کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
۱۴:۳۶, ۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۸ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند شادی آفرین

فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها
از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان
البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر.
برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند.
در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است.
حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید:
«در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقاله‌اي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارز‌ترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسان‌ها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغه‌ام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامه‌اي با محور خنده با دعوت از كمدين‌هاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راه‌هاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند.
موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديد‌ه هاي رسانه‌اي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيف‌هاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند.
در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است.
میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، علی املشی ، saba ، سید ابراهیم ، السا ، پارمیس ، Hadith ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، شیدا ، در جستجوی سختی ، سرباز ولایت ، Rangheshafagh ، mohammadhadi ، ali0077 ، رکن الهدی ، ضحی ، fafa* ، Agha sayyed ، فانوس *7* ، N.Mahdavian ، جواد مخبریان ، Hadiss313

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۵, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #101
آواتار
1- دوست گرامی، ای بابا چرا مغلطه می فرمایید. بنده نگفتم آن کاربر که با آن هاست. خوبه علامت سوال هم گذاشته بودم و جمله ام را پرسش گونه مطرح کردم. اینجاست که میگویم سخنان بنده را مغرضانه میخوانند. اگر در یک دیالوگ منطقی بودیم، جواب این سوال فقط یک کلام بود: نه باآن دسته هم عقیده نیستم.

2- اینجا کلاس درس حقوق و قانون نیست، ولی باید عرض کنم که بنده هیچ صحبتی در مورد تجمع مقابل فرانسه یادم نیست کرده باشم.

3- بله شما اگر امر به معروف را به نحوی انجام دهید که جواب معکوس دهد، باید از آن حذر کنید و کار را به عهده کاربلدان بسپارید و یا حداقل خودتان یاد بگیرید. در بحث امر به معروف شرایط آن را مطالعه نکرده اید؟؟ حقیقتا حال ندارم مستندات را بیاورم. ببخشید چون خیلی زیاد و البته بدیهی هستند.

4- نه اتفاقا اگر دنبال جدل نیستید، با اینکه وقت ندارم ولی به شدت، تاکید میکنم به شدت مایل به ادامه یک همچین بحثی هستم. نه به خاطر خندوانه، بکه به خاطر آنکه بتوانیم در رهیافت یک بحث خوب و جامع به روش های نقد و امر به معروف و.... بپردازیم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، رکن الهدی ، Eve
۱۵:۳۹, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #102

نقل قول:
مثبت (+5):
احوال دگرگون و گوهر ناخالص وجود "
دیندار مصلحت
جو
" بی موضع و "
منافق و معاند
" من . صندوق پیامو خالی کنید یا از "
فهرست
دشمنان
" "
موقتا
" خارج کنید

فقط قسمت های رنگی رو یعنی به بنده نسبت نداید ؟
به هر حال این مهم نیست کی چی نسبت میده اصولا نه برای رضای فرد حرفی نی زنم که از قضاوت افراد هراسان بشم صرفا به این منظور بوده تا شما و دیگر دوستان خالی بشن بلکه بشه این موضوع رو در خصوصی حل کرد که هیچ کدوم از دو بزرگواران همچین میلی نشون ندادن
علت این هم بحث را همینجا دنبال نمی کنم اینکه نه تاپیک منحرف بشه نه اینجا بشه میدون مبازره و هی به طبل من من بزنیم تا همینجاشم اشتباه بوده دیگه بیشتر از این واقعا .... هر اشتباهی مستحق یکبار اتفاق افتادنه بیشتر ، بیشتر بشه دیگه ...

راجب ارسالی هم که داشتم و صراحتا نام کاربرها رو بردم به این خاطر بود که فقط شرح ماوقع کردم توهین و تهمت و افترا از کجا اومد نمی دونم شایدم از نظر شما باشه اما عمدی نبوده
به هر حال من یک اشتباه عمدی داشتم که اسم بردم شاید هم یک اشتباه سهوی که می فرمایند از جانب من مورد تهمت و افترا قرار گرفتن در صورتی نه همچین نیتی داشتم نه همچین چیزی رو خودم متوجه شدم بابت هردو عذر خواهی می کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MEEAAD
۱۶:۳۷, ۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۴۳ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #103
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
با ســـ
ـــلامی دوبـــ♥ـــاره[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  ای بابا چرا مغلطه می فرمایید. بنده نگفتم آن کاربر که با آن هاست. خوبه علامت سوال هم گذاشته بودم و جمله ام را پرسش گونه مطرح کردم. اینجاست که میگویم سخنان بنده را مغرضانه میخوانند.
با اینکه بنده وکیل آن کاربر نیستم اما مهم نیست که شما آن را چه می پندارید؛ مدعی علیه (خوانده)،

هر گاه در مقام دفاع، مدعی امری شود که "محتاج" به "دلیل" باشد، "اثبات" امر "بر عهده ی او است".

بنده در چهارچوب قانون با شما بحث می کنم، حالا ممکن هست شما دوست داشته باشیـد تصورات و

یا نظرات شخصی و یا سلیقه ی خود را وارد کنید که آن به خودتان مربوط است. دلایل شما برای توجیه

این رفتار از منظر قانون قابل قبول نیست که به آن افترا می گویند و استدلال شما هم احتراماً می شود

نوعی سرپوش و بیان مطالب خلاف واقع و همچنین کتمان نمودن حقیقت. پرسیدن این سوال از مـنـظـر

"قانون" چه حمکی دارد؟ (آقای "X" نکند شما هم جزو همان گروه دزدان هستید؟) حال اگـر شمـا تـصور

می کنیـد دلیـلتـان برای توجیـه این رفتار قابل قبـول است یا بنده مغلطه کرده ام به خودتان مربوط است؛

همان طور که خانم، الهام غفوری برای توجیه تخلف عوامل سریال چنین استدلالی کرده اند: (هر کسی

در طـول روز اگـر در ماه مبارک رمضان میوه بخرد، روزه خوار است؟")
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  اینجا کلاس درس حقوق و قانون نیست، ولی باید عرض کنم که بنده هیچ صحبتی در مورد تجمع مقابل فرانسه یادم نیست کرده باشم.
ای کـاش شما از ادبیـات مناسب تری استفاده می کردید که گویـا هنوز هم بر همان رویه اصرار

دارید. همان طور که اینجا کلاس درس حقوق و قانون نیست، احتراماً شما هـم حـقـوقـدان و یـا

قاضی نیستید و نمـی توانیـد بـرای گروه و جماعتی حکم غیابی صادر کنید. پـر واضـح اسـت که

بـه مسائـل قانـونـی نیـز حداقل در این مورد آگاهی ندارید و متوجه تخلفاتـی که از سـوی شما

انجام گرفته (از منظر قانون تخلف محسوب می شود) نمی شوید و احتـرامـاً دارید جـرم خودتان

را سنگین تر می کنید ولی خوب چون شاکی خصوصی ندارید؛ هیـچ فـرقـی بـه حال ما نداردBlush
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:   باید عرض کنم که بنده "هیچ صحبتی" در مورد تجمع مقابل فرانسه "یادم نیست" کرده باشم.
ایـن موضـوع چـه ربـطی به سؤال هایی که بنده از شما پرسیدم دارد؟ اصـلا شــمـا فرض کنیـد،

تا بحال هیچ حرفی در مورد این تجمع نزدید و سپس به سؤالات بنده؛ جواب دهید:

آیا شما می توانیـد تجمع برای پیامبـر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را در مـقـابـل سفارت

فـرانـسـه کـه بـه فـراخـوان "عـمـومـی" انجام شده بود؛ فـقـط به جماعت بسیج نسبت بدهید؟

آیـا اگـر گـروهـی فتـنـه گـر و یا مخالفان این اعتراض در این تجمع شرکت کرده باشنـد و قصد به

خشونت کشیدن آن را داشته باشند؛ اصل کار که همان فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر

هست، زیر سؤال می رود؟ آیا شما می توانید در این صورت بگویید که بسیجیان گروه افراطی و

خشن هستند و ژست فراقانونی گرفته اند؟ اگر پاسختان مثبت است؛ به آن می گویند: "تهمت"
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  حقیقتا حال ندارم مستندات را بیاورم. ببخشید چون خیلی زیاد و البته بدیهی هستند.
خودتان قبلاً پاسخ خودتان را داده اید کاربر محترم:
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  این بحث تمام شدنی نیست، چون بسیار سخت و طاقت فرساست برای هر شخص که بیاید بگوید: "بله شما درست میگویید و من در اینجا اشتباه کردم."
احسنت، بنده هم موافق همین موضوع (قسمت آبی رنگ نقل قول پایین) هستم و می توانید آن

را در یک تاپیک جداگانه دنبال بفرمایید و به جای نسبت دادن خشونت یا افـراطـی گـری به گروه و

جماعتی خاص که با توجه به مطالبی که قبلاً بیان شد، تهمت محسوب می شود؛
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:   نه اتفاقا اگر دنبال جدل نیستید... به خاطر آنکه بتوانیم در رهیافت یک بحث خوب و جامع به روش های "نقد و امر به معروف" و.... بپردازیم.
مراتب امر به معروف و نهی از منکر و روش های مناسب آن به خصوص در تجمعات اینچنینی را

و راهکار های پیشنهادی خود را به افرادی مانند بنده که اطلاع چـنـدانـی ندارند؛ تـوضـیح دهـید✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۶:۵۰, ۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۴ ۱۷:۲۰ توسط میکا.)
شماره ارسال: #104
آواتار
(۳/شهریور/۹۴ ۱۷:۱۰)سید ابراهیم نوشته است:  شما مگر نماینده انصار حزب الله هستید؟
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۳۷)MEEAAD نوشته است:  
پرسیدن این سوال از مـنـظـر "قانون" چه حمکی دارد؟ (آقای "X" نکند شما هم جزو همان گروه دزدان هستید؟)

سلام
یه فرق بین این دو تا جمله هست. اگه گفتین چیه؟ Big Grin
۱۶:۵۴, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #105
آواتار
خیلی دوست دارم بدانم که طبق کدام بند قانونی شما خود را نماینده دادگاه و قانون و.... دانسته اید. که همه اش از زبان قانون سخن میگویید. Wink

بنده استدعای عجزانه از محضر شما دارم که از بنده شکایت کنید تا قانون حقیقی به قضاوت بنشیند. خیلی دوست دارم ببینم این همه جرائم بنده سنگین تر می شود، نهیات کار به کجا می انجامد. وقتی کلمه نکند به میان می آید بدین معناست که بنده باور ندارم جزء آن دسته هستید ،ولی اعمال و رفتارتان این را نشان می دهد... و با این کلمه و سوال میخواهم شما را بر حذر کنم.

یعنی حقیقتا این قدر سخت است درک معنای این جمله؟؟؟؟؟؟

اگر کمی تمرکزتان را به محتوای جملات و نه ظاهر و اشکال قلب و گل و... بگذارید، فکر کنم راحت تر و سریعتر به معنای جملات بنده برسید. Smile

2- کدام جمله بنده این بود که من حقوق دان هستم؟؟؟
3- شاید میم حسین الف عزیز برای دلالیل خاص و البته مورد احترام، مجبور به عذرخواهی شود تا این همه بحث کش پیدا نکند، ولی بنده با هزار دلیل دیگر مجبورم این بحث فرسایشی را ادامه بدهم.

کم کم به دلیل این ارسال ها در تاپیک زیر دارم پی می برم. Sad

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid243401
۱۷:۲۱, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #106
آواتار
ما هم خودمونو علاف کردیم تو این سایت .... والا ....
۱۷:۵۱, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #107
آواتار
ببينيد موضوع اين قدر پيچيده نيست ! بنده خودم بيننده خندوانه بودم و البته نقدهاي موردي هم بهش داشتم! تا اون نقد معروف رو ديدم و متوجه شدم ظاهرا خط فكري خندوانه در واقع همون (ورود آقايون ممنوع 2) هست و بعد از اون هم ديگه فكر نميكنم اين برنامه بتونه من رو بخندونه ،اصلا هم حرف سر رامبد جوان يا ديگري نيست شايد خود رامبدجوان فقط مجري و كارگردان بوده و خط فكري از جاي ديگر است ! شايد هم من اشتباه نتيجه گيري كردم (ردش كنيد) «اتفاقا خوشحال ميشوم كسي بتواند رد كند ...»

اصولا كساني كه خندوانه ميبينند 2 دسته هستند 1.كساني كه ميخواهند بخندند و براشون مهم نيست به چي ميخندند2.كساني كه ميخواهند بخندند ولي براشون مهم است به چي ميخندند

حالا يه نقدي نوشته شده براي توجه گروه دوم و مثلا تو كل كشور رو ده نفر تاثير گذاشته ، نويسنده ي اين متن حداقل تونسته ده نفر رو روشن كنه ! شما چيكار كرديد؟ اگر فكر ميكنيد بنده بد نتيجه گرفتم بيايد توضيح بديد ، شايد جايي اشتباه استدلال كردم و حقيقت برام مشتبه شده ! اگر هم درست استدلال كردم و موضوع جديه ، موضع و عملكرد شما چيست ؟

اگر هم كسي به شما توهين كرده دقيق تو يه نقل قول بياريد تا توهين كننده معلوم بشه ! نه اينكه همه چيز رو فيدبك كنيد به توهين كذايي !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
۱۷:۵۹, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #108
آواتار
البته در پیام خصوصی هم عرض کردم: کمترین توهین همان است که به چندین پیام خصوصی که تقریبا همان حکم سلام در فضای حقیقی را دارد، پاسخ داده نمی شود، و بیشترین آن هم آنجاست که .... باز هم بیخیال.
بنده گذشتم. حتی آنجا که کاربری به اشتباه تصور کرده بود که به او نقد کرده ام و .... بی خیال.

وقتی شما می آیید تنها با هدف نقد (نه طرفداری، بلکه نقد) یک برنامه وارد تاپیک می شوید و بعد نگاه میکنید که یک کاربر سیادت شما را زیر سوال می برد، یک کاربر تهدید غیر مستقیم به شکایت و رسیدگی از مراکز قانونی و دادگاه و .... میکند، حق بدهید که دریابم مسأله یک نقد ساده نیست، مسأله همانطور که میم حسین الف عزیز اشاره کردند عقده گشایی و راه دادن به کینه های نفسانی است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، میکا ، رکن الهدی
۱۸:۱۴, ۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۴ ۲۰:۳۳ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #109
آواتار
با ســـ
ـــلامی دوبـــ♥ـــاره[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۵۴)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  خیلی دوست دارم بدانم که طبق کدام بند قانونی شما خود را نماینده دادگاه و قانون و.... دانسته اید. که همه اش از زبان قانون سخن میگویید. Wink
(۷/شهریور/۹۴ ۱۷:۵۹)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:   مسأله همانطور که میم حسین الف عزیز اشاره کردند "عقده گشایی" و راه دادن به "کینه های نفسانی" است.
از حسن ادبتـون کمال تشکر را دارم. گـذشته از مغلطه ی توسل به شخص و سه نقطه؛

لـطفاً خلط مبحث نشود.

بنده نگفتم نماینده ی قانون هستم بلکه ادعای واهی و افترائات شما را و همین طور ادله

اثبـات دعـوی را از منـظـر قـانـون مورد بررسی قرار دادیم و منبع هر کدام نیز به شما ارائـه

شده است؛ شامل: ماده ی "194" قانون آییـن دادرسی مدنـی و جلد سـوم قانـون مدنی

در "ادله ی اثبات دعـوی". بـه همـراه پایانه ی قوه ی قضائیه: (اطلاع رسانی پرونده).

و همانطور که خودتان نیز بدان اشاره فرمودید، باید مرجع ثـالثی بـه آن رسیدگی کند:
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۵۴)سید ابراهیم نوشته است:  از بنده شکایت کنید تا "قانون حقیقی به قضاوت بنشیند".
همان طور که قبلاً در تاپیک (شادی کردن عوامل پایتخت 4) همین کار را کردیم و خطاب به

کاربری که به مانند شما قصد کش دادن موضوع را داشتند؛ گفته بودم که:
(۲/مرداد/۹۴ ۱۳:۵۷)MEEAAD نوشته است:  بستگی به کیفیت و حـدود تـخلف شما داره که "تـشـخـیـص آن" مـربـوط بـــه

"دایره ی مبارزه با منکرات" میشه و من نمی تـونـم بـراش حـکـم صـادر کــنـم.
تخلف شما نیز از منظر قانون محرز است اما پیگری آن هیچ ربطی به بنـده نـدارد و کسـی هم قصـد

تلف کردن وقت خودش را ندارد؛ خودم که می دانم عاقبت پیگیری موارد اینچنین نهایتاً چه می شودBlush
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۵۴)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  کدام جمله بنده این بود که من حقوق دان هستم؟؟؟
برای بنده که واضح است شما حقوق دان نیستید ولی طوری بر روی افترای خود سرپوش می گذاریـد

و دوباره همان دلایل را برای توجیه تکرار می کنید که گویا این ادله را از نظر خود قانونی می دانید و برای

شما در بالا صحبت های خانم، الهام غفوری را به عنوان مثال نقل قول کردم.

ای کاش شما به جــای کــری خواندن:
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۵۴)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است:  بنده استدعای عجزانه از محضر شما دارم که از بنده شکایت کنید
و پیگیری روند اینگونه ی تاپیک حداقل به موضوعی که "دو بار" مطرح شد "پاسخ می دادید":
(۷/شهریور/۹۴ ۱۶:۳۷)MEEAAD نوشته است:  
اصلا فرض کنید تا بحال هیچ حرفی در مورد این تجمع نزدید و سپس به سؤالات بنده؛ جواب دهید:

آیا شما می توانیـد تجمع برای پیامبـر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را در مـقـابـل سفارت

فـرانـسـه کـه بـه فـراخـوان "عـمـومـی" انجام شده بود؛ فـقـط به جماعت بسیج نسبت بدهید؟

آیـا اگـر گـروهـی فتـنـه گـر و یا مخالفان این اعتراض در این تجمع شرکت کرده باشنـد و قصد به

خشونت کشیدن آن را داشته باشند؛ اصل کار که همان فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر

هست، زیر سؤال می رود؟ آیا شما می توانید در این صورت بگویید که بسیجیان گروه افراطی و

خشن هستند و ژست فراقانونی گرفته اند؟ اگر پاسختان مثبت است؛ به آن می گویند: "تهمت"
و یا همان موضوعی را که خودتان فرمودید را و بنده نیز روی آن تأکید کردم را در یـک تاپـیـک جـداگـانـه

مطـرح می کردید. بیـش از صلاح نیست که با شما در این زمینه بحث شود✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۹:۲۱, ۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۴ ۱۹:۳۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #110
آواتار
بنده کجا بی ادبی کردم. کجا کری خوانی کردم؟؟؟ کلا احساس میکنم شما دارید با کاربر دیگری صحبت میکنید. آن جمله ای که نقل قول کردید کجایش بی ادبی بود؟؟؟ کاربر گرامی چرا فرار به جلو میکند. شما بارها فرمودید که قانون این را میگوید قانون آن را می گوید....

بنده اشتباه کردم و از کاربرانی که خود می دانند عذرخواهی میکنم. این حقیر را حلال کنید/ ای کاش کاربران عزیزحداقل در پیام خصوصی به من تذکر بدهند. نمی دونم شاید دارم بی ادب میکنم و خودم خبر ندارم. SadSad
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]