کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
open mind
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۷, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۸:۱۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۹)gaga نوشته است:  باشه 1 چیزی میگم دیگه جمعش میکنم فقط بلدید حرف بازی کنید. قصدم به ورود سایت همین بود تا ذهن شماها که مثلا بیداره رو ببینم چیه؟
شنیده بودم که تو این سایت اینطوری حمله ور میشد رو سر همه.
منظورم آدم هایی با طرز تفکر من.

کداl حمله عزیز دل برادر ؟ مگر کسی از گل نازک تر هم بهت گفت ؟ خوب یک مسعله رو مطرح کردی و جواب دوستان رو هم شنیدی.بیان عقاید حق همه اعضا است به هر حال اگر دوست داشتی در چهار چوبی منطقی و اندیشمندانه با هم صحبت کنیم بفرمایید . فکر شما رو با یک سری کلی گویی های بدون دلیل که بر اثر تکرار در ذهن مخاطب جا میگیره پر کردند.البته خیلی ها همین مدلی هستند .
جناب بیداری اندیشه صحبت کاملا منطقی رو ارایه دادند . اگر دوست دارید ما رو بیدار کنید یا حد اقل به درستی افکارتون پی ببرید بسم الله .اما این هم بهتون بگم انسان در مقابل تغییر فکر و اندیشه پذیرفته شده مقاومت میکنه و میترسه در معرض نقد قرار بگیره .
چون پذیرفتن یک فکر دیگه ممکنه روش زندگیش رو تغییر بده و این یعنی دست برداشتن از خیلی چیزایی که بهش علاقه بسته و این مشکله .اما غیر ممکن نیست .ما براش اماده ایم بفرمایید(امیدوارم شما هم اماده باشید)
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، sinasafaee ، فرهاد
۱۸:۰۲, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
با سلام خدمت بچه هاي تالار

براي بحث هاي اين چنين بايد يه چارچوب معين و هدف مشخصي تعيين بشه. اگر از هر دري صحبت بشه بحث به هيچ جا نميرسه.

يكي از نكاتي كه شما اشاره كرديد اين بود كه ديدگاهتون با چيزي كه تو مغز ما فرو كردن درمورد خدا فرق داره.
خوشحال ميشم اگر نظر شما رو درباره خدا بدونم؟

همچنين شما گفتيد كه در ايدئولوژيتون به اين قائل هستيد كه بايد دين رو گذاشت كنار؟ سوالي كه دارم اينه با اين ديدگاه شما چطور ميگيد بايد به نقطه مشترك اديان يا همون خدا چسبيد؟ وقتي شما دين رو بذاريد كنار كل دين رو رد كرديد. اگر در دين مشكلي باشه نقطه مشترك همه اديان پر اشكال ترين جاي اديان ميشه نه درست ترين جاي اونها.

ممنون ميشم جوابمو بديد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم
۱۸:۲۶, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۴ توسط gaga.)
شماره ارسال: #23
آواتار
من که نخواستم حرفای من رو قبول کنیین یا این طرز فکرتونو تغییر بدید فقط خواستم دست از سر این یهودیت و مسیحیت بر دارید شیطان پرستی که با هاش دارید خودتونو خفه می کنید بر دارید و الا که تو این سایت کار دیگه ای جز این نخواهید داشت. شنیده بودم که تو این سایت اینطوری میریزن رو سر افرادی مثل من حمله ور میشید
آخه عرب ها چی دارن که بهشون حسودیمون بشه. خیلی هم معلومه که تازه مسلمون شدید. فقط بلدید حرفاتونو با زور بزنید چون از اول همینو بهتون یاد دادن... من یه دانشجوی رشته گرافیکم که بخاطر اینکه تصویری از خدا کشیده بودم معلقم کردن یه ترم. پس ببینید با این کاراشون از این دین زده شدم. الانم دیگه با این حمله ای که کردید معلوم شد شما ها همتون سر و ته یه کرباسین از اون گندتون گرفته تا کسایی که تو این سایتنو میگن دین شناسو مسلمونو کاملا به من بی احترامی کردن.
قوانین یازده و سه آنتوان لاوی( به قول شماها شیطان پرستی)
11. وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن
3. وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
و دو فلسفه شیطانی
3. شیطان می‌گوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
9. شیطان بهترین دوست کلیسا و مسجد است چرا که در تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری آنها است.
و در آخر نتیجه گیری من:
از نظر من شیطانی وجود نداره که مارو گول بزنه و باعث کارهای بد بشه این خود ماییم که برای سرپوش گذاشتن رو کار هامون میندازیم گردن شیطان این نفس خود ماست که اشتباه میکنه شیطان 1 بار انسان را گول زد از آن موقع به بعد اسمش بد در رفت شیطان پرستان بر این باورند که اساسا در این عالم انسان بد یا انسان نا پاک وجود ندارد، بلکه انسانها بیمار می شوند و ما همیشه با انسانهای بیمار روبرو هستیم چرا که خداوند متعال انسان را ذاتا پاک آفریده است و از روح الهی خود در پیکر بی جان او دمیده است و انسان ها با مراقبت نکردن از جسم و روح پاک خود دچار بیماری های روحی و جسمی می شوند. و اگر بگوییم که نظر آنها یا من غلط هست میشه گفت که شیطان نام فرشته‌ای است که مومنین را مورد محک قرار می‌ده.
ذهنیت اکثر مردم نسبت به satanism بده اما آنها با انگیزه هی فردی و عوامل اجتماعی که دارند ومهم تر از همه این که خودشون را کاملا قبول دارند و به خودشان و دینشان اطمینان دارند واینکه همیشه گروه اقلیت در محبوبیت افراد خاص قرار می گیرند.
من بازم سر میزنم بهتون با تاپیک های باحال.
مسیحیت در انتظار مسیح
شیطان پرستان در انتظار لوسیفر
و اسلام در انتظار حضرت مهدی
همتون در پناه اسلام خیلی زنده باشید .
[b]
سرمد تو حدیث کعبه و دیر مکن / در کوچه شک چو گمرهان سیر مکن
رو شیوه معرفت ز شیطان آموز / او را بپرست و طاعت غیر مکن

کداl حمله عزیز دل برادر ؟ مگر کسی از گل نازک تر هم بهت گفت ؟
بله یکی تاپیک خصوصی داده به من میگه چرا چرتو پرت مگی .
بیخیال تا بعد. .
۱۸:۵۰, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۶)gaga نوشته است:  من که نخواستم حرفای من رو قبول کنیین یا این طرز فکرتونو تغییر بدید فقط خواستم دست از سر این یهودیت و مسیحیت بر دارید شیطان پرستی که با هاش دارید خودتونو خفه می کنید بر دارید و الا که تو این سایت کار دیگه ای جز این نخواهید داشت. شنیده بودم که تو این سایت اینطوری میریزن رو سر افرادی مثل من حمله ور میشید

من هم نميخوام ديدگاه شما رو تغيير بدم يا حرفاي شما رو قبول كنم. فقط ميخوام با ديدگاهتون درباره خدا آشنا بشم. همين!!! به نظر ارتقاي تفكر انسان در آشنايي با افكار كساني است كه مخالف اون نظر ميدن.
درضمن چه حمله اي؟ هر سلامي يه عليكي داره... وقتي ميگيد به شما يه چيزي رو خوروندن و تو مغزتون فرو كردن معلومه آدم در مقابل شما جبهه ميگيره. بهتره شما در فضايي سالم صحبت كنيد تا از حمله هايي اينچنين (!!!!) در امان بمونيد.

(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۶)gaga نوشته است:  آخه عرب ها چی دارن که بهشون حسودیمون بشه. خیلی هم معلومه که تازه مسلمون شدید. فقط بلدید حرفاتونو با زور بزنید چون از اول همینو بهتون یاد دادن... من یه دانشجوی رشته گرافیکم که بخاطر اینکه تصویری از خدا کشیده بودم معلقم کردن یه ترم. پس ببینید با این کاراشون از این دین زده شدم. الانم دیگه با این حمله ای که کردید معلوم شد شما ها همتون سر و ته یه کرباسین از اون گندتون گرفته تا کسایی که تو این سایتنو میگن دین شناسو مسلمونو کاملا به من بی احترامی کردن.
قوانین یازده و سه آنتوان لاوی( به قول شماها شیطان پرستی)
11. وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن
3. وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
و دو فلسفه شیطانی
3. شیطان می‌گوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
9. شیطان بهترین دوست کلیسا و مسجد است چرا که در تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری آنها است.

اول اينكه شخص من ذره اي ادعاي ديندار بودن ندارم. اما به نظر من دين يك حقيقتي فراتر از اينه كه با عمل چهار تا آدم بشه درموردش قضاوت كرد. به قول دكتر شريعتي اگر ميخواهيد حقيقتي رو نابود كنيد به اون حمله نكنيد از اون بد دفاع كنيد. كاري كه اكثر دوستان جاهل اسلام ميكنن همينه !!!!
دوم اينكه اين رو به عنوان يك نصيحت برادرانه از من بپذيريد. قبل از اينكه چيزي رو نابود كنيد به دنبال دليلي براي نابودي اون باشيد. دليلي قانع كننده كه روحتون رو ارضا كنه. نه به دليل لج كردن با چهار تا آدم جاهل
سوم درباره پايداري مسجد و كليسا مغلطه زيبايي كرديد. دليل پايداري مساجد پايداري افرادي است كه جلوي شيطان مي ايستند.
درمورد حرفاي ديگرتون بايد بگم حرف خوب رو بايد آدم بپذيره و نبايد به قول حافظ جدل با سخن حق بكنه.

حافظ ار خصم خطا گفت نگيريم بر او
ور به حق گفت جدل با سخن حق نكنيم

خصم رو حافظ گفته نه من. نگيد به من حمله كرديدSmileSmile

و اما اصلا منظورتون رو درمورد حسادت به عربا نفهميدمExclamation

quote='gaga' pid='26080' dateline='1307886988']

و در آخر نتیجه گیری من:
از نظر من شیطانی وجود نداره که مارو گول بزنه و باعث کارهای بد بشه این خود ماییم که برای سرپوش گذاشتن رو کار هامون میندازیم گردن شیطان این نفس خود ماست که اشتباه میکنه شیطان 1 بار انسان را گول زد از آن موقع به بعد اسمش بد در رفت شیطان پرستان بر این باورند که اساسا در این عالم انسان بد یا انسان نا پاک وجود ندارد، بلکه انسانها بیمار می شوند و ما همیشه با انسانهای بیمار روبرو هستیم چرا که خداوند متعال انسان را ذاتا پاک آفریده است و از روح الهی خود در پیکر بی جان او دمیده است و انسان ها با مراقبت نکردن از جسم و روح پاک خود دچار بیماری های روحی و جسمی می شوند. و اگر بگوییم که نظر آنها یا من غلط هست میشه گفت که شیطان نام فرشته‌ای است که مومنین را مورد محک قرار می‌ده.
ذهنیت اکثر مردم نسبت به satanism بده اما آنها با انگیزه هی فردی و عوامل اجتماعی که دارند ومهم تر از همه این که خودشون را کاملا قبول دارند و به خودشان و دینشان اطمینان دارند واینکه همیشه گروه اقلیت در محبوبیت افراد خاص قرار می گیرند.
من بازم سر میزنم بهتون با تاپیک های باحال.
مسیحیت در انتظار مسیح
شیطان پرستان در انتظار لوسیفر
و اسلام در انتظار حضرت مهدی
همتون در پناه اسلام خیلی زنده باشید .
[b]
سرمد تو حدیث کعبه و دیر مکن / در کوچه شک چو گمرهان سیر مکن
رو شیوه معرفت ز شیطان آموز / او را بپرست و طاعت غیر مکن

[/quote]

اينكه شيطان وجود داره يا نه بحث زيادي رو ميطلبه. انصاف به خرج بديد اگر ميخواهيد بحث كنيم بايد چارچوب درستي براي بحث مشخص كنيم.
اميدوارم با ديدي جديد به اين سايت بياييد.
از آشنايي با شما خوشحال شدم.
۱۹:۳۱, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۲۳)gaga نوشته است:  من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا
بچه ها اگه کمی فکر کنید اونا دارن پیشرفت می کنن اما ما سر جای خودمون وایسادیم فقط دنبال مدرکیم

(۲۱/خرداد/۹۰ ۱۵:۵۸)فاطمه خانم نوشته است:  خانم گاگا !
اگه ممكنه براي ما بيشتر توضيح بديد كه منظورتون از خدا كيه؟
و برنامه اش براي زندگي دنيايي چه طور به دست شما رسيده ؟
Huh

خوب دوست گرامی یکی یکی به مباحث مطرح شما میپردازیم و جلو میریم . تا از سفسطه خلط مبحث دور باشیم و بتونیم نتیجه مفیدی بگیریم .
از اپتدا شروع میکنیم .
به این سول جواب بدید و بفرمایید این خدای مقبول شما چه خصوصیاتی داره و از کجا پی به وجودش بردید و چطوری شناختیدش .چه کارایی ازش بر میاد .
و چکاری باید برای انسان انجام بده ؟ در حال حاضر کجاست و چکاری انجام میده؟
اگر برای درک حقیقت تلاش میکنید راه منطقی در بحث رو ادامه میدیم و اگر برای لجاجت روی افکار اینجا امدیم بهتره وقت عزیزمون رو جای دیگه صرف کنیم .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، خادمة الزهرا
۲۱:۳۵, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۱:۳۵ توسط parisan.)
شماره ارسال: #26
آواتار
فکر میکنم ایشون حتی معنی ابتدایی ترین اصطلاحات رو هم نمیدونند.
مثل دین،مذهب،..یا حتی اینکه چرا ما باید در این دنیا دینی داشته باشیم.؟چرا باید به آیینی اعتقاد داشته باشیم؟
در ضمن یک نکته،بد بودن آدم های یک آیین دلیلی بر بد بودن آن آیین نیست.

اسلام خوبه ولی من یا شمای نوعی هستیم که با نفهمیدن درست و کج فهمیمون هم به ضرر اسلام کار میکنیم و هم ممکنه افراد دیگه رو هم گمراه کنیم.
واقعا پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) راست گفتن که از اسلام جز نامی باقی نخواهد ماند.!!
اگر درست اجرا و گفته میشد الان ما نیابد سر ساده ترین و واضحترین مسئله با هم بحث میکردیم.
۲۲:۰۵, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
عزيزان و سروران ارجمند
لطفا يك كم حوصله به خرج بديد
ببينيم خانم گاگا چي مي گه آخه !

(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۱)وحید110 نوشته است:  
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۲۳)gaga نوشته است:  من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا

خوب دوست گرامی یکی یکی به مباحث مطرح شما میپردازیم و جلو میریم . تا از سفسطه خلط مبحث دور باشیم و بتونیم نتیجه مفیدی بگیریم .
از ابتدا شروع میکنیم .

به این سول جواب بدید و بفرمایید این خدای مقبول شما چه خصوصیاتی داره و از کجا پی به وجودش بردید و چطوری شناختیدش .چه کارایی ازش بر میاد .
و چکاری باید برای انسان انجام بده ؟ در حال حاضر کجاست و چکاری انجام میده؟
اگر برای درک حقیقت تلاش میکنید راه منطقی در بحث رو ادامه میدیم و اگر برای لجاجت روی افکار اینجا امدیم بهتره وقت عزیزمون رو جای دیگه صرف کنیم .
یا حق

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۱:۲۷, ۲۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۷ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #28
آواتار
اگر به بنده اجازه بدهید در مورد چند مطلب نظرم را بگویم:

اینکه چرا دنبال نماد و نشانه و اصلا بحث های ایلومناتی و فراماسونری باشیم، چند جنبه دارد. هر از گاهی، پدیده ای باب می شود. حال یا جدید التاسیس است مثل پدیده جامعه مجازی فیس بوک، یا اینکه جدید التاسیس نیست ولی به تازگی مطرح می شود، مانند فراماسونری (البته فراماسونری خیلی وقت است که مطرح است، منظور من باب شدن در این سطح گسترده است). خوب انسان بالذات تنوع طلب است. وقتی با حجم زیادی از اطلاعات نو و دست اول (حداقل برای خودش) مواجه می شود، به سمت آن کششی پیدا می کند. در کل آدم به دنبال تجربه فضاهای جدید، و آشنایی با مفاهیم جدید است. این را نمی شود رد کرد که خود این بحث یک جاذبه ای دارد. اما این برای چند ماه اول است. بعد کم کم انسان نیاز به اتخاذ جهت متعالی را در خود احساس می کند. اینجاست که معنای دشمن شناسی مقصد نیست، منزل است را خود احساس می کند. البته لازمه این امر آنست که به این اطلاعات صرفا بسنده نکند و دامنه دانش خود را گسترش دهد. در این صورت مشاهده خواهد نمود که تک تک مسائل مانند قطعات پازل در کنار هم قرار می گیرند و فضا را برایش روشنتر می کنند.

البته اینکه یک مطلب (مانند افشای فراماسونری) به علت رشد سطح دانش و شعور انسان ها و یا پیشرفت تجهیزات و منابع اطلاعاتی و در سطح انظار مردم جهان مطرح می شود یا یک موضوع جدید با دایره المعارف خاص خودش (مانند همان فیس بوک) شکل می گیرد، آیا ناشی از یک سیاست کلان است یا اینکه کاملا تصادفی مطرح می شود (یا در پاره ای از موارد تصادفی و در پاره ای دیگر هدافدار، مطرح می شود)، در هاله ای از ابهام قرار دارد و گمانه زنی ها در این مورد کار به جایی نمی برد. (منظور از گمانه زنی، نه حدس و گمان های شخصی بلکه تحلیل جامعه شناسانه از اطلاعاتی است که بواسطه تکنیک های جدید داده کاوی و تحلیل آماری بر مبنای نظریه هایی همانند آشوب که در پی یافتن نظم در مقیاس و سطحی فراتر همت می گمارد است). اما آنچه مسلم است هر کدام از این مباحث مجموعه ای از تهدیدها و فرصت هاست که انسان در مواجه با آن هم می تواند دچار ابتذال و روزمرگی و سکون و سقوط شود و یا اینکه خود را و وضعیت موجود را و گامی بعدی حرکت را شناسایی کرده و رشد نماید.

از آنجا که کمی سخنم به درازا کشید بخش ابتدایی سخنم را در اینجا به پایان می رسانم و به فراخور زمان و در پست های بعدی در مورد موضوعات مطرح شده در این تاپیک، با شما خوبان به همفکری و هم سخنی خواهم پرداخت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۲:۲۶, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
همون طور که حدس میزدم روبرو شدن با حقیقت بسیار سخت بود.در معرض نقد قرار گرفتن شجاعت میخواد . دوستانی که پیام خصوصی میدادند که بحث بی فایدست .بنده هم میدونستم که به احتمال زیاد یا توهین میکنند یا ادامه نمیدند یا لجاجت و سفسطه اما ما مامور به وظیفه ایم .این قصه سالیانیه که داره تکرار میشه .افرادی که شناختی از این نوع تفکر ندارند و مغزشون رو تسخیر کردند میان و میخوان ما رو مسخره کنند .اما به محض اینکه میبینند این فکر خودشونه که ......
به همون رفتار ها رو میارند
فکر میکنند متدینین خالی از اندیشه هستند و لی نمیدونند تنها دینه که به سوالات و خواسته های بشر کاملترین جواب رو داده
به هر حال هر کسی توان مواجه شدن با حقیقت رو نداره و نمیتونه ذهنیاتش رو بشکنه
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، Reza14 ، خیبر110 ، فاطمه خانم ، Admirer ، فرهاد
۱۷:۳۴, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۶ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا

ايشون با تمام حرف هايي كه براي گفتن داشتن عمرشون تو اين سايت فقط يه روز بود و چيز زيادي هم نگفتن.

نقل قول:بچه ها اگه کمی فکر کنید اونا دارن پیشرفت می کنن اما ما سر جای خودمون وایسادیم

به نظر شما چرا اونا پيشرفت كردن و ما در حال درجا زدنيم؟Huh
البته نميخوام مثل ايشون بگم دليلش پايبندي به دينه.
ميخوام نظرات دوستان رو بدونم.
امضام رو هم درست كردم. منظور از بود باد بود !!!!!!! SmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا