرد....همین! |
|||
|
|
۳:۰۹, ۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ظهور بسیار نزدیکه بسیار!!
خواهی نخواهی باید آماده باشیم. بهانه نیارید