کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
۱۴:۳۶, ۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۸ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند شادی آفرین

فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها
از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان
البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر.
برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند.
در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است.
حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید:
«در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقاله‌اي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارز‌ترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسان‌ها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغه‌ام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامه‌اي با محور خنده با دعوت از كمدين‌هاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راه‌هاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند.
موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديد‌ه هاي رسانه‌اي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيف‌هاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند.
در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است.
میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، علی املشی ، saba ، سید ابراهیم ، السا ، پارمیس ، Hadith ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، شیدا ، در جستجوی سختی ، سرباز ولایت ، Rangheshafagh ، mohammadhadi ، ali0077 ، رکن الهدی ، ضحی ، fafa* ، Agha sayyed ، فانوس *7* ، N.Mahdavian ، جواد مخبریان ، Hadiss313

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۷, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #111
آواتار
سیاهه نارگیله اصلا یعنی چی؟سیاهه نارگیله یعنی ممكنه كه موُ رنگمون سیاه باشه كه اتفاقا خیلی هم رنگ قشنگیه ولی دلمون خیلی سفید و پاكه.
۲۰:۵۶, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #112
آواتار
من واقعاً نمیفهمم این حرفا چه ارتباطی به برنامه خندوانه یا نقد اون داره Huhبا با خندوانه حتی اگه تظاهر کنه که هدفش ساخت یه برنامه واسه شاد کردن مردم باشه بازم خوبه ثواب نداشته باشه (که من بعید میدونم )دیگه گناه هم نداره
منم خیلی از عقاید رامبد جوانو قبول ندارم اما برنامه خندوانه جوان به نظر اکثر ادمایی که من باهاشون در ارتباطم یه برنامه شاد وسرگرم کنندس که باتماشا کردنش حداقل یه ذره احساس شادی و
نشاط به ادم دست میده من هم دلم میخواد بخندم هم برام مهمه به چه چیزی بخندم وخبب هنوزم این برنامه رو تماشا میکنم به هر حال تصمیم گیری با خود فرده
یکی لذت میبره یکی نه اما فک میکنم الان هرکس که باید اگاه میشد شده واون کسیم که مخالف با این نقد تکلیفش روشنه همین وبس دیگه این همه جر وبحث ندارهBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، MEEAAD ، Eve
۲۲:۲۲, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #113
آواتار
سلام و عرض ادب

روند تاپیک که اصلا خوشایند نبود ...
امیدوارم دوستان از هم کدورتی به دل نداشته باشن واقعا حیفه ...

بگذریم ...

خب منم خندوانه رو میبینم البته دیدن دلیل بر تایید و قبول کاملش نیست قطعا

دو شب پیش بود فکر کنم یکی از این کمدین ها تو بخش مسابقه اجرا داشت که نحوه پوشیدن شلوار رو نمایش میدادن، البته به دلیل علاقه خانواده به برنامه نود کامل ندیدیم اما از نظر بنده اصلاااااااا جالب نبود که در تلویزیون رسمی و برنامه ای با این همه بیننده چنین کاری صورت بگیره

کاش کمی نظارت رو این بخشا بود که هر چیز خنده داری ارزش پخش تو تلویزیون رو نداره

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، A.E ، Eve
۰:۲۰, ۸/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۴ ۲:۲۱ توسط آیات.)
شماره ارسال: #114
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

چرا مدیران رسیدگی نکرده اند؟ یعنی فقط باید بخشش مجدد و دائمی صورت بگیرد؟ فقط باید کاربر مومن و پر تلاش اخراج بشود؟

برخی (فقط برخی) نکاتی که باید گفته میشد رو عرض می کنم

ادعای اول ان بود که بنده تهمت زدم اگر بخواهم این تهمت رو با مثالی شرح بدم:

مثل این هست که فردی دست بنده را قطع کند وبنده بگویم چرا انگشت من را قطع کرده ای

درپاسخ بگوید : نه خیر تهمت نزن!!!

من انگشت تورا قطع نکردم من دست تورا قطع کرده ام !!!

خدای مهربانم می داند که من تنها از زشتی کار او کم کرده بودم

و به جای اینکه توهین و تندی این مدیر مقدس با انصار حزب الله را در مقابل نرمی او در برابر کاربری که بارها پاسخ های منطقی کاربران را نادیده گرفته بود و به شبهه افکنی ادامه می داد قرار می دادم تندی او نسبت به خودم را مطرح کردم
و دربرابر نرمی او با امثال آن کاربر قرار دادم (نرمی که چه عرض کنم این مدیر مقدس تلاش های دوستان گرامی را هم زیر سوال برده بود وگفته بود به نتیجه نمی رسیم غافل از اینکه بارها به نتیجه رسیده بودیم واقعا خیلی زشت است)

کاری که امضای جناب آقای انتصار را به ذهن متبادر می کند

آیا بنده چیزی فراتر از آن تاپیک را به او نسبت داده بودم ؟! آیا حرف هایی غیر از حرف های او را در آن تاپیک نقل قول کرده بودم؟!

کدام تهمت؟ توهین کردن به منی که در مقابل انصار حزب الله هیچ نیستم زشت تر است یا توهین کردن به انصار حزب الله که از زمان کودکی بنده فعالیت های بی نظیری در جهت روشنگری و امر به معروف ونهی از منکر داشته اند؟
بنده یک نفر هستم توهین کردن وتهمت و جوسازی علیه من زشت تر است یا جوسازی علیه مومنین ؟

والّذین یؤذون المومنین والمومنات بغیر ما اکتسبوا فقد احتملوا بهتانا واثما مبینا...

هرگز نمی بخشم که جو سازی دوستان باعث شد تا من هم فکر کنم خبری هست وگفتم از فعالیت های این گروه مطلع نیستم

بنده از تلاش های این گروه از زمان کودکی همیشه شنیده ام اما اینکه دوستان مقدس شما، ایشان را به زشتی توصیف کردند باعث شد تا بگوییم مطلع نیستیم

هر قدر منتظر ماندیم ببینیم دوستان مقدس چه اتهامی وارد می کنند هیچ پاسخی نشنیدیم

که در این ارسال پاسخشان را دادم (به گونه ای که متوسل به جو سازی جدیدی شدند)

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid348728

اما نکته ی بسیار مهم دیگر این است که مدیران بیداری اندیشه واقعا متوجه نیستند چه می کنند؟

آیا فراموش کرده اند یکی از اعضای مومن این سایت را به دلیل پاسخ صریحش با یک کاربر که آیات قرآن را درباره ی قوم لوط و عمل زشتشان نادیده می گرفت از سایت اخراج کرده بودند؟

آیا تندی با آن کاربر ایراد داشت و خشونت محسوب میشد اما تندی با گروهی از مومنین که سالها در جهت امر به معروف ونهی از منکر تلاش کرده اند ایرادی ندارد؟

آقای بیداری اندیشه شما که به بنده گفتید اخراج به آن دلایل اشکال ندارد درباره اهانت مدیر مقدستان چه پاسخی دارید؟

فاطمه خانم شما که می گفتید تندی بد است و فلان ! الان چه پاسخی دارید؟

تندی با یک نفر به دلیل نادیده گرفتن آیات قرآن درباره ی قوم لوط و عملشان خیلی زشت و بد است وتندی با انصار حزب الله هیچ اشکالی ندارد ؟

چه گناهی کرده اند؟ چرا پاسخ ندادید؟

چرا مدیر خودتان را به دلایلی بد تر اخراج نمی کنید؟

آیا میدانید که مدیرمقدستان به آن فرد مومن تهمت زده بود؟ به خاطر اینکه امر به معروف کرده بود؟ (از آن تاپیک عکس هم گرفتم لازم باشد حتما ارسال می کنم)
یادتان می آید بعد از پنج ماه که دائم گزارش ارسال می کرد نه تنها ان مدیر را اخراج نکردید بلکه هیچ توجهی به گزارش های ایشان نداشتید؟

و تنها بعد از پنج ماه آقای بیداری اندیشه آن ارسال را ویرایش کرد

واقعا این کارها چه سودی دارد؟!

این همه تلاش برای ایجاد یک سایت شده آن وقت مدیریت صحیح در مواردی که به سادگی حل می شوند صورت نگرفته است!

واقعا فقط می تونم شما رو به خدای مهربان و شدید العقاب بسپارم...
۱:۱۶, ۸/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۴ ۱۵:۳۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #115
آواتار
مدیر مقدس و سید عزیز و البته پرصبرمان؛
چقدر صفاتی ک انتخاب کردین برازنده ایشون هستن
مرحباBlush

اگه دوست دارین بنده چندمورد از امر ب معروف ها رو میذارم براتون Smile

امر ب معروف ب بنده :
1- توی این پست نوشتم ک :
نقل قول:شما در حالت عادی هم کتابی حرف میزنین و برای بقیه ترسناکین ؟
اینم لینکش

2- توی این یکی نوشتم ک :
نقل قول:اینجا مردم (زن و مرد ) ریخته بودن بیرون و متاسفانه با هم میرقصیدن بعضی جاها!
پلیس حاضر در صجنه هم مراقب بود ک اوضاع از کنترل خارج نشه : ))))
لینکش اینجاست

3- اینم مورد سوم :
نقل قول:همدلی و همزبانی، یعنی اینکه بگیم :
همه چی آروومه .... ما چقد خوشبختیم ... ؟! آیا ؟
منظور رهبری این بوده واقعا ؟! [تصویر: huh.png]

لینک نوشته م

البته اینها فقط سه مورد از بیشتر از ده مورد امر به معروفی هست ک ب بنده شده توسط آن کاربر مومن و پرتلاش
گویا زیادی خارج از اصول اسلام صحبت کردم اینجاها!
البته اسلامی ک تعریف آن بزرگوار هستش ... ...
کافیه یا بیشتر بگم این موارد امر ب معروف رو ؟ Big Grin

نقل قول: پنج ماه که دائم گزارش ارسال می کرد

خداقوت Big Grin

ببخشید اسپم شد،
ی حرفهایی رو لازم بود بگم ک الان یک قطره از دریا رو گفتمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، سید ابراهیم
۲:۱۳, ۸/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۴ ۲:۲۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #116
آواتار
(۸/شهریور/۹۴ ۱:۱۶)السا نوشته است:  ،
انصارالله رو خودتون روی خودتون گذاشتین ؟
آیه هم دارین ؟ Wink

وسط نوشت : یاد مجاهدین خلق افتادم ...فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما

اگه این سفسطه ها و مغلطه هاتون نبود، حتما درخواست میکردم ک عکس تاپیک رو بذارین
اما خب اگه دوست دارین بنده چندمورد از امر ب معروف ها رو میذارم براتون [تصویر: happy.png]
ی حرفهایی رو لازم بود بگم ک الان یک قطره از دریا رو گفتمSmile

سلام دوست عزیز

اون نصیحت ها رو یالثارات آمد اینجا به شما کرد؟ یا توی روزنامه چاپ کردن؟ الان انصافا کی داره این کارهایی که می گید رو انجام میده؟

انصار حزب الله ارتباطی به نام یا شعار بنده ندارد بلکه صرفا در کنار فعالیت های روزنامه نگاران پرسابقه یالثارات است که الان بحثی از سایت ویژه شان مورد بررسی قرار گرفته بود وشما دقت نداشته اید و وارد بحث شدید.

دوم اینکه خواهشا میان به سخره گرفتن دیگران آیات قرآن را قرار ندهید زیرا یاد آوری آیات نورانی قرآن برای مسخره کردن دیگران بسیار زشت وقبیح هست وچه بسا عقوبت نیز داشته باشد

لطفا کل دریا را بگویید

سفسطه ها و مغلطه ها را هم بیان بفرمایید شاید تکلیف سایت مشخص شد...متشکرم
۷:۳۷, ۸/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۴ ۷:۳۸ توسط میکا.)
شماره ارسال: #117
آواتار
(۸/شهریور/۹۴ ۰:۲۰)آیات نوشته است:  ... در مقابل نرمی او در برابر کاربری که بارها پاسخ های منطقی کاربران را نادیده گرفته بود و به شبهه افکنی ادامه می داد ...
سلام جناب آیات
اون چیزی که در اون تاپیک مطرح شد، قبلاً توسط برخی علمای اسلامی هم مطرح شده بود. به طور مثال آیت ا... جوادی آملی، آوردن چنین نتیجه گیری هایی را در حکم تفسیر به رای می دانند.سید ابراهیم عزیز مخالفتی با مطرح شدن بحث نداشتند، چون ایشون مطالعه دارند و می دونند که بحث مطرح شده نه غیر منطقی است و نه منافاتی با اسلام داره (البته این به معنای تایید نظرات بنده توسط ایشان نیست). اگر لینکهایی که در اون تاپیک به سایت askquran زده بودم را مطالعه بفرمایید، خواهید دید که برخی کارشناسان پاسخگوی این سایت هم چنین نظری رو دارند.

حال اگر شما معتقد بودید که بحث اون تاپیک غیر منطقی بوده، خوب بود خیلی منطقی نظرتون رو می فرمودید. مثلاً می فرمودید فلان مورد هست که شما توجه نکرید، یا فلان جا نتیجه گیری اشتباه کردید. نه اینکه بیاید و متو جاسوس خطاب کنید! شما که اینقدر نسبت به تهمت حساسیت دارید، چطور چنین نسبتی رو به بنده میدید؟
برای اینکه پستم بی ربط به خندوانه نشه، این شعرو هم می نویسم: Big Grin
سیاهه نارگیله
عقابه نارگیله
...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Eve
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]