|
open mind
|
|
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه. |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۱, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۲۸ توسط gaga.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آقایون سایت روزتون مبارک.
حضرت علی رو دوسش دارم کلی هم راجبش خوندم خیلی آقای خوبیه به نظرم اگه یه مرد تو این دوران خلقت بوده اونم علی بوده. دوست گرامی به سوالات من جواب نمیدی؟ موفق باشی ----- احساس خوبی بهت ندارم تو این سایت فقط چند نفر رو جوابشونو میدم که فکر می کنم قلبو تینتشون پاک تره . اینم تبریکم به حضرت علی: ای حیدر کرار شیر خدا مولود کعبه و فرا رسیدن روزت را تبریک و تهنیت عرض میکنم . . . |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۴۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)gaga نوشته است: ببین باز گیر دادی به نماد گرایی. رشته منو داری ازش نماد میکشی بیرون.مستندی که در مورد داروین هست و توی سایت موجود هست رو دیدی این مستند رو ما مذهبیون درست نکردیم .یک مستند ساز مشهور یهودی امریکایی اونو درست کرده این مستند نشون میده تمام استادهایی و محققان و خبرنگارانی که با داروین مخالفت کردن خیلی اتفاقی گوشمالی اساسی داده شدند. فکر میکنی توی امریکا فقط در مورد هلوکاست حرف زدن جیزه . حتی یک مستند دیگه هم در مورد غذا برای دانلود توی سایت هست (این رو هم امریکایی ها ساختن) که افشاگری های جالبی در مورد صنعت غذا میکنه و نشون میده که امریکا در این زمینه هم با مخالفاش چه طوری برخورد میکنه.فرق سرزمین ازادی(امریکا رو میگم البته یادش بخیر .امروز توی تمام جهان این سرزمینه خشونته نه ازادی)با کشور ما اینکه اونها خیلی حرفه ای سر منتقدشون رو زیر اب میکنن ولی مسئولان ما اکثرا نمیدونن منتقد به چه موجودی میگن(مدیران سایت لطفا این واقعیت رو قبول کنند) |
|||
|
۲۱:۴۲, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۴۵ توسط gaga.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۵)خادم الامام نوشته است: سلام گاگا عزيزماهیتشون رو برات خصوصی می زارم که حداقل 1 نفر بپره بهم. به خدا خودشون از روی عمد اینها رو می زاسن. باز باور نکنید. اینها واسه تبلیغ خودشونه. تا کی پنهان کاری. تا کی زیر بازی کردن. ای یکی از مفواد ماسون بودنه. |
|||
|
۲۱:۴۸, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
ااا این دیگه چه عکسی هست گذاشتی. نمیخوام بگم عکس غیر اسلامی هست. نه. این عکس کاملا ماسونیه خانم .
این عکس با دو دستش یک هرم تشکیل داده که حالا اون به هیچ.در راس این هرم چشم قرار میگیره اون هم چشم چپ که برای من ماسون شناس خیلی بد معنی میده. ![]() ![]() خانم gaga قصد داری به من هم جواب ندی؟ |
|||
|
۲۱:۵۳, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
عکس منه. خوب ....غیر اسلامی هم نیست.
|
|||
|
۲۱:۵۴, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خوب اگر نمیتونید جواب بدید من اصراری ندارم . اما وقتی در یک فروم ادعا یی رو مطرح میکنید نمیتونید از روی نیتشون به پستشون جواب ندید . شما سبک ترین سوال رو انتخاب میکنید و جواب میدید!!
چقدر خوبه طرح ادعا و ابراز عقیده از روی تعقل تفکر و دلیل باشه تا بتونیم ازش دفاع کنیم به هر حال از اشنایی باهات خوشحال شدم موفق باشی |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۲:۰۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۳)gaga نوشته است: عکس منه. خوب ....غیر اسلامی هم نیست.سوال من در مورد اسلامی بودن عکس نبود لطفا سوال رو نپیچون. من در مورد خود عکس توضیح خواستم که چرا یک ژست تماما ماسونی این فرد (که گفتی خودتی )گرفته؟ و اینکه بهت توصیه میکنم ما رو گاگول فرض نکنی و سوالات اسون رو برای خودت گلچین نکنی .و اگر قصد داری واقعیت رو بفهمی حتما مستندهایی رو که گفتم دانلود کن تا ببینی که حرف هایی که میزنیم رو خیلی از امریکاییها هم میزنند منتها صدایشان به جایی نمیرسد. |
|||
|
۲۲:۴۳, ۲۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۲۲:۴۵ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
دوستان گاگالوژیست تالار ، یه بیوگرافی نمادگرایانه از این بانوی خواننده بذارید . تا اونجایی که من می دونم مثل اینکه خیلی نماد بازه و سردمداره MIND و این جور چیز هاست . هر آهنگش ، هر موزیک ویدیوش ، هر عکسش و ... دریا دریا نماد داره . نماد ، متوجه اید که ، پر از نماده .
بچه ها یه شبکه نمادگرایِ فارسی زبانِ لیبرالِ آمریکایی اسرائیلی یه مستند در مورد داروین گذاشت . توش نگفته بود انگشت شصت پای من ، قفسه سینه من ، زانوی من و ... و حلزون و درخت و خاک و ... چه طوری از یه تک سلولی به وجود اومده . بچه ها من نمی دونم واقعا بگید دیگه : اون اولین تک سلولی از کجا پیداش شد ؟ یعنی ما واقعا میمونیم . هه هه هه چه خنده دار و ضایع ، فکر کنید : جد و آباء ما میمونند . واقعا ؟ من رو که مستثنی کنید من هیچ اعتقادی به داروین ندارم .بچه ها قضیه 11 سپتامبر چی شد ؟ بابا کی این وسط اون هواپیما رو زد به اون ساختمون ها . چه تاریخی بود . 11/9 چه نماد گرایی . بچه ها این تاریخه نماده ؟راستی می دونید چرا مگامایند آبیه . آبی نماده لیبرال هاست . من نمی گما . خودشون می گن . لیبرال می دونید از چه کلمه ای اومده ؟ لیبرتی . می دونید لیبرتی یعنی چی ؟ ولش کن . ولش کن اون چی می گه . ولش کن اون چه سوالی کرده . ولش کن ، چرا جوابش رو می خوایی بدی . ولش کن [...] ( از همون کارهای بدی که کانت و دکارت و داروین و... می کنند ) . ولش کن . وای نماد گرایی شد ؟ نوچ . شرمنده . |
|||
|
۲۳:۴۹, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid21405
ايشون رو قبلا يك بار شستيم گذاشتيم كنار! خوب ما قلبمون چطوره گاگا خانم ![]() جواب سوال ما رو هم ندادي خداي تو چطوري برنامه اش رو به دست شما رسونده؟؟ |
|||
|
۱۵:۳۰, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۳ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۳)gaga نوشته است: تا الان از پیرو های داروین بودم.خیلی نظریه اش محکمه. نظريه داروين به اين نيت مطرح شده كه دست آقرينش خدا رو از خلقت انسان رد كنه.... شما كه خدار رو قبول داريد ديگه چرا؟ اما هميشه يه سوالي از اونايي داشتم كه داروينيسم رو قبول دارن و اون اين بوده كه گيرم كه انسان از ميمون به وجود اومده !!!! (من رو هم مستثني كنيد چون من هم هيچ علاقه اي ندارم اجدادم ميمون باشن!!!!) چي رو ميخواي باهاش ثابت كني؟؟؟؟؟؟ اون ميمونه از كجا اومده؟ حتما اونم تكامل يافته سگهاس؟؟؟ آره؟ نقل قول:احساس خوبی بهت ندارم تو این سایت فقط چند نفر رو جوابشونو میدم که فکر می کنم قلبو تینتشون پاک تره . اگه با اين ديد به اين سايت مياييد بايد بگم شما كه از قبل حكمتون رو صادر كرديد ديگه چرا بحث مي كنيد؟ شما چطور درباره كساني نظر ميديد كه حتي يكبار صداشون رو هم نشنيديد؟ نيت كسايي رو ناپاك مي دونيد كه اصلا نمي شناسيدشون؟ خداي شما بهتون نگفته كه زود قضاوت نكنيد؟ خداي شما به شما نگفته كه به مخالفينتون بيشتر از موافقينتون احترام بذاريد؟ تا جايي كه من ميدونم شما به سوال هيچكس تو اين سايت جواب نداديد؟ پس همه ما رو ناپاك و پليد به حساب آورديد؟ شما قبل از اينكه به اين سايت بياييد و بحثي رو آغاز كنيد نسخه تون رو پيچيديد و حكم (...) بودن ما رو صادر كرديد. اين رو خارج از اين بحث ميگم: چي شد و ما به كجا رسيديم؟ روزي روشنفكري در اين ديار حرفهاي بزرگاني مثل مطهري و شريعتي بود الان چي؟!!!!! كساني كه خودشون رو امروز روشنفكر ميدونن از چند لحظه بحث كردن درباره ديدگاهاشون فراريند. يه خاطره: سر بازي منچستر و بارسا بود و من طرفدار هردو هستم اما اولويت برام بارسا بود. يكي از دوستام طرفدار منچستر بود. بعد از باخت منچستر دوستم از زور ناراحتي فرياد مي كشيد كه بارسا تيم عوامه، بارسا تيم احمقاست. منچستر تيم روشنفكراست. مي بينيد: روشنفكري رو براي خودش با طرفداري از يك تيم مي خواست بدست بياره. اينه درد زمانه من. معني روشنفكري در زمانه من واقعا اينه؟ به كجا چنين شتابان؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:احساس خوبی بهت ندارم تو این سایت فقط چند نفر رو جوابشونو میدم که فکر می کنم قلبو تینتشون پاک تره . اگه روزي بدون اينكه حكمتون رو از قبل صادر كرده باشيد به اين سايت اومديد قدمتون روي چشم، خوشحال ميشم بحث ادامه داشته باشه. اما اگه قضاوتتون هموني بود كه بالا نوشتيد كه ديگه هيچي. براتون آرزوي موفقيت مي كنم. اين حرف رو يه بار ديگه هم نوشتم: براي مبارزه با هر چيز دنبال دليلي منطقي داشته باشيد كه در سايه اون روحتون از شما راضي باشه. لج و لج بازي با چند انسان كه مثل همه انسانها از اشتباه مبري نيستن دليل خوبي براي كنار گذاشتن نداي خدا و نداي دينش نيست. موفق و سربلند باشيد. خدانگهدار |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

واقعا ؟ من رو که مستثنی کنید من هیچ اعتقادی به داروین ندارم .