|
بحث حول مذاکرات و انرژی هستهای
|
|
۲۱:۳۶, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط Hadith. علت ویرایش: تغییر عنوان موضوع)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عراقچی در مجلس تمام نگرانی ها را تایید کرد: بازرسی از مراکز نظامی را پذیرفته ایم اما مدیریت شده/ درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای پاسخی به آنها نداده ایم/ تحریم ها تعلیق میشود نه لغوگروه سیاسی - رجانیوز: عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. وی افزود: معاون وزیر خارجه ادامه داد که در یکی از جلسات لیست تعدادی از دانشمندان هستهای کشورمان از طرف مقابل به ما داده شده و از ما خواستهاند تا با این دانشمندان مذاکره و مصاحبه داشته باشند. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بازرسی از مراکز نظامی و دسترسی به دانشمندان هستهای در چارچوب (PMD) است و این همان برنامه نظامی ادعای طرف غربی است که ادعا دارد ایران این برنامه نظامی را داشته و معتقدند که برای راستیآزمایی از سوی ایران به مراکز و دانشمندان دسترسی پیدا کنند. کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: عراقچی افزود بازرسی از مراکز نظامی از سوی ما پذیرفته شده، اما درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای اگرچه لیست اسامی دانشمندان از سوی طرف مقابل به ما داده شده، اما ما نپذیرفتهایم که آنها بتوانند به دانشمندان ما دسترسی داشته باشند. عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران با اشاره به بازرسیهای فراپروتکلی گفت که در مذاکرات لوزان تیم مذاکرهکننده کشورمان بازرسیهای فراپروتکلی را پذیرفته است و آمریکاییها نیز هم به همین موضوع انگشت گذاشته و آن را تکرار میکنند. وی افزود: درمورد لغو تحریمها نیز عراقچی اظهار داشت که لغو تحریمها در بخش اقتصادی درحال بحث است تا طرف مقابل با زیرساخت تحریمها را با صدور یک سند بردارد و اعلام کند که اگر ایران به تعهدات خود عمل کند ما تحریمها را برمیداریم و بعد از آنکه ما به تعهدات خود عمل کردیم، آنها تحریمها را تعلیق میکنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 42 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۴, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #411
|
|||
|
|||
|
متاسفم که دولت قبل رو هم جزو اقلیت حساب میکنین.
یا من رو طرفدار اونا میدونین. بنده 100% پشتیبان ولی فقیه هستم تا جایی که جون داشته باشم. من گفتم که اگه شما فکر میکنین بعد از توافق صلح پایدار واسه ایران به وجود میاد، اشتباه میکنین. طبق تجربه ای که از رفتارهای مشابه با لیبی و عراق دیدیم باید بدونیم که جنگ الآن بسیاااار محتمل تره. اگرم جنگ بشه، آمریکا نیروهای خودی رو نمیاره. داعش رو وارد ایران میکنه. داعش هم وارد بشه، همون بلایی سر زن و بچه های ما میاد که سر زنان الانبار اومد. اتفاقاً موقع جنگ پدر بنده هم تو جبهه بودن و ما تو تهران از این پناهگاه به اون پناهگاه میدویدیم. ضمناً... من تو چه گروه هایی تو وایبر و تلگرام عضوم که عکس زنان با بیکینی رو میفرسته و زیرش مینوییسه "دریای خزر، همین الآن" و عکس اخبارگو ها بی حجاب میشه و دخترای نیمه برهنه تو خیابون ها راه میرن و زیرش مینویسن "ولی عصر همین الآن" و میگن "امروز رفتم استخر زنونه، زدن تو گوشم. مگه توافق نکردیم؟"؟؟؟ شما ها که اکثریت رو تشکیل میدین عکس اون دختری که دیروز روسریش تو دستش بود تو ماشینش رو ندیدین؟ شما ها که اکثریتید کلیپ رقصیدن اون دختر خانم رو وسط خیابون رو به مناسبت جشن هسته ای ندیدین؟ اگه اینقدر بهتون برخورد که دخترای اکثریت اینجورین، بهتره تو عقایدتون تجدید نظر کنین. من فکر نمیکنم هیشکی از ما دلواپسان طرفدار دولت قبلی و اختلاس باشه. بنده نه الآن و نه تو دولت قبل و نه وقتی جنگ بود، سودی از بدبختی مردم نبردم. منم جزو همین بدبخت ها بودم گاهی. بنده الآن 4 ساله که توی یه خونه سرایداری نشستم. پس بنده نه دکل رو خوردم و نه اختلاس ها مال من بوده. چرا سفسطه میکنین؟ من دارم میگم قدم بعدی بی حجابی دختراست. به شکل بسیار افتضاحی دخترامون رو لخت میکنن و این میشه نتیجه توافق با آمریکا. من فقط گفتم اون موقع وجدان داشته باشین که بگین این خواست خودتون بوده. چون ساده انگارانه است که فکر کنیم فقط از آمریکا دلارامون رو گرفتیم و هیچی هم بهش ندادیم. قصد توهین هم به شخص خاصی نداشتم. فقط وضعیت فردای مملکت رو براتون ساختم که از قرار معلوم بهتون بر خورد. شما چطور میگین ما با نتانیاهو همراهیم. ما به شما نگیم با دخترای بد همراهید؟ بگذریم... اگه مجلس این توافقنامه رو امضا کرد و این اتفاقا نیفتاد و زنان ما مثل زنان الانبار نشدن، هر چی خواستین به من بگین. |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۴/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۴ ۱:۱۱ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #412
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ الان توی نیویورک تایمز ویدئویی از سر خوشی بعضی ها قرار گرفته که در انتهای اون
نوای توهین شان به آقای جلیلی کاملا مشهود هست! ![]() چند تا از جملات پر مغز دوستان تـوی صفحات ضد اجتماعی و تلگرام را هم قـرار داده؛
به عنـوان مثال همون "خداحافظ فلافل، سلام مک دونالد" (با خط قرمز مشخص شده) ![]() کلا از تعـداد مـقالات و اخبـار بین المللی (مستقل و بدون پروپاگاندا) و محتوای آنها، چنته ی پر مخالفیـن،
دســت خــالــی مــوافــقــان با ادب را کاملا عیان کرده ولی خوب خلایق هر چه لایق (وقتمون ارزش داره)
دیـگر یـوزر های موافق و البته با ادب هم به جای شانتاژ و کاتاستروف فضای تاپیک بهتر است اگر نقد و یا
تحلیل درست و حسابی دارند؛ به (( ایـــن تـــاپــیـــک )) مــراجــعــه کرده و نظرات خودشون را بیان کنـنــد. قــول مــی دم، اگـر تحلیل خوبی ارائه بشه، شخصا برای قرار گرفتنش توی یک ژورنال اقدام کنـم✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ (۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است: من از همینجا در تالار عنوان می کنم هرکدام از بزرگوران اگر این مذاکرات ایران و آمریکا رو بردی برای ما می دونن؛ بیان دلایل و مستنداتشون رو بیارن تا باهم به دور از جناح بندی های سیاسی گفتگو کنیم. بنده با توجه دلایلی که اقامه کردم از نظرات اساتید و همچنین بررسی تحلیلی و عقلانی این نظرات، معتقدم این روند مذاکرات نتیحه ی خوبی رو برای ملّت ایران نخواهد داشت.♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #413
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۸:۱۰)عدالت نوشته است: من کلا مخالف بودم بیان شادی کنن! چه قشر ضعیف و چه مازراتی سوارها! در این مذاکرات بخشی از حقوق از دسته رفته خودمون رو که با بی کفایتی مطلق دولت قبل از دست دادیم،دوباره پس گرفتیم! و اصلا شادی نداشت... اما خب بحث شادی کردن مردم و این عده که تا هر اتفاقی میفته میان تو خیابون شادی میکنن،کلا یک بحث جداس اگر پستهای قبلی منو خونده باشید،کلا گفتم این افراد برای هر مسئله میان رقص و شادی و کلا دنبال بهانه هستند... از 99درص این افراد بپرسی فردو کجاست؟نمیدونن! این جماعت کلا والیبال برنده بشه،با اختلاف یک گل از آرژانتین شکست بخوریم و ...میان بیرون و شادی میکنن و میرقصن! علتش هم اینه که در روزهای عادی نمیتونن بیان بیرون،پلیس و حکومت برخورد میکنه!برای همین دنبال بهانه میگردن و میان میرقصن! خب پس کلا حساب اینا جدای بقیه مردم کشور بزارید! این جواب این بخش از صحبتهای شما اما در مورد عصبانیت،خیر بنده عصبانی نیستم،ظاهرا هم فکران شما از توافق عصبی هستند،از نظر من هنوز هیچی قطعی نشده،هر لحظه ممکنه لابی صهویونیست در مجلس سنا از نفوذ خودش استفاده کنه و این توافق قطعی نشه! کلا به آمریکایی ها نمیشه اعتماد کرد،و به همین دلیل هست که تیم مذاکره کننده دارند تلاش میکنن که حتما تحریمهای بین المللی رفع بشه! و با یک قطع نامه،تمام قطع نامه های قبلی باطل بشن(همون کاغذ پارها )اما یک سوال دارم،جوانمردانه جواب بدید،انگلیس و روسیه بیشتر در طول تاریخ به ما لطمه زدن یا آمریکا؟! اگر قرار بر این است که طبق ضرر زدن و ضربه زدن باشه،ما باید الان با روسیه،انگلیس کلا قطع رابطه باشیم... هواپیماهای عراقی میگ بودن یا فانتوم؟ تانکهای عراقی ساخت کدوم کشور بودن؟اگر قصد داریم پیشرفت کنیم باید با تمام کشورهای دنیا تعامل داشته باشیم... با مرگ بر این و مرگ بر اون هیچ اتفاق خاصی نمیفته!! 8 سال پشت سر هم بعد از بــ ،بسم الله به اسرائیل فحش میداد!! تهش چی شد؟؟! خیلی از این قطع نامه ها و تحریم ها سر همین حرفها تصویب شد! وقتی رئیس جمهور یک ملت در سازمان ملل یک کشور دیگه که عضو سازمان ملل به نابودی تهدید میکنه،فکر میکنید بعدش چی میشه؟دنیا به ما اعتماد میکنه؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۴/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۰۷ توسط LifeLover.)
شماره ارسال: #414
|
|||
|
|||
|
الان من یه مسئله ای رو متوجه نمیشم!شما تا دیروز میگفتین هر چی رهبر بگه فصل الخطاب هست،امروز بعد حرفای دیشب رهبر دست به دامان مجلسی ها شدین برای اینکه این توافق عملی نشه! چه جوریه این جریان؟چیزی این میان هست که ما متوجه نمیشیم؟ به ما بگید لطفا
![]() پ.ن:کتاب قلعه حیوانات اورول آیینه تمام نمای وضعیت فعلی مردم ما هست ،انگاری اصلا داستان،از روی داستان زندگی مردم ایران نوشته شده
|
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۴/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #415
|
|||
|
|||
|
آقا اصلا چه اشكالي داره
مگه ما با كشور هاي ديگه چه فرقي داريم فقط يه انقلاب اسلامي راه انداختيم ! يه دو سه ماهي هم با عراق جنگ كرديم !! يه ٤ و ٥ نفر هم شهيد داديم !!!!! دشمن اومد دانشمندان هسته اي مون رو بوس كرد بهشون جايزه داد !!!! چه اشكالي داره ؟!!!!!!!!!!! تك تك كار هايي كه صليبي ها براي نابودي مسلمون هاي آندلس كردن رو دارن رو ما اجرا مي كنن صرفا جهت اطلاع اول اون كار ها هم دوست دارم بيا باهم صلح كنيم بود و آخر شم يا مسيحي ميشي يا گردنتو ميزنم راجع به رابطه ي ايران با روسيه بريد بخونيد ابراهيم بن مالك بعد از مرگ مختار به سپاه كي پيوست و هدفش چي بود تازه خوشحالي هم خوبه بزاريد حداقل قبل از اينكه پاي ارتش آمريكا به ايران باز بشه بعضي ها عقده هاشون رو خالي كنن!!!!!! |
|||
|
|
۲:۵۴, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #416
|
|||
|
|||
|
بشنوید ای دوستان این داستان / خود حقیقت نقد حال ماست آن روزی بود و روزگاری در زمانهای پیش یک صوفی سوار بر الاغ به خانقاه رسید و از راهی دراز آمده و خسته بود و تصمیم گرفت که شب را در آن جا بگذراند پس خرش را به اصطبل برد و به دست مردی که مسئول نگهداری از مرکب ها بود سپرد و به او سفارش کرد که مواظب خرش باشد. خود به درون خانقاه رفت و به صوفیان دیگر که در رقص و سماع بودند پیوست. او همانطور که با صوفیان دیگر به رقص سماع مشغول بود، مردی که ضرب می زد و آواز می خواند آهنگ ضرب را عوض کرد و شعری تازه خواند که می گفت خر برفت و خر برفت و خر برفت. آن مرد تا این شعر را بخواند صوفیان و از جمله آن مرد صوفی شور و حال دیگر یافتند و دسته جمعی خواندند خر برفت و خر برفت و خر برفت و تا صبح پایکوبی کردند و خر برفت را خواندند تا اینکه مراسم به پایان آمد. همه یک یک خداحافظی کردند و خانقاه را ترک گفتند به جز صوفی داستان ما و او وسایلش را برداشت تا به اصطبل برود و بار خرش کند و راه بیفتد و برود. از مردی که مواظب مرکب ها بود سراغ خرش را گرفت اما او با تاسف گفت خر برفت و خر برفت و خر برفت. صوفی با تعجب پرسید منظورت چیست؟ گفت دیشب جنگی درگرفت، جمعی از صوفیان پایکوبان به من حمله کردند و مرا کتک زدند و خر را گرفتند و بردند و فروختند و آنچه می خورید و می نوشید از پول همان خر بود و من به تنهایی نتوانستم جلوی آنها را بگیرم. صوفی با عصبانیت گفت تو دروغ می گویی اگر آنها ترا کتک زدند چرا داد و فریاد نکردی و به من خبر ندادی؟ پیداست خود تو با آنان همدست بوده ای. مرد گفت من بارها و بارها آمدم که به تو خبر بدهم و خبر هم دادم که ای مرد صوفیان می خواهند خرت را ببرند ولی تو با ذوقت از دیگران می خواندی خر برفت و خر برفت و خر برفت و من با خود گفتم لابد خودت اجازه داده ای که خرت را ببرند و بفروشند. صوفی با ناراحتی سرش را به زیر افکند و گفت آری وقتی صوفیان این شعر را می خواندند من بسیار خوشم آمد و این بود که من هم با آنها می خواندم.
خر برفت و خر برفت و خر برفت ... |
|||
|
|
۳:۲۰, ۲۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۴ ۳:۲۴ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #417
|
|||
|
|||
|
به نظرم بدترین موضوعی که در توافق وجود دارد و عملا به عمده خط قرمز های رهبری خط بطلان کشیده و فکر میکنم اگر توافق قطعی بشه ما از اینجا ضربه می خوریم ، این است که اساس توافق بر بی اعتمادی به ایران و اعتماد به آمریکا نوشته شده .
برای مثال : 1. تعهدات 5+1 (آمریکا) نتیجه اجرای تعهدات ما است و نه همزمان . یعنی ابتدا ما باید یک گام برداریم و وقتی طرف مقابل مطمئن شد که ما درست عمل کردیم اونوقت اون گامش رو بر میداره . این یعنی نسبت به ما بی اعتمادی وجود دارد ولی طرف مقابل قابل اعتماد است . 2. یک نهاد خارج از محدوده 7 کشور تحت عنوان آزانس انرژی اتمی تعهدات ایران رو ارزیابی و راستی آزمایی میکند که در صورت تایید این نهاد آمریکا هم تعهداتش رو اجرا میکنه . ولی هیچ نهاد و مرجعی برای راستی آزمایی تعهدات آمریکا پیش بینی نشده . حتی یک نهاد بین المللی مشابه آژآنس که اعتباری بهش نیست هم پیش بینی نشده ... مثلا صندوق بین المللی پول در مورد لغو تحریم ها راستی آزمایی کند ... اصلا همچین چیزی رو لحاظ نکردند . این یعنی ایران غیر قابل اعتماد و آمریکا کاملا قابل اعتماد است . 3. در متن توافق چند راه در رو برای آمریکا هست که در عین رعایت توافق تحریم ها رو نگه دارد اما هیچ راهی برای ایران وجود ندارد که با رعایت توافق تعهداتش رو انجام نده ... مثلا این بخش رو بخونید : بخشی از ترجمه متن در سایت مهر : چنانچه در هر زماني پس از روز اجرا ايران بر اين اعتقاد باشد که هر تحريم يا اقدام محدوديت ساز مرتبط با هسته ای ديگری از یک عضو ۱+۵ در حال ممانعت از اجراي کامل لغو تحريم ها به نحو تشريح شده در اين برجام است، عضو ذيربط برجام با هدف فيصله موضوع با ايران مشورت خواهد نمود و چنانچه توافق داشته باشند که لغو اين تحريم يا اقدام محدوديت ساز مناسب است، عضو مربوطه برجام اقدام مقتضی را به عمل خواهد آورد. در صورتي که قادر به فيصله اين موضوع نباشند، ايران يا هر عضو گروه ۱+۵ مي توانند موضوع را به کميسيون مشترک ارجاع نمايند. یعنی اگر آمریکا تعهداتش رو انجام نده و ایران اعتراض کند . ابتدا ایران و آمریکا با هم میشینند تا موضوع رو حل کنند و اگر حل نشد مسئله رو میبرند داخل کمیسیون مشترک که کارشناس های ایران و 5+1(آمریکا) در اونجا بررسی و قضاوت کنند و قضاوت با کمیسیون است . یعنی اعتراض ایران به آمریکا رو خود آمریکا قضاوت میکنه !!! به این میگن یک دادگاه عادلانه این ها دقیقا خلاف سخنان صریح رهبری طی یک سال گذشته است . و مطمئن هستم که اگر توافق قطعی بشه ما از این بند ها ضربه میخوریم ... همونطور که با مشابه همین مکانیسم در توافق نامه سعد آباد ضربه خوردیم .
اما اگر ایران تعهداتش رو انجام نده آمریکا هم گام خودش رو برنمیداره و اهرم فشاری داره بر ضد ایران لذا ایران نمیتونه در بره و آزانس در این باره قضاوت میکنه نه ایران !!! |
|||
|
|
۳:۳۹, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #418
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۴ ۳:۲۰)دیدگاه نوین نوشته است: به نظرم بدترین موضوعی که در توافق وجود دارد و عملا به عمده خط قرمز های رهبری خط بطلان کشیده و فکر میکنم اگر توافق قطعی بشه ما از اینجا ضربه می خوریم ، این است که اساس توافق بر بی اعتمادی به ایران و اعتماد به آمریکا نوشته شده . تیم مذاکره کننده هم که رهبری اونهارو مورد اعتماد خونده این وسط شلغم هستن ![]() اخه برادر من ، خواهر من ، 2 سال روی کلمه کلمه کار شده و شما با 4 تا خط میخوای زیر سوال ببریش ؟ اشکالی نداره اینم حل میشه. فعلا که حرف اجنبی ها واستون بیشتر از حرف نماینده های خودمون خریدار داره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنان مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون مذاکرات و توافق هسته ای | انتصـار | 16 | 9,820 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| پاسخ رهبر به نامه رئیسجمهور درباره سرانجام مذاکرات هسته ای | مصباح | 9 | 3,582 |
۳۰/دی/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| ۴ درس از مذاکرات هستهای برای مذاکرات کاری تان | میکا | 0 | 1,042 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: میکا |
|
| پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیسجمهور درباره مذاکرات هستهای | حسن.س. | 12 | 5,772 |
۲۶/تیر/۹۴ ۵:۱۸ آخرین ارسال: legend-nozhyn |
|
| خطوط قرمز نظام در مذاکرات هسته ای (کاملا خلاصه و کاربردی) | Islam | 2 | 1,711 |
۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| مذاکرات هسته ای - عبرت - خطوط قرمز نظام | بیداری اندیشه | 4 | 2,997 |
۱۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: TEHRAN_articleLarge.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8200249692/TEHRAN_articleLarge.jpg)
![[تصویر: Goodbye_Falafel.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8200249984/Goodbye_Falafel.jpg)
![[تصویر: Sheklak_4_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770550/Sheklak_4_.png)
)
،انگاری اصلا داستان،از روی داستان زندگی مردم ایران نوشته شده