|
قوم مغول !!!! فرزندان پیامبر!!!!!
|
|
۲۳:۴۵, ۱۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
فاطمه خانم نوشته است:واقعا شرم باد بر ارسالهای نژاد پرستانه ای که قوم خونخوار مغول را با فرزندان پیامبر یکی می داند . لازم میدونم به تهمتی که کاربر فاطمه خانوم به من زده از خودم دفاع کنم. اولا: اینکه قوم مغول و قوم اعراب در برهه ای از تاریخ به کشور ما حمله کرده بودن یک حقیقت تاریخی هست که غیر قابل انکاره و صحبت از این دو در کنار هم هیچ ارتباطی بر یکی دونستن قوم مغول با اعراب نیست. دوما:اینکه ایشون به اصطلاح آدمایی رو که به کشور ما حمله کرده بودن(اعراب) از نسل پیامبر میدونه خودش یه توهین بزرگ به پیامبره. چون همونطور که میدونید پیامبر فرمودن که من عربم ولی عرب از من نیست... سوما: بحث راجع به این موضوع رو اولین بار کاربر titan مطرح کرده بودن. چهارما: از همه مهم تر من نمیدونم از کجای حرفای من برداشت شده که اعراب با مغول یکی هستن!!!!!!! اگه توضیح بدید خیلی خوبه. چون شما به من تهمت زدید. الانم سریع میاید پاک میکنید این پست رو. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۷, ۱۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببيبنيد كشور ما به دليل قرار گرفتن در موقعيتي خاص مسيري براي اتصال تمدن ها بوده است و اين همجواري و رفت و امد ها (نه صرفا جنگ) باعث شده كشور ما يكي از بينظيرترين كشورها از لحاظ تعدد اقوام و نژاد ها باشه اگه يه دور كشور رو بزنيم از فارس ، ترك ، كرد ، بلوچ و لر، عرب ،تركمن هستنند تا حتي نژاد هاي از تاجيكي ، هندي و...
قطعا تعدد قوميت ها ميتواند به عنوان يك ويژگي منحصر به فرد منشا خير براي كشور باشد و اصولا تعلق به نژادي خاص سبب فخر فروشي و يا كم ارزش جلوه دادن قوميت ديگر نيست . ((يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ)) قطعا هر گونه نژاد پرستي با هر راهي محكوم بوده و هر كس كوچكترين ضربه اي به اتحاد اقوام كشور بزند قطعا خائن يا دشمن است . .......متن اخير يك موضوع كلي بوده و نسبت به فرد خاصي ننوشتم ..... هوشيار باشيم و بازيچه دست دشمن نشويم |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۴ ۹:۳۷)عمار94 نوشته است: قطعا هر گونه نژاد پرستي با هر راهي محكوم بوده و هر كس كوچكترين ضربه اي به اتحاد اقوام كشور بزند قطعا خائن يا دشمن است .خیلی ممنون که تو بحث شرکت میکنید. اتفاقا چون به من تهمت نژاد پرستی زدن برآشفته شدم و این تاپیک رو درست کردم که ایشون در برابر تهمتی که زدن پاسخگو باشن. وگرنه من هیچ جا از نژاد پرستی دفاع نکردم. |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۰ توسط Eve.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستاني كه با ادب مخصوص به تالار باهم صحبت نميكنيد ،. ب هم ديگه چيزهايي رو نسبت ميديد كه نديديد ، مهربوني مخصوص بين مومنين رو نداريد و طرف مقابل رو استهزا ميكنيد ، بدونيد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ميبينند نوشته هاتون رو . رعايت كنيد لطفا اينجا يه محيط فرهنگيه !! جوري شده پا تو هر تاپيكي ميذاريم دعواست. اكثرا هم نميخونيد طرف مقابل چي ميگه . با پيش فرضتون ميايد جلو .
واقعا اگه فكر كنيد بعدا همين نوشته هاتون بعد ظهور ميشه ملاك شخصيتتون كمي بيشتر رعايت ميكرديد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |