|
کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&
|
|
۱۹:۵۴, ۲۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدای تعالی میفرماید:
به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند، امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً و حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً حتماً دور خواهم ساخت! آیا در سختی ها جز مرا آرزو میکند؟ و حال آنکه سختی ها همه بدست من است و به کسی به جز من امید بسته است؟ و با حلقه ی فکر، درِ خانه ی غیر مرا میزند؟ و حال آنکه کلید در های بسته بدست من است و درِ خانه ی من به روی هر کسی که مرا بخواند باز است و کیست آنکه در مصیبت هایش مرا آرزو کرد و من رشته ی اتصال او را با خودم در آن مصیبت بریدم؟ و کیست آنکه در مقصودی که داشت امید به من بست و من امیدش را قطع کردم؟ نگهداری آرزهای بندگانم را خودم به عهده گرفتم ولی آنها به نگهداری من راضی نشدند و آسمان هایم را از فرشتگانی که از تسبیح خوانی من ملالتی به خود راه نمیدهند پر کردم و به ایشان دستور دادم که درهای میان من و بندگانم را نبندند ولی بندگانم به گفته ی من اعتماد نکردند. آنکس که مصیبتی از مصیبتها، شب هنگام به سراغش میاید مگر نمیداند که به جز من هیچ کس بر برطرف نمودن آن مصیبت مالک نیست؟ آیا بنده ی من مرا چنین می بیند که منی که پیش از سوال کردن و درخواست، عطا میکنم، پس از آنکه درخواست کند و از من سوال کند اجابتش نمیکنم؟؟؟ مگر من بخیلم که بنده ی من مرا به بخل نسبت میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! مگر بخشایش و کرم از آن من نیست؟ مگر گذشت و رحمت بدست من نیست؟ مگر من محل آرزوها نیستم؟ پس چه کسی رشته ی آرزوها را به جز من میتواند قطع کند؟ آنان که آرزومندند مگر نمیترسند از اینکه به جز من بر کسی امید میبندند؟؟؟ اگر همه ی اهل آسمانها و زمینم همگی آرزوها داشته باشندو آنگاه من به هر یک از آنان به اندازه ی همه یآنچه همگی آرزو دارند بدهم به قدر ذره ای از ملک من کم نمیشود و چگونه ممکن است کم شود ملکی که من خودم قیم و برپا دارنده ی آن هستم؟ ای بدا به حال آنان که از رحمت من ناامیداند و ای بدا به حال آنکه معصیت مرا بکند و احترام مرا نگاه ندارد . . منبع : کتاب لقالله ، تألیف عارف ربانی آیت الحق، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص 113 دوستانی که طاقت خواند این پست رو داشتند لطفاً اگه مایل بودند صادقانه حس خود رو بعد از خواند این حرفهای خدا بیان کنند! باتشکر |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۷, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام خدایا غلط کردم این هزاران بار! اما تا سرم را برگرداندم یادم رفت که هستی و می بینی و می شنوی! خدایا گفتی" ادعونی استجب لکم "شنیدم؛ اما گویی نشنیدم و نفهمیدم! خدایا فقد بلغ مجهودی این بار را تو بشنو و نجاتم ده که جز تو فریادرسی ندارم! آنقدر عرصه برمن تنگ گشته که زبان خشکم یارای طلب مدد از تورا ندارد گویی هیچ صدائی از وجودم برنمی آید خدایا صداکردن خودت را از ما نگیر قطره آب لطف و رحمی تا شایدکامم را تازه کند و باز هم بخوانمت!خدایا غلط کردم این هزاران بار! |
|||
|
|
۹:۴۱, ۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به این فکر میکنم کجا کارم واقعا برای رضای خدا زندگی میکنم یا رضای شیطان
رحمن،رحیم،غفار،جبار،ملک، عزیز،خالق،بارد،مصور ،رزاق ،فتاح ،رافع ،سمیع ،بصیر ،غفور، شکور، حکیم، حق ،واحد، صمد ،اول ،اخر، رئوف ،مالک ،رشید، صبور ،الله، شافی، ربنا و... هر چقدر بنویسم بازم کمه چون در ذهن ناقصم نگنجی یعنی وصف تو توصیف نشدنی یا رب تقبل توبتنا |
|||
|
|
۹:۵۹, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
[quote][quote='علی 110' pid='25770' dateline='1307719488']
خدای تعالی میفرماید: به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند، امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً و حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً حتماً دور خواهم ساخت! آیا در سختی ها جز مرا آرزو میکند؟ و حال آنکه سختی ها همه بدست من است [b]و به کسی به جز من امید بسته است؟[/ [b[/quote] به هر حال یکی از صفات خداوند غیور بودن اوست |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خدا همه چیزمه
ولی افسوس که خیلی وقتا یادم میره...
|
|||
|
|
۶:۴۰, ۱۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اولش که خوندم گفتم خدا داره اتمام حجت میکنه...بعدش که پیش رفتم دیدم مثل همیشه داره یادمون میده که باید چی کار کنیم و چگونه باشیم...از ته دل گفتم فدات بشم که انقدر دلت پره...خدا جون به قول حاج علی گاگولیم دیگه...هر چقدر هم واضح میگی باز...خداجونم تو بگذر از همه مون...
|
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
ای خدا منو ببخش ...
وقتی این تایپیک رو خوندم یاد درخواست های خودم از غیر خدا!! شدم و کلی ناراحت که خدایا غلط کردم و حتی یک نمونه از این درخواست ها رو نتیجه ی بدش رو امروز دیدم ای کاش خدا اون لحظه یادم نمی رفت ای کاش .... |
|||
|
|
۱:۲۱, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان ![]() کاش اونقدر که خدا عاشق ماست ، عاشقش بودیم ... کسی که عاشقه ، دوس نداره معشوقش به دیگران تکیه کنه و از کسی به جز خودش کمک بخواد ... |
|||
|
|
۲:۰۹, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خدایا!
من اگر بدم تو را بنده های خوب فراوان است..... اما تو اگر مدارا نکنی مرا خدای دگر کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی به من ثابت شده اون هم اینه که وقتی از خدا یه چیزی رو میخوام حتی اگه اونو بهم نده ولی بجاش ارامشی از رازو نیاز با خودش بهم میده که اونو با یه دنیا عوض نمیکنم. حالا درد ودل با کدوم بنده است که چنین ارامشی بهمون میده؟ اصلا کو چنین گوش شنوایی؟!؟!؟!؟!؟! |
|||
|
|
۳:۳۳, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط Shahadat.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
نمیدونم چی بگم...حس و حال عجیبی پیدا کردم...خیلی حس و حال خوبیه...احساس سبکی میکنم... به نظرم خدا خیلی به من لطف کرده که این سایت رو به من معرفی کرد...باورتون نمیشه من همیشه از اینترنت مینالیدم... همیشه دلم میخواست از استعدادهام توی راه درستی استفاده کنم...همیشه میخواستم وقتی میام تو اینترنت تو سایتهایی برم که نه تنها گناه نکنم بلکه از گناه دور بشم و ثواب هم داشته باشه... حالا خدا تو این ماه بزرگ این سایت رو به من معرفی کرد...به قول دوستمون علی آقا 110 هیچ کار خدا بدون حکمت و اتفاقی نیست...به خدا این ماه رمضان ماه رحمته... این ماه بهترین ماه خداست...من قبل از اینکه وارد این ماه بشم رو سیاه رو سیاه بودم... اما حالا یه حس و حال عجیبی پیدا کردم... برام خیلی دعا کنید...التماس دعا... یا علی |
|||
|
|
۳:۵۸, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
من به این آسانیها اشکم جاری نمی شود.اما این بار......
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$# | علی 110 | 61 | 41,896 |
۱۴/دی/۹۲ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: ghaher313 |
|