کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهمت فحشاء روزنامه‌ی گاردین به زائرین عراقی
۸:۵۰, ۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۵:۳۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام
امروز داشتم ایمیلم رو چک میکردم که به یه خبر خیلی خیلی بد رسیدم و واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
دشمن برنامه ریزی شدیدی واسه مشهد کرده و داره قلب ایران رو نشانه گیری میکنه. نمیدونم چرا واسه این هجمه فرهنگی مسئولین کاری انجام نمیدن. من شنیدم وضعیت بیدینی در مشهد بیداد میکنه. اینم خبر....

وب‌سایت روزنامه انگلیسی «گاردین» روز 17 اردیبهشت ماه گزارشی تکان‌دهنده در مورد حضور زوار عراقی در مشهد منتشر کرد با عنوان «زیارت، غذا، رابطه جنسی و پارک آبی در شهر مقدس مشهد».

[تصویر: guardian-mashhad.jpg]

بعضی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری ترجمه بخشی از این گزارش را با عنوان «افزایش چند برابری توریست‌های عراقی مشهد پس از ظهور داعش» منتشر کردند که به آمار تعداد زائران عراقی طی سال‌های اخیر در مشهد اشاره دارد.
اما چنان‌که از عنوان اصلی گزارش گاردین پیداست، این مطلب مدعی نکات دیگری هم هست؛ تنفروشی، غذا و تفریح در مشهد.
گزارش با ارائه آماری از تعداد گردشگران عراقی در مشهد از زبان معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری آغاز می‌شود. سپس گزارشگر از سفرش به این کلانشهر مذهبی جهان می‌نویسد؛ فرودگاه مهرآباد تهران مبدا این سفر به مشهد است و پروازی که عده‌ای عراقی هم در آن حضور دارند.
نویسنده مدعی است با یک راننده تاکسی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد، چند مدیر هتل، یک دلال فساد، رستوران‌داران منطقه شاندیز و طرقبه، چند توریست عراقی، کارمند یک پارک آبی در مشهد و… گفتگو کرده و آن‌ها را دست‌مایه گزارش خود قرار داده است.
صحبت از فساد و مسائل جنسی از گفتگوی گزارشگر مجهول‌الهویه گاردین با یک راننده تاکسی در فرودگاه مشهد آغاز می‌شود.
گاردین به نقل از این راننده (که ظاهراً مهدی نام دارد) مدعی می‌شود مردان عراقی مشتری پر و پا قرص جمعیت فاسد هستند. این روزنامه انگلیسی به نقل از مهدی می‌نویسد: آنها در جست‌وجوی فاحشه هستند.
البته مهدی از این موضوع ناراحت است و گفته با توریست‌های که در این باره از او سوال کنند برخورد می‌کند.
گاردین مدعی است:
ده‌ها هتل پنج ستاره و مسافرخانه از میدان برق (بسیج) تا حرم وجود دارد. بسیاری از مدیران این مراکز اقامتی تأیید می‌کنند که درخواست مشترک گردشگران عراقی عبارت است از جایی که زنان فاسد را بیابند.
طبق قوانین ایران صراحتاً حضور زن و مرد نامحرم در اتاق هتل ممنوع است، اما افراد راه‌هایی برای رفع این مانع پیدا کرده‌اند. مرد جوانی به نام علیرضا یکی از ترتیب‌دهندگان ملاقات برای عراقی‌هایت که در پی اجاره زنان فاسد هستند. بسیاری از شاغلان در هتل‌ها و مغازه‌داران شماره تلفن علیرضا را به متقاضیان عراقی می‌دهند.
این فرد گفته است: تنها عراقی‌ها نیستند که چنین خواسته‌ای دارند. در برنامه هر سفر خوب، رابطه جنسی آیتمی است که نمی‌توان آن را فراموش کرد. تنها چون تنفروشی اینجا غیرقانونی است، باید خلاق باشیم.
علیرضا می‌گوید که در شهر تعدادی از زنان فاسد را می‌شناسد و خوشحال است که وقتی عراقی‌ها با او تماس می‌گیرند، چنین ملاقاتی را فراهم می‌کند.
اما چگونه مکان امنی را تأمین می‌کند؟ علیرضا می‌گوید: مشکلی نیست. این زنان در قاسم‌آباد و بلوار معلم آپارتمان‌هایی دارند. تبادلات آنجاها صورت می‌گیرد.
علیرضا توضیح می‌دهد که میانگین قیمت برای یک شب، بین دو تا سه میلیون ریال معادل حدوداً 70 تا 105 دلار است. بعضی از مشتریان ثروتمند برای یک هفته فرد را اجیر می‌کنند. برای مثال، ممکن است آنها یکی از این زنان فاسد را با خود به شیراز و شاید شمال کشور یا اصفهان ببرند. برای یک هفته همراهی بین 20 تا 30 میلیون ریال می‌پردازند.
گرچه علیرضا حاضر نشد مصاحبه رو در رو با یکی از این زنان را فراهم کند و یا شماره تلفن آنها را در ازای پرداخت پول به من بدهد، اما موافقت کرد که از طریق تلفن با آنها صحبت کنم. پس از یک گفتگوی کوتاه، گوشی را به من داد، پرسیدم در مورد مشتری‌های عراقی چه حسی دارد و برخورد عراقی‌ها چگونه است.
او پاسخ داد: روی هم رفته، عراقی‌ها واقعاً مردم خوبی هستند. بعضی از آن‌ها بسیار محجوب هستند، اما در کل دست و دل باز و مهربان هستند. هنگام خداحافظی، بسیاری از آن‌ها حتی پولی بیش از مبلغ توافق می‌پردازند تا از طریق وایبر و فیس‌بوک در تماس باشیم.
این روزنامه انگلیسی در ادامه به موضوع تغذیه و رستوران‌های مشهد و پارک آبی در این شهر پرداخته و می‌نویسد: با تمام این اوصاف، رابطه جنسی تمام چیزی نیست که در مشهد ارائه می‌شود. رستوران‌های اطراف مشهد در شاندیز و طرقبه بسیار از عراقی‌ها را جذب می‌کند، همچنین پارک آبی! / تابناک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سدرة المنتهی ، S.A.M ، rezamohammadi ، قاتل مرگ ، Rangheshafagh ، amirak ، السا ، پارمیس ، نورالسادات ، عشقم کربلا ، vahrakan ، حسن.س.
۹:۱۵, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
اتفاقا مواد فروش هم زیاد داره. قهوه خونه هاش هم از همه جای ایران فکر کنم دود و دمش بیشتر باشه. جدا از این مشهد ، توی بقیه شهر های هم کم کم داره راه میوفته این موضوع. نمیدونم چرا کسی رسیدگی نمیکنه.

اهواز یه منطقه داره بهش میگن لشکر آباد ، یه راسته مغازه ن که همشون ساندویچ میفروشن. امروز برای بار اول گذزم خورد به اونجا ، گفتم برم ببینم چطوریه. ظهر بود ، خلوت تقریبا ، با یکی از مغازه دارا که حرف زدم ، جوون بود ، هم سن خودم. از کار کاسبی پرسیدم ، بهش گفتم رو به روی دانشگاه هم هست این منطقه ، درامد خوبه ماشاا... ، جواب داد شبا بهتره هم میشه ، اینجا 24 ساعته بازه ، گفتم خب اوه معلومه شبا بیشتر درامد داره ، گفت نه شبا اینجا پره ..... میشه. دو سه باری تکرار کردم اون حرفیو که اون زده بود ، نمیفهمیدم چی میگه ، به عربی میگفت مثلا بدکاره. گفت بعضیا اینجا مغازه ندارن ، ولی درامدشون از ما بیشتره !

طرف رسما داره میگه شبا اینجا هر چی بخوای گیرت میاد و کسی نیست برخورد کنه... شاید خوزستان زیاد مذهبی نباشه ، ولی تبلیغاتی که ضد اسلام اینجا هست ، مطمئنم توی شهر های پرجمعیت ایران نیست. دوستانی که معمولا تهران زندگی میکنن ، گذرشون به جنوب نمیوفته ، یه سر اگه بیاید باورتون نمیشه که بدحجابی توی اهواز چقدر زننده تر از تهرانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، سدرة المنتهی ، S.A.M ، rezamohammadi ، Rangheshafagh ، amirak ، help me ، soshiant ، السا ، پارمیس ، عدالت ، نورالسادات ، عشقم کربلا
۱۰:۴۶, ۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۴ ۱۰:۴۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
البته فساد همه جا هست ولی بازم وضعیت ایران از خیلی کشور ها بهتره
اینو از من نشنیده بگیرید در آینده مشهد زلزله میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، مرتضی اقبالی
۱۱:۰۲, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4

به نام خدا

خيلي گزارش مسخره و غير قابل اتكا و استنادي بود
اوضاع فرهنگي مشهد واقعا افتضاح و رو به افوله. شاهدشم تئاترها و آتليه ها و نمايشگاه هاييه كه چند وقته فضاي شهر رو مسموم كرده
ولي توريسم جنسي عراقي!!! يه خورده كه نه، خيلي با عقل جور در نمياد
اون هم ربط دادنش به اينكه الان فضاي عراق الان توسط داعش ناامنه
اگه همچين توريستايي وجود داشته باشن، چرا بايد بيان ايران اون هم مشهد كه براي رسيدن به خواستشون انقد زحمت بكشن
به راحتي مي تونن تو آناليا و مابقي شهرهاي تركيه و امارات به هدفشون برسن انقدر هم به خودشون سختي ندن

اينا دارن با اين حرفاشون، بين همدلي هاي ايراني ها با عراقي ها فاصله ميندازن تا صرفا بغض و احساسات ايراني ها رو تحريك كنند و باز شبيه قضيه ي حج، فتنه هاي قومي و نژادي راه بندازن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، در جستجوی سختی ، حسن.س. ، Rangheshafagh ، فاطمه خانم ، Islam ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، pure ، السا
۱۱:۳۳, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
یادمه بچه که بودیم میرفتیم مشهد وضعیت مذهبیش مثل قم بود...
اما الان...

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، قلب ، مرتضی اقبالی ، saba ، amirak ، فدايي ولايت ، al-shia
۱۱:۳۳, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
اینکه روزنامه ها و رسانه های غربی از کاه کوه می سازند که بر همه عیان هست اما ...

متاسفانه وضعیت فرهنگی مملکت ما به یمن وجود مسئولان همیشه بیدار!!! بدجوری رو به افول هست. لازم نیست برای اثبات ادعام بخوام دلیل و برهان و مصداق بیارم... ناگفته پیداست...

اما اون چیزی که خیلی باید حواسمون بهش باشه شهرهای مذهبی و مقدس ما هست. اگر اشتباه نکنم تو کتاب خاطرات مستر همفر (یا جای دیگه از زبان یه جاسوس دیگه) بود که میگفت برنامه اینه که تا اونجا که می تونن شهرهای مذهبی رو کثیف کنن. چه از لحاظ رفاهی و تاسیسات و امکانات و چه از لحاظ فرهنگی. و اون چیزی که امروزه تو تموم شهرهای مذهبیمون داریم میبینیم همین قضیه است.

چند وقت پیش بود که خبر فعالیت های رو به رشد وهابیت و سلفی گری در اطراف مشهد رو شنیدیم... اینها همشون در این راستاست که قداست این شهرها رو از بین ببرن و مردم رو یا از این شهرها بیزار کنن و اگه نتونستن لااقل با مسائلی مثل اون چیزی که تو گزارش اومده اونها رو از هدف اصلی دور کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، مرتضی اقبالی ، فاطمه خانم ، السا
۱۴:۲۰, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
عامل اصلی این اتفاق فقر شدید هست.
اگه فقر ریشه کن بشه فحشا هم از بین میره.
متاسفانه با روند رو به رشد فقر در کشور در آینده نزدیک شهر های دیگر هم به این فساد دچار خواهند شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، Rangheshafagh ، saba ، پارمیس
۱۶:۴۶, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۹/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۰)قاتل مرگ نوشته است:  عامل اصلی این اتفاق فقر شدید هست.
اگه فقر ریشه کن بشه فحشا هم از بین میره.
متاسفانه با روند رو به رشد فقر در کشور در آینده نزدیک شهر های دیگر هم به این فساد دچار خواهند شد.

این همه شهر های ثروتمند دنیا که بهشدت دچار فحشا شده اند. کاربر گرامی این سخن را نفرمایید.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، saba ، Islam ، میم.حسین.الف ، السا ، Eve ، حسن.س. ، عدالت
۱۷:۳۲, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:اينا دارن با اين حرفاشون، بين همدلي هاي ايراني ها با عراقي ها فاصله ميندازن

احسنت...موضوع به نظر بنده هم همینه.

اصلا یهو اشاره به عراق و... عجیب بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، amirak ، السا
۲۲:۲۳, ۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۵:۲۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
[b]به نام حق

سلام

من با عراقی های زائر ارتباط دارم همه برای زیارت میان مشهد وشدیدا التماس دعا میگند به همه زائرها

[font=Arial][size=xx-large]والفتنة اشدّ من القتل...
کاملا مشخصه اون نامردایی که این تهمت ها رو می زنند به دنبال چه فتنه و مقصودی هستند
والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Rangheshafagh ، Islam ، ـــ ، sarallah ، Mitsonary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا