|
خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
|
|
۱۴:۳۶, ۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۸ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند شادی آفرین فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر. برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند. در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است. حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید: «در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقالهاي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارزترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسانها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغهام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامهاي با محور خنده با دعوت از كمدينهاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راههاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند. موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديده هاي رسانهاي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيفهاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند. در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است. میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟ منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۵, ۲/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۰:۴۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
عذر خواهی می کنم خارج از موضوع ، پرده رک و تند حرف میزنم ولی برای دوستان لازمه که شنیده بشه این حرفا
طبق آخرین تحقیقات من مخالفت می تونه به نوعی بیماری تبدیل بشه متاسفانه ما دچار مرض مخالفت میشم از این آدما تو دانشگاه داشتیم و همه تجربه کردیم کلاس تشکیل میشد گلایه و شکایت می کردن اه این چه وضعیه سنگم از آسمون بیاد مردک باید کلاسشو تشکیل بده فردا کلاس تشکیل نمیشد داد و بیداد که چرا کلاس تشکیل نشده من ار پول میدم وقت می زارم خلاصه به هر جریان یا بهتر بگم همیشه نسبت به اتفاقات جاری حس مخالفت دارن حالا من قصد ندارم از کسی دفاع کنم همه زبون دارن ولی یه نمونه از این مرض مخالفتو ببینید: (۱۹/مرداد/۹۴ ۱:۰۹)سید ابراهیم نوشته است: بنده صد در صد خندوانه را تایید نمی کنم، ولی حقیقتا برام تعجبه که این دوستان فوق ارزشی چه همتی دارند در ارائه چهره ای منفور از خودشون در جامعه. واقعا جای تاسف دارد. نقل قول:به هرحال خندوانه با همه کمی ها و کاستی هایش، روند رو به رشدی داشته و به نظرم تا الان قدمهای خوبی را برداشته است. اینم از اون قسمت از فرمایشات آقای عمار که مورد توجه قرار گرفته نقل قول:براي نتيجه گيري بايد باانديشه اي بيدار، هم خندوانه ، هم نقد بر خندوانه و هم نقد بر نقد خندوانه را برسي كرد..... برای خلاصه شدن همه نظراتو نمیارم عده ای به موارد خوبیش اشاره کردن عده به موارد بدیش و عده ای حد وسط بودن نه قهرمانوانه ساختن نه معاندوانه انچیزی که بود رو منعکس کردند .حالا اینجا جایی که بیماری و مرض همیشه مخالفت عود می کنه همه باهم مخالفت می کنن حتی در ظاهر روشنگری و بیداری اندیشهخب نکنید چه کاریه آخه چرا واقعاالبته من فرضیه راجب چرایی این نوع رفتار خاص و انواع امراض اکتشافی دیگه دارم که اوناش بماند به جای خودش خانم میعاد به نکته جالبی اشاره کردن نقل قول:جـای توجه به سخن و ادله ی موافقان و مخالفان، به گوینده توجه شده است و دیگر کاربران نیز در حرکتـی هماهنـگ (متأسفانه شبیه لشگر کشی) سعی دارند، مورد نقضی در رفتار یا اعمال منتقدان یا معترضان و یا مخالفان پیدا کرده تا بدین سان هم خود گوینده و هم گفتارش را تخطئـه کننـد چرا در بین همه نظرات که کاربرانی مثل خانم آیدا و آقای سایلنس و ... تمام قد حامی برنامه خنداونه بودن کسی خرده نگرفت و مخاطب قرارشون نداد اما آقای سید ابراهیم که نظر معتدل و نزدیکتری به واقعیت داشتند مورد هجمه قرار گرفتن حتی در بین نظررات معتدل چرا به نظر خانم ها فاطمه خانم یا حدیث کسی گیر نداد چرا ؟ چون آقای آیات به علت کدورتی که ما در جریانشم نیستیم و نمی دونیم حق با کیه و اصلا نمی خوایم بدونیم با رفتار به دور از شان و سن و سالشون موارد پراکنده رو بر علیه آقای ابراهیم ایراد کردن حالا هم آقای عمار و خانم میعاد در همون جهت حرکت می کنن [/b]علنا اسم کاربرارو بردم و اشاره مستقیم کردم بیشتر در جریان قراربگیریم تعارف که نداریم در مورد رفتار این نشریه هم ببینید کسی نگفت برنامه ایراد داره حتی نظر خود شخص من به بی نقص بودن و ضروری بودن برنامه نبود و نیست اما این نوع نقد افتضاحه شخصی (بیم اسم بردن دارم که دستاویز حاشیه بشه) میگه :" برای کوبیدن یک واقعیت ، خوب به آن حمله کن و بد از آن دفاع کن " کاری که این نقد کرده دفاع بد بوده چرا اینو متوجه نمیشید خیلی وقت پیش راجب برنامه ای که یه خونواده مذهبی رو اوردن و پیرامون حجاب بود تاپیکی توی تالار زده شد همه شروع کردن به کوبیدن اون برنامه من مخالف سرسخت این واکنش ها بودم تا یکی از دوستان لینک برنامه فرستاد خانم محجبه در دفاع از حجاب می گفت چشم مردان اشعه ایکس داره ![]() بله ما توی آموزه هامون داریم نگاه بد موجب فرتوتی و رخوت میشه اما نه اینکه اشعه ایکس ساتع شه از چشم مرد به خداوندی خدا من یکی که چشم اشعه نداره پس یا من مرد نیستم یا اون خانم اراجیف گفته احتمالا به مغز شما خطور نمی کنه نگاه هیز به حس کالا بودن و پستی میده احتمالا انحراف جامعه رو یادتون نمیاره ولی بعد از افاضات اون خانم اگر شما این حرفارو بزنید متهم میشد به ماله کشی و همه می گن هرچی بشتر همش بزنی بوش بیشتر در میاد . شما ساکت میشی انحراف و دین زدگی بشتر میشه و همه این به خاطر همون دفاع بد کردنه کی گفته کیسه آب ناموس مردم از فرط خنده پاره میشه چرا فاز احساسی-انتقادی-طنزی-مخالفتی-کلفتی می گیرید آخه بله خنده بی دلیل و سبک آهنگای تیم ام واقعا لودگیه خب اینو بگو چرا داستان سرایی می کنی اینو همه ام قبول دارن مخلص کلام تفکر فقط به صرف ادعا و سمبل کردن واژها حاصل نمیشه تعقل کنید از مغزتون فهرست وار استفاده نکنید تایتل تیک نکنید به خدا اسراف نعمته گلگی آقای آیات وآقای سید ابراهیم هم بهتر بود عمومی نمیشد ولی مام یاد بگیریم اینا چزا اگه عمومی شد احیانا ما دخالتی توش نکنیم جو گیر نشدی یار کشی نکیند تند و تند خط مقدم نسازید انرژی تونو نگه دارید بچه مسلمونا برای فردا |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
نقل قول:کی گفته کیسه آب ناموس مردم از فرط خنده پاره میشه دوست عزيز با عرض معذرت اين اتفاق تو شاهكار سينمايي رامبد جوان اتفاق افتاده بود !!! تقصير من چيه !! اصلا چه ربطي به خنديدن داره ! بنده هنوز اندازه ي دهنم دستمه نزارم هر كلمه اي ازش خارج بشه ! وقتي زن محجبه ميشه خانم دارابي عقده اي و بد اخلاق بعدش با بزك و فكل ميشه خوش اخلاق و منطقي ، شما جاي من باشي چي فكر ميكني ؟ اقا اصلا ذهن من خراب ذهن شما انديشه بيدار ! شما بگو ، نكنه اين خانم هاي چادري همون خانم دارابي باشن كه قراره با فكل و بزك و .... اصلاح بشن ! برادر نقد يالثارات هم ضعيف بود ،اونقدر ضعيف كه نويسنده فهميده بود خبري هست ، اما نميدونست چه خبريه؟! |
|||
|
|
۰:۰۴, ۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم از اونجایی که همیشه عادت دارم یه چیزی بگم، یه چیزی میگم ![]() بچه ها چرا دعوا می کنین؟ اخماتونو وا بکنین ... هر وقت گفتن شما بیاید در مورد ادامه یافتن یا نیافتن برنامه تصمیم بگیرید، یه گروه تشکیل میدیم و با هم دعوا می کنیم ببینیم زور کی بیشتره، بعد هم نظر نهایی رو به صدا و سیما اعلام می کنیم تا اجرا کنن ![]() ولی حالا گیرم حرف یکی به کرسی نشست. چه اتفاقی می افته؟ نمیگم مهم نیستا، ولی مهمتر از دوستیمون نیست. |
|||
|
|
۰:۴۱, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۰:۵۹ توسط آیات.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام آقای میم حسین الف ظاهرا به برخی اتفاقات دقت نداشته اید بنده با توجه به سطحی خوانی برخی کاربران از ابتدا خواسته بودم که لطفا دقت بفرمایند تا بحث کش پیدا نکند... مسلما اینکه چرا به کاربرانی مثل فاطمه خانم و خانم حدیث (صرفا در این بحث) اعتراضی صورت نگرفت یک: به دلیل اینکه بحث چندان اهمیت نداشت و دوم هم اینکه کار کاربری که از او دفاع می کنید کلا متفاوت بود... ایشان ابتدائا هم جهت با کسانی که سعی در ایجاد تشنج نسبت به نقد ( منصفانه یا غیر منصفانه) انصار حزب الله داشتند همان ابتدا یک بار این گروه را به شدت ونهایت تندی کوباند و زیر سوال برد... سپس دوباره بعد از ارسال جناب آقای عمار و ارسال بنده می گوید: دقیقا باز می گردم به ارسال قبل نمی دانم دوستان چه اصراری دارند مورد نفرت جامعه واقع بشند اگر واقعا منظور ایشان ارسال های بنده نبوده است پس تکرار دوباره آن توهین ها کاملا بی معنا خواهد شد خواهشا دقت بفرمایید: توهین های اول ایشان در ارسال شماره 26: (۱۹/مرداد/۹۴ ۱:۰۹)سید ابراهیم نوشته است: ولی حقیقتا برام تعجبه که این دوستان فوق ارزشی چه همتی دارند در ارائه چهره ای منفور از خودشون در جامعه. واقعا جای تاسف دارد. درحالیکه این جواب ایشون در ارسال شماره 51 تکرار شده است اگر دقت داشته باشید کاملا مشخصا است علت تکرار دوباره چه چیزی هست... (۲۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۶)سید ابراهیم نوشته است: دقیقا باز میگردم به ارسال قبلی خودم در همین تاپیک. نمیدونم چه اصراری است که بعضی ها میخواهند مورد نفرت جامعه واقع شوند. حالا شما میخواهید بشوید ایرادی نداشته و به ما ارتباطی ندارد. ولی خواهشا پای اسلام نازنین را به میان نکشید. مردم را از اسلام زده نکنید. آقای میم حسین الف گرامی آخرین تحقیقات شما متاسفانه آن گونه که باید مطابقت می داده اید نبوده بلکه ما ایرانی ها کلا در مقابل نقد در مسائل خاله زنکی (نه علمی) سخت برخورد می کنیم نیازی به اثبات نیست زیرا همین الان در این تاپیک اثبات شد... |
|||
|
۰:۵۸, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۶:۰۷ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام ![]() در ابـتـدا، اگــر کسـی ارسـال بـنـده را درسـت خوانـده باشد، بـه راحـتـی متـوجـه مـی شود که مخاطبـان آن چـه کسانی را شامل می شدند (نـه یـک فـرد خـاص!) وقـتـی هـم بـه دلیـل تصورات نادرست خودمان تصمیم می گیریم که وکیل تسخیری فردی شویم، باید به جای افتـرا و سه نقطه (هنوز باورم نمیشه!)، ادله ی قابل قبولی ارائه دهیم........ . ببینید این موضوع، ذهن من را به همان تاپیکی که در خصوص تجمع در جلوی سفارت فرانسـه
در اعتراض و محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) در
نشریه فرانسوی "Charlie Hebdo" ایجاد شده بود؛ معطوف می کند. در آنجـا هم چنـد یـوزر که
یکی از آنها در قالب نام کاربری جدیدی هم اکنون در اینجا حضور دارند؛ با شانتـاژ و هیـاهـو قصد
داشتند تمام معترضان و تغییر نام خیابان را به گروه های بسیج نسبت دهند و به زعم خودشان
در محکومیـت بسیج، کیفر خواست و رأی صادر کردند که بنده هم فقط به جناب "Islam" بطـور
کامل از منظر قانونی موضوع را توضیح دادم (چون چند مطلب ارزشمند در آن تاپیک قرار دادند)
که گویا الان، آن تاپیک حذف شده اسـت. در آن تاپیک هم به جای اینکه دلیل تجمـع و موضوع
بیانیه های خوانده شده مورد بررسی قرار بگیرد، تقریباً شاهد روند کنـونی همین تاپیک بودیـم.
بنده منظورم همین چند صفحه ی اخیر است که دیروز دیدم و اطلاعی از صفحات قبلی ندارم. به عنـوان مثـالی دیگـر، بنـده در اینـجـا بـرای نقـد مبحث شیرین هسته ای از نظر کارشناسان
ارشـد خارجـی کـه نمی توان به آنها برچسب "کم سواد" یا "دلواپس" زد – استفـاده کـرده ام.
اما برخی کاربران مخالـف به جای اقامه ی استدلال بر تحلیل نقد های بنـده و دیگر دوستـان از
این عبارات استفاده کرده اند، که چند مورد را نام می برم:
A) اکثـر افـرادی که خواهـان اعتدال و تعامل سازنـده با جهـان می باشنـد، موافـق ایـن تـوافق
هستند و گروه های افراطی و کاسبان تحریم نیز مخالف توافق هستند.
B) افرادی که مخالـف توافق هستنـد در واقع هم صدا بـا اسرائیل هستنـد و حتماً با آنـها دارای
منافع مشترکی در این زمینه هستند.
C) من به آقـای "X" اعتمـاد دارم و ایـشان الحق انسان نجیبی است و فارغ التحصیل رشته ی
مـطـالـعـات بیـن الـمـلـل از آمریـکا می باشـد و وقتـی او می گویـد به همه ی خواسته هایمان
رسیدیم؛ دیگر فکر نمی کنم چنین حرف های "حاشیه ای" مهم باشد.
شایـد خـود ایـن عزیزان متوجه نباشنـد اما به این کار می گویند "مغلطه". اکنون هم به احترام
گـذشتـه در خصوص ارسـال یکـی از کاربـران که (ســه نــقــطــه را با چاشنی بذله گویی)
![]() آمیخته است، بیش از این چیزی نمی گویم و إن شاء الله که عاقبت بخیر شوند (آخرین ارسال)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۷:۵۰, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۸:۲۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب ![]() نقل قول: امـا سه نقطه! همان طور که جناب "عمار94" نیز بدان اشاره فرمودند: نقل قول:همین ابتدا داخل پرانتز (ما هنوز ستاپ باکس نگرفتیم و تعلق خاطری هم به آن گروه ندارم.) نقل قول:
متاسفانه دلیل مخاطب قرار گرفتنم را متوجه نشدم !
آیا دوستان در جریان هستند که بنده به جز کپی و جایگزاری ، کاره دیگری انجام ندادم ؟! و تمام مطالب صرفاً جهت اطلاع بود ! بنده در این تاپیک ، نه بر خندوانه نقد کردم ، و نه نقد بر نقد خندوانه ، که بخواهم با ضمیری آگاه و اندیشه ای بیدار نتیجه گیری کنم! عکس هایی هم که لینک کردم ، قصد تخریب شخص یا گروه خاصی را نداشت و در پاسخ کاربر محترمی بود که با وجوده جستجو در سایتِ روزنامه مورد نظر ، نتیجه ی تحریک افکار مخاطبانش را ندیده بود ! چیزی که واضح است و غیر قابل انکار:
![]() |
|||
|
|
۹:۳۷, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۱۰:۱۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۳/شهریور/۹۴ ۷:۵۰)آقـــ♥ـــای هادی... نوشته است:اولاً خیلی ببخشیدا ولی منظور بنده از "سه نقطه" به هیچ وجه اشاره به نـام کاربری شما نبـود بلکه واژه یا عبـاراتـی بود (مانند قسمت پایانی این ارسال) که "سه نقطه" را جایگزین آنها کـردم؛ و بنده چنین جسارتی نکردم. این موضوع را برای این گفتم چون الان متوجه شدم در انتهـای نـام
کاربری جنابعالی از سه نقطه (...) استفاده شده است و اینطور بنظر می رسید که شما هم در
نقل قول ها روی آن حرف من تأکید کردید: (۲/شهریور/۹۴ ۱۷:۵۱)MEEAAD نوشته است: امـا سه نقطه!ثانیاً رفتار و عملکرد ما در شرایط و مکان های مختلف دارای فیدبک های مختلفی است، به عنوان مثال اینکه در چهار شنبه سوری اقدام به آتش زدن یک سطل آشغال بکنیم؛ تفاوت فاحشی دارد با اینکه در یـک روز مقـدس و بـه فراخوان رسانه هـای معـانـد و در یک تجمـع غیر قانونی اقدام به
آتـش زدن همان سطل آشغال بکنیـم. ممکن است قصد شما "فقط اطلاع رسانی" بوده باشـد و
واقعاً قصد "تخریب" یا "نقد بر نقد خندوانه" را با "ضمیری آگاه و اندیشه ای بیدار" نداشتـه باشید:
امـا "با تـوجـه به روند ایـن تاپیک" و همین طور "جهت دهی ارسال های شما" به آن و بکـار بــردن(۳/شهریور/۹۴ ۷:۵۰)آقـــ♥ـــای هادی... نوشته است: بنده به جز کپی و جایگزاری ، کاره دیگری انجام ندادم ؟! و "تمام مطالب صرفاً جهت اطلاع بود" ! واژه هــایــی نــظــیـــر "دوستان فوق ارزشیه انصار حزب الله" چنـیــن بــرداشـتـی نـمـی شـود. و در خـصـوص ادعای شـما و ادله ی اثبات دعوی؛ پیشنهاد می شود به این تاپیک نیـز رجوع کنیـد: (انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید) (۳/شهریور/۹۴ ۷:۵۰)هادی... نوشته است: |
|||
|
|
۹:۴۹, ۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام میعاد
دوستان مطالب بیشتری رو ارائه ندادند، چون به موضوع تاپیک مربوط نیست. اگر خواستید یه تاپیک در این مورد ایجاد بفرمایید تا مفصل نظرات گفته بشه. البته خودم اطلاعاتی ندارم و بیشتر خواننده خواهم بود . . . می خوام بندری بخونم براتون
|
|||
|
۱۰:۳۴, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۱۰:۴۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
نقل قول:پاسخ کاربر محترمی بود که با وجوده جستجو در سایتِ روزنامه مورد نظر ، نتیجه ی تحریک افکار مخاطبانش را ندیده بود ! يكي از مسئولان سايت ادعا كرده كه نشريه اي رويه اي در پي گرفته كه نتيجه اش نفرت مردم است . ايشان بايد ادعايشان را ثابت ميكردند ، ولي من خودم به احترام حرف ايشان سايت ان نشريه را بررسي كردم و ظاهرا اثري نبود (اگر هست نشان دهيد)تا اينكه يك نفر ادعا كرد كه سابقه ي اين گروه خشن است و شما هم به نوعي ان را تاييد كرديد. قبل از بحث بايد چهارچوب هاي مشترك مشخص شود اگر جنابعالي و دوستتان واقعا مباني دين را قبول داريد (ان طور كه ظاهر نشان ميدهد) بايد ...امر به معروف و نهي از منكر ..... را هم قبول داشته باشيد ، البته ميتوانيد با تعيين مصداق دقيق انحراف يك گروه را نشان دهيد اما اگر هدف ( برابر دانستن خشونت و امربه معروف و نهي از منكر) قطعا گرفتاري در دام ...نفاق... است . البته بدون در نظر گرفتن چهارچوب دين هم ميتوان منطقا وجوب امربه معروف و نهي از منكر را ثابت كرد وبه اين نقطه رسيد كه چرا كشور به ظاهر مترقي فرانسه هم در حال تصويب قوانيني در راستاي نهي از منكر است .... نقل قول:چیزی که واضح است و غیر قابل انکار: دوست عزيز امر به معروف و نهي از منكر يك ژست فرا قانون نيست بلكه جزيي از قانون است |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۴ ۱۴:۱۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۴ ۷:۵۰)هادی... نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام با توجه به خارج بودن از بحث ادامه آن توسط دیگر کاربران قابل پیش بینی است... گروهک !!!! گرامی حتما اون کسانی که کارگردان فیلم من مادر هستم رو (آقای جیرانی) از برنامه هفت اخراج کردند نیز عضو گروهک(!) ماورایی بوده و ژست فراقانونی گرفته بوده اند یا حتما کسانی که در وزارت ارشاد سعی وتلاش داشتند تا فیلمی مثل گشت ارشاد مجوز نگیرد به نافرمانی های مدنی علاقه مند بوده اند !! یا شاید شما هم مثل بعضی ار کاربران اعتقاد دارید چون از بیت المال هزینه شده درسته که در این فیلم ها انحراف وجود دارد یا درسته که در فیلم من مادر هستم قبح شکنی شده ولی خب بالاخره هزینه هایی شده !! فردی به دلیل مشخص از پول بیت المال کلی هزینه می کند و سم می سازد و به بهانه تصفیه آب ، آن سم را می خواهد در منبع آب لوله کشی بریزد آن وقت یک مسئول باهوش پیدا می شود ومی گوید درست است که این سم خیلی بدی است اما چون بالاخره هزینه هایی شده موافق هستم در منبع آب ریخته شود مردم را هم آگاه می کنیم پاد زهرش رو پیدا کنند تا کم کم بر اثر مصرف چنین آبی نمیرند !! والسلام علی من اتّبع الهدی .... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تلاش های مبتذل برای سیاسی کردن خندوانه | عدالت | 39 | 17,107 |
۱۷/شهریور/۹۵ ۶:۴۶ آخرین ارسال: mralmasi2001 |
|

فردا کلاس تشکیل نمیشد داد و بیداد که چرا کلاس تشکیل نشده من ار پول میدم وقت می زارم

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: Sheklake_Riz_12_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171772100/Sheklake_Riz_12_.png)