کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شهدا شرمنده‌ایم که مصادره‌تان می‌کنند
۱۰:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم رب الشهداء والصدیقین

شهدا
ابزار نیستند؛ آرمانند. اگر حرفی می زنیم و پوستری برای شهدا می سازیم، باید بر محور وحدت باشد. آنقدر بفهمیم که آنها زنده اند و «زنده به گور» نشدند! بدانیم که باورهای سطحی و بهره برداری های عمیق، آن عزیزان را بدون ما به بهشت خواهد برد!

به گزارش ایرنا، پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات دفتر رییس جمهوری در دلنوشته خود آورده است:

یک. رهبر معظم انقلاب می گویند با تمام توان از دولت حمایت می کنند و به مسوولان بلند پایه آن اعتماد دارند. اما مراسم تشییع شهدای مظلوم دفاع مقدس، و حضور حماسی و عاشقانه مردم، موجب سوء استفاده برخی و مجال توهین آشکار و توزیع سازمان یافته ی شبنامه ها و تراکت ها علیه همین دولت و مسوولان می شود. به جای عکس شهدا، پوسترهایی توزیع می شود که کمپین های سیاسی یا تخریبی را تبلیغ می کنند.

دو. همان حوالی و از تریبونی که باید ندای وحدت برخیزد؛ به رییس جمهور مورد تایید ملت و رهبری که زمان شهادت همین عزیزان؛ عضو شورای عالی دفاع، فرمانده پدافند کل کشور و همچنین رئیس ستاد قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ستاد فرماندهی جنگ) بوده، اهانت می شود. دوربین رسانه ای که از بیت المال اداره می شود، تابلویی را به تصویر می کشد که نوشته «شهدا شرمنده ایم ... که دکتر ظریف با قاتلان شما خوش و خندان است»! و ظریف تنها کمی آنطرف تر، بدون هماهنگی های مرسوم به دیدار دسته گل هایِ دست بسته ی میهن آمده است و آرام، می رود.

سه. شهدا ابزار نیستند؛ آرمانند. اگر حرفی می زنیم و پوستری برای شهدا می سازیم، باید بر محور وحدت باشد. آنقدر بفهمیم که آنها زنده اند و «زنده به گور» نشدند! بدانیم که باورهای سطحی و بهره برداری های عمیق، آن عزیزان را بدون ما به بهشت خواهد برد! و باور کنیم مصادره به مطلوب و استفاده از شهدا برای تسویه حسابها و طعنه های سیاسی، بزرگترین خیانت به آنهاست.

چهار. بصیرت؛ یعنی راه شهدا از نام آنها مهمتر است. یعنی پیروی از رهبر انقلاب. یعنی حواسمان باشد که جبهه یکی است و صحنه تغییر کرده. رهبری گفتند که فرزندان انقلاب و مردم در میدان مذاکره و در برابر دشمن حقا و انصافا و با منطق ایستادگی می کنند. چه بسا این 270 فرشته و 175 غواص آسمانی ما، امروز چنین گفتند: نگران نباش برادر ظریف! هر جا دستها بسته می شود، تاریخ شکل می گیرد و گره ها باز می شود.

پنج. دوباره سلام ای استخوانهای پوسیده و ای غریبهای بهارستان. بعد از 29 سال آمده بودید تا ما را دور هم جمع کنید. ما را ببخشید. شرمنده ایم که مصادره تان می کنند. شرمنده ایم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، Agha sayyed ، میلاد.م ، Mohammad Trust ، مجنون العباس ، آیدا77 ، آفتاب ، حسن عزتي ، مجید املشی ، نرگس مهدوی ، Hadith ، مسافر ، Ali#59 ، رضوانه ، N.Mahdavian ، بیداری اندیشه ، ANTI satan ، ضحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۰, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۹)
در جستجوی سختی

نوشته است:  
کدوم مردم ؟

همه مردم ؟

یا یه عده خاص ؟

!!

نمردیم و معنی خودجوش رو فهمیدیم

اگه خودم به چشم نمی دیدم باور نمی کردم

اون بنده خدایی که توی ماشین آخر پشت بلندگو داشت صحبت می کرد هر کاری می کرد مردم رو با شعارهای خودش همراه کنه نتونست

.

اون وقت شما حرف از حرکت خود جوش می زنید ؟

!

من از هیچ کسی نشنیدم که بگه ما انرژی هسته ای نمی خواهیم

من از هیچ کسی نشنیدم که بگه ما عزت و استقلال نمی خواهیم

ولی فکر کنم بزرگترین دغدغه مردم چیز دیگه ای باشه

یه خورده بیشتر توی جامعه باشید تا متوجه حرفم بشید

من عده ی خاصی رو موقع شعار دادن ندیدم! همه ی مردم با هم یکصدا شعار میدادند. من هیچکس رو در اطرافم ندیدم که سکوت اختیار کنه! اگه عده ی خاصی بودن اون همه یکصدایی اومد؟؟همه ی اون صدا ها خاص بودند؟؟
اینکه گفتم خودجوش به این خاطر بود که به جایی که اولین شعار بصیرت سر داده شد بسیار نزدیک بودم شاید کم سن و سال باشم ولی میتونم در اینجور مواقع خواص رو از عوام تشخیص بدم مگر اینکه متقاعدم کنید به شعورم شک کنم. Smile
نمیدونم شما حضور در اجتماع رو چی معنی میکنید ولی مگر جز اینه که جامعه از همین کسانی که من در اطرافم میشناسم تشکیل میشه؟ خانواده ایی که به هر نحوی باهاشون در ارتباط هستیم؟
نمیدونم شما حضور در اجتماع رو چی معنی میکنید! شاید من هنوز دانشجو نشده باشم ولی آیا مردمی که هر روز تو کوچه و خیابان و مترو میبینم مردم اجتماع رو تشکیل نمیدن؟
همین تشکل خودمون در بیداری اندیشه؟ اینا جامعه نیستن؟ آیا بصیرت داشتن براشون دغدغه نیست؟ خود ما در روز چندبار از خدا میخوایم که ما رو با بصیرت کنه؟
همه ی کسانی که مثل من و شما باور های مشترک دارند در کنار سایر دغدغه هاشون دغدغه ی بصیرت رو دارند.
شما تا به حال ندیدین که کسی بگه من انرژی هسته ای نمیخوام؟!
ولی من دیدم زیادم دیدم. چون خیلی ها فقط به دنبال این هستند که در راحتی و خوشی زندگی کنن و آرمان های ملت براشون اهمیتی نداره... حریت و آزادگی و آزادی و استقلال براشون معنی نداره. آیا نگران بصیرت این افراد نیستیم؟ پس همه ی ما دغدغمند هستیم.
نقل قول:پس بهترین راه اینه که فقط به نیتی که اونجا دور هم جمع شدن یعنی بزرگداشت شهدا بپردازن....

حق باشماست. Smile
خیلی چیز ها دیروز اتفاق افتاد که دوست داشتم دربارش صحبت کنم ولی هر چی که فکر کردم دیدم مقام شهدا خیلی بیشتر از اینه که بخوام با حرفام حاشیه درستن کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق
۱۳:۵۴, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۳:۳۶)یاســین نوشته است:  مورد بعدی حرف هایی بود که در مورد حجاب زدن،من اسم مداح ها رو بلد نیستم اما داشت راجع به حجاب حرف میزد ،دوربین هم داشت یه عده خانم رو نشون میداد که توش بد حجاب هم بود...... اما خب؟
اون ادمی که اومده اونجا،تو اون فشار و گرما ،واقعا ادم خوبیه ،چرا میاین ضایع اش میکنین که دیگه جاهای این مدلی هم نیاد
اتفاقا زیباترین قسمتش اینه که همه چادری نباشن و از هر قشری بیاد،که وحدت جامعه رو نشون بده
اون وقت تو اخبار با همونا مصاحبه میکنن که بگن فلان

بله درست میگید...
واقعا جای تاسفه که حالا اون وسط بخوان از فرصت استفاده کنن و برای حجاب صحبت کنن....
البته اگر برای حجاب صحبت میکردن که خوب بود ولی من نشنیده میتونم حدس بزنم چیا گفته شده.....
یه چیزایی میگن که بیشتر دلزده میکنن طرفو به جای اینکه اگرم میخوان از حجاب صحبت کنن حرفای قشنگ بزنن....
مخصوصا توسط اون مداح خاص!

(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۰)نرگس مهدوی نوشته است:  شما تا به حال ندیدین که کسی بگه من انرژی هسته ای نمیخوام؟!
ولی من دیدم زیادم دیدم. چون خیلی ها فقط به دنبال این هستند که در راحتی و خوشی زندگی کنن و آرمان های ملت براشون اهمیتی نداره... حریت و آزادگی و آزادی و استقلال براشون معنی نداره.

اینجا رو یکم اشتباه میکنید هااااا......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، نرگس مهدوی ، حدیث عشق
۱۴:۰۰, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #13
آواتار
حرف آخر
وقت این رو ندارم که بخواهم با کسی بحث بکنم. ضمناً تجربه نشان داده انتهای اینطور بحث ها نتیجه ای جز کدورت نداره
گفتنی ها گفته شد
اصل مطلب رو (حرف واقعی خودم) مجدداً خدمت دوستان عرض می کنم

نقل قول:شهدا ابزار نیستند؛ آرمانند.
اگر حرفی می زنیم و پوستری برای شهدا می سازیم، باید بر محور وحدت باشد.
آنقدر بفهمیم که آنها زنده اند و «زنده به گور» نشدند!
بدانیم که باورهای سطحی و بهره برداری های عمیق، آن عزیزان را بدون ما به بهشت خواهد برد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، پارمیس
۱۴:۲۹, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۴)پارمیس نوشته است:  اینجا رو یکم اشتباه میکنید هااااا......

نه خواهر گلم اشتباه نمیکنم. خیلی از این آدما رو دیدم!

(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۰)در جستجوی سختی نوشته است:  حرف آخر
وقت این رو ندارم که بخواهم با کسی جر و بحث بکنم. ضمناً تجربه نشان داده انتهای اینطور بحث ها نتیجه ای جز کدورت نداره
گفتنی ها گفته شد
اصل مطلب رو (حرف واقعی خودم) مجدداً خدمت دوستان عرض می کنم

من هم قصد جر! و بحث نداشته و ندارم.
صحبت از عام و خاص شد منم وظیفه داشتم بنابر چیزی که دیروز شاهدش بودم مردم عادی رو از عده ی خاص موردنظر شما تفکیک کنم.
با اصل حرفتون که در نقل قولی که دوباره از صحبت هاتون گرفتین هم کاملا موافقم.Smile

فی امان الله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، حدیث عشق
۱۸:۰۱, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام

جدیدا متوجه شدم پیدا شدن شهيدان معنی داره
اینکه چه شهیدی را هم میارن معنی داره

خوب بود دوستان ولایتی و اسلام خواهان به پیام رهبر انقلاب دقت کنند

اینکه شهید غواص با دست بسته الان میاد معنی داره اگر بعضی متوجه نمیشن بهتره درباره ارتباط عوالم بالا با دنیا یه مطالعه بکنن

البته اونایی که ارتباط بین طوفان ها و ریزگردها و کم آبی ها و مشکلات را با گناه انکار می کنند نمی توانند این پیام شهيدان را درک کنند

اینکه در پیام امام خامنه ای حفظه الله مطالب مهمی آمده که بهتره یه مرور بشه

و سپاس بي پايان پروردگار حکيم و مهربان را که در لحظه هاي نياز اين ملّت خداجوي و خداباور، بشارتهاي ترديد ناپذير را بر دلهاي بيدار نازل مي فرمايد و غبارها را مي زدايد.

غبار یعنی فتنه
یعنی شیطان بزرگ
یعنی کم آوردن بعضی

بشارت یعنی نشانه ای برای اتمام حجت البته برای فهمش دل بیدار لازمه که این روزها کم پیدا میشه

دسته بسته شهید یعنی آرمان من کو
یعنی ما با دست بسته کم نیاوردیم و خداوند بعد از سالها پیام مارا رساند

حالا افاضه جناب رییس هم که گفتن آب خوردن مردم به تحریم وصله هم شاید به بیداری بعضی کمک کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، نرگس مهدوی ، حدیث عشق ، علائم ظهور ، السا ، میلاد.م ، آیات ، sagheb ، حسن.س. ، azade ، شیدا
۱۸:۲۰, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
آواتار
هم تشکر کردم، هم امتیاز دادم باز هم کمه.

آقا مسعود کاش من این حرف رو میزدم. خیلی عالی بود.

پ.ن.
تاریخ نشون داد دلیل اون همه خامی و حماقت ابوموسی اشعری دنیا پرستیش بود. آدم های وارسته دست بسته زیر خاک بشن هم آخ نمی گن آدم های دنیا پرست اگر اخمشون کنی قالب تهی می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، حدیث عشق ، علائم ظهور ، السا ، قلب ، آیات ، azade
۲۰:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #17

(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۷)در جستجوی سختی نوشته است:  یک. رهبر معظم انقلاب می گویند با تمام توان از دولت حمایت می کنند و به مسوولان بلند پایه آن اعتماد دارند. اما مراسم تشییع شهدای مظلوم دفاع مقدس، و حضور حماسی و عاشقانه مردم، موجب سوء استفاده برخی و مجال توهین آشکار و توزیع سازمان یافته ی شبنامه ها و تراکت ها علیه همین دولت و مسوولان می شود. به جای عکس شهدا، پوسترهایی توزیع می شود که کمپین های سیاسی یا تخریبی را تبلیغ می کنند.
یک. مردم عقل دارند!
برخی مردم را رعیت کم عقل می پندارند که هر چه بگویند عمل می کنند. مردم را قابلمه به دست می دانند.
جهت اطلاع برخی باید گفت که مردم اگر معتقد نبودند، پوستر را بالای سر نمی بردند

ضمنا مردم هم گفتند شما باید شرمنده باشید، با دلیل!!! پوستر چاپی هم نیست!

[تصویر: w535]

(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۷)در جستجوی سختی نوشته است:  دو. همان حوالی و از تریبونی که باید ندای وحدت برخیزد؛ به رییس جمهور مورد تایید ملت و رهبری که زمان شهادت همین عزیزان؛ عضو شورای عالی دفاع، فرمانده پدافند کل کشور و همچنین رئیس ستاد قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ستاد فرماندهی جنگ) بوده، اهانت می شود. دوربین رسانه ای که از بیت المال اداره می شود، تابلویی را به تصویر می کشد که نوشته «شهدا شرمنده ایم ... که دکتر ظریف با قاتلان شما خوش و خندان است»! و ظریف تنها کمی آنطرف تر، بدون هماهنگی های مرسوم به دیدار دسته گل هایِ دست بسته ی میهن آمده است و آرام، می رود.
دو. آش آنقدر شور شده که محسن رضایی هم که یک سخنرانی نصفه و نیمه انجام داد، آقایان پر مسئولیت را شست و به بند آویزان کرد... نکند محسن رضایی هم یهو جزو دلواپسان شده؟؟؟

محسن رضایی: نباید علائم غلط به دنیا بدهیم؛ نگویید آب خوردن نداریم / سیاست خارجی قاجار و پهلوی به ایران بر نمی گردد

سه. شهدا مصادره شدنی نیستند. شهدا راه و عملشان مشخص است. شهدا، کدخدا را زیر پا گذاشتند. هر کسی با خدا نیست و با کدخداست، گمراه است
گر در خانه کس است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، نرگس مهدوی ، MohammadSadra ، قلب ، میم.حسین.الف ، حسن.س. ، azade
۲۰:۲۸, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #18
آواتار
یک سوال

چرا آقای روحانی، یا ظریف یا حداقل یک نفر از طرف دولت نیومد ؟ (البته گویا آقای ظریف اومدن و شرایط رو دیدن و برگشتن)

بنده اینطور فکر می کنم :

وقتی عزیزان مسئول هرنوع تجمع رو در راستای حمایت یا مخالفت ممنوع می کنن،
شهدا ب دادمون میرسن ...
___

پرچم های انرژی هسته ای ک دست مردم بود رو نمیشه ندیده گرفت ...
شعارها رو نمیشه ندیده گرفت ...

دوست عزیزی ک میگید ک شعارها از قصد بوده و افراد خاص مردم رو جهت میدادن،
شما توی مترو حضور داشتین ؟؟
ما ایستگاه ملت بودیم ... شعارهای مردمی ای بود ک داده میشد
با مضامین جالب توجه Blush
یعنی توی مترو هم دوستان حزب الله، افراد نفوذی داشتن ؟؟!

پ.ن : این نشدن ها مث اون بنده خدایی ک بهش میگن با کفش نمیشه نماز خوند، میگه ما خوندیم شد ... !!!
امیدواریم ک با کفش نماز نخونن ... ... ...

____

وقتی میگید شهدا آرمان هستند و نباید تشییع پیکر شهدا، تبدیل بشه ب صحنه ابراز خواسته های مردمی؛
یاد اسلامی میفتم ک دین از سیاستش جداست ... ... ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، میم.حسین.الف ، MohammadSadra ، حسن.س. ، azade
۲۱:۱۶, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
ببینید دوستان برای شخص من خدا شاهده هیچ تفاوتی نمیکنه مردمی که اونجا بودن موافق مذاکرات بودن یا مخالفش....یعنی هر دو تاش برام محترمه.چون نظر مردمه......
ولی خداییش آخه کجای دنیا دیدید نظر سنجی راجع به مسئله ای(حالا هر مسئله ای) با تجمع یا راهپیمایی باشه؟؟؟
البته یه تجمع یا راهپیمایی خوب خیلی چیزا رو مشخص میکنه ولی نمیتونه ملاکی برای نظر کل مردم باشه....
۲۲:۳۸, ۲۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #20

احتمالا این که بگن حامیان تدبیر با مچ بند بنفش بیان تشیع شهدا مصادره نیست ؟
البته کسانی که حضور داشتند ندیدن کسی با مچ بند بنفش بیاد ولی پیامشو و احتمالا خیلیامون دیدم
توی وایبر که غوغا کرده بودن بعضیام میگن پیامکم حتی دادن (اینو من ندیدیم فقط شنیدم)

مچ بند بنفش ...

[/b]

بعضیا
اومدن برای بعضیا دیگه خدا پدر بیامرزی بخرن انگار

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، قلب ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]