|
آیا کهکشان ها بی پایانند؟
|
|
۲:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اون با فیزیکدان بزرگ انیشتین موافق بود که میگفت:
دو چیز تمومی نداره: کائنات و حماقت انـسان!
Mary And Max |2009| Adam Elliot
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۴, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۲:۱۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۰۳)یاســین نوشته است: سلام بچه هاسلام خانم یاسین! شما افتخار بحث با ما رو نمیدید البته! ![]() با چند تا تبصره با حرفتون موافقم،یعنی با این کلیت که باطن ماورای ماده ست و چیزی که ماندگاره باطنه موافقم. اما این که باطن چیه و ظاهر چیه،ماده چیه و ماورای ماده چیه... و نهایتا این که به نظر من باطن موجودات بالذات جاویدانند و «غیرقابل» فنا. این آخری توضیحش یه کم سخته،ببینید غیر قابل فنا به معنای این که ممکنه تغییر شکل بدند اما همیشه «خالدون» هستند. مثل صدای موسیقی که از یک تار بلند میشه...و بعد قطع میشه! شاید به ظاهر این صوت،عدم شده باشه اما این صوت هنوز بالقوه در تارهای ساز هست. مسئله دیگه این که مرز بین عوالم چهارگانه مرز مشهودی برای ما نیست،هزاران ستاره ای که از زمین با چشم غیر مسلح قابل دیدن اند فقط در کهکشان راه شیری وجود دارند... این که نهایتا تمام این کهکشانها و ابر کهکشانها رو ما «جهان مادی» (عالم ناسوت) بنامیم... تازه مشکل شروع میشه! آیا ملکوت باطن ناسوت است یا خارج از ناسوت؟! پس اصل این حرف که جهان نامحدوده اونقدر ها هم حرف ناپخته ای نیست.چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ دینی-فلسفی. |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۲:۴۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم شما لطف دارین.
خب فکر کنم همه مون یه چیز میگیم.حقیقت مخلوقات ابدی و صورت مادیشون فنا داره. تا وقتی که قیامت نشده عالم نامحدوده،حالا برای من نکته جالبش اینه،همونطور که همه مون میدونیم کل عالم در حال گسترش هست،حالا موضوع اینه ما یه جعبه بزرگ داریم به اسم عالم(مکان) بعد ماده که داره رشد میکنه میره و اون فضا رو پر میکنه،خب این غلطه چون یه زمانی وجود داره که ماده به اخر مکان میرسه و محدود میشه. پس همزمان با ماده،خود مختصات مکان،خود مکان(ذاتا) هم داره خلق میشه،حالا ماده اشو میشه فهمید،اما مکان رو ....!!!! حالا اینکه " آیا ملکوت باطن ناسوت است یا خارج از ناسوت؟!" هست یا نه رو ما نمیتونیم با سواد خودمون درک کنیم چون الان میتونید بگید روح کجای بدن شما است؟بیرون تشریف دارن،داخل هستن ،کجان؟ من نمیدونم و نمیتونم تصور کنم که روابط عوالم مختلف چه طوریه اما میدونم مثلا تصوررات ذهنی ما در عالم مثال بوجود میاد. [/font] [font=Tahoma] اصلا خیلی عجیبه.
|
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
مهم این نیست که کهکشان بی پایان باشه یا نه .
مهم اینه که داره وجود موجودات هوشمند دیگر در سایر کهکشان ها ثابت میشه! پیشاپیش اینم بگم که طرح این موضوع نه تنها هیچ منافاتی با قرآن و خداوند نداره بلکه ثابت کننده قدرت خداوند هم هست. |
|||
|
۱۹:۵۶, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۴ ۰:۰۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
جهان ما (شامل نظریه چند جهانی سطح 1، نه جهانهای دیگه) نامتناهی و بیکرانه. اما نامحدود نیست. البته همین بینهایت و بیکران بودنشو رو تا چند دهه پیش نمی دونستیم. برهانهایی که برای جهان مرز در نظر می گرفتن و سعی می کردن تناقض ایجاد کنن هم البته در هندسه جهان ما قابل اعمال نیستن.
نامتناهی: تعداد کهکشانهاش بینهایته. بیکران: هر چی پیش بریم به مرز یا کرانی نخواهیم رسید. نامحدود: ماهیت نداره. |
|||
|
۲۱:۰۵, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یک سوال: چرا میگید موقع قیامت بساط ماده برچیده میشه و مادهای در کار نیست؟ چه کسی این کار رو میکنه؟ خدا؟ خدا چه نیازی داره به از بین بردن دنیا بعد از قیامت؟ آیا جا کم میاره یا حوصلهی کنترلش رو نداره یا چی...؟
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۲۱:۱۸ توسط میکا.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سوال: جهان متناهی است یا نا متناهی؟
جواب: خود دانشمندا هم با کلی تحقیق جوابشو درست نمی دونند. اون وقت از ما می پرسید؟
|
|||
|
۲۱:۵۱, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۲۱:۵۲ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان جواب اکثر سوالاتون توی این مستند هست .واقعا مستند زیبایی هست و بر مبنای دین مبین اسلام میباشد.
http://film.tebyan.net/film/152026 جهان متنهای میباشد اما در حال بزرگ شدن است اما پوک نمیشود بلکه در مرکز اون جهان ساخته و اضافه میشود. |
|||
|
۲۲:۰۸, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۲۱:۵۱)arman mohseny نوشته است: دوستان جواب اکثر سوالاتون توی این مستند هست .واقعا مستند زیبایی هست و بر مبنای دین مبین اسلام میباشد.این مستند هر چیزی بود جز علمی. حرف حساب نداره. |
|||
|
۲۳:۳۰, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
۱:۳۴, ۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۲۳:۴۶)یاســین نوشته است: سلام فکر میکنم منظورشون این بود که برخلاف تصوری که ما داریم که حتما باید سرای آخرت در یک دنیای دیگر و متفاوتی باشد این طور نیست. حتی ممکنه بهشت و جهنم همینجا کنار ما باشن ولی ما چشم معنوی برای دیدن اون نداریم. خدا و روز قیامت رو که انکار نکردن. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |