|
چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!!
|
|
۱۴:۴۷, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
سوالی دارم و دوست دارم تمام منتظران برای رسیدن به پاسخ در گفتگو و همفکری شرکت کنند به نظر دوستان مهمتری عامل ویا عواملی که مانع و حجاب شده در امر ظهور آقا بقیةالله در جامعه چیست؟ عوامل در سطح جامعه ی خودمان و جامعه ی جهانی تمام عواملی که به ذهن دوستان میرسه خواهشاً بیان بشه تا ما این عوامل را به عنوان منتظر نشناسیم نمیتونیم برای از میان بردنش گام برداریم باز هم از همه منتظران تقاضا دارم تا در این بحث شرکت کنند؟ خداوندا به این بحث برکت بده به حق آقا امام زمان |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۵, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
یکیش اعمال اشتباه خودمون ....
مثلا روند غلطی که انجمن حجتیه درپیش گرفتن ....بفکرخودشون منتظر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)هستن ولی روزبروز دارن دورتر میشن.... درحقیقت دارن ضد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کار میکنن. |
|||
|
۱۵:۱۲, ۲۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۵:۳۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام سعی میکنم به زودی یه جمع بندی تا اینجای مباحث این پست رو داشته باشم
انشا الله مهمترین عامل واقع نشدن ظهور این هست که ما حقیقتاً امام زمان رو نمیخوایم اگه حقیقتاً امام زمانمون رو میخواستیم در ساحت خداوند دریغ راه ندارد و تا حالا ظهور رخ میداد اما سوال اینجاس که ما چرا واقعاً امام زمان رو نمیخوایم؟ از کجا معلوم میشه که ما واقعاً امام زمان رو نمی خوایم؟ نشانه های اینکه ما واقعاً امام زمان رو نمیخوایم چیه؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۷:۰۰)علی 110 نوشته است: ما ز یاران چشم یاری داشتیمسلام. جناب علی آقا ، دوست من زود قضاوت نکنید.یکی از بارزترین ویژگی های مومن ، خوش بین بودنشه.از شما و دیگر دوستانم خواهشمندم این غیبت موقت ما رو (که بودنمون هم جز دردسر ، سودی نداره) به فال نیک بگیرید. بنده سال آخر رشته کارشناسی الکترونیک هستم ، امتحانات شروع شده ، تا یکی دوماه قبل هم مشغول کار کردن بودم از طرفی جذابیت و کشش مسائل پیرامون مهدویت و علاقه وافر به دنبال کردن مباحث مربوط به دین اسلام ، همگی باعث شدن این ترم کمتر به درس و مشقم برسم و قضیه شب امتحان و اینا رو که می دونید! شده حکایت حال ما... التماس دعا. |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
ما امام زمان رو میخوایم ولی یه جاهایی ایشون رو فراموش میکنیم.اونم بخاطر گناهان ماست.
غبار و پوششی که گناه روی قلب ما میندازه باعث میشه گاهی به اندازه لحظه ای هم که شده اماممون رو فراموش کنیم. به نظرم این که ما واقعا امام رو نمیخوایم غلطه..ما میخوایمشون ولی این خواستن ممکنه فقط لحظه ای باشه..هنوز درونی نشده..ممکنه نتونسته باشیم در عمل این خواستن رو نشون بدیم..ولی از هرکس بپرسی واقعا نمیگه که من امام رو نمیخوام..ممکنه بگه شیطون گولم زده.. به نظرم بحث نباید بر سر این باشه که امام رو نمیخوایم..بحث بر سر اینه که چه کنیم تا امام به ما عنایت کنن....یا اینکه اگر خواستن امام در ما هست، چه کنیم که محقق بشه؟؟ چه کنیم که واقعا امام زمانی باشیم.. |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
منظورمن از کلمه حقیقتاً دقیقاً همینه
اون کسی که حقیقتاً محبوبش امام زمان هست به خاطر محبوبش گناه نمیکنه یه عاشق از عشقش غافل نمیشه! میخوایم اما در حد نعوذاً بالله چلو کباب یعنی اگه باشه خیلی خوبه ولی الان هم که نیست زندگی ما داره روال عادیشو میگذرونه دیگه از غیبت امامون که بی خوابی به سرمون نمیزنه نگرانی هم نداریم که اماممون رو گم کردیم امام زمان برامون اکسیژن نشده که حیات و مماتمون رو در گروشون بدونیم دوستان به کلمه حقیقتاً من خوب دقت نکردند ما داریم زندگیمون رو میکنیم دیگه چه آقا باشه چه نباشه ایشون هر روز و هر شب خون جگر میخوره از اینکه در زندان غیبت محبوس هستند و ما... من حقیر مقصر ترینم خودم اما باید آدم بگه اینا رو |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
ممکنه به مبحث ربطی نداشته باشه و لی گفتنش خالی از لطف نیست..
ما دونوع دید گاه داریم..دیدگاهی عارفانه و دیدگاهی زاهدانه.. افرادی که دیدگاه عارفانه دارند خیلی زود از افراد دیگر میگذرند و اعتقاد دارند که فردی هرچند هم گناهکار باشه ممکنه ته قلبش به یه چیزهایی اعتقاد داشته باشه و خدا یک روز بالاخره دستش روبگیره..نمونه بارزش رسول ترک که باید داستانش رو شنیده باشید.. افرادی که دیدگاه زاهدانه دارند همه چیز را با محک گناه و ظلم و بهشت و جهنم میبینند..اگر کسی گناه کنه هرچقدر هم کوچک از نظر اونها خیلی خیلی بده و تا اون فرد استغفار نکنه خیالشون راحت نمیشه.. ما هم باید سعی کنیم با دیدگاهی عارفانه به ماجرا نگاه کنیم..امید داشته باشیم که آدمها حتی خود من !اگر اشتباهی میکنیم نباید ناامید از درگاه خدا بشیم..اگر کسی قلبش برای آقا نمیتپه یا به یادش نیست نباید فکر کنیم از دایره آدمیت خارجه یا دیگه امیدی بهش نیست..باید بدونیم که خود آاق اونقدر محبت دارند که دست اون فرد رو میگیرند..شاهد مثال هم اینکه رادیو معارف گوش میدادم و خبرنگار رادیو از جوونی که در سرما ایستاده بود و داشت دعای توسل میخوند سوال کرد چرا توی این سرما اومدی اینجا؟ اون جوون گفت الان 6 هفته است که میاد..درحالی که قبل از اون با امام زمان قهر بود و اصلا کاری به ایشون نداشت.. اتفاقاتی در زندگیش میفته که اون رو متحول میکنه و به عشق آقاست که هر سه شنبه هرکاری داشته باشه کنسل میکنه و میاد جمکران...اون جوون 20 سالش بود و اهل تهران.. اون لحظه خیلی غبطه به حالش خوردم و اشک در چشمام جمع شد.. بخاطر اینه که نسبت به آینده کمی از شما خوشبین تر هستم..
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۲۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۶:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان در مورد بحث ظهور حضرت طرفداران و محبین آقا سه دسته هستند
1- عوام 2- خواص 3- خاص الخواص محور این دسته بندی بر مبنای آگاهی هست یعنی چی؟ ببینید عوام کسانی هستند که سطح آگاهی اونها و ظرفیت اونها خیلی بالا نیست اما متناسب با آگاهی و ظرفیتشون درست عمل میکنند. بارز ترین مثالشم در عصر معاصر حادثه 9 دی هست! اگه توجه کردید آقای خامنه ای گفتن عوام و توده مردم خواص از خواص جلو زدند دوستان روز قیامت خداوند متناسب با عقل و آگاهی ای که به هرکس داده از او عمل میخواد یعنی متناسب با ورودی از آدم خروجی میخوان یه مثال خوب دیگشم اینه که با اینکه بی تعارف تو این مملکت خیلی جاها به اسم دین پدر این مردم رو در آوردن بیت المال رو... خودتون بهتر از من میدونید اما هنوز که هنوزِ هست وقتی یه تعطیلی میشه اولین جایی که بیلیطش تموم میشه مشهد آقا امام رضا هست و این یعنی مردم و عوام متناسب با آگاهیشون کارشون رو درست انجام میدن در حد وسعشون و انگشت حمایت آقا امام زمان پشت این توده ی عوام با بصیرت در حد خودشون هست! اما خواص، خواص کسانی هستند که آگاهی زیادتری دارند و ظرفیت زیاد تری هم دارند و نفوس قوی تری هم دارند و به علت این ویژگی ها میتونن سایر نفوس رو تحت تأثیر خودشون میتونن قرار بدن به طور مثال معاویه جزو خواص هست، عمر سعد جزو خواص هست، مختار جزو خواص هست اما اینها متناسب با آگاهی و ظرفیتشون در راه حق آنطور که باید و شاید گام برنداشتن و یا احیاناً دقیقاً در خلاف حق گام برداشتند مهمترین عامل مانع ظهور عدم عملکرد مطابق با آگاهی خواص هست این رو از کجا میگم؟ آیا مثالی دارم براش؟ بله مولا علی بعد از فوت رسول اکرم و فاجعه ی سقیفه نگفت توده ی مردم باید بیان با من بیعت کنند گفتن من 40 تا پای کار میخوام برای اینکه خروج کنم یعنی انتظار اصلی مولا علی از خواصی بود که آگاهی کامل به عمق فتنه داشتند توی فیلم مختار نمونه این خواص رو میتونیم سلیمان سُرَد خزایی و مختار بگیم حالا یه بحث خیلی خیلی مفصل داره که چرا خواص متناسب با آگاهیشون عمل نمیکنند اما یه دسته هم خاص الخواص هستند که اینها آگاهانی باظرفیت بالا و نفوس قوی هستند که متناسب و مطابق با آگاهیشون عمل کردند مانند سلمان و ابوذر و مقداد و مالک و حبیب ابن مظاهر وعلامه بحر العلوم و حضرت امام و سیدطاووس و شیخ مفید و مقدس اردبیلی و... که اینها کارشون درسته و آقا ازشون راضی هستند جمع بندی گفته های حقیر اینه که یکی از مهمترین موانع ظهور کوتاهی خواص هست که این عین حدیث مولا ضاحب الزمان هست: « اگر شیعیان ما که خداوند بر انجام طاعت، موفقشان بدارد در وفا کردن به عهد ما همدل بودند، ملاقات ما از آن ها به تاخیر نمی افتاد و سعادت دیدار همراه با معرفت ما به سوی آن ها می شتافت پس ما را از آن ها پوشیده نمی دارد مگر همان چیز هایی که از آن ها به ما می رسد و ما دوست نداریم و از آن ها انتظار نداریم. » در ادبیات ائمه ما یه دسته محب داریم یه دسته شیعه شیعیان خواص هستند در آگاهی و شیعیان حقیقی و که در روایات اومده همون خاص الخواص هستند همونطور که آقا صاحب الزمان میفرمایند این عهد شکنی و بی وفایی خواص هست که مانع ظهور شده ما توی این قضیه دو جنبه داریم یه طرف خودمونیم و فقرمون و کوتاهی هامون یه طرف دریای بی کران فضل کرم آقا امام زمان هست ببینید ما که دستمون خالیه هر گاه ما موفق میشیم که یادی از آقا در قلبمون بکنیم قبل و در حین و بعد از این یاد آوری ما آقا امام زمان هستند که ما رو در قلب نازنینشون یاد کردند این یه قائده ی کلی هست در خاندان اهل بیت همونطور که میدونید هیچ کس نتوست در سلام به رسول خدا پیشه بگیره چرا که 14 معصوم مظهر اسما و صفات خداوند هستند و کسی در عمل خیر نمیتونه بر اونها سبقت بگیره درسته که تمام امید ما باید به فضل مولا باشه و فضل هم یعنی بی استحقاق بخشیدن اما من دارم میگم ما باید در حد وسع خودمون جاهدوا داشته باشیم تا یار که را خواهد و میلش به که باشد من بد بین نیستم همسنگرم آقا یه نظر به کسی بیاندازه از سر فضل (فضل یعنی بی استحقاق بخشیدن) کارتمومه اما دارم میگم خود آقا امام زمان از ما خواسته که پیمان شکنی نکنیم در عهدی که باهاشون بستیم من خودم از همه تعطیل ترم و خدا میدونه این رو از صمیم قلبم میگم نه از روی... ولی دوست دارم با هم به هم کمک کنیم و مطابق میل آقا کار کنیم هم ما یه وضایفی داریم هم یه باب مفصلی وجود داره به نام فضل و رحمت و کرم خدا که همه ی ما فقرای بیچیز امیدمون به اون هست من صحبت این بود که یه مقدار باید تکونی به خودمون بدیم حداقلش این که گدای خوبی در خونه ی آقا باشیم به خدا بگیم خدایا ما ضعیفیم و زورمون به خودمون نمی رسه اما دوست داریم با تو باشیم و به ولیت خدمت کنیم خودت ما رو به حق یوسف زهرا کمک کن ما باید گداهای خوبی باشیم گدایی به درگاه خدا، بزرگترین هنر بندگان خداست |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
یک نکته جدید به نظرم رسید گفتم بگم شاید بد نباشه.شاید بی ربط باشه.
خیلی اوقات ما کارهایی میکنیم که فکر میکنیم آقا راضی است و ما خیلی خوب جلو رفتیم.اصلا هم به این فکر نمیکنیم که شاید 1 درصد کارمون بی فایده باشه.. اما اگر یک لحظه توقف کنیم و به این فکر کنیم که آیا آقا واقعا راضی هست یا خیر بد نیست. اونوقته که توی اون یک دقیقه توقفه میبینیم که هرچی رشته کردیم پنبه شد..(ما تو فلسفه به این حالت میگفتیم از عقل معاش رد شدن..یعنی واقعا فهمیدن اینکه کجاییم و چه کار میکنیم..) چی فکر می کردیم چی شد..!! خدایی کدوم یک از ما برای انجام کارهامون اول صد در صد به رضایت صاحبمون فکر میکنیم.؟؟ 100 در 100 ها..!! ما اونقدر خود خواهیم که (خودم رو میگم)حتی نمیخوایم 1 دقیقه درمورد رضایت آقا درباره کارامون فکر کنیم..
|
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خوب همه ی این هایی که گفتید درست اما نمی خواهید اراده ی خدا رو هم در نظر بگیرید.همانطور که خداوند در قرآن کریم میفرماید:ما اراده کردیم تا بر مستضعفان زمین نعمت بخشیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم(سوره ی قصص آیه ی5) پس اراده و اجازه ی خدا ملاک است.
اما صداقت مردم هم ملاک است مانند واقعه ی کربلا که کوفیان میگفتند:یا حسین بوستان هایمان سبز شده گل هایمان رسیده بیا به سوی ما تا لشگری برایت آماده کنیم. با یک حرف ابن زیاد به جز چند نفر بقیه جازدند. ببینید هنوز یارهای اصلی ایشان پیدانشدند من که تاریخ را میخواندم به روایتی رسیدم که میگفت زمان ظهور فقط10000تن ایشان را یاری خواهند داد.پس ما میلیون ها آدم داریم که دعای فرج میخونن پس صداقت بصیرت مردم نسبت به حکما وامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و اراده و اجازه ی خداوند ملاک است |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۵ توسط spaceshi.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
خواستم بگم که دلیل تاخیر در ظهور، گناهان ماست!
بعد به خودم گفتم آخه مرد ناحسابی تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره! تو که می دونی گناه بده، پس چرا گناه می کنی؟! پس چرا شرایط تاخیر ظهور رو فراهم می کنی؟! حالا فهمیدم که نه! دلیل تاخیر در ظهور اینه که ما خودمون رو هم تحویل نمی گیریم و حرف های خودمون رو هم قبول نداریم و بهشون عمل نمی کنیم. چه خوش گفت مرحوم آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) که: "به دانسته های خود عمل کنید!" دلیل تاخیر ظهور اینه که ما به دانسته های فطری و دینی خودمون عمل نمی کنیم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,504 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,716 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,972 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,733 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| عوامل ظهور امام زمان (علیه السلام) چیست؟ | islamquest | 1 | 1,917 |