|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی)
|
|
۲۰:۰۲, ۱۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۸۹ ۰:۱۳ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هولوکاست ایرانی
کشتار 77000 ایرانی توسط یهودیان مسلّماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيدهاند، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت... (المائده 82) داستان مردخاي يهود ي و دخترعموي فتنه گرش اِستردر دربار خشايارشا، پادشاه ايران(٦٤٨-٥٤٦)،گواه روشني است ازحضور انبوه يهوديان درقلمرو دولت هخامنشي. دراين داستان، مردخای با حیله، فرمان عزل وشتی، ملکه ایران را که از فرمان شاه (در حالت مستی) مبنی بر برهنه ظاهر شدن در جشن سرپیچی کرده است، میگیرد.سپس استر زيبا، بانيرنگ مردخاي، همخوابه خشايارشا ميشود ،دل او را ميربايد وسپس به ملكه قدرتمند ايران بدل ميگردد .دراين زمان تكاپو ي يهودي اندر سراسر ايران چنان آزار دهنده است كه هامان،وزير پادشاه هخامنشي،تصميم به اخراج ايشان ميگيرد.ولي او،كه به دروغ در کتاب عهد عتیق"دشمن يهوديان"خوانده شده (در باب دروغگویی و تحریفگری یهودیان در تورات و کتاب مقدس ، همان بس که بارها قرآن آنها را قومی تحریفگر دانسته و آنها را لعن کرده است و گفته مطالبی را به نفع خود می نوشتند و آگاهانه به خدا نسبت می دادند)،بادسيسه استر به دارآويخته ميشود. آنگاه، يهوديان، باحمايت استر، به كشتارخونين و وسيع مخالفان خود دست ميزنند و مردخاي درمقام مرد قدرتمند ايران جاي ميگيرد .توصيف قساوت آميز "کتاب مقدس - عهد عتیق – كتاب (سوره) استر" ازقتل عام بزرگان ايراني به دست اين ميهمانان نو رسيده در روز سیزدهم ماه ادار حيرت انگيزاست: ويهوديان بردشمنان خود پیروز شدند ..همه مردم از یهوذیان می ترسیدند و جرات نمی کردند در برابرشان بایستند.تمام حاکمان و استانداران ، مقامات مملکتی و درباریان از ترس مردخای ، به یهودیان کمک می کردند...به این ترتیب یهودیان به دشمنان خود حمله کردند و آنها را از دم شمشیر گذرانده،کشتند.آنها در شهر شوش که پایتخت بود 500 نفر را کشتند...ده پسرهامان بن همداناي، دشمن يهود،راكشتند... و [جسد] ده پسر هامان را[درشوش]به دارآويختند... درروزچهاردهم ماه ادارنيز جمع شده سيصدنفر را درشوش كشتند... و ساير يهودياني كه درولايتهاي پادشاه بودند...هفتاد و پنج هزارنفر از مبغضان خويش را كشته بودند...درروز چهاردهم ماه آرامي يافتند و آنرا روز بزم و شادماني نگاه داشتند... این روز یعنی سالروز قتل عام 77000 ایرانی ( باید جمعیت ایران در 2600 سال پیش را در نظر گرفت . با توجه به آنکه جمعیت کم بوده است. این کشتار را می توان یک نسل کشی بحساب آورد) ، هر ساله تحت عنوان عید پوریم توسط یهودیان جشن گرفته می شود و در این روز وقیحانه به جشن و پایکوبی می پردازند. در حالی که ما ایرانی ها سیزدهم فروردین را نحس دانسته و به یاد قتل عام اجدادمان به کوه و دشت پناه می بریم (تا توسط یهودیان کشته نشویم) آنها باید در جشن نسل کشی آنقدر شراب بنوشند تا تعادل خود را از دست بدهند. در نقشه خیالی ارض موعود که رژیم جعلی اسرائیل ترسیم کرده علاوه بر پهنه نیل تا فرات استان همدان نیز جزء خاکشان ذکر شده است فقط بخاطر مقبره استر و مردخای ابتدای خیابان شریعتی. باید به ایرانی بودن مسئولان تبریک گفت که نه تنها در هیچ کجا راجع به این واقعه هولناک سخن به میان نمی آورند بلکه برای آنها تابلویی در نظر گرفته می شود تحت عنوان زیارتگاه استر و مردخای!!؟ آیا کلمه زیارتگاه کلمه ای مقدس در فرهنگ شیعی ما نیست؟ آیا ما این واژه مقدس را فقط برای انسان هایی پاک از تبار عشق بکار نمی بریم؟ خواب تا کی؟ منابع کتاب مقدس، بخش عهد عتیق ، کتاب استر کتاب زرسالاران یهود، نوشته عبدالله شهبازی، جلد اول ، صفحه 353 ![]() ![]() در ورودی که بگفته خود مسئول بنا برای ادای تعظیم شخص وارد شونده کوتاه ساخته شده است. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
مخلص همه رفقای حزب الهی
بگیم اسلام نگیم آریایی نه اینکه به ایرانی بودنمون افتخار نمی کنم، به عکس ولی مفهومی بالاتر و مقدس تر از اسلام وجود ندارد. زنده باد ایران اسلامی. از این جهود کثیفتر خودشونن. |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
من توی یک لغت نامه داشتم میگشتم یادم نیست چه لغت نامه ای بود در اونجا نوشته بود آریایی به کسانی گفته میشود که دین ندارند یا ضد خدا هستند (یک همچین چیزایی) شاید هم زرتشتیان را نوشته بود ...
یادم نیست ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
s-eyvazi-sa دوست عزیز حتما این کار رو بکن و سخنرانی استاد رو تو سایت بزار خوشبحالت که استاد رو از نزدیک دیدی
درورد بر روح آریایی |
|||
|
۲۰:۳۱, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:درورد بر روح آریاییهیتلر هم آریایی بود این شعارهای الکی چیه میدین؟؟؟؟؟هرکی شعارهای نژاد پرستی بده عقاید شیطانی داره....برتری به تقواست دوستان فک کنم سایت اشتباهی اومدین
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۲۱:۴۳ توسط خاک.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
گریفین عزیز
پان ایرانیزم و ناسیونالیزم و پان ترکیزم و ... هیچ فرقی نداره همه و همه فتنه هستند من چرا باید به تخت جمشید افتخار کنم ؟؟ تخت جمشید باید به من و مسلمانان ایرانی افتخار کند هیچ خاکی بر دیگری برتری ندارد ارزش هر خاک به بزرگی افرادی است که در آن زندگی می کنند من به ایران افتخار نمی کنم ایران باید به من افتخار کند انسان اشرف مخلوقات است و برتری هیچ انسانی به دیگری به خاطر مایع قرمز بیولوژیک یا مولکول های پیچیده ی DNA نمی باشد بلکه به تقوا و نزدیک بودن وی به پروردگار بستگی دارد من به اسلام افتخار می کنم نه به آب و خاک یا گوشت و مولکول اسلام وطن من است و آرزو دارم اسلام عالمگیر شود من افتخار می کنم که خداوند من را از نژاد ایرانی قرار داد تا استعداد و توانایی زیادی برای خدمت به اسلام را داشته باشم افتخار می کنم که پروردگارم نژاد مرا در برابر یهود و آرمان های شومشان قرار داده و توفیق دشمنی با شیاطین و نافرمانان و بخصوص رانده شده ی از درگاهش قرار داده اسلام وطن من است و اگر روزی به جنگ بروم یا دفاعی کنم یا خدمتی کنم بخاطر اسلام است نه آریا نه ایران نه .... با این عقیده خود کوروش که ایران را بنا نهاد هم از من رازی خواهد بود |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بله حرف هاي شما كاملا در مورد اسلام درسته اما يه ذره به مسئله دقت كنيد؟
1- هيتلر درسته كه آلمانيه و آلمان ها هم نژادشون تا حدودي آرياييه " اما نه اصيل" ولي اين رو بدون كه خود هيتلر هم يه ماسون بوده " فكر كنم تو كتابي به نام مباني فراماسونري خوندم" و اين قضيه به اصطلاح هولوكاست رو راه انداخت كه يهودي ها رو يه جا جمع كنه 2- درست ما بايد به اسلام افتخار كنيم ولي اين رو بايد بدونيم كه ما اسلام رو با شمشير قبول نكرديم چون اسلام هم همانند دين اجدادمون زرتشت شباهت هاي بسياري داشت اون رو قبول كرديم و حالا اين رو هم مي دونيم كه اسلام اصل اسلامي كه ناب رو ما داريم ما ايراني ها توجه كنيد همون عربستان كه اسلام از همون جا نشات گرفت دينشون وهابيت دقت مي كنيد من حرف هاي ناسيوناليستي نمي زنم اما ما ايراني ها بوديم كه اسلام رو داريم حفظ مي كنيم ببينيد بعضي ها خيال مي كنن اسلام ما ايراني ها رو آدم كرده و به يه تمدني رسونده اما واقعا اين جوري نبوده موقعي كه پيامبر به خسروپرويز نامه مي ده و شاه نامه رو پاره مي كنه درسته شاه لايقي نبوده اما تاريخ نشون داده كه بعد از پادشاهان ملعن پادشاهان بزرگ هم مي اومدن چه بسا بعد از خسروپرويز يه شاه قدرتمند مي اومد در ضمن موقعي كه اعراب به ايران حملله كردن خدود دويست سال ايران در گمراهي و خواري به سر برد و پادشاهي پهلوي ديگه هيچ وقت نونست يادشاهي مثل كوروش رو به خودش ببينه در ضمن غارت اعراب رو تو ايران بخونيد يكيش همين فرش بهارستان تو كاخ ايوان مداين حالا هم بعد از گذشت 14 قرن اسلام ناب رو ما ايراني ها داريم ما بايد به ايراني بودن خودمون افتخار كنيم تاكيد مي كنم ايراني بودن 3- در مورد بيانيه ببخشيد اصلا وقت خوندن همه مطالب سايت رو به دليل كنكور ندارم شرمنده
|
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۱:۱۰ توسط خاک.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:بعضي ها خيال مي كنن اسلام ما ايراني ها رو آدم كرده و به يه تمدني رسونده نقل قول:من افتخار می کنم که خداوند من را از نژاد ایرانی قرار داد تا استعداد و توانایی زیادی برای خدمت به اسلام داشته باشم |
|||
|
۲۱:۰۵, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
گویا این جا هم داره بحث تقابل مکتب ایرانی و مکتب اسلامی شکل می گیره.بگذارید قائله را تمام کنم:
زنده باد اسلام؛ زنده باد ایران نقل قول:من چرا باید به تخت جمشید افتخار کنم ؟ملتی که تاریخ ندارد، هیچ ندارد. |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
ملتی که ارتباط با خدا ندارد هیچ ندارد
کل من علیها فان ویبقی وجه ربک ذوالجلال و الکرام (همه چیز فانی میشود مگر چیزی که وجه الهی داشته باشد) تاریخی هم که در آن بندگی خدا نباشد پشیزی ارزش ندارد و خدا آن را با عدم و هیچ یکی میداند چون تنها حقیقت باقی عالم خداست حالا اگه این تاریخ توش بندگی خدا بود خوب ارزشمند اگه نبود سر سوزنی ارزش ندارد!!!!!!!!! البته این استدلالات فقط زمانی درست است که ما موحّد باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
از پوریم چه می دانید ؟ آیا استر را می شناسید ؟ مردخای را چطور ؟ از پایکوبی سالانه یهودیان در جشن ایرانی کشی پوریم چه اندازه اطلاع دارید ؟
چرا ایرانیان 13 فروردین از خانه بیرون و به طبیعت پناه میاورند ؟ آیا واقعه کشتار 75,800 نفر از ایرانیان واقعیت دارد ؟ آیا تخت جمشید هیچگاه کامل نشده ؟ آیا کارگران در هنگام کار , کار را متوقف نمودند؟ و یا حادثه عظیمی برای آنها رخ داده و ..... فیلم و عکس و کتاب و .... http://www.bartarbin.ir/post/976 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: visfzd7tskcfkmb7080.jpg]](http://up.iranblog.com/images/visfzd7tskcfkmb7080.jpg)
![[تصویر: srqwzjt5ooiya2vcr4l3.jpg]](http://up.iranblog.com/images/srqwzjt5ooiya2vcr4l3.jpg)