|
در آزمون استخدامی، چادر رو در بیارین لطفا!
|
|
۱۳:۱۵, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش لرستان خبر، خبری به دستمان رسید که در هنگام آزمون استخدامی یکی از ادارات دولتی در لرستان خانمهای باحجاب چادر رو اجبار به درآوردن چادر کردند.
برای مشخص شدن این موضوع با یکی از خانمهایی که آنجا بود و اجبار به درآوردن چادر شده بود تماس گرفتیم که صحبتهای وی در زیر میآید. چند روز قبل برای انجام آزمون استخدامی یکی از نهادهای دولتی در استان لرستان وارد محل آزمون شدم، کمی دیر رسیدم و تذکرات معمول اول آزمون را نشنیدم. سریع به سمت صندلیام رفتم تا وقت را از دست ندهم، هنوز درست و حسابی سر جایم ننشسته بودم که یکی از ناظران جلسه به طرفم آمد و گفت: «خانم مگه نشنیدی، چادرت رو دارآر و بنداز روی دسته صندلی»! گیج شده بودم منظورش چه بود؟ در یک فضای عمومی که بازرسین و شرکتکنندگان آقا در محل حاضر بودند چادرم را درآورم؟ به چه بهانهای؟ به بهانه اینکه چادرم تقلبی را پنهان کرده باشد؟ چه بهانه زشت و چه تدبیر زشتتری، هیچ راه دیگری برای رسوا کردن متقلب نبود؟ حتما باید برای کشف ضد ارزشها، ارزش یک بانوی متعهد را از سرش برداشت؟ نمی شد یک اتاق تفتیش بدنی مهیا کرد و یکی از ناظران خانم را متصدی جستجوی تقلبها کرد؟ با خودم گفتم، استخدام به چه بهانهای؟ من مستخدمه با خودم گفتم حضرت زهراییم و «چادر» لباس خدمتم. تصمیم خودم را گرفتم و گفتم چادرم را در نمیآورم، حالا هر تصمیمی که میخواهید بگیرید؛ ناظر که جدیتم را دید کوتاه آمد، اما دلم را غصه گرفت، نگاهی به دور و برم انداختم، متاسفانه خیلی از دوستانم مقاومتی نکرده بودند و چادر را به صندلی حواله کرده بودند؛ دلم گرفت، در زمانی که حجاب شیرزنان لرستانی «گُلونی» نماد بدحجابی میشود، رنگ باختن و دست و پاگیر شدن مایه وقار زن ایرانی اسلامی هم چیز بعیدی نیست. http://www.lorestankhabar.com/بخش-فرهنگی...-در-لرستان واکنش شدید تشکلهای دانشجویی دانشگاه لرستان به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بیانیه مشترک بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان که در اعتراض به وادار کردن داوطلبان زن آزمون استخدامی در یک از دستگاههای دولتی لرستان به حضور بدون چادر در سر جلسه آزمون صادر شده به شرح زیر است: به کجا چنین خرامان؟ سلام لرستانی ها... تا حالا از گلونی چیزی شنیده اید؟ توهین های مدیر کل ارشاد استان را چطور؟ ماجرای خوانندگی و نوازندگی زنان در میتینگ های سیاسی و جشن های دولتی و ماجرای آن دختر کوچولوی شش ساله را... آیا شنیده اید؟ این پیامی است به هر غیور مرد و شیر زن لر... متاسفانه چند ماهی است کارگزاران بی خرد دولت تدبیر؛ چاک دهان را گشوده اند و افسار سفاهت را رها ساخته اند و با تمام قوا به جنگ دین تاخته اند. چند ماهی، به رسم "موعظه ی حسنه" سکوت کردیم و بر طبق سیره بزرگان بشارت دادیم و انذار نمودیم. نو به نو دیدیم دسته گل های بی خردی را که به آب می دهند و در نهایت پشت میز مسئولیتی که مست شان کرده، خرامان می نشینند و لبخند "ژوکوند" تحویل مان می دهند. یک روز دهان می گشایند و به وزنه های تدین و معرفت کشور می تازند و روز دیگر به حجاب، عفت و حیای زنان لر. کوس بی آبرویی لرستان را به صدا در آورده اند و این صدا حتی به مجلس هم رسید و کار به تذکر کشید. در میتینگ های سیاسی فتنه گران، هر چه خواستند گفتند و زنان را برای خوانندگی و نوازندگی دعوت کردند؛ اما وقتی کار به مردانگی رسید و وقت رسیدگی به کودکی شد که به خاطر سهل انگاری مجبور است عمری را بنشیند و نظاره گر بازی کردن هم سن و سالانش باشد؛ شانه هایشان را بالا انداختند و از پذیرش آن خودداری کردند. و امروز حماقتی تازه و دسته گلی تازه؛ حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران کشیدند به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی... اکنون با سفیهانی که نه از محاربه با خدا می ترسند و نه هشدارها را می شنوند چه باید کرد و چه باید گفت؟ آهای... "به کجا چنین خرامان؟" "کبک" هم این چنین تظاهر به جهل و حماقت نمی کند. آهای نادان؛ بیدار شو... جایگاهت در آتش است بیدار شو... بیدار شو، که اگر بیدار نشوی با خروش بی آبرویی بیدارت می کنند. آری، کسی که خواب است را می توان بیدار کرد؛ اما سفیهی که خود را به خواب زده است، هرگز بیدار نمی شود... کمر بر بسته اید به زدودن غیرت؟ یا منتظر آشوب و اغتشاش هستید؟ سنگی را پرتاب کرده اید که بر سر خودتان خواهد خورد؛ مطمئن باشید. غیور مردان لر برخیزید... والسلام علی من اتبع الهدی http://snn.ir/detail/News/416348/164 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۴, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۹:۳۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
جناب دایدو شاید حجاب چادر برای شما بی ارزش یا کم ارزش باشه،
اما برای اونی ک چادر میذاره، مطمئن باشید ارزشش بالاست و حتی دوست نداره ب بهانه امتحان، نگاه نامحرم بهش بیفته ![]() پ.ن : آموزش کارشناسی ارشد حسابداری رو خبر دارم، دو سال، پیش گفته بودن خانم ها باید مقنعه هاشون رو دربیارن، در غیر اینصورت برگه کنکور بهشون داده نمیشه البته طبقه خانم ها و آقایون جدا بوده سوالی ک هست اینه ک توی این تاپیک داریم سر تقلب بحث می کنیم یا حجاب ؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
طبق گفته ی دوستان این اتفاقات قبلا هم افتاده. پس بنده حرفم رو مبنی بر این اتفاق تنها در این دولت، پس میگیرم.
البته این به این معنا نیست که این وظیفه ی دولت نیست که از این مسائل جلوگیری کنه. التماس دعا |
|||
|
|
۰:۱۵, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اصلا بحث ارزش نیست! بحث اینه که چرا یک عده اومدند بزرگ نمایی کردند! شما خودت خانمی و میدونی که با چادر چه تقلب ها که نمیشه کرد!
اصلا این چه متنی هست که نوشته شده : نقل قول:متاسفانه چند ماهی است کارگزاران بی خرد دولت تدبیر؛ چاک دهان را گشوده اند و افسار سفاهت را رها ساخته اند و با تمام قوا به جنگ دین تاخته اند.جنگ دین! نقل قول:حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران کشیدند به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی...بهانه !! نقل قول:آتش !!! نقل قول:سنگ !!! ببینید چه تمیز یک اتفاقی که نمیدونیم اون جوری که اون خانم چادری تعریف کرده اتفاق افتاده یا نه رو به دولت چسبوندند! هدفشون چی بوده؟ خراب کردن دولت! تو سالی که همدلی و همزبانی دولت و مردم نام گذاری شده این حرکات چیه؟ السا خانوم بهتره از این جور آدما طرفداری نکنید! اینایی که این متن رو نوشتند یک مشت روان پریش نیستند! ( قضاوت به جای خدا ) (اتهام مبارزه دولت با دین خدا ) ( بزرگ نمایی و دروغ فراکنی ) به نظرم باید این دانشجو هارو بگیرن |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۹:۳۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:تو سالی که همدلی و همزبانی دولت و مردم نام گذاری شده این حرکات چیه؟ همدلی و همزبانی، یعنی اینکه بگیم : همه چی آروومه .... ما چقد خوشبختیم ... ؟! آیا ؟ منظور رهبری این بوده واقعا ؟! ![]() خواهش می کنم شما هم مثل بعضی مسئولین، سخنان آقای خامنه ای رو تفسیر ب رای نکنین نقل قول:شما خودت خانمی و میدونی که با چادر چه تقلب ها که نمیشه کرد!بعله می دونم متاسفانه از چادر استفاده ابزاری هم میشه ... کسی ک مانتوش کوتاهه، یا ساپورت تنشه، جلوی حراست دانشگاه چادر سرش می کنه، رد ک میشه، چادرش رو برمیداره ناخن های لاک زده ش رو با دستکش می پوشونه ک حراست نبینه میخواد با خودش میکروفون ببره سر امتحان، چادر سرش می کنه ک بتونه راحت تر تقلب کنه اما بازهم همه اینها دلیل نمیشه ک بگن چادرت رو جلوی یک عده نامحرم در بیار! |
|||
|
۱۲:۰۲, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
لطفا از منحرف کردن موضوع خودداری بفرمایید. ارسالهای غیرمرتبط حذف خواهند شد. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بله منم با نظر مدیر محترمه موافقم بحث منحرف نشه حالا تو بدترین شرایط نتیجه اش اینه که یه کاربری آیدی فیک داره دفه اول نیست قبلا بودن فقط اولین دفعه ایی که علنی شده به قول کاربر تازه محروم اختلاس میلیاردی که نکرده اسید رو ملت نپاشیده که عامل اصلی جریان هتل مهاباد نبوده که حالادوس داشته یه یوزر دیگه بازه کنه و این دفه تغییر جنسیت بده
برگردیم موضوع اصلی یعنی کشیدن چادر از سر شرکت کنندگان در آزمون نهاد دولتی . البته اینکه بگیم "چادر از سر کشیدن" جمله درستی نیست انصافا از اون متنهایی که با احساسات مخاطب بازی می کنه بحث به سمت تعیین شده ای هدایت می کنه چون ناخودآگاه آدم یاد حکومت مستبد (۱۳/آذر/۹۳ ۲۲:۲۶)Kol نوشته است:میوفته اما خوشبختانه کاری که الان صورت گرفته چادر کشی نبوده بلکه تقاضا کردند خواهش کردند اصلا وجه تمایزش همینه دقیقا مهم اینه که خواهش شده و به زور نبوده خدارو شکر نتها سیر نزولی طی نکردیم بلکه پیشرفت هم داشتیم همینطوری اگه ازمون خواهش کنن حاضریم کارای بیشتریم بکنیم مثلا رو دستامون راه بریم |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام.
نیازی به این کار نبوده ولی خب با چادر سر جلسه بهتر میشه تقلب کرد.(همون استفاده ابزاری منظورمه نه چادری ها) حالا این همه شلوغ کردن که نداره..... این همه بعضی جاها تو دانشگاه و محیط کار و ..... اجبار میکنن به خانوما که چادر سرتون کنید هیچ کس هم حق نداره چیزی بگه!!!!!! اونا رو چی میگید؟؟؟ با این کار موافقید یا مخالف ؟؟ میدونم الان بعضی دوستان میان میگن که نه ما همچین چیزی ندیدیم و از این جور حرف...... من دیدم! |
|||
|
۲۱:۰۴, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این همه بعضی جاها تو دانشگاه و محیط کار و ..... اجبار میکنن به خانوما که چادر سرتون کنید هیچ کس هم حق نداره چیزی بگه!!!!!! یک مسئله از نظر بنده اینه که: در محیط های عمومی و... اجبار چادر درست نیست ،یعنی اگر با مانتو هم فرد حجابش درست بود قابل قبوله. اما بعضی جاها محیطش جوری است که حتما نیاز به حضور با چادر است. مثلا حرم امام رضا علیه السلام. مسئله ی دیگر اینه که : اسلام معتقد به آزادی از نوع لیبرال نیست. آزادی در چارچوب شرع درسته. یعنی مثلا حجاب باید باشد اما افراد ازاد هستند طبق احکام نوع حجاب خودشون رو مشخص کنند. مثلا چادر یا مانتو(نه هر مانتویی). |
|||
|
۲۱:۱۷, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۱:۰۴)Islam نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام. منم مشکلی ندارم با صحبتاتون. طبیعتا توی محیط اداری نمیشه هر جوری و هر تیپی که دوست داری حاضر بشی ولی بازم با این وجود چادر رو اجبار میکنن در حالیکه فرد حجابش کامله! خب این کار اشتباهه. اینم که الان می نویسم 6 ساعت دیگه چاپ خواهند کرد.......
|
|||
|
۲۱:۵۵, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۲۱:۵۶ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۱۴/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۹)بـــ♥ـــرادر عـــ♥ـــزیزم جناب آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: بله منم با نظر مدیر محترمه موافقم بحث منحرف نشه حالا تو بدترین شرایط نتیجه اش اینه که یه کاربری آیدی فیک داره به خاطر احترامی که برای شما قائل هستم، مخاطب خاص بنده شما هستید و گـرنــه
هـــــیــــــچ لــــــــزومــــی نـــــداشت دوباره بخـوام چیـزی را برای کسی توضیــح بــدم.
اولا به جز عنوان تاپیک و شروع خبر (Lead News) یا همون "لید" مطلب خاصی توی این
تاپیک وجود ندارد که بخواهیم در موردش بحث کنیم، اما اینکه میگن بحث را دچار انحراف
نکنید؛ ابتدا توی پرانتـز میگم ("An alternate response might be, "Thanks, MEEAAD)
خود بحث از پایه و اساس، غلط و دچار انحراف است و اینکه ما بیایم و هـشـــدار بـنــده
به دیگر کاربران را برای جلوگیری از فریب و سوء استفاده های احتمالی حذف کــنـیــــم؛
فقط و فقط داریم سطح سواد و شعور خودمان را به رخ دیگران میکشیم و اینکه شما با ایـــن مـــوضـــوع بـــا لــحـــن طــنـــز بــرخورد می کنیـد (از نظر من) دارای اشکال است یــک کـــاربــر بـــا جــنــســیت "Male" میاد و اظهار می کنند که در حوزه به ایشون گفتند: روسری هاتون را بردارید (ایـن خـودش یک بحث انحرافی هست و نیازی به پاسخ نـدارد)
حالا اگر وقت کنم میام این موضوع را به طور کامل در جای مناسب خودش توضیح میدم
اما برای دیگر کاربران چند نکته را عرض کنم که باید در فضای مجازی در نظر داشته باشند: 1) از افشای اطلاعات شـخصی و خصوصی خود در فضای مجازی خودداری کنیـد. 3) بـــه ســـؤالات افــــــراد غـــریـــبــــه و نــاشـــنــاس پـــاســــــــخ نــدهـــیـــد.
4) از اعـــ♥ـــتــمــاد بــه افـــــراد در مــحـــیــط مــجـــازی اجــتــنــاب کـــنـــیـــــد.
5) هــویــت اشــخــاص در فــضــای مــجــازی، نامـشخص و بدور از واقعیت است.
و در پـــایــــان، ایـــنــــجـــــا یـــک تـــالار بـــه اصـــطــلاح گــفـتــگوی دینی هست؛ و در یک تالار به اصطلاح گفتگوی دینی، کسی نمی تواند باعث ناراحتی شما بشود، مگر اینکه خودتون این اجازه را به او بدهید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)