کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام یک از موارد زیر ، امام زمان را دقیقا معرفی میکنند :
شیعه اثنی عشری
همه فرق اسلامی
اهل سنت ( حنبلی - شافعی - مالکی - حنفی )
همه موارد
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی امام زمان
۱۴:۴۳, ۱۶/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا با توجه به این مطالب امام زمان خود را معرفی بفرمایید. اهل سنت و شیعه لطفا پاسخ بدهند.
با توجه به احادیث متواتر ( ثقلین - من مات - خلفای اثنی عشر - امدن مسیح از اسمان و اقتدا به امام ) و احادیث دیگر ، امام زمان خود را معرفی بفرمایید.
البته این احادیث غیرقابل رد شدن میباشند ، چرا که در منابع اسلامی هیچ یک از علمای چه عامه و چه شیعه ان را رد نکرده و بلکه ان را مورد قبول و مستند میدانند.
لطفا امام زمان خود را معرفی و از دوستان خود هم بخواهید امام زمان خود را معرفی بفرمایند. امت اسلامی امام زمان شما کیست ؟
امام زمانی که:
1- اگر نشناسی و معرفت بهش نداشته باشی به مرگ جاهلی میمیری.
2- امام زمانی که همراه با قران میباشد و جدا نمیشود تا روزی که در کنار حوض بر پیامبر اسلام برسند.
3- امام زمانی که عزیز بودن اسلام با بودن اوست.
4- امام زمانی که ،در پشت سر او عیسی مسیح علی نبینا و آله و علیه السلام به نماز می ایستد و این پیامبر
اولوالعزم به امام اقتدا میکند.
کلید واژه :امام_زمان - امام_عصر - بقیة_الله - ظهور - من_مات - اثنی_عشر - امامکم - ثقلین - شیعه - پرسش - حدیث_متواتر - کتاب_الله - عترتی - اهل_بیتی - مات_جاهلیه - کلهم_من_قریش

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، السا ، میم.حسین.الف ، حسن عزتي ، aaaaa ، aboutorab ، یاســین ، مجنون العباس ، soshiant ، rezamohammadi ، پارمیس ، Farzaneh ، Anti gods
۲۲:۳۰, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
همکاران و دوستان خوب من این سوال فقط تشکر داشت؟یعنی کمک و معرفی نداشت؟کلا دست همه دوستان درد نکنه ولی بی زحمت این سوال رو هم پاسخ بدین بی زحمت.
(۱۶/خرداد/۹۴ ۱۴:۴۳)mahdy30na نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا با توجه به این مطالب امام زمان خود را معرفی بفرمایید. اهل سنت و شیعه لطفا پاسخ بدهند.
درسته علامت ؟ نزاشتم ولی منتظر پاسخ های شما هم بودم ، اهل سنت اگه پاسخ داشتن ( چون تو تالار هستن ) لطفا پاسخ مستند یا غیذ مستند بدن و اگه جواب نداشتن بدون تعصب بگن کی درست میگه.
دست دوستانی هم که تو نظر سنجی شرکت کردن درد نکنه اجرکم عند الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، مجنون العباس ، soshiant ، rezamohammadi
۲۳:۱۰, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنون از جناب مهدی سینا ک تاپیک های خوب مرتبط ب امام زمان رو توی تالار، توی این مدت ایجاد کردن و بالا نگه داشتن و
البته تاپیک های خوبی هم بوده
.
.
.
وجود امام زمان رو حتی یهودی ها هم قبول دارند
همون منجی آخرالزمان ک همه بهش امیدوارن ک بیاد
حالا مسیحی ب مدل خودش
زرتشتی ب مدل خودش
شیعه و سنی و شافعی و ... ب مدل خودش
اونی ک میشینه میگه امام زمان وقتی میاد ک دنیا توی فساد باشه، پس میره فساد رو بیشتر می کنه تا ظهور نزدیک تر بشه(!!!) هم مدل خودش
و حتی داعش هم ب مدل خودش

ظهور منجی چیزیه ک هیچ کس توش حرفی نداره
اما هر کسی ب مدل خودش تلاش میکنه ...
داعش سر میبره تا سر زمین خلافت رو گسترش بده (همون فیلمی ب زبون تاجیک تازگیا پخش کردن)
یک عده از مسلمونها، دعا می کنن برای ظهورش
یک عده از مسلمون ها، میرن ب میدون عمل ( حالا جهاد اکبر یا جهاد اصغر )و کار می کنن واسه ظهورش

حالا سوال :
میخواید امام زمانی ک در دین اسلام معرفی شده رو ب صورت ریز بینانه تر بیان کنیم توی این تاپیک؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مجنون العباس ، Eve
۰:۳۰, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۰)السا نوشته است:  ممنون از جناب مهدی سینا ک تاپیک های خوب مرتبط ب امام زمان رو توی تالار، توی این مدت ایجاد کردن و بالا نگه داشتن و
البته تاپیک های خوبی هم بوده
.
.
.
وجود امام زمان رو حتی یهودی ها هم قبول دارند
همون منجی آخرالزمان ک همه بهش امیدوارن ک بیاد
حالا مسیحی ب مدل خودش
زرتشتی ب مدل خودش
شیعه و سنی و شافعی و ... ب مدل خودش
اونی ک میشینه میگه امام زمان وقتی میاد ک دنیا توی فساد باشه، پس میره فساد رو بیشتر می کنه تا ظهور نزدیک تر بشه(!!!) هم مدل خودش
و حتی داعش هم ب مدل خودش

ظهور منجی چیزیه ک هیچ کس توش حرفی نداره
اما هر کسی ب مدل خودش تلاش میکنه ...
داعش سر میبره تا سر زمین خلافت رو گسترش بده (همون فیلمی ب زبون تاجیک تازگیا پخش کردن)
یک عده از مسلمونها، دعا می کنن برای ظهورش
یک عده از مسلمون ها، میرن ب میدون عمل ( حالا جهاد اکبر یا جهاد اصغر )و کار می کنن واسه ظهورش

حالا سوال :
میخواید امام زمانی ک در دین اسلام معرفی شده رو ب صورت ریز بینانه تر بیان کنیم توی این تاپیک؟

سلام شما لطف دارید. نمیخوام معرفی کنم بلکه اینقد اشکار هست که باید بیان بشه تا اگه کسی منکر باشه و بگه حالا یکی هست که بعدا دنیا میاد کی معلوم نیست و بعضیت میگن چند دهه قبل از ظهور و ... و حتی بعضیا هم اومدن و گفتم دنیا اومده و ظهورم کرده و الان ( یعنی زمانی که خود گویندگان این حرف زنده بودن Wink هم گفتن اومده و جاشو داده به ما ( یعنی ظهور کرده .ه ه ه ه
ببینین ما طبق نص صریح احادیثی که داریم بیشتر از این 4تا حدیثی که اورم ( البته متناشون گاهی فرق داره ولی اصل و اساسشون یک گلام هست ( متواتر هستن ) باید امام و حجتی در زمان باشه .
اگه اجازه بدین شرح ندم بلکه فقط چند خطی علت اصلی این پست رو بگم .
همه ادیان الهی اعتقاد دارن یه منجی میاد و جهان رو گلستان میکنه .از تورات و انجیل گرفته تا قران.یعنی این وعده خدا هست که به انبیا و ساکنین روی زمین داده.در این بین در سال 255 ه.ق این مولد و منجی دنیا اومده مستنداتش رو هم دوستان تو تالار میتونن مطاله بفرماییند و اگه خواستن فشردشو براشون میزارم. نکته مهمی که هست اینه که طبق حدیث من مات باید امام باشه و طبق حدیث ثقلین این امام و حجت ( ثقل دوم ) جدای ناپذیر هست از قران یعنی باید سطح هم رتبه و بقول اهل فن هم عدل با قران باشه ، تا اینجا شیعه اثنی عشری هم میدونه ثقل دوم بعد از سال 260 ه.ق کیه و هم اینکه میدونه که بیعت چه فردی بر گردنش هست.میمونه 2 روایت بعدی روایت خلفای اثنی عشر که هم شیعه اون رو قبول و برشمره اسامیش رو هم اهل سنت ، البته اهل سنت روی افراد جای خالی دارن و تعدای هم که 12 شخص رو اسم بردن بدین شکل ارودن که :
برای نمونه چند مورد ذکر میکنم
متن اصلی : قال السیوطی:
وقد وجد من الاثنی عشر الخلفاء الأربعة والحسن ومعاویة وابن الزبیر وعمر بن عبد العزیز، هؤلاء ثمانیة، ویحتمل أن یضمّ إلیهم المهدیّ العباسی لأنّه فی العباسیّین کعمر بن عبد العزیز فی الأمویّین، والطاهر العباسی أیضاً لما أوتیه من العدل ویبقی الاثنان المنتظران أحدهما المهدیّ لأنّه من أهل البیت ( الصواعق المحرقة:ص 19. تاریخ الخلفاء للسیوطی:ص 12 )
ایشون 12 نفر رو اینطوری برشمرده و معترف هست که اخرین این افراد ( خلفا ) امام زمان هست .البته تو نفرات قبل تامل کنیدBlush
دقت کنید حتی بعضی از بزرگان اهل سنت در افرادهم گاهی اختلاف کردن و 12 شخص رو میگن بدون امام عصر.
حتی از افتاحی که تو یکی از سایتهای به اصطلاح اهل سنت ( وهابی ) دیدم بیان میکرد به اینکه اتفاق نظر وجود نداره بر اسامی .
اما در اینکه این حدیث خلفای دوزاده گانه در کتبشون هست و صحیح هم هست اعتراف کردن و ردش نمیکنن فقط روی اسامی اختلاف دارن ( یعنی امام زمانشون رو اشتباه میدونن)
جوینی میگه : عن عبد اللَّه بن عباس، قال: قال رسول اللَّه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): «أنا سیّد النبیّین وعلیّ بن أبی طالب سیّد الوصیّین، وأنّ أوصیائی بعدی اثنا عشر، أوّلهم علیّ بن أبی طالب وآخرهم المهدی». فرائد المسطين، ج2، ص312
حتی در باره اینکه ائمه از نسل امام حسین هم حدیث داریم لائمه بعدي اثني عشر، تسعه من صلب الحسين و التاسع مهديهم
( شیعه که مشکل نداره از نسل امام حسن باشه یا امام حسین چون در یک نقطه دو راه به یک امام میرسن ) از هل سنت که بیان شده : که میتونین به منابعی همچون ينابيع الموده، ص2 .44؛ ب. البدايه و النهايه، ج6، ص3 .247؛ پ. سنن ابن ماجه، ج4، 1367/4085؛ ت. مسند احمدبن حنبل، ج5، ص183/645؛ ث. سنن ابي داود، 4/107 مراجعه کنین.
حالا دیگه خیلی منحرف شدیم پس دوازده شخص رو ما تو کتابامون و مبانی اعتقادیمون بیان شده . دوستان اگه خواستن دقیق بدونن کتاب منتخب الأثر في الإمام الثاني عشر عليه السلام - الشيخ لطف الله الصافي الگلپايگاني رو مطالعه کنن که بیان شده در اونجا احادیثی کهگفته امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مثلا چندمین از نسل امام حسین یا چندمین از نسل امام صادق و ... .
تو بحث خلفای اثنی عشر اهل سنت 12 خلیفه رو ردیف ندارن و نمیتونن کامش کنن. یا باید بگن شیعه راست میگه یا باید پاسخی برای تضاد و خلع از خلیفه اول تا اخر بیابنن چرا؟ چون با بودن اوست که اسلام عزیز هست.
یادمه یکی از کارشناسان شبکه وهابی کلمه اومد بشمره این 12 شخص رو شمرد و شمرد رسید تا اندلس و شسکت و ... که بعد مجری گفت احسنت چون دیگه بعد از شسکت اسلام اسلام عزیز نیست پس 12 شخص درسته استاد. جالب اینجا بود که بین هر کدوم چندتایی فاصله مینداختBig Grinکلیپش رو پیدا کردم براتون میزارم
در انتها اخرین حدیث خوب اینهمه گفتیم این شخص دوازدهمین خلیفه ( در بعضی از روایات داریم خلیفه بعضیا گفته شده امیر و نقیب ) هستن که اخرینشون طبق اعتقاد شیعه امام عصر هست و طبق بقیه اعتقادات ناشناس ( حاا بعضیا که بالاهم گفتیم گفتن امام عصر ولی امام عصر و بازم معتقد هستن بعضیا دنیا نیومده با اینکه مدارک داریم دنیا اومده) بعد اینکه این اشخاص ( عترت و اهل بیت ) یا حتی بگیم ثقل دوم ، باید باشه در کنار قران یعنی اگه نباشه حدیث و سخن نبی اکرم خلاف میشه .توضیحش رو ان شاءالله برای ثقلین اگه بشه بعدا براتون میگم که چرا نباید این دو از هم جدا نباشن.فقط همینجا نیاز هست بگیم هیچ گاه از هم جدا نمیشن ، یعنی بودن یکی متصل به ب.دن دیگری هست.و سومین حرف ما هم این شد باید با توجه به حدیث ثقلین و احادیث دیگه ،حدیث " من مات " باید امام در هر عصری باشه و نبودنش ممکن نیست . مثل اینکه بگیم یه زمانی من دلم میخواد الان زنده باشم و یه یکساعتی نه دوست ندارم بعد دوباره زنده باشم این نیست ، بلکه باید باشه .
بعدشم اگه امام خودت رو نشناسی همون امامی که ثقل ثانی هست و همون امامی که از بعد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست اگه مردی تکلیفت معلومه دیگه مرگ جاهلی مردی ( حالا مرگ جاهلی چیه در احادیث داریم مرگ با کفر .) یعنی مسلمان باشی ، اعتقاد به خدا داری ولی چون حرف خدا رو گوش نکردی و به دستور نبی خودت انجام وظیفه کردی با تمام اینها مرگت بصورت کافر بوده.
حالا همه اینها رو گفتیم ، میرسیم به اینکه بگیم وقتی امام ظهور میکنن چطور میشه ، وقت ظهور بشه حضرت مسیح از اسمان چهارم تشریف میارن پشت سر امامی که همه انبیا امدنش رو بشارت دادن ، همه اولیا ارزوی میکردن دورانش رو درک کنن ، امامی که هم عدل قرانه ، امامی که نشناختنش مساوی با مرگ جاهلی هست ، امام به نماز می ایستند و پشت سر امام عصر حضرت مسیح که خودش پیامبر اولوالعزم هست و مقاماتی دارن اقتدا میکنن به امام .
  • اینهمه گفتیم که چی شد اخرش ؟
شیعه اثنی عشری هم امام زمان خودش رو میشناسه میدونه فرزند بلافصل امام حسن عسکری هست ، هم میدون در شناسوندن این امام به جهانیان همه مدارک و مستنداتش شفاف هست و هیچ تاریکی نداره ،هم میدونه امام در چه سال از چه پدر و مادری متولد شده و میتونه بفهمه که چه افرادی خودشون رو متمهدی جازدن تا دکان باز کنن در مقابل گوهری ناب.
  • پس نتیجه این شد در شناخت امام عصر و معرفی این گوهر ناب و راهنمای به سوی نور و حقیقت از همه تفکرات پیش و در مقابل همه سری بالا و در برابر هر تفکری بزنده تر هست.
دوستان اگه سوالی بود و یا ابهامی تو جملات دست و پا شکسته من بود بفرماییند تا با زبان نقص بتونم حق مطلب رو بیان و اگه شبهه ای هست با هم و با عنایت مولامون صاحبمون رفعش کنیم.
مطالب زیاد شد ببخشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، rezamohammadi ، مرتضی اقبالی
۱۶:۰۴, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: do.php?img=4054]
برای اطلاع بیشتر به پست اول مراجعه بفرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]