| نظرسنجی: مهم ترین دلیلت برای ازدواج آقا پسر چیه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مسایل جنسی | ![]() ![]() |
8 | 29.63% |
| خدمات اشپز خونه و اتاق خواب | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| فرار از تنهایی | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| بقیه موارد | ![]() ![]() |
14 | 51.85% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من .........
سوال و دغدغه ی من و شاید خیلی از دخترا آقایون محترم پسرای گل تالار میخام رک بگم هرچند شرم آور باشه اما ترجیح می دم به جواب برسم هدفتون از ازدواج چیه ؟ چند در صد به خاطرمسایل جنسی ازدواج میکنید ؟ تفکر اینکه شوهر یه خانوم صرفا و یا مهم ترین دلیلش از ازدواج ...... باشه وحشتناک ترین چیز ها رو می تونه واسه اون خانوم رقم بزنه به طوری که فکرش یه دختر مجرد رو از ازدواج منصرف می کنه سوالی که پرسیدم توهم ذهنیم نیست تجربه است دیدن اطرافم شنیدن حرفاهست خواهش می کنم شعار ندید مثل کتابا حرف نزید می خام واقعیت رو از زبون پسرا مثبت تر این سرزمین بدونم همین توی نظر سنجی هم شرکت کنید اسمتون که نمیاد اما صادقانه (۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است: سلام |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۲, ۱۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
اگه بحث تموم شده من دو نکته رو عرض کنم خدمت دوستان.
پیامی برای من اومده بود که چرا این دو تاپیک اخیر شرکت نمیکنید، قرار شد زمانی که نتیجه معلوم شد چک کنم. اول اینکه از ناظر های محترم درخواست دارم که ریز امار رای دادن رو بذارن، تا بتونیم بیشتر به بیان نظر ها بپردازیم. چون نظر سنجیه و هرکسی باید با معلوم بودن دیدگاهش نظرش رو بده، مخالفه یا موافق موضوع دوم به پیام یکی از دوستان دیگه برمیگرده که اتفاقا از بین خانم ها بودن و گفتن که چرا گزینه ها از پیش تعریف شده س. مثلا توی تاپیک مربوط به خانم ها ما با عدالت موضوع و گزینه هارو گذاشتیم، ولی اینجا گزینه ها همه یکیه، مثلا در قسمت اقایون ما اگه میذاشتیم : 1- پشتوانه مالی 2-خدمات تفریحی و خدمات رفاهی 3-نیاز به کمک خرج 4 سایر موارد. ایا اگه ما اینطور گزینه هارو میذاشتیم به خواهر های عزیز توهین نمیکردیم؟ اینکه ازدواج رو محمدصدرای عزیز توضیح دادن واقعا ممنونم و واقعا هم همینطور هست ولی این مدل گزینه گذاری درست نیست |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
آقایون چرا مسخره میکنید؟؟؟؟
بر فرض هم که نظر خانوم فانوس اشتباه باشه این که دلیل نمیشه مسخره کنید ایشون رو !!!!!
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۶)فانوس *7* نوشته است: خب شما توجه کنید داخل تاپیکی که دلایل ازدواج خانم ها بررسی ميشه هم گزینه نیاز جنسی رای قابل توجهی آورده گزینه سوم است. این دلیل نميشه اينطوري به پسرها بتوپید که چرا پسرا به چشم جنسی به ازدواج نگاه میکنند. دوم اینکه در مورد دخترا و پسرایی که گزینه جنسی رو زدند. چطور میتوانید راجع بهشون قضاوت کنید؟ آدم ها از نظر جنسی برخی طبعشون گرمه و برخی سرد است. اینکه ژن تولید هورمون جنسی در بعضی ها بیشتر بیان ميشه فاجعه است؟ اینکه خدا برخی ها رو با طبع گرم جنسی خلق کرده جرم است؟ کاملا طبیعی است کسی که فشار جنسی رو بیشتر احساس میکنه برای ازدواج هم نیاز جنسی اهمیت بیشتری داشته باشد. این کجاش بده؟ کجاش فاجعه است؟!!! کاملا طبیعی است. سوما آمار هايي که ارایه دادید از دخترا و پسرایی که نمیخوان ازدواج کنند... اگر واقعی باشه 7% و 5% میزان پایینی است. اثبات نمیکنه که پسرا فقط نگاهشان جنسی است. در کل به نظرم از اول با ذهنیت غلط تاپیک رو شروع کردید... همین ذهنیت باعث نتیجه گیری غلط شد. |
|||
|
|
۳:۴۹, ۲۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
دوستان ببخشید اگر عرایضم ممکن است تکراری باشد
یکی از دلایل چنین پرسشهایی عدم اطلاع از روحیات و ویژگی های خاص جنس مقابل میباشد . اگر دقت بفرمایید چنین پرسشهایی خیلی خیلی کمتر برای افراد متاهل پیش می اید. همانطور که نیاز جنسی در مرد پررنگ است نیاز عاطفی و میل به زیبایی در زن نیز پر رنگ است و هیچ یک عیب نیست مهم این است که باید سعی شود اینها تنها ملاک برای ازدواج قرار نگیرد و گسترده تر به این امر مقدس نگاه شود و به قول بعضی از دوستان که در کامنتها مشاهده کردم اگر چنین باشد هم خطایی صورت نگرفته منتها مرتبه پایینی برای ازدواج لحاظ شده است. |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مطالب زیادی گفته شد, مرسی از همتون که اومدید, بازدید کردید نظر دادید, مرسی بعضی هاتون. موافق و خیلی ها مخالف بودن افراد جامعه نظرات و تجربیات مختلفی دارند این لازمه جامعه است, ما ازاد به بیان نظراتمون برای اشنا شدن با وضع جامعه هستیم هرچند که ممکنه بعضی از نظرات غلط باشه و نباید تو جامعه اجرا بشه, اما نباید نگاه صفر و صدی هم باشه گاهی ممکنه حرف های خوب از زبون ادم های بد مثل هیتلر زده بشه, مهم اینه که ما دوست هم در مرحله اولیم و در مرحله دوم معلم هم هستیم راستش خیلی ها با نظر من مخالف بودند خب حقیقتا من چند بار گفته بودم من از دنیای خودم اومدم که با دنیای شما فرق داره شاید به خاطر بدشانسی همیشه من با ادم های..... رو به رو بودم من از دنیای آدم های بد اومدم و شاید تفکرات منفی به این خاطر باشه, و شما از دنیای آدمهای خوب ببخشید اگر اشتباهی شد, عذر میخام اگه وققتون رو گرفتم تصمیمم بر این بود که برای همیشه خداحافظی کنم اما به خاطر رفتار مناسب یکی از ناظر ها برای مدتی خداحافظی می کنم بازم مرسی |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بیشتر گزینه سه. شریک زندگی. مرد و زن همدیگر را کامل می کنند
ولی در حقیقت جلوگیری از گناه، حفظ دین و ایمان (به قول پیامیر هر کسی ازدواج کند نصف دین اش را حفط کرد) |
|||
|
|
۲:۰۲, ۲۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۹)فانوس *7* نوشته است: سلام دوستان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون ) | soshiant | 59 | 21,964 |
۲۶/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰ آخرین ارسال: mahpare |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,456 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|