کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام میکنیم به 175 شهید غواص
۸:۰۷, ۲۶/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۱۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%B1%D8%A8_%D8%A7%D...%D8%A7.gif]
سلام میکنیم به 175 شهید غواص

[تصویر: w535]

امروز ساعت 16
تهران
میدان بهارستان

بازگشتند ولی چرا حالا؟؟
آیا رهبر چشم یاری داشت؟
یا بار دیگر کشور نیازمند استقامت بود؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، آفتاب ، میلاد.م ، یاســین ، sarallah ، شهیدطیبه واعظی ، حدیث عشق ، سیمرغ ، السا ، سید ابراهیم ، مجنون العباس ، انتصـار ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، sagheb ، شیدا ، فرشته مهربون ، فاطمه خانم ، آیات ، MohammadSadra ، بیداری12 ، ترنم ، SARV ، علائم ظهور ، میم.حسین.الف ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، مجید املشی ، حسن.س. ، آیدا77 ، Asma ، aboutorab ، soora ، سدرة المنتهی ، azade ، rezamohammadi ، Ramin_Ghn ، نورالسادات ، mkashipazha ، شاهزاده خانم ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۵, ۲۶/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۹ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #21
آواتار
لطفا برای آرامش قلب مادرانی که دلشون می خواست امروز به میدان بهارستان برن و تابوت های بی نشان را به جای پسران گمنامشون در آغوش بگیرن
اما توانی برای رفتن نداشتن دعا کنید Crying
امروز دلشون گرفته و چشمشون دریاست .....
دعا کنید
[تصویر: paper185341770124.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیات ، ترنم ، SARV ، علائم ظهور ، میم.حسین.الف ، شیدا ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، حسن.س. ، آیدا77 ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، sagheb
۲۰:۲۴, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22

روزی راحت می نشینیم که پرچم شهدا در بالای کاخ سفید به اهتزاز درآید

[تصویر: w535]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، N.Mahdavian ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، آیدا77 ، آفتاب ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، فدايي ولايت ، sagheb ، rezamohammadi
۲۱:۲۲, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)آفتاب نوشته است:  
لطفا برای آرامش قلب مادرانی که دلشون می خواست امروز به میدان بهارستان برن و تابوت های بی نشان را به جای پسران گمنامشون در آغوش بگیرن
اما توانی برای رفتن نداشتن دعا کنید Crying
امروز دلشون گرفته و چشمشون دریاست .....
دعا کنید
[تصویر: paper185341770124.jpg]

التماس دعا
برای ارامش دلهاشون(دلهای داغدارشون ) صلوات و حتی شده یک حزب قران ختم کنید لطفا.Sad

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، حسن.س. ، السا ، حدیث عشق ، شیدا ، مجنون العباس ، آفتاب ، آفتاب ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، یاســین ، فدايي ولايت ، آیات ، sagheb
۲۳:۲۴, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24

صلوات و سلام خدا بر شهیدان عزیز

بسم الله الرحمن الرحیم
صلوات و سلام خدا بر شهیدان عزیز که مشعل توحید را با ایثار خود بر فراز میهن اسلامی برافروختند. و صلوات و تحیات خدا بر شهیدان مظلوم غواص که با ظهور و حضور خود این فروغ خاموش نشدنی را مدد رساندند و پرچم یادهای عزیز و گرانبها و ذخیره های معنوی امت را با شکوهی هر چه تمام تر در کشور برافراشتند.
سلام بر دستهای بسته و پیکرهای ستم دیده شما و سلام بر ارواح طیبه و به رضوان الهی، بال گشوده ی شما. سلام بر شما که بار دیگر فضای زندگی را معطّر و جان زندگان را سیراب کردید؛ و سپاس بی پایان پروردگار حکیم و مهربان را که در لحظه های نیاز این ملّت خداجوی و خداباور، بشارتهای تردیدناپذیر را بر دلهای بیدار نازل می فرماید و غبارها را می زداید. و سلام بر شما ملّت بزرگ، وفادار، آگاه و مسئولیت پذیر که خطاب لطیف الهی را به درستی می شناسید و می نیوشید و پاسخ می گویید. حضور پرمضمون امروز شما در تشییع این دردانه های به میهن بازگشته یکی از به یادماندنی ترین حوادث انقلاب است. رحمت خدا بر شما.
و سپاس بی حد از خدای مالک دلها و سلام بی پایان بر حضرت بقیه الله روحی فداه که صاحب این ثروت عظیم است.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سیدعلی خامنه ای
26 خرداد 1394
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، MohammadSadra ، شیدا ، مجنون العباس ، آفتاب ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، aboutorab ، یاســین ، السا ، آیات ، sagheb
۱۸:۳۵, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #25

بویی نبرده باشم از زیبایی عزت شما در دفاع از شرف و عفت ملتتان، اگر بدون بسته بودن دستانتان و بدون زنده به گور شدن کمتر برایم اهمیت می‌داشتید.
بویی نبرده باشم اگر شما 95 شهید دیگر که همراهشان آمدید و دستتان بسته نشده بود و زنده به گور نشده بودید را کمتر مهم بدانم و کمتر عزیز بدارم.

برای شما حقیقتاً اشک تمساح ریخته باشم اگر در جمع یا خلوت از خدایتان خجالت نکشم. چگونه دل پیش شما باشد و پیش خدایتان نباشد؟

شهادت در راه خدا را ذره‌ای نفهمیده باشم اگر بجای ظلمت خودم، بر مظلومیت شما اشک بریزم.
ای رستگان از حیله‌های شیطان، ای زندگان شادمان.

سوره آل عمران:
وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ (۱۶۹)
و کسانی را كه در راه خدا كشته شده‌اند مرده مپندار، بلكه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزى داده می‌شوند. (۱۶۹)
فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللّهُ مِن فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُواْ بِهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ أَلاَّ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ (۱۷۰)
به آنچه خدا از فزون‌بخشی خود به آنان داده است شادمانند و به كسانى كه از پى ايشان هنوز به ايشان نپيوسته‌اند با شادی مژده می‌دهند كه بيمى بر آنان نیست و اندوهگين نمی‌شوند. (۱۷۰)
يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَفَضْلٍ وَأَنَّ اللّهَ لاَ يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ (۱۷۱)
با شادی مژده می‌دهند به نعمتی از خدا و فزون‌بخشی‌ای و اينكه خداوند پاداش مؤمنان را تباه نمی‌گرداند. (۱۷۱)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، سید ابراهیم ، آفتاب ، شیدا ، مجنون العباس ، یاســین ، السا ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، آیات ، در جستجوی سختی ، sagheb ، شهیدطیبه واعظی
۲۰:۳۹, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
***72 شهید میمونن پای ولایت...***
بعد از اون غائله 18 تیر 78 تهران و اون اتفاقاتی که افتاد تماس ها پشت تماس برای ما با خوزستان
که: " آقا! وضع شهر بدجوره، بچه ها بغض کرده اند یه تشییع شهدا بگذارید"
تازه تشییع شده بود. شهید توی معراج شهدای اهواز نداشتیم.
من هم اون موقع معاونت اطلاعات عملیات کمیته مفقودین بودم یعنی آمار کل شهدا دست خود من بود.

سردار باقرزاده از تهران تماس گرفت
که: "فلانی! توی معراج شهید دارید؟"
گفتم: "نه سردار هیچی نیست. هرچی بود فرستادیم تهران"

گفت: "با این اتفاقاتی که توی تهران افتاده بچه های مذهبی بغض کرده اند تماس میگیرند که آقا یه تشییعی بذارید شهدا توی این شهر پراکنده بشن یه کم بچه ها آروم بشن"

گفتم: "سردار! چیزی اینجا نیست! نداریم شهید"
چند روزی گذشت و هیچ اتفاقی نیفتاد. خود سردار باقرزاده اومد اهواز.
توی جلسه یه چیزی گفت: " برید توی سرزمینهایی که دارید تفحص میکنید توی بیابونها داد بزنید بگید آی شهدا! اگه ولایت بر حقه، اگه ولایت رو قبول دارید الان مملکت ما به شما نیاز داره."
گفتیم حالا شعاره دیگه، شعار قشنگیه. سردار کارش رو کرد و برگشت تهران
ما هم رفتیم سر کارمون.
چند روزی گذشت آقای باقرزاده تماس گرفت با من
که : "فلانی! خبری نشد؟"
گفتم: "نه سردار!"
گفت: "اون کاری که گفتم رو کردید؟ رفتید داد بزنید؟"
گفتم: " سردار بچه ها دارن زحمت خودشون رو میکشند. کسی پیدا نشده"
گفت: "گفتم برید داااد بزنید آی شهدا به شما نیاز داریم پاشید بیایید"
من با دو سه تا سرباز رفتیم توی منطقه هور سرم رو از ماشین بیرون بردم مثل دیوونه ها داد میزدم
میگفتم: "آی شهدا به ما گفتن داد بزنیم بهتون بگیم مملکت به شما نیاز داره. اگه ولایت رو قبول دارید پاشید بیایید."
اینو گفتیم برگشتیم اهواز به بچه های اداری گفتم چه خبر؟

گفتند:"فلانی! 16 تا شهید پیدا شده!"
رفتیم شلمچه 16 تا پیکر رو برداشتیم آوردیم رسیدیم اهواز گفتند:"آقا! از هور 15 تا پیدا شده!"
شرهانی چند تا پیدا شده. آقا شروع شد اومدن...

چند روزه کار ماشده بود میرفتیم بچه ها رو جمع میکردیم
آی قربونشون برم... میدونن کی باید بیان...
یه شب من از منطقه برگشته بودم سردار تماس گرفت
که: "فلانی! چه خبر؟"
گفتم: " سردار! بحمدالله خبرهایی شده داره اتفاقاتی میفته"
گفت: " چند تا شدن؟"
گفتم: "هنوز نشمردم"
گفت:" راه بیفت بیا"
گفتم:"یه چند روز..."
گفت: "همین امشب راه بیفت بیا. چند تا شدن؟"
گفتم: "گوشی در گوشمه دارم میشمرم.. 16 تا، 15 تا..."
شمردم. یه وقتی گفتم: "سردار به خدا قسم 72 تا...."
اون طرف خط سردار به گریه افتاد
گفت: " الله اکبر! روز عاشورا هم 72 نفر پای ولایت ایستادند…"

گفتم: "سردار من خودم بچه جنگم. رفیقامون میگن شما دارید فیلم بازی میکنید؟ بذار 73 تاش کنیم، 74 تاش کنیم، 70 تاش کنیم"
گفت: "هرکی هر چی میخواد بگه ورشون دار بیار"

راوی : سردار محمد احمدیان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، نرگس مهدوی ، آفتاب ، حدیث عشق ، میم.حسین.الف ، mahdy30na ، در جستجوی سختی ، sagheb ، شهیدطیبه واعظی
۲۳:۲۳, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #27

(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۰:۳۹)السا نوشته است:  
***72 شهید میمونن پای ولایت...***
...
گفت: " الله اکبر! روز عاشورا هم 72 نفر پای ولایت ایستادند…"
آيا معنى اين جمله اينه که بقيه ى شهدايى که در اون چند روز پيدا نشدن پاى ولايت نايستادن؟؟؟!!!Huh
در غير اين صورت معناش چيه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، آیات
۲۳:۳۵, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۳)ـــ نوشته است:  آيا معنى اين جمله اينه که بقيه ى شهدايى که در اون چند روز پيدا نشدن پاى ولايت نايستادن؟؟؟!!!Huh
وقتی میگیم شهید دیگه معلومه که پای ولایتش ایستاده یا نه!
معناش اینه که باقی شهدا مثل همین 270 شهیدی که دیروز اومدن، میدونستند که باید بمونن تا بعدا بیانو دستامونو بگیرن.
سر وقتش!
درست وقتی که ما از دور پای ولایت ایستادیم بیانو بگن که پای ولایت ایستادن یعنی ما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۰:۴۲, ۲۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۳ توسط السا.)
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:آيا معنى اين جمله اينه که بقيه ى شهدايى که در اون چند روز پيدا نشدن پاى ولايت نايستادن؟؟؟!!![تصویر: huh.png]

تا این حد ریز بینی هم قشنگ نیست ... (بهتر بگم، شاید زشت می کنه برداشتتون رو از نوشته)
کاش بجای معنی کردن جمله ب جمله، دنبال مفهومش بودید ...
۵:۳۳, ۲۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۵:۴۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #30

(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۵)نرگس مهدوی نوشته است:  وقتی میگیم شهید دیگه معلومه که پای ولایتش ایستاده یا نه!
دقت نداشتید که بنده در این مورد ابهام نداشتم.

(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۵)نرگس مهدوی نوشته است:  معناش اینه که باقی شهدا مثل همین 270 شهیدی که دیروز اومدن، میدونستند که باید بمونن تا بعدا بیانو دستامونو بگیرن.
بحث فنی در مورد معنای جمله بود.
نخواستم که یک نفر یک معنای دلخواه بیان کنه.

(۲۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۲)السا نوشته است:  کاش بجای معنی کردن جمله ب جمله، دنبال مفهومش بودید ...
مفهوم برگرفته از معنی جمله به جمله هست.
ارزش قائل شدن، با اهمیت دادن هست.
حق متعلق به خداست و ما اجازه نداریم از خودمون ببخشیم.

(۲۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۲)السا نوشته است:  تا این حد ریز بینی هم قشنگ نیست ... (بهتر بگم، شاید زشت می کنه برداشتتون رو از نوشته)
زیبایی هرچیز به حقانیتش هست.
بجای انکار حق‌گرایی، باید بگیم اون جمله‌ی سردار(برادر بزرگ من که رسیدن به گرد پای ایشون آرزوی منه) اشتباه بیان شده، چون یکی از مضامینش با حقیقت نمیخونه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]