کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
۱۴:۰۴, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هر چند از پیش داوری درباره اهداف و اغراض طراح این نماد که آن را غواصان قهرمان نامیده، پرهیز می کنیم، اما آنچکه می توان از طرح برداشت کرد، طرحی سخیف و با برداشت های موهن است.

درست است لباس غواصی، تنگ است اما طراح در این زمینه دست به اغراق بیش از اندازه ای زده و گویی لباسی برتن ندارند و تنها با یک رنگ سیاه و خاکستری بدن آنها رنگ شده است. با نگاهی به لباس غواصان در زمان جنگ تحمیلی، کاملا شکل و اندازه لباس ها مشخص است.

[تصویر: farhangnews_131211-373084-1434615436.jpg]

عکس کاملا گویاست. باور کنید آدم مثبت نگر هم باشه نمیتونه برداشت خوب داشته باشه .

http://www.farhangnews.ir/content/128811
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، ـــ ، mahdy30na ، یاســین ، السا ، MohammadSadra ، رکن الهدی ، حدیث عشق ، sarallah ، Mohammad Trust ، amirak ، در جستجوی سختی ، عدالت ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۴, ۲۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱:۰۴ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #21
آواتار
دشمن داره تلاش میکنه این ماجرا رو یه چیز خیلی پیش پا افتاده نشون بده و این کار رو با تولید همین پوستر ها کلید میزنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ـــ ، آیات
۱۶:۴۹, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
توی این موضوع از اینکه توی تصاویر شهیدان رو با دست بسته و این طور نشون داده شده انتقاد شده اما باید بگم ظاهرآ متاسفانه دقیقا همینطور دست غواصان شهیدمون رو بسته بودن.من دیدمشون توی تابوت از طریق تلویزیون.البته ممکنه قصد و غرضی در کار باشه منکر نمیشم چون به شکل خیلی زشت و کریهی بدن اونها رو اینطور نشون دادن
در ضمن دوستان این موضوع و موضوعاتی که بخاطر عقاید درش انتقادی مطرح میشه در کنار سیاسی بودن اعتقادی هم هست.اسم اینجا هم بیداری اندیشه هست.
۲۳:۵۲, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
ارسال های غیرمرتبط و متاسفانه توهین آمیز،حذف شدند.
لطفا خارج از حوزه ی این موضوع بحث نفرمایید.
ضمنا فکر نمی کنم ما در مقامی باشیم که حکم قتل یا ارتداد برای کسی صادر کنیم.
لطفا مراعات بفرمایید.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۰:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #24

(۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است:  ارسال های غیرمرتبط و متاسفانه توهین آمیز،حذف شدند.
توهین‌آمیزتر از ارسالی که کلماتی از آیات خدا رو پررنگ کرده بود و نوشته بود «تفکر داعشی» نمیتونه وجود داشته باشه.

این استدلال که میگه: {عبارات «بکشید» و «پیکار کنید» با هم فرق دارن}، حتی اگر درست باشه، چه دلالتی بر این ادعای سترگ داره؟

معتقدید قتال برای اینها زیاده؟
انگیزه‌های سیاسی گردانندگان یک حزب رو نمیتونید حتی با زندان انداختن مدیر مسئولشون و کاریکاتوریستشون بخشکونید، چه برسه به بیانیه صادر کردن توی خیابون و پلاکارد چرخوندن و ... (تازگی هم خیلی شیک میرن توی شبکه‌های اجتماعی در حمایت از شخصیتی که بهش توهین شده عکس گل منتشر میکنن...)

به نظرم عده‌ای از ارسالهایی که از من حذف کردید کاملاً مرتبط و نیز فاقد توهین بود(البته اگر عباراتی مثل «این حرف خیلی حرف زشتیه» و «تشخیصتون رو برید اصلاح کنید» و «اگر تعقل می‌کردید» و «معنی حق‌طلبی رو نفهمیدین» رو توهین به حساب نیارید!)
خوشحال میشم که اگر توهینی درونشون دیده بودید بفرمایید تا اصلاح و عذرخواهی کنم.

(۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است:  لطفا خارج از حوزه ی این موضوع بحث نفرمایید.
اگر نسبت به بحث حقیقت لطف دارید، در داخل حوزه‌ی این موضوع، یعنی در دفاع از ارسالی که زیرش تشکر زدید، بحث کنید، یا بی‌ربط بودن استدلالش و توهین بودنش رو بپذیرید.

(۲۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۲)Hadith نوشته است:  ضمنا فکر نمی کنم ما در مقامی باشیم که حکم قتل یا ارتداد برای کسی صادر کنیم.
حکم؟
مگه قراره خودمون سوای حاکم شرع عمل کنیم؟
چرا فکر می‌کنید برای فهمیدن آیات خداوند و مصداقشون حتماً تصدی مقام خاصی نیازه؟
اگر منظورتون میزان علم هست که باید گفت در مورد بنده علم غیب دارید.

ارسال آخر کاربر مجتبی۱۱۰ در مواردی جای پاسخگویی داشت(دارای استدلال بود) که اگر اجازه بدین میخوام جواب بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۳:۰۳, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #25

صرفاً جهت بالا آمدن مبحث.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۸:۴۷, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #26

(۳۰/خرداد/۹۴ ۰:۵۷)ـــ نوشته است:  ارسال آخر کاربر مجتبی۱۱۰ در مواردی جای پاسخگویی داشت(دارای استدلال بود) که اگر اجازه بدین میخوام جواب بدم.
نه مرسی من یکی قانع شدم

فقط موندم خودمم برم معرفی کنم اعدامم کنن یا نه واستم خودشون بیان منو اعدام کنن

چون اون طرح گرافیکی رو من طراحی کردم

می گی نه؟؟ مگه علم غیب داری در مورد من!؟
۱۳:۵۵, ۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۶)عبدالرحمن نوشته است:  آقای ...

این ادبیات داعشی رو اصلاح کن

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32627.html

همون بنده خدا گفته به قرآن توهین کردم

تفسیرت داعشیه

خوارج هم طبق آیه 27 سوره نوح بچه داخل شکم مادر رو میکشتن

همین رو بخون

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32627.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۵۷, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #28

بسم الله الرّحمن الرّحیم

از اونجا که بار اول پس از ارسال صفحه‌ی اول ایشون ادله‌ی کافی آورده شد و جوابی ندادند، و بار دوم پس از توجه دادن ِ مجدد ایشون به این موضوع از طریق صفحه‌ی اعتبارشون نیز دلایل رو کاملاً نادیده گرفتند، و بار سوم پس از مطرح کردن ِ مجدد خلاصه‌ی دلایل نیز اونها رو کاملاً نادیده گرفتند، جایی برای بحث نمی‌مونه.

دعوت به مباهله:

بنده میگم ترجمه‌ی «قاتلوا» به «بکشید» صحیح هست و «پیکار کنید» هم به همون معنی هست، و ایشون میگن ترجمه به «بکشید» غلط و از منش وهابی‌های پلید هست و تنها «پیکار کنید» صحیح هست و «پیکار کنید» با «بکشید» فرق داره.

بخاطر اهمیت موضوع، که جدل در معنای آیات خدا و نیز نسبت دادن ِ بدترین عبارت(داعشی) به معنای صحیح ِ اونها هست، در این مورد دعوت به مباهله می‌کنم از ایشون و تمام کسانی که اون جریانات رو میدونستن و حرفهای ایشون رو تأیید کردند(شامل تشکر از ارسالشون). یا قبول می‌کنید، و یا در غیر این صورت اقرار به دروغگویی‌تون می‌کنید.

راه بیرون‌رفت از شرایطی که یک‌طرف بر اثر مراء و لجاجت حرف حق رو نمی‌پذیره، مباهله هست.

مباهله کنیم و لعنت خدا رو بر دروغگویان قرار دهیم.

سوره آل عمران، آیه ۶۱: فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَ أَبْنَاءكُمْ وَ نِسَاءنَا وَ نِسَاءكُمْ وَ أَنفُسَنَا و أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةُ اللّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ
پس هر كه درباره‌ی آن، پس از دانشى كه برای تو آمده با تو محاجّه كند، بگو «بياييد پسرانمان و پسرانتان، و زنانمان و زنانتان، و خويشان نزديکمان و خويشان نزديکتان را فراخوانیم، سپس مباهله كنيم و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم».

مباهله کنیم تا معلوم بشه که خداوند تبارک و تعالی در طرف ِ کدومیک از ماست.
۴:۱۲, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
یا الله.
متاسفانه نه، خوشبختانه خودمو در حدی نمیبینم که برای ادامه یا عدم ادامه زندگی انسانی حکم صادر کنم یا کسیو داعشی خطاب کنم.
فقط حس میکنم جو تاپیک بیش از حد تند و تیز هست و بنظرم گفتگویی که در راستای اصلاح و یادگیری و حتی انذار باشه، ی مقدار با آرامش بیشتری دنبال میشه.

از دید کسی که توی زمینه های گرافیکی فعالیت اندکی دارم میگم این عریانی بیش از حدی که توی این تصویر دیده میشه -هرچقدر فکر کردم - دلیل براش دیده نمیشه.
تقریبا هر کسی که اندک دیدی نسب به مرگ داشته باشه، تشخیص میده که شهید خیلی بهتر از این‌ها با مرگ روبه‌رو میشه نه دست بسته و با ظاهری زننده. بازم دلیلی برای بسته بودن دست شهدا حین بازگشت به سمت خدا نمیبینم.
حرف برای گفتن بسیاره. نمیخوام نقد کنم، فقط جهت خالی نبودن عریضه دو نکته عرض کردم.
در مجموع، بیشتر شباهت به کاور بلک باسترای هالیوود داره. فک کنم کامیک خوبی از این طرح بشه استخراج کرد !

از طرف دیگه، این حق رو به طراح میدم که بخواد دفاعی از طرحش داشته باشه (که بعید میدونم دفاع حقیقی وجود داشته باشه).

هنر قدرتمنده! تفکر فاسد - شما بخونید کوته نظری - اگر پیش زمینه کار هنری قرار بگیره، چه تاثیرات مخربی که نمیتونه داشته باشه ... پادزهرشم ی کار هنری با تفکر قویه. هیچ تاثیر مثبتی توی داد و قال اینچنینی تصور نمیشه[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif].
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
۵:۵۰, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
امیدوارم بتونم منم یه کار هنری بکشم که اول باعث شادی روح شهدا بشه دوم تو دهنی به این طرح ها باشه
واقعا شرم به کسی که با این طرحش دل یه ملتو شکوند
امیدوارم تو این دنیا واون دنیا خدا هر جور صلاح دونست باهاش برخورد کنه
پ.ن.این شکلکه هم پاک نشد هر کاری کردمBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]