|
کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
|
|
۲۳:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
---«بسم الله الرّحمن الرّحیم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری»--- امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علی ابن مهزیار فرمودند: «من شبانه روز چشم به راه تو بودم؛ چرا دیر پیش ما آمدی؟» (دلائل الامامه ص541) راه و رسم سربازی: از برسی مجموع آیات و روایات و کلمات بزرگان به این نتیجه می رسیم که هرکس که این چهار کار را انجام دهد ، انشاءالله در جمع منتظران و سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار خواهد گرفت و در قیامت شرمنده ی رسول خدا نخواهد شد: 1-سعی در انجام واجبات(واگر واجبی از او فوت شد بلافاصله در صدد قضای آن براید) 2-تلاش برای ترک گناهان(و اگر خدای نکرده مرتکب حرامی شد بدون معطلی توبه کند) 3-کسب شناخت نسبت به حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(با حداقل 15 دقیقه به هر شکلی در شبانه روز) 4-ترویج و تبلیغ معارف مهدوی (از هر راه معقول و مشروع) مبادا ما هم آقایمان را چشم به راه بگذاریم... امام حسین (علیه السلام) برای ایراد خطبه به سوی اصحاب خود بیرون آمد و چنین فرمودند: «ای مردم،همانا خدا(جل)بندگان خود را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند؛و هنگامی که او را شناختند،عبادتش کنند؛و چون عبادتش کردند،با این عبادت و پرستش از عبادت و بندگی هرآنچه جز خداست بی نیاز گردند.» مردی سوال کرد :«ای فرزند رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،پدر و مادرم فدایت،شناخت خدا چیست؟حضرت فرمودند: «این است که اهل هر زمانی،امامی را که باید از او فرمان ببرند را بشناسند.»(علل شرائع ص9ح1) لذا شناخت خدا = شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(علیه السلام) آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی در مقدمه ی کتاب گران قدر و نفیس خود «صحیفه ی مهدیه»می نویسد: حضرت امام حسین (علیه السلام)در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید در باره ی آن حضرت سخن بگوئید و مطلب بنویسید ؛آنچه درباره ی شخصیت این معصوم بگوئید در واقع درباره ی همه ی معصومین گفته اید؛چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند،ولی چون این زمان دوران مهدی ماست سزاوار است درباره ی او گفتگو شود....(در خاتمه فرمودند)باز تأکید می کنم درباره ی مهدی ما زیاد سخن بگوئید و بنویسید؛مهدی ما مظلوم است ؛لازم است بیش از آنچه تاکنون در موردش گفته و نوشته شده،گفت و نوشت.» زمانه ی امام دوازدهم است ولی ایشان غریب اند افسوس. نیاز است تغیراتی در خود پدید آوریم تا لایق او و حکومت او شویم و این در دنیا و آخرت برای خود ما بهتر است. «امسال سال فرج است اگر بخواهیم!» - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - برادران و خواهران عزیز ، گر چه مطالب و مقالاتی که نام های آنها کلمةالحق+شماره ی آن هستند را اینجانب تنظیم می کنم،امّا در خصوص ترویج آنها به وسیله ی شما حتّی با نام اصلی یا نام مستعار خود هیچ اشکال شرعی ای مطرح نخواهد بود...کلیّه این مقالات توسط حجة الاسلامی ،مدّرس حوزه و دانشگاه فردوسی مشهد تهیّه می شود و از لحاظ شرعی،او هم موافق ترویج معارف مهدوی به هر شکل ممکنی می باشد... التماس دعا و من الله توفیق...
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۱, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- غیبت شیخ طوسی (رحمة الله علیه) نویسنده کتاب : این کتاب ارزشمند ، تألیف « شیخ الطائفه أبئ جعفر محمد بن حسن طوسی - رحمة الله علیه » از برجسته ترین چهره های علمی جهان تشیّع و شخصیّت مورد اعتماد شیعه در قرن پنجم هجری است . او در فقه و اصول ، حدیث ، تفسیر ، کلام و رِجال تألیفات فراوانی از خود به یادگار گذاشته است . مدت پنج سال نزد « شیخ مفید - رحمة الله علیه » درس خوانده و سالیانی دراز از محضر « سیّد مرتضی - رحمة الله علیه » بهره مند شده است . بعد از رحلت سیّد مرتضی علم الهدی - رحمة الله علیه - رهبری و پرچم داری شیعه به شیخ طوسی - رحمة الله علیه - رسید . در این هنگام منزل شیخ در مرحله کرخ بغداد ، پناهگاه مسلمانان بود و جهت درک محضر او ، دانشمندان فراوانی از سراسر سرزمین اسلامی ، قصد بغداد می کردند تا از خرمن دانش و فضیلت آن عالم بزرگوار توشه برگیرند . شیخ طوسی - رحمة الله علیه - مؤلف دو کتاب از کتاب های چهارگانه شیعه یعنی « تهذیب الاحکام » و « الاستبصار » است . در تفسیر ، صاحب تفسیر ارزشمند و مشهور « التبیان » است که اکنون در 10 جلد چاپ شده است . در فقه کتاب های مختلف و متنوعی چون « المبسوط » ، « الخلاف » و « النهایه » و در فقه « العُدّه » و در ادعیه کتاب « المصباح » را نوشته است که همگی در فن خود از مهم ترین مراجع دانشمندان هستند . اهمِّت کتاب : بی گمان این کتاب از بهترین ، مهم ترین و کامل ترین منابع شیعه در مورد غیبت حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - است . در این کتاب به علّت و انگیزه غیبت امام زمان - عجّل الله فرجه - و حِکمت های الهی که موجب آن گردیده اشاره شده است . شیخ طوسی - رحمة الله علیه - در نگارش این کتاب ارزشمند و گران بها ، شیوه ای نو و ابتکاری به کار گرفته و به جوانب مختلف غیبت حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - اشاره کرده است . همچنین با استدلال به قرآن و روایات معصومین - علیهم السلام - و حکم عقل ، به پاسخگویی به شبهات و اشکالات مخالفان پرداخته است . این کتاب ارزشمند شامل فضایل امام عصر - عجّل الله فرجه - و سیره و روش آن حضرت - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - در زمان غیبت و هنگام ظهور است و بسیاری از نشانه های ظهور حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - را ذکر کرده است . علامه آقا بزرگ تهرانی - رحمة الله علیه ، کتاب شناس بزرگ معاصر - در مقدمه اش بر این کتاب می نویسد : « کتاب الغیبه نوشته شیخ طوسی - رحمة الله علیه - از کتاب های قدیمی است که بر بسیاری از کتاب های دیگر برتری دارد ؛ زیرا دربردارنده قوی ترین برهان ها و محکم ترین دلیل های عقلی و نقلی بر وجود امام زمان - عجّۀ الله فرجه - می باشد . مؤلّف در این کتاب ، شبهات مخالفین و معاندین را به خوبی پاسخ داده ، به گونه ای که هر گونه شک و تردیدی را ریشه کن می نماید . » (در این نوشتار از درسنامه مهدویّت ، جلد 1 درس 3 و فرهنگ کتب حدیثی شیعه ، جلد 1 استفاده شده است .) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 آماده ظهورش « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- از او بخواهیم [b] آیت الله دستغیب - رحمة الله علیه - در کتاب « داستان های شگفت » می نویسد : « حاج علی آقا سلمان منش » معروف به « بزّاز » که تقوای ایشان مورد تصدیق عموم است و اهل شیراز می باشد فرمود : من در طفولیّت به مکتب نرفتم و سواد نداشتم . [u] در اول جوانی سخت آرزو داشتم بتوانم قرآن مجید را بخوانم . تا این که یک شب با دلی شکسته برای رسیدن به این آرزو به حضرت ولی عصر - عجّل الله فرجه - متوسل شدم . در خواب دیدم کربلا هستم . شخصی به من رسید و گفت : « در این خانه بیا که تعزیه حضرت سیّد الشهدا - علیهم السلام - در آن برپا است و به روضه گوش بده . » قبول کردم و وارد شدم . دیدم دو نفر سیّد بزرگوار نشسته اند و جلوی آن ها ظرف آتشی است و سفره نانی پهلوی آن هاست . قدری از آن نان را گرم نموده و به من مرحمت فرمودند و من آن را خوردم و ذکر مصائب اهل بیت - علیهم السلام - را گوش دادم . وقتی از خواب بیدار شدم ، حس کردم به آرزوی خود رسیده ام ، پس قرآن مجید را باز کردم ، دیدم کاملاً می توانم بخوانم . در مجلس قرائت قرآن حاضر شدم و هر کس غلط می خواند یا اشتباه می کرد به او می گفتم . حتی استادِ قرائت هم اگر اشتباهی داشت ، می گفتم . استاد گفت : « فلانی ، تو تا دیروز سواد نداشتی ، قرآن را نمی توانستی بخوانی ، چه شده که چنین شده ای ؟ » گفتم : به برکت حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - به مقصد رسیدم . » (شیفتگان حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - جلد 2 صفحه 225) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 آماده ظهورش « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- نشانه هایی برای ظهور [b] امام باقر - علیه السلام - فرمودند : امیر المؤمنین - علیهم السلام - فرموده اند :[/b] « هنگامی که دو نیزه در شام برخورد کنند (دو گروه به جنگ بپردازند) نشانه ای از نشانه های خداوند آشکار می شود . » عرض شد : ای امیر مؤمنان - علیهم السلام ؛ آن نشانه چیست ؟ [b]حضرت - علیه السلام - فرمودند : « زمین لرزه ای است که در شام روی می دهد و در آن بیش از صد هزار نفر به هلاکت می رسند ؛ خداوند این واقعه را رحمتی برای مؤمنان و عذابی برای کافران قرار می دهد . چون این حادثه روی دهد ، منتظر سوارانی با اسب های سیاه و سفید ، گوش یا دم بُریده (سربازانی یا افرادی سوار بر نوعی وسیله نقلیه) و پرچم های زرد باشید که از طرف مغرب می آیند و وارد شام می شوند . این قضیه به هنگام مصیبت بزرگ و مرگ سرخ است . پس از آن منتظر به زمین فرو رفتن یکی از آبادی های دمشق به نام حَرَستا (یا حرشا یا خَرَشنا) باشید . و بعد از آن ، پسر خورنده جگرها (سُفیانی) از سرزمین خشکیده خروج می کند تا این که بر منبر دمشق بنشیند . و چون چنین شود ، منتظر خروج مهدی - عجّل الله فرجه و علیه الصلاة والسلام - باشید . » (غیبت نعمانی ، باب 18 حدیث 16) امام باقر - علیه السلام - به جابر فرمودند : [b] « ای جابر ، قآئم - عجّل الله فرجه - ظهور نمی کند تا این که فتنه ای در شام ، مردم را فرا گیرد ؛ آنها به دنبال راه خروجی از آن فتنه می گردند ولی موفّق نمی شوند ... » (همان کتاب ، باب 14 حدیث 65) صدای شیهه رخش ظهور می آید خبر دهید به یاران ، سوار آمدنی است (اضافه ها : برادران ، خواهران ! علمایی فرموده اند که مرحوم بهلول گنابادی - از علما و عرفای بزرگ شیعه اثنی عشری - که در گناباد دفن شده اند ، قبل از وفات فرموده اند که : من سُفیانی را دیده ام ! ![]() ذکر شده بود که مرحوم آیت الله بهجت هم گفته اند که اون شخص در مکه دائم از خدا می خواست تا به او بفهماند سفیانی هست یا نه و در کاظمین عربی که از کنارش نشسته بود موقع پیاده شدن به او گفت : بله سفیانی الآن هست . در حدیث اولی که در این کلمة الحق منور ذکر شد ، زمین لرزه رو اگر مراد از جنگ و بمب های شیمیایی و غیر شیمیایی که داخل سوریه شلیک شدن بدونیم و هلاکت = کشته شدن لائیک های شام (سوریه) و اهل سنت و وهابی ها و بعثی های آنجا رحمتی برای مؤمنان = کشته شدن دشمنان شیعه و امام مهدی - عجّل الله فرجه - به دست خودشان سوارانی با اسب های سیاه و سفید = خودرو های سازمان ملل رو اینطور تصور کنیم ، آیا خیلی خیلی نزدیک نیست ؟!!! موفق نمی شوند = آیا مردم شام به کشورهای دیگه پناهنده نشده بودن و در پناهگاه ها هم به جان و مال و ناموسشون تجاوز می شد؟!!! از پیامبر خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم - در کتاب « یوم الخلاص » اومده که فرمودن ، وای بر عراقی ها که پیشقدم ظهور ، پرچم های سیاه رو برافراشن !!! این هم پرچم دائش ![]() دقت کردین در زیر پرچم چی نوشته ؟! دولت اسلامی درعراق و شام ؛ مگر سفیانی در شام به قدرت نمی رسه و بعد شروع به کشتن شیعه های عراق و شام می کنه ؟! تازه دائش گفته قصد تخریب تمام حرم های رافضیه ها (به ما می گن رافضی) رو داره و از آخر می خوان بیان مشهد رو هم خراب کنن ... به گور ننه باباشون بخندن که پاشون رو بذارن اینجا قصاص همه کارهاشون رو می دن ... ولی به هر حال این ها علامات ظهوره قطعاً . قبلاً هم ذکر شده بود که تازگی علمای وهابی دارن می گن پیامبر ما حضرت محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم - نبوده ، ابوسفیان بوده و مادر مسلمین عایشه نبوده و هند بوده ... و چون پیامبر فرموده بودن موعود آخرالزّمان هم نام منه ، این ها هم می گن موعود آخرالزّمان هم نام ابوسفیان ، یعنی سفیانیه !!! تازه گفتن مجاهدین سوریه (تروریست های سوریه در اصل) سربازان سفیانی هستن و باید برای تقرب به درگاه سفیانی تلاش کنن !!! پایان) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 آماده ظهورش [b] « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »[/b]
|
|||
|
۱۰:۵۲, ۱۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- شیعیانی بدتر از دجّال ! حسن بن علی خزّاز می گوید : از امام رضا - علیه السلام - شنیدم که فرمودند : « إنّ ممّن مودّتنا اهل البیت لمن هو اشدّ فتنة علی شیعتنا من الدّجّال » فقلت : یابن رسول الله بماذا ؟ قال : « بموالاة اعدائنا و معاداة اولیائنا ؛ إنّه إذا کان کذلک اختلط الحقّ بالباطل واشتبه الأمر فلم یعرف مؤمن من منافق » « همانا در بین کسانی که محبّت ما اهل بیت را دارند ، قطعاً افرادی پیدا می شوند که فتنه (و شرّ) آنها از دجّال بر شیعیان ما سخت تر است . » عرض کردم : چرا ای پسر رسول خدا ؟ فرمودند : « زیرا آن ها دشمنان ما را دوست دارند و با دوستان ما دشمن هستند ؛ وقتی چنین شد ، حق با باطل مخلوط می شود و امر مُشتبه می گردد (حقیقت مخفی می ماند) و در نتیجه مؤمن از منافق شناخته نمی شود . » (معجم احادیث الامام المهدی علیه الصلاة و السلام ، جلد 3 صفحه 273) بنابراین پیام امام رضا - علیه السلام به ما این است : با دشمنان اهل بیت - علیهم السلام - دشمن و با دوستانشان دوست باشید . امام صادق - علیه السلام - در نامه ای خطاب به شیعیان فرمودند : « هرکس دوست دارد خدا را ملاقات کند در حالی که حقیقتاً و به راستی مؤمن است ، پس باید خدا و رسولش و کسانی را که ایمان آورده اند را دوست بدارد ، و در پیشگاه خداوند از دشمنان آنها بیزار و متنفّر باشد ... » (روضه کافی ، حدیث1) (اضافه ها : لازم به ذکره که این دشمنی و دوستی از بدو رسالت رسول خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - آغاز شده و تا الآن ادامه داره . اگر کسی که مؤمنی رو می کشه دوست داشته باشه ، چه روسیه در چِچِن و چه آمریکا در عراق و اسرائیل و صربستان و آفریقای جنوبی و کانادا و میانمار و دائش و طالبان و سوریه و تروریست هاش و ... همه و همه رو شامل این روایت می شه . و از اون طرف هم شامل می شه . ما آقا امام مهدی - عجّل الله فرجه - را بسیار بسیار دوست داریم و هرکه ایشان را قلباً دوست داشته باشه و هرکه ایشان هم اون رو دوست داشته باشه و از هرکی برخلاف ایشون و سنّت ایشون هست و برای تأخیر ظهور قدم بر می داره و دشمنی می کنه با ظهور و مهدی جان - عجّل الله فرجه . پایان) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو : 09153059557 آماده ظهورش « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
|
|||
|
۱۱:۳۹, ۲۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۱۱:۵۱ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- امام صادق - علیه السلام - فرمودند :هدیهای بی سابقه « روزی پیامبر خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - از منزل بیرون آمدند در حالی که شادمان بودند و از خوشحالی می خندیدند .مردم عرض کردند : ای رسول خدا ، خدا تو را خوشحال نماید و بر خوشحالی ات بیافزاید .پیامبر خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - فرمودند :هیچ روز و شبی نیست مگر این که هدیه ای از جانب خدا به من می رسد . امروز پروردگارم هدیه ای به من داده که تاکنون سابقه نداشته است . جبرئیل نزد من آمد و از جانب پروردگارم به من سلام رساند و گفت : ای محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم ؛ همانا خدا - ی عزّوجّل - هفت نفر از بنی هاشم را برگزیده که مانند آن ها را در گذشته نیآفریده و در آینده نیز نخواهد آفرید : تو را که سیّد پیامبرانی ؛ و وصّی تو علی بن أبی طالب که آقای همه اوصیا است ؛ و دو نوه ات حسن و حسین که آقای همه نوادگان هستند ؛ و عمویت حمزه سیّد الشهداء ؛ و جعفر طیّار ، پسر عمویت که در بهشت با فرشتگان به هر کجا که بخواهد پرواز می کند ؛ و از شماست قآئم که عیسی بن مریم بعد از آن که به زمین فرو فرستادش پشت سر او نماز خواهد خواند . او از خواندان علی و فاطمه و از فرزندان حسین است . » (روضه کافی ، حدیث 10) ائمّه عاشق روی تو بودند اسیر طّرّه موی تو بودند درآن سوزوگداز نیمهشبها زجان و دل دعاگوی تو بودند - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو و واتس آپ : 09157779557 آماده ظهورش « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه » |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۱۱:۵۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- زیارت امین الله امام باقر - علیه السلام - فرمودند : « امام زین العابدین - علیهم السلام - به زیارت امیرالمؤمنین - علیهم السلام - رفتند ، پس نزد قبر آن حضرت ایستادند و گریه کردند و (زیارت امین الله را قرائت نمودند .) » سپس امام باقر - علیه السلام - ادامه دادند : « هیچ یک از شیعیان ما این کلام را نزد امیرالمؤمنین - علیهم السلام - یا قبر یکی از ائمه - علیهم السلام - نمی گوید و این دعا را نمی خواند ، مگر این که دعای او در نامه ای از نور بالا می رود و مُهر حضرت محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - را بر آن می زنند ؛و این چنین محفوظ می ماند تا اینکه به قآئم آل محمّد - صلوات الله علیهم و عجّل الله فرجهم - سپرده شود ؛و این زیارت ، خواننده اش را با بشارت و احترامات ویژه و اکرام ملاقات می کند إن شاء الله تعالی »(صحیفه مهدیه ، خاتمه کتاب | به نقل از : مصباح المتهجد) امام زمان - عجّل الله فرجه - به حاجی علی بغدادی فرمودند : « زیارت امین الله افضل است . » (نجم الثّاقب ، باب 7 حکایات 31) مرحوم حاج شیخ عباس قمی - رحمة الله علیه - در کتاب مفاتیح الجنان می نویسد : « زیارت معروفه به امین الله در نهایت اعتبار است و در تمام کتب مزاریّه و مصابیح نقل شده است ؛ و علامه مجلسی - رحمة الله علیه - فرمودند که : آن بهترین زیارت است از جهت متن و سند و باید که در جمیع روضات مقدّسه بر این مواظبت نمایند . » در پایان این زیارت شریف می خوانیم : و أظهر کلمة الحق واجعلها العُلیا و أدحض کلمة الباطل واجعلها السِّفلی إنَّک علی کلّ شئ قدیر . و سخن حق را آشکار کن و آن را برتر قرار بده و سخن باطل را دور کن و آن را پَست و خوار بگردان ، به درستی که تو بر هر چیزی توانا هستی . کاري از فعّالان ظهور مشهد آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو و واتس آپ : 09157779557 « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه » آماده ظهورش
|
|||
|
۱۴:۵۸, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- امام زمان عجّل الله فرجه را اینگونه بشناسیم یکی از شیعیان به نام ابو نصر طریف - رحمة الله علیه - می گوید : بر صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - وارد شدم . حضرت - علیه الصلاة والسلام - فرمودند : « صندل سرخ (نوعی کفش) برایم بیآور . » به خدمت حضرت - علیه الصلاة و السلام - بردم ؛ به من فرمودند : « آیا مرا می شناسی ؟ » عرض کردم : بله فرمودند : « من کیستم ؟ » عرض کردم : شما آقای من و پسر آقای من هستید . فرمودند : « این را از تو نپرسیدم . » عرض کردم : خدا مرا فدای شما بگرداند ، برایم توضیح بدهید . فرمودند : « أنا خاتم الأوصیاء و بی یدفع الله - عزّوجلّ - البلاء عن أهلی و شیعتی . » « من آخرین وصّی پیامبر هستم ، و خداوند متّعال به واسطه من بلا را از خاندان و شیعیانم دور می کند . » (کمال الدّین و تمام النّعمه ، باب 43 حدیث 12) بچاره کسی که سر به پای دگر است یا ریزه خور خوان عطای دگر است آن کس که نظر به لطف مهدی دارد کی چشم تمنّی اش به جای دگر است ؟! (اضافه ها : مطلب اول این صندل معلوم می شه با صندل رایج در جامعه فرق می کنه و کفش دیگری هست . مطلب بعد به یاد داشته باشید که کاری که مولا بقیّة الله الأعظم - عجّل الله فرجه - قراره انجام بدن هر وقت ما یاوریشون کنیم که هیچ کس هیچ کس هیچ کس نکرده و نمی کرده و نخواهد کرد . پیامبر نکرد امام علی - علیهم السلام - و بقیه هیچ کس نتونستن بکنن حتی سلیمان و دیگران هم نکردن !!! 1- درروایات مطمئن اومده که اگر کسی سنّت خوبی رو پابرجا کنه ، بعد از مرگش هم از اون ثواب هایی که سنّت کرده بهره مهند می شه ؛ 2- اگر کسی سنّت بدی رو از بین ببره هم حکمش مثل بالاست ؛ 3- جهاد و کشتن دشمنان خدا در راه خدا که ثواب عظیمی داره ؛ 4- شاد کردن دل مؤمن هم بسیار بسیار ثواب داره و راجع بهش قبلاً صحبت شده ؛ 5- دستگیری از مؤمن ها و مسلمونا و کلاً مردم و کارهای خیر هم خیلی خیلی ثواب داره ؛ 6- ثواب گریه و عذاداری و زیارت و مولودی و عبادات و غیره هم که شما از ما بهتر میدونین چقدره ؛ حالا با به یاد داشتن مسائل ذکر شده ؛ 1- مولا صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - کاری می کنن که آداب و سنن اصلی رسول الله - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجه - پیاده و اجرا بشه و همه احکام دینی رو همه انجام بدن ؛ 2- در زمان حضرت پدر مهربان امّت خصوصاً شیعه ها و دلسوز تر از مادرمون مهدی جان - عجّل الله فرجه - طبق روایت امام صادق - علیه السلام ، هیچ گناهی بر روی زمین انجام نخواهد شد ... ؛ 3- مولا حجّت بن الحسن - علیهما الصلاة و السلام - شیطان رو گردن خواهند زد و شیاطین رو نابود خواهند کرد و جن و انس مؤمن و شیعه رو قالب می کنن و بدون شرح همین رو بدونید که لحظه لحظه زندگی مولامون پره از جهاد با شیاطین من الجن ؛ 4- با اموری که ذکر شد ، حضرت اباصالح المهدی - عجّل الله فرجه ، دل تمام مؤمنا و پیامبرا و پیامبر اسلام - صلوات الله علیهم و عجّل الله فرجهم ، امامان معصوم - علیهم السلام - و مؤمنا و شیعه ها زنده و مردشون ، ماهی ها و پرندگان و کائنات و ... رو شاد می کنن طبق روایات معصومین - علیهم السلام و عجّل الله فرجهم ، خدا خیر دنیا و آخرت به بابا مهدیمون بده . 5- به برکت ظهور مولا عَینُ اللهِ باسِطَه و وَجهُ اللهِ غالِبا و اُذُنُ اللهِ سامِعَا - علیه الصلاة والسلام - طبق روایت امام صادق - علیه السلام - هیچ فقیری بر زمین نمی مونه ! عمر ها طولانی می شه و مردم راحت بدون مریضی زندگی می کنن و خشکی ها تبدیل به صحرا و جنگل می شن و کشت زار و خشکسالی طبق روایت نبی - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - از بین می ره و دشمنی ها از بین می ره و مردم با هم با صفا و صمیّمیّت زندگی می کنن . زمین تمام برکات و گنجهاش رو بیرون می ده و تمام زندانی ها آزاد می شن و جنگ ها تموم می شه و چون حکومت یکی می شه ، سربازی و مرزبانی و جنگ و جبهه و این چیزا تموم می شن ؛ 6- آقای معز الأولیاء و مذل الأعداء مون پرشور ترین عذادار عالم هستن و در تمام مجالس صالحه عذاداری ، مولودی ، قرائت قرآن و ... شرکت می کنن . بجای اشک طبق فرموده خودشون در زیارت ناحیه مقدّسه (قربون ناحیت بشم ای مقدّس ترین مقدّس ها) خون گریه می کنن ، تمام واجبات و مستحبّات رو انجام می دن و هیچ حرام و مکروهی رو انجام نمی دن ؛ چون به برکت ایشون مردم زنده هستن و زمین موجوداتش رو روی خودش نگه می داره و ... و هادی امّت هستن و بعد این ها رو سنّت می کنن ، ثواب همه این ها بهشون در زمان حیات و بعد حیات می رسه که طبق فرموده آیت الله امامی کاشانی در نیمه شعبان 1391 در جمکران ، در معراج ، نوری که از بین 14 معصوم از بقیّه درخشان تر و پر نور تر مثل ستاره کوکب می درخشید ، نور عزیز دل ها مهدی صاحب الزّمان محمّدی ، علوی ، فاطمی ، حسنی ، حسینی ، سجادی ، باقری ، جعفری ، کاظمی ، رضوی ، جوادی ، هدایی ، حسنی عسکری ، وجود خاص و اصل مهدوی بود ؛ حالا می فهمین چرا اینقدر ایشون خاص هستن و امامان و پیامبران به ایشون که می رسن متحول می شن و حالات خاص از خودشون نشون می دن ... ؛ خداخیرمضاعف بهشون بده و فرجشون رو برسون و حاجاتشون رو برآورده کنه و خیرو نعمت و آسایش و آرامش دنیا و آخرت رو بهشون بده . الی آمیین پایان) کاري از فعّالان ظهور مشهد آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني زمان : شنبه ها ساعت 9 شب تلفن پاسخگو و واتس آپ : 09157779557 « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه » آماده ظهورش
|
|||
|
۱۲:۰۵, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- هدیه احمدیه روزی از پدرم مرحوم آیت الله حاج میرزا احمد آشتیانی پرسیدم که : تا به حال شده که شما خدمت امام عصر - عجّل الله فرجه - برسید ؟ ایشان در پاسخ چند قضیّه را برای من نقل کردند (ازجمله فرمودند :) جزوهای را در ادعیّه نوشتم و در فکر بودم اسمی برای آن انتخاب کنم . در ضمن به کسی هم نگفته بودم که چنین جزوهای نوشته ام . سیّدی به منزل ما آمد و فرمود : « جزوه دعایی را که نوشته اید اسم آن را تحفه احمیّه (هدیه احمدیه) بگذارید .» بعد از آن رفت و من به فکر افتادم که این شخص چه کسی بود ؟ من به کسی نگفته بودم . فردی را بیرون از منزل فرستادم تا او را بیآبد ولی هرچه تفحّص کرد ، کسی را ندید . (آقای استادی می فرمودند : تحفه احمدیّه بسیار زیاد چاپ شده است و در دست مردم قرار دارد و همچنین رایج بودن آن ، مطلب فوق را تأئید می کند .) (روزنههایی از عالم غیب ، صفحه 32؛تألیف : آیت الله سیّد محسن خرازی) محتویّات این جزوه : دعا جهت آمرزش گناهان ؛ جهت محفوظ ماندن بنا ؛ جهت وسعت رزق ؛ جهت رفع مرض ؛ جهت محفوظ ماندن از شر دشمن ؛ جهت دفع بلایا ؛ جهت محفوظ ماندن از شرّ جن و إنس و هر جنبنده و دزد ؛ جهت عاقبت به خیر شدن و با دین کامل از دنیا رفتن ؛ جهت دفع شرّ و گرفتاری ها و سختی ها؛ دعای نور ؛ دعا جهت ادای قرض و وسعت رزق و بهبودی از امراض ؛ جهت رفع گرفتاری ها ؛ دعای مستجاب برای رفع هَمّ و غم ؛ جهت رفع هَمّ و غم و مرض و ترس از پیشامد بد . اضافه های اینجانب : به این کتاب آقا زاده ایشان نیز مسائلی را اضافه کرده اند و دعاهای مناسبی را نیز افزوده اند . بعضی از دعاهای این کتاب را فقط کافی است همراه داشته باشید و مداومت بر خواندن یا شرایط خاصی را نمی خواهد . حوادث أخیر یمن - که حضرت آیت الله بهجت - رحمة الله علیه - در مورد آن و مقاربت با ظهور و خروج سیّد یمانی - إنشاءالله - فرموده بودند و نیز در کتب حوادث قبل از ظهور به آن اشاره شده است - که زمانی که اذانتان را از نابر یمن شنیدید ، منتظر ظهور / خروج یمانی باشید . همچنین حمله بی دلیل سعودی ها به یمن و نیز نقض قوانین بین المللی جنگی در جنگ و تجاوز أخیر نیروهای آل سعود خائن در جنگ با حوثی های یمن - حفظهم الله . از طرف دیگر ، اگر به یاد داشته باشید ، در کلمة الحق های 105 - 109 (که در مورد علائم حتمیه بودند) اشاره شد که عثمان بن عنبسه ملعون معروف به سفیانی در ماه رجب خروج می کند (حدود 40 روز دیگر نیز ماه رجب است) و پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - بعد از روایت معرفی عبد الله آخرالزّمان ، فرمودند : ... هر کس مرگ او را بر من ضمانت کند ، من هم ظهور قآئم - عجّل الله فرجه - را بر او ضمانت می کنم !!! عبارت ضمانت معلوم می کند که خبر جعلی و اشتباهی مرگ او نیز اعلام می شود که 2بار شد . امام صادق - علیه السلام - نیز پس از نقل روایت فوق - که دال بر صحّت آن است - جریان را با این مطلب که همان سال ظهور است ختم کردند ... بنده از شاگرد یکی از علما پرسیدم حال که عبد الله مرده ، پس امسال سال ظهور است إن شاءالله ؟! فرمودند : إن شاء الله ، ولی نقل شده کفاکم بسفیانی ... از علامت های ظهور سفیانی شما را کفایت می کند (که الآن ذکر کردم که خروج او در ماه رجب است) ؛ اگر او در این ماه رجب خروج کرد ، ما می گوییم 100% امسال سال ظهور است و الّا نمیشود راحت این حرف را زد . از طرفی در مورد صیحه آسمانی نقل شده که در شب 23 رمضان که مصادف است با شب جمعه ، این مهم اتفاق خواد افتاد و جبرئیل ندا خواهد داد .... به تقویم نگاه کنید و شب 23 قدر را بنگرید ... دعا کنید شما را به خدا دعا کنید که امسال سال ظهور باشد . « اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
|
|||
|
۱۲:۵۱, ۲۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۴ ۱۲:۵۲ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- [b]
غَوث یکی از طلّاب مازندران نقل کرد که : بعد از تعطیلات درسی حوزه عازم گرگان شدیم . در گرگان بعد از پیاده شدن ، زن و بچه و وسایل همراه را به پیاده رو بردم و به انتظار ماشین بودیم که ما را به روستا برساند . در همین هنگام ماشینی جلوی ما توقف نموده و یکی از سرنشینان به طرف ما اسلحه کشید . من که از همه جا مأیوس بودم از روی خلوص نیّت و توجه کامل فریاد زدم : « یا امام زمان» . ماشین بدون تیراندازی رفت و بعد از چند دقیقه انتظار ، دیدم ماشین گشت سپاه آمد ، جلوی ما توقف نمود و صدا زد : « حاج آقا بفرمائید سوار شوید .» همه سوار شدیم و ماشین حرکت کر . به من گفتند : « ما در فلان مسیر بودیم ، یک وقت دیدیم آقا سیّدی جلوی ما را گرفت و فرمود : بروید در فلان خیابان ، طلبه ای با زن و بچه منتظر ماشین است . و ما طبق گفته آن سیّد آمدیم . حالا هر کجا می خواهید بروید بفرمائید تا شما را برسانیم . » من هم جریان خود را گفتم و این که متوسل به آقا امام زمان - عجّل الله فرجه - شدم . معلوم شد که آن حضرت - علیه الصلاة والسلام - سفارش ما را نموده و این ها را به یاری ما فرستاده است . (شیفتگان حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ؛ جلد2صفحه79) به خود و دیگران یادآوری کنیم که امام مهربان این اُمّت روی سخنش با ماست : به بَرّ و بحر و کوه و دشت و صحرا پـناه و مَلـجأ درمانـدگــانم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: b3c59e35ecfad55019af0cf5f99932f9.jpg]](http://ariseofelites.persiangig.com/image/b3c59e35ecfad55019af0cf5f99932f9.jpg)
![[تصویر: 0e4c68b8497cad8f6e045de6fcb0f7d1.jpg]](http://ariseofelites.persiangig.com/image/0e4c68b8497cad8f6e045de6fcb0f7d1.jpg)