کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
open mind
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۶, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۹:۴۸)sinasafaee نوشته است:  دوستان برای این بحث و تاخیری که درجواب ها وجود داره این محیط مناسب نیست .
اگر گاگا و بقیه دوستان موافق هستند یک زمانی رو بذاریم و در یاهو بحث رو ادامه بدیم.
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۴۰)ANTI MASON نوشته است:  اول از همه باید بگم با حرف های GAGA در مورد اسلام مخالفم من دینی رو از این کاملتر ندیدم برای هر کسی به زبون همون فرد جوابی داره حتی برای نمادگرا ها هم نماد گرایی کرده که در یک پست خواستم در مورد نماد گرایی های درون قران و اسلام بگم که همتون ریختین سر من که اصلا توی اسلام نماد گرایی معنی نداره.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3334.html
در مورد اینکه توی تالار اصلا نماد و نماد بازی معنی نداره هم کاملا مخالفم اقا وحید مگه نه این که توی هر پستی توی تالار همه دنبال نماد گرایی هستند مثلا میخوان یک فیلم رو نقد کنن میرن دنبال نماد های استفاده شده در فیلم یا میخوان یک بازی رو تحلیل کنن فقط دنبال نماد ها توی اون بازی میگردین یا نماد ها توی فلان جشنواره یا توی فلان کتاب یا توی فلان میدان فلان شهر یا توی فلان ........اخر ادم های حسابی یک فیلم یک رویداد یا یک مکان رو اگه اینجوری تحلیل کنین بهتون میخندن باید به جای اینکه دنبال نماد ها در اون فیلم باشیم دنبال اثرات مخربش باشیم و......شما ها اکثرتون با مستند ظهور با این جریانات اشنا شدین من با استاد عزیز اقای رائفی پور . بابا بنده دیگه داشتم بسمت بی دینی میرفتم که منو نجات داد. مستند ظهور رو بهش خیلی ایرادات وارده اگه دنبال سخنرانی های رائفی پور باشید میفهمید اونا چیه.مثلا یکیش بزرگ کردن حزب شیطانه که در مقابل ما هیچه.
میخواستم یک پست به نام توهم نماد گرایی ایجاد کنم که بیخیال شدم. ولی انگار که مرغ شما یک پا داره نه؟
در مورد نقد فیلم رسانه همه این طور برخورد نمی کنند . بررسی نماد ها فقط جزئی از کل نقد هست . مثلا حسن عباسی کجا گیر می ده به این نماد ها . شما لاست و24 و فرار از زندان و ... چطور نمادگرایانه نقد می کنید و حمله دشمن رو خنثی می کنید . طبیعتا این نوع نقد راه به جایی نمیبره

جناب sinasafaee من نمیگم همه. ولی میگم که اکثر این تحلیل ها راه به جایی نمیبره مثلا شما برو تحلیل های ارباب حلقه ها رو بخون از نظر من بعضی هاشون فوق العاده سطحی و نامید کننده هست.نه این که افراد خدای نکرده نفهمی این فیلم ها رو تحلیل کرده باشند بلکه راهی که دارن تحلیل میکنن از نظر من اشتباه هست.و متاسفانه اکثر شما اقای رائفی پور رو فقط در حوزه ی نماد شناسی میشناسین ولی ایشون فقط تا مقطعی خواستند که ذهن ها رو به سمت این مطلب جلب کنند و بیشتر سخنرانی هاشون تحلیل این جریان و جریان مقابلش یعنی ما مسلمون ها هست که قدرتمون صد برابر اون حرومزاده هاست . و گرنه از نظر من ایشون یک نابغه ی تحلیل کردن وضعیت کنونی ماست.
۱۰:۳۶, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۲۳)gaga نوشته است:  من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا
بچه ها اگه کمی فکر کنید اونا دارن پیشرفت می کنن اما ما سر جای خودمون وایسادیم فقط دنبال مدرکیم
جالبه.شما اسلام رو از همه ما بیشتر میشناسی و قبولش نداری و فقط خدا رو قبول داری.
خیلی جالبه.اگر بحث غرور و خود بزرگ بینی و این حرف ها رو در مورد شما بذاریم کنار و شما واقعا حرفی برای گفتن داشته باشید برای من خیلی جالبه که اسلام رو به من بشناسونید.بی صبرانه منتظرم ببینم چی از اسلام میدونید که از همه ما دانسته هاتون بیشتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 872325 ، أین المنتظر ، محمداحسان
۱۵:۵۸, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
خانم گاگا !
اگه ممكنه براي ما بيشتر توضيح بديد كه منظورتون از خدا كيه؟
و برنامه اش براي زندگي دنيايي چه طور به دست شما رسيده ؟
Huh

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، meshkat ، ganjname ، sinasafaee ، محمداحسان ، parisan ، خادمة الزهرا
۲۳:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۰:۰۹ توسط gaga.)
شماره ارسال: #14
آواتار
اون چیزی که تو کله من هست در مورد خدا با اون چیزی که شماها میگین خیلی فرق داره با اون چیزایی که تو مغزتون فرو کردن . اسلام دین کاملی نیست از نظر من. از نظر شما بله شاید باشه منم مسلمونم ولی کاش نبودم کاش توی مکه به دنیا می امدم یا تو وست new york.
اگه تو مکه بودم از اسلام دفاع می کردم نه تو ایران حالا افتادددددددددددد
وقتی که از دینی سو استفاده کنن هر کس به نفع خودش یعنی چی؟
بی بند و بار ترین دینی که دیدم مسیحیت هست سخت ترین دینی که دیدم یهودیت . اسلام این وسط هستش که نرماله آره قبول دارم. اگه هر کسی عاقل یاشه چیزی که بین همه ی این ها مشترک هست رو انتخاب میکنه اونم خداس. ما دیگه داریم وارد عرصه های جدیدی میشیم باید این دینو دین بازیامونو جمع کنیم من با secular کاملا موافقم . دنیایی بدون مذهب ودین تا هر کس نتونه بوسیله ی دین قدرت نمایی کنه. (به شرطی که به نفع یه قشر نشه) به اسم دین و مذهب مردمو سنگ سار می کنند دار میزنن منظورم فقط اسلام نیست هر دینی که با مردمش این کارو میکرد اما باز تو این دوره دین های دیگه مثل یهودیت یا مسیحیت جمش کردند مال دوران قرون وسطا شون بود . سنگ سار از همین یهود آمد( برین آخرین آهنگ جدید lady gaga رو ببینید اسمش هست judas همه چی دستتون میاد) اما دیگه چشماشونو باز کردند. . اما ما هنوز داریم زمان قرون وسطای اونا رو طی میکنیم. هم ما هم همه این عربای درپیت سوسمار خور...الان همون مردم مصر 30 سال دیگه میگن حسنی مبارک کاش بر گردی...
واقعا الان فکر کردم دارم تو یه کشور جهان سوم زندگی میکنم وقتی چشمتونو رو حقایق میبندین و فقط به چیزای قدیمی و چیزایی که تو کلمون فرم کردن بسنده می کنید . بازم میگم هر کسی اسلام رو یه جور میبینه .... یکی آزادی می خواد پیشرفت می خواد یکی میگه بزار سرمون تو لاک خودمون باشه تو سری هم خوردیم بیخیال.
۰:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15

با عرض سلام و خسته نباشيد
دوستان فقط كافيه به جملات خانم gaga دقت كنند
قطعا ايشون يكي از كاربراي سايتي مثل بالاترين و غيره هستند كه "احتمالا به صورت اتفاقي" فيلم The Arrivals را ديده اند
شما اگر دين كامل تر از اسلام سراغ داريد بفرمائيد كه همه ما سر و پا گوشيم..
با اينكه احتمال مي دهم چه كلمات و جملاتي را بعد از اين ارسال من خواهيد نوشت ولي باز منتظرم تا ببينم بحث را به كجا پيش مي بريد

نقل قول:اگه تو مکه بودم از اسلام دفاع می کردم نه تو ایران حالا افتادددددددددددد

شما كه اين دين را كامل نمي دونيد چگونه و با چه منطقي مي خواهيد از اين دين دفاع كنيد

در آخر اينكه با مبهم نويسي و بريده بريده نوشتن فقط خودتان را تحت فشار ميگذاريد
بهتر است كه در يك پاسخ درست تمامي عيب هايي كه براي دين اسلام ميدانيد را بنويسيد و منتظر پاسخ دوستان بمانيد
در غير اينصورت بهتر است كه به ابهام ذهني ديگران اضافه نكنيد و اين تاپيك را پاك كنيد!

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمداحسان ، Amir ، 872325
۰:۴۰, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:اسلام دین کاملی نیست از نظر من. از نظر شما بله شاید باشه
اسلام از نظر خدا دین کاملی هست طبق آیات قرآن. مثل این است که شما زیبا باشی ولی منه بد سلیقه بیام بگم شما زشت هستی. آیا این گفته من و این کج فهمی من در اصل موضوع تغییر ایجاد میکنه!
مسلمأ خیر! فقط باعث میشه من از خوبی ها دور بشم

نقل قول: منم مسلمونم ولی کاش نبودم
یکی از بهترین نعماتی که خدا به شما و ما داده این است که ما مسلمان هستیم (اگه اشتباه نکنم طبق گفته علی (علیه السلام) )

نقل قول:کاش توی مکه به دنیا می امدم یا تو وست new york.
تکلیف خودتون را روشن کنید

نقل قول:وقتی که از دینی سو استفاده کنن هر کس به نفع خودش یعنی چی؟
این چیزی که شما می گویید خیلی عادی هست. در همه جای این دنیای کثیف از هر چیزی سوء استفاده می کنند
مثلا هنر یا ورزش
این دلیل بر بد بودن آن ندارد بلکه نشانه ایست بر مهم بود آن.
نقل قول:...ما دیگه داریم وارد عرصه های جدیدی میشیم باید این دینو دین بازیامونو جمع کنیم...
دنیایی بدون مذهب ودین تا هر کس نتونه بوسیله ی دین قدرت نمایی کنه. (به شرطی که به نفع یه قشر نشه)
عرصه های جدید نسبت به چی؟
میشه کمی توضیح دهید
انسان همیشه به دین نیاز داره. چون این نیاز فطری است. دین یعنی روش زندگی. روشی که خدا برای ما در نظر گرفته. برای تک تک افراد جامعه و همچنین برای کل آن.
نمی توانید از این چشم پوشی کنید که جوامع غربی که قرار بود عاری از دین باشند، دارن به سمت دین بازمی گردند (آخرین حربه شیطان نیز شیطان پرستی است، که به شدت دارن روش کار می کنند)

نقل قول: به اسم دین و مذهب مردمو سنگ سار می کنند دار میزنن منظورم فقط اسلام نیست هر دینی که با مردمش این کارو میکرد اما باز تو این دوره دین های دیگه مثل یهودیت یا مسیحیت جمش کردند مال دوران قرون وسطا شون بود . سنگ سار از همین یهود آمد( برین آخرین آهنگ جدید lady gaga رو ببینید اسمش هست judas همه چی دستتون میاد) اما دیگه چشماشونو باز کردند. . اما ما هنوز داریم زمان قرون وسطای اونا رو طی میکنیم.
لطفا کمی مطالعه کنید یا کمی جستجو در همین تالار. شاید نظرتان درباره سنگسار عوض شود
بحث سنگسار پیش پا افتاده ترین چیزی است که مخالفان اسلام برای فریب افراد کم اطلاع یا بی اطلاع استفاده و آن را علم می کنند.

نقل قول:هم ما هم همه این عربای درپیت سوسمار خور...الان همون مردم مصر 30 سال دیگه میگن حسنی مبارک کاش بر گردی...
لعنت به این آل سعود بی همه چیز که باعث شده ما به برادران دینی خودمون بگیم سوسمار خور!
ملاک سنجش حال افراد است.
اصل مطلب اینه که در کشورهای حاشیه خلیج فارس، کارهای کثیف بصورت شیک انجام می شه
و از آنجایی که در کشور ما ممنوع هست، بعضا مورد حسادت ما می شود (البته نیاز به توضیح دارد)
و یک نکته دیگه اینکه لطفا کمی تاریخ حمله اعراب به ایران را بخوانید تا اصل موضوع دستتان بیاید
در ضمن در این مورد می توانید از این کاربر نیز سوال بفرمائید.

نقل قول:واقعا الان فکر کردم دارم تو یه کشور جهان سوم زندگی میکنم

این کلمه "جهان سوم" لعنتی را نیز از واژگان خود حذف کنید. این لغت برای تحقیر ما در کشورهای غربی ساخته شده است.

نقل قول:وقتی چشمتونو رو حقایق میبندین و فقط به چیزای قدیمی و چیزایی که تو کلمون فرم کردن بسنده می کنید . بازم میگم هر کسی اسلام رو یه جور میبینه .... یکی آزادی می خواد پیشرفت می خواد یکی میگه بزار سرمون تو لاک خودمون باشه تو سری هم خوردیم بیخیال.

حرف آخر اینکه:
خیلی از مشکلات را نمی توان نادیده گرفت. ولی برای حل آن باید مطالعه کنیم.
باید خدا و رسول الله و دین را بهتر بشناسیم.
برای وضعیت کشور را بررسی کنیم
باید جایگاه خودمان را بدانیم
و بدانیم که برای رفع هر مشکل باید از خودمان شروع کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Reza2035 ، محمداحسان ، montazer_rm ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Reza14 ، parisan ، rastin
۹:۲۷, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۲۷)gaga نوشته است:  اون چیزی که تو کله من هست در مورد خدا با اون چیزی که شماها میگین خیلی فرق داره با اون چیزایی که تو مغزتون فرو کردن . اسلام دین کاملی نیست از نظر من. از نظر شما بله شاید باشه منم مسلمونم ولی کاش نبودم کاش توی مکه به دنیا می امدم یا تو وست new york.
وقتی که از دینی سو استفاده کنن هر کس به نفع خودش یعنی چی؟
بی بند و بار ترین دینی که دیدم مسیحیت هست سخت ترین دینی که دیدم یهودیت . اسلام این وسط هستش که نرماله آره قبول دارم. اگه هر کسی عاقل یاشه چیزی که بین همه ی این ها مشترک هست رو انتخاب میکنه اونم خداس. ما دیگه داریم وارد عرصه های جدیدی میشیم باید این دینو دین بازیامونو جمع کنیم من با secular کاملا موافقم . دنیایی بدون مذهب ودین تا هر کس نتونه بوسیله ی دین قدرت نمایی کنه. (به شرطی که به نفع یه قشر نشه) به اسم دین و مذهب مردمو سنگ سار می کنند دار میزنن منظورم فقط اسلام نیست هر دینی که با مردمش این کارو میکرد اما باز تو این دوره دین های دیگه مثل یهودیت یا مسیحیت جمش کردند مال دوران قرون وسطا شون بود . سنگ سار از همین یهود آمد( برین آخرین آهنگ جدید lady gaga رو ببینید اسمش هست judas همه چی دستتون میاد) اما دیگه چشماشونو باز کردند. . اما ما هنوز داریم زمان قرون وسطای اونا رو طی میکنیم. هم ما هم همه این عربای درپیت سوسمار خور...الان همون مردم مصر 30 سال دیگه میگن حسنی مبارک کاش بر گردی...
واقعا الان فکر کردم دارم تو یه کشور جهان سوم زندگی میکنم وقتی چشمتونو رو حقایق میبندین و فقط به چیزای قدیمی و چیزایی که تو کلمون فرم کردن بسنده می کنید . بازم میگم هر کسی اسلام رو یه جور میبینه .... یکی آزادی می خواد پیشرفت می خواد یکی میگه بزار سرمون تو لاک خودمون باشه تو سری هم خوردیم بیخیال.
عزيزم شما گفتي اسلام رو از همه ما بهتر ميشناسي و دين كاملي نيست و قبولس نداري ما هم گفتيم دلايلتون رو ارائه كنيد كه اگر درست بود ما هم اسلام رو اونطور كه شما شناختيد بشناسيم اينايي كه گفتيد يه اپسيلون هم نشون نميداد كه شما اسلام رو ميشناسيد.شما به عرب ها توهين ميكنيد بعد ميگيد كاش تو مكه به دنيا مي اومدم؟؟؟؟؟؟؟؟اگه تو مكه بوديد از اسلام دفاع ميكرديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!از اسلام وهابيون دفاع مي كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا حالا يكبار هم در مورد اعتقادات وهابيون مطالعه كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يا شايد هم منظورتون اينه كه اسلام دين عرب هاست.
جالب تر اينكه ما از شما دليل و مدرك و حرف هاي مستند خواستيم و شما ما رو به ليدي گاگا ارجاع ميديد؟منبع موثق تر از اون نداشتيد؟
در ضمن شما نگفتيد هركسي اسلام رو يه جور ميبينه شما گفتيد من از همه اسلام رو بهتر مي شناسم.
يه جا هم گفتيد من خودم مسلمونم ولي كاش نبودم.چطور امكان داره كسي كه اسلام رو قبول نداره مسلمون باشه؟؟؟؟؟تو شناسنامه.نه عزيز من اسلام به پذيرش قلبيه.شما بريد تحقيق كنيد و دين خودتون رو انتخاب كنيد.
راجع به آزادي هم عرض كنم خدمتتون كه ما مسلمان ها(اگه خدا در جمع مسلمانان قبولم كنه)آزاديم.آزاد آزاد البته در چهارچوب انساني.آزادي بي قيد و شرط مال آفريده هاي پايين تر از انسانه نه اشرف مخلوقات.
خلاصه اينكه اگر بحثي داريد درست و علمي بحث كنيدوگرنه اين مدل بحث كردن هيچ فايده اي نداره شما انگار يه هدف داريد و اون كوبيدن اسلامه و هيچ دليل علمي هم نداريد كه در اين صورت بحث با شما بي فايده ست.
خدا همه ما را به راه راست هدايت كند و بيشتر از همه بنده عاصي(منظورم خودمه)اش را.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohamad ، فاطمه خانم ، Reza2035 ، محمداحسان ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Reza14 ، parisan ، rastin ، فرهاد
۱۳:۱۱, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام

نمیدونم برای چی هر از چند وقتی باید یه انسان open mind Idea سر و کلش توی این سایت پیدا بشه و شروع کنه به نصیحت کردن بقیه! کسی که حتی یک ساعت هم سابقه ی حضور در تالار را ندارد و این همه هم نتیجه راجع به مطالبی که توی سایت نوشته شده گرفته!!!! و اون وقت ادعای روشن فکری هم میکند.

بقیه ی دوستان هم که انگار منتظرن که یه همچین ادمی پیده بشه و شروع کنن به پست زدن. در صورتی که در بسیاری از مواقع اصلا طرف مقابل ارزش جواب دادن ندارد و در اخر هم همیشه هیچ سودی به حال هیچ کس ندارد و هیچ کس از عقیده اش کوتاه نمی اید!

مگر نه اینکه این سایت هدفش پاسخ گویی به شبهات نیست!!!!!

و این جزء قوانین سایته!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چرا مدیران این موضوعات را مدیریت نمیکنند؟ و دائما باید شاهد حاشیه سازی های بی جهت و بی فایده باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۵:۴۷, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۶:۵۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #19
آواتار
دوست عزیز gaga یه نکته رو بدونین بد نیست. بچه های این فروم با بقیه فرومهای اسلامی یه تفاوت عمده دارن. اونها بیدار شدن. به چه معنا؟ یعنی اینکه اون مسلمانی که بهشون به ارث رسیده بود و قدر و ارزشش رو نمی دونستن و فقط از سر تقلید انجام می دادن رو کامل رفتن دنبال تحقیقاتش. به این زودی ها هم تموم نمیشه. به اصطلاح ما تازه مسلمان شده هستیم. اینکه دوستمون فرمودن عاشق اسلام شدن در مورد من و امثال من هم صادقه. در عین حال دو سال پیش نگاه ما به دین و آزادی همین نگاه شما بود. بنابراین با طرح اینکه اسلام دین کامل نیست و سنگسار و اعدام داره و متمدن و مدرن نیست نمی تونین کاری از پیش ببرین و مثلا بچه های اینجا رو از خواب جهالت بیدار کنین چون اولا اینها یکبار بیدار شدن اونهم چه بیدار شدنی و دیگه اینکه حتی اگه خواب باشن یاد گرفتن با حرف این و اون روی هوا چیزی رو نپذیرن و حتما در موردش تحقیق کنن.

اگر ایراد شما به اسلام به سنگساره مطلبش در تالار موجوده. اگر اعدام اشتباهه منطقی تاپیکی ایجاد کنین و بحث کنین ببینیم اعدام درسته یا زندان های حبسی و .... اگر در اسلام آزادی وجود نداره، بفرمایین تعریف شما از آزادی چیه. چون دوستان معتقدن اسلام دین آزادی و آزادگیه. پس تعاریف یکسان نیستن.

اگر چون از اسلام سوء استفاده می کنن پس مشکل از اسلامه، پس چون از بحثهای پزشکی و امنیتی و مهندسی و ... هم سوء استفاده میشه پس کلا پزشکی و مهندسی رو باید تعطیل کرد. درسته؟

اینکه بفرمایین چون در ادیان خدا مشترکه پس بچسبیم به خدا. باشه قبول. اما کدام خدا؟ تعریف شما از خدا چیه؟ چرا خلق ایجاد کرده؟ ما چکاره ایم در برابر خدا؟ مایی که خلق شدیم و از ذره ای نطفه به وجود اومدیم چطور باید زندگی کنیم؟

یه ماشین لباسشویی ساده یه user manual داره تا ازش استفاده کنیم. انسان به این پیچیدگی به اصطلاح multi task و multi process یه manual نمیخواد؟ manual انسان میشه روش و آیین زندگی. یعنی دین. همون بیخدا و کافر هم دین به معنی آیین زندگی خودش رو داره. شیطان پرست ها هم دارن....

دین یعنی آیین زندگی. یعنی قانون زندگی. مثل قوانین راهنمایی و رانندگی. آیا درسته بگیم باید قانون (دین) نباشه تا هر کس آزاد باشه هر جور خواست رانندگی (زندگی) کنه؟

مجموع عرایض اینکه اینطور کلی بحث کردن چند بار در همین تالار اتفاق افتاده و جز اتلاف وقت و ناراحتی طرفین هیچ سودی (تاکید میکنم هیچ سودی) نداشته. بنابراین این تاپیک بسته میشه.

بهتون توصیه میکنم کمی مطالب بخش مهدویت رو مطالعه کنین سوالی اگر بود همونجا بپرسین. دوستان در حد وسع خودشون جواب میدن. سوال و مشکلی دارین جدا مطرح کنین تا بشه نتیجه گرفت.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به پیشنهاد یکی از کاربران دلسوز، تاپیک رو باز می کنم اما اگر دیدم مسیر بحث همون کلی گویی و .... هست تاپیک رو می بندم.

اگر دوستمون gaga خواستن بحث رو ادامه بدن مطالعه اولیه تالار و بحث روی یک موضوع خاص رو مد نظر داشته باشن. اگر برای بحث جدیدی تاپیکی ایجاد کردین اینجا لینکش رو بزارین.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، خیبر110 ، Reza14 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، parisan ، فرهاد ، محب الزهرا ، خادمة الزهرا
۱۷:۲۹, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۰ توسط gaga.)
شماره ارسال: #20
آواتار
باشه 1 چیزی میگم دیگه جمعش میکنم فقط بلدید حرف بازی کنید. قصدم به ورود سایت همین بود تا ذهن شماها که مثلا بیداره رو ببینم چیه؟
شنیده بودم که تو این سایت اینطوری حمله ور میشد رو سر همه.
منظورم آدم هایی با طرز تفکر من.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا