|
ناسا وجود حیات فرازمینی را رسماً تأیید کرد!
|
|
۱۰:۰۳, ۱۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۴ ۱۰:۰۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شاید در سال های گذشته افراد بسیاری سعی داشتند تا وجود موجودات فرازمینی را اثبات کنند، اما چون ناسا هیچ وقت آن را تأیید و حمایت نکرده است، این افراد کمتر توانسته اند تلاش خود را به نتیجه برسانند. اما به تازگی یکی از مقامات ارشد ناسا پرده از این راز چندین ساله برداشته و وجود موجودات فرازمینی را رسما تایید کرده است.
![]() در طی دهه ی آینده مطمئناً شواهد قوی در مورد وجود حیات فرازمینی بدست خواهیم آورد. شواهد قطعی و فیزیکی نیز در 20 تا 30 سال آینده کشف خواهند شد. ما به یافتن پاسخ سؤالی که هزاران سال است ذهن مردم را به خود مشغول کرده است، بسیار نزدیک شده ایم. آن چه که از سخنان استفن می توان برداشت کرد این است که دولت آمریکا به دلایلی نامعلوم وجود این موجودات را تا به امروز علنی نکرده است و علاوه بر این گفته های استفن، مرگ مشکوک ویلیام کوپر که قصد داشت هدف ناسا را شفاف سازی کند، به شبهات مردم مبنی بر تلاش دولت آمریکا برای مخفی نگه داشتن این پدیده دامن زده بود. حال که ناسا وجود حیات فرازمینی را تأیید کرده و آن را حتمی می داند، به نظر می رسد تلاش افرادی که در دهه های گذشته سعی داشتند تا این موضوع را برای عموم علنی کنند، بی پایه و اساس نبوده است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۰, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۲۸)sarallah نوشته است: صدا و سیماممنونم،اما لطفا اگر لینک خبرش رو دارید (ضبط شده) ، قرار بدید. چون خیلیها این خبر رو از صدا و سیما نشنیدند و برای همین باید لینک قابل ارجاعی وجود داشته باشه. |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: خبر 22 شبکه 3خبر 22 که همش علمی تخیلیه جدیدا به بستر تبلیغاتی هم تبدیل شده! مثل تبلیغ آلبوم خواننده ها !نقل قول:مادربزرگ من یکیشو دیده.ببخشیدا ، مادر بزرگ شما حالا چطوری واسش اثبات شده که اون موجود ، فضاییه؟؟!! ماشالله اینقدر حیوانات و موجودات جور واجور توی همین کره خودمون داریم که کم از موجودات تخیلی فضایی که ما تو ذهنمون هست ندارن! تازه اجنه هم که به جای خود... اگه چیز حقیقی ای بود ، چرا مثلا جنازش فقط دست آمریکاست؟ !! اینا همش از دم ، بازیه . یه سالهایی این قضیه ها خیلی توی دور بود همه هم یادمونه ، بعدش یهو کلا خوابید ! الان دوباره انگار میخواد بیاد سر زبونا ینی این فضایی های گرامی ، هر وقت آمریکا بخواد ، میان و میرن؟ چه حرف گوش کنن طفلکا ![]() منکه میگم زندگیمون و وقتمون رو با این خزعبلات اونوری ها اشغال نکنیم!
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: ببخشیدا ، مادر بزرگ شما حالا چطوری واسش اثبات شده که اون موجود ، فضاییه؟؟!! موجود فضایی که ندیده. یوفو دیده. آخه کی گفته یوفو جنه؟؟ این یوفوها (بشقاب پرنده ها)کلی لامپ دورشون هست ...از خودشون نور ساطع میکنن. آخه جن میاد به خودش لامپ ببنده بعد توی هوا غلت بخوره این طرف و اون طرف بره ![]() بعدم این یوفوها همونطور که همه دیدید از جنس ماده هستن.یعنی از جنس فلزی .... فایبرگلاسی( ) چیزی ساخته شدن.این چه ربطی به جن داره آخه؟؟؟ (۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: ینی این فضایی های گرامی ، هر وقت آمریکا بخواد ، میان و میرن؟ چه حرف گوش کنن طفلکا توی روسیه هم خیلی دیده شده. اونام حتما اطلاعات خوبی در این زمینه دارن. حالا دعوا که نداریم یه تاپیک آقای ALI داشتن تو این زمینه که بنظرم خوب و کامله اینم لینکش.... همینو بخونید. |
|||
|
۱۶:۳۰, ۱۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۴ ۱۶:۳۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۶:۱۲)پارمیس نوشته است: موجود فضایی که ندیده. کلا واژه ی یوفو رو برای موجودات خیالی ناشناخته به کار می برن نه صرفا بشقاب پرنده و ...!!! (۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۴۰)Hadith نوشته است: ممنونم،اما لطفا اگر لینک خبرش رو دارید (ضبط شده) ، قرار بدید. http://tnews.ir/news/732B44210463.html |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
نمیدونم چطور اینا با واقعیت جور در میاد ولی یاد گرفتم اگه امریکا گفت الان شبه بفهمم که روزه هرچند ممکنه بعضی وقتا دروغ نگن |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:موجود فضایی که ندیده.جن رو فقط مثال زدم مثلا من اگه یه هواپیما کنترلی رو دورشو چراغ ببندم شب ببرم مثلا یه روستا یی که زیاد با تکنولوژی نزدیک نیست ، احتمالا همه میگن موجود فضاییه و ازین چیزا ! ولی این چیزا از انسان معاصر بعیده که هرچیز پرنده ی نورانی ای رو به فضایی بودن نسبت بده! مثلا پهباد آمریکا کم از ufo داره؟! undefined flying object ... پهباد ها برای ما هم همچنان یه شی پرنده ناشناس محسوب میشن دیگه! البته اگه فضایی ها وجود داشته باشن و شبیه فضایی های انیمیشن home باشن اتفاقا خیلی جالب هم هست
|
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:کلا واژه ی یوفو رو برای موجودات خیالی ناشناخته به کار می برن نه صرفا بشقاب پرنده و ...!!! همونطور که میدونید یوفو ترجمه فارسیش میشه : اشیای پرنده ناشناس . داره میگه اشیاء. اشیاء که نمیتونه یه موجود باشه حالا خیالی یا واقعی! پس برای موجودات به کار نمیره! نقل قول:نمیدونم چطور اینا با واقعیت جور در میاد ولی یاد گرفتم اگه امریکا گفت الان شبه بفهمم که روزه هرچند ممکنه بعضی وقتا دروغ نگنآخه این موضوع که بحث ایران و آمریکا و روسیه و اینا نیست..... توی همه جای دنیا مشاهده شده! آمریکا که فقط نگفته. بعدم شما ببینید حدود 70 تا 80 درصد اطلاعاتی که بشر از سیاره ها و کرات داره بخاطر پروژه ها و تلاشهای همین ناسا هست. حالا نمیشه که به همین راحتی حرفشون رو ندید گرفت!!! نقل قول:مثلا من اگه یه هواپیما کنترلی رو دورشو چراغ ببندم شب ببرم مثلا یه روستا یی که زیاد با تکنولوژی نزدیک نیست ، احتمالا همه میگن موجود فضاییه و ازین چیزا ! ولی این چیزا از انسان معاصر بعیده که هرچیز پرنده ی نورانی ای رو به فضایی بودن نسبت بده!بله؟؟ یعنی کل این بشرهایی که تا حالا یوفو ها رو دیدن روستایی بودن.؟؟؟ بعدم خیلی از روستایی ها هستن که اطلاعاتشون بالاتر از من و شماست..... به این حرفا که نیست! یه جا میخوندم نوشته بود این مدل یوفوهایی که گرد هستن اینا معمولا موقع پرواز هم یه حرکت به دور خود دارن یه حرکت رو به جلو دارن پایین میاد صعود میکنه با سرعت فوق العاده بالایی هم حرکت میکنه..... کجا تا حالا بشر همچین چیزی تونسته بسازه.اون هواپیما کنترلی شما از این کارا میتونه بکنه؟؟ میتونه در عرض صدم ثانیه یا شایدم هزارم ثانیه از یه جا بره به یه جای دیگه(اونم تو مسافت زیاد). یه مدل یوفو ها هم هستن اصطلاحا بهشون میگن یوفوی سیگاری(ufo sigar) شکل یه نور افکن کشیده و نورانی هستن که توی هوا معلقه. مادر بزرگ من از این مدلو دیده بود. خداییش برید فیلماشو تو اینترنت ببینید بعد بگید این با چه نیرویی کار میکنه؟؟؟؟ نه موتوری داره که دودی یا گازی ازش خارج بشه و با عکس العملش بتونه توی هوا بمونه و نه نیروی گرانش بهش اثر میکنه(یعنی پایین هم نمیاد) پس با چه نیرویی توی آسمون معلقه؟؟؟؟؟ این لیستم ببینید از ویکی پدیاست که مشاهده هایی رو که تا حالا مردم از یوفو ها داشتن با تاریخ و جایی که اتفاق افتاده و نام کشورش و مستندات جمع آوری کرده.خیلی جالبه: List of reported UFO sightings تاریخ جدولای اولیش و نام کشورش رو نگاه کنید. نوشته امپراتوری رومانی!!!!!!!!! مال امروز و دیروز که نیست این قضیه.خیلی وقته که اینا مشاهدشون گزارش میشه. بعدم دوستانی که فکر میکنن اینا ساخت آمریکاست تو سال 1950 که دیگه آمریکا تکنولوژی ساخت همچین چیزی رو نداشته!!! تازه قبلتر از این سالم مشاهده شده!!!!! |
|||
|
۱۸:۴۲, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی کل این بشرهایی که تا حالا یوفو ها رو دیدن روستایی بودن.؟؟؟در این قسمت شما کاملا حاشیه پردازی کردید ، چون اتفاقا برای اینکه برداشت سو نشه ، متن من این بود: نقل قول:مثلا یه روستا یی که زیاد با تکنولوژی نزدیک نیست |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۴ ۱۸:۵۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۸:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: در این قسمت شما کاملا حاشیه پردازی کردید ، چون اتفاقا برای اینکه برداشت سو نشه ، متن من این بود:قصدم که حاشیه پردازی نبود. تند تند نوشتم اینطوری شد.... ببخشید دیگه اشتباه لپی بود. آخه اینجاهایی که مشاهده شده همه توی روستایی که با تکنولوژی آشنا نیستن که نبوده!!! |
|||
|
۱۹:۲۵, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: آخه اینجاهایی که مشاهده شده همه توی روستایی که با تکنولوژی آشنا نیستن که نبوده!!!درسته توی روستا نبوده ، اما دونستن درباره تکنولوژی ، به معنی بلد بوئدن روشن کردن کامپیوتر یا کار با وایبر نیست! البته این حرفم اصلا به معنی اینکه بگم من بلدم وازینحرفا هم نیست ! این دو مبحث هیچ ربطی به هم ندارن اما ، توی فیلمهایی که من دیدم ، امروز هم با چند تا سرچ ؛ چند تای دیگه دیدم ، هیچکدومشون به هیچ وجه منو قانع نکرد . چون از دو حالت خارج نبودن : یا توسط کامپیوتر قابل ساخت بودن ، یا حتی از لحاظ فیزیکی امکان ساختشون وجود داشت اما ، نکته اینجاست که مطمئنا تا حالا دروغ های زیادی بوده که لابلای واقعیات نشر شده . یعنی شاید یه سری فیلمها و یه سری حرفهای معدود ، درست باشن ، اما از اونور به طور مثال خود من هم چند تا ایده دارم برای اینکه فیلمای تقلبی بسازم از چیز های "اصطلاحا" فضایی ! تا لایک بگیرم و ازینحرفا ! پس خیلی از اسنادی که وجود دارن ، اصلا قابل بحث نیستن...اما میمونه اون بخش کوچیکی که احتمال داره حقیقت داشته باشه که فعلا حرف خاصی در بارشون دارم اما در حد نوشتن نیستن! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1424878956509003.jpg]](http://wisgoon.com/media/pin/images/o/2015/2/25/19/1424878956509003.jpg)

جدیدا به بستر تبلیغاتی هم تبدیل شده! مثل تبلیغ آلبوم خواننده ها !